Det var ett tag sedan nu 😊. Men här är jag nu igen och ett år äldre är jag. Känns rätt konstigt att jag snart går ut mitt första år på universitetet 😱. 

Men nu kanske ni undrar vad jag har haft för mig nu då. Jo, skolan tar upp all min tid men jag skall väl inte klaga. Jag har ju trots allt valt att fortsätta studera av egen fri vilja 😜. Har dock haft en hel del ganska intressanta kurser på senaste tiden. Jag håller tillexempel på med en kurs vid namn skiss- och modellteknik just nu.

Bilden ovan är ett exempel på vad vi fått göra under denna kurs (en vattenflaska som jag har gjort). Den kanske inte är den bästa som jag någonsin gjort men det är en början och jag måste säga att jag är ganska nöjd ändå.

Men nu skall jag gå ut i det fina vårvädret ☀ 
Ha det 😘
Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 53 Readers

Likes

Comments


Hallå där ☺

Jag har, som ni kanske märkt, haft väldigt mycket att göra på senast tiden och har därför inte hunnit med att skiva här. Jag ber om ursäkt för detta men hur som helst.

Julen är snart här! Jag kan knappt tro hur snabbt tiden faktiskt har gått. Det är bara 23 dagar var tills julafton och jag har inte ens börjat köpa julklappar än! 😄 Att jag har fullt upp är väl det minsta man kan säga. Näst helg har jag inte mindre än två konserter med kören och en dansuppvisning och veckan efter det är det dags för två stora projektredovisningar! Men sedan bär det av hem till Lerum för julfirande med familj och vänner. Ser fram emot att få ta det lite lugnt ett tag innan det är dags för mer tentor och vidare studier.

De senaste tentorna gick, för dem som undrar, riktigt bra 😊. Ett C och ett B blev det. Men nog från mig, ha en bra dag så skriver jag snart igen 😘.

//Emma

Likes

Comments

Hej alla!

Är sjuk för tillfället så har därför inte orkat blogga förrns nu 😷. Hur som helst så har jag läst ganska mycket på den senaste tiden och har därför ett boktips till er, bokserien "A Song Of Ice And Fire" av George R:R Martin.

Dessa böcker handlar om ett "förhistoriskt" kungadöme där alla kämpar för att ta kontrollen och få möjligheten att sitta på järntronen. De är ett måste för fantasyälskare och extremt välskrivna. Pröva dem och ni kommer inte att bli besvikna.

Nu kan jag väl passa på och rekommendera tv-serien som är baserad på denna bokserie vid namn Game Of Thrones som går på den amerikanska tv-kanalen HBO, går dock att se den på internet

Den har ett uppehåll just nu men i mars nästa år börjar säsong 4. Jag är själv nästan klar med tredje säsongen och den är jättebra hittills, kan varmt rekommendera den..

Det var allt för nu, ha det!

//Emma

Likes

Comments

Hello everybody 😜

Nu är alla mina tentor för det här året avklarade! Känns extremt skönt att ha det gjort. På måndag börjar de nya kurserna men tills dess skall jag bara ta det lugnt och fira att det är över.

Ha det ❤💚💙

//Emma

Likes

Comments


Hej alla!

Mitt namn är Emma Karlsson och jag är en 19 år gammal civilingengörsstudent som pluggar och lever i Sundsvall. Kommer ursprungligen från Lerum, ligger en bit utanför Göteborg. Denna blogg kommer handla om mig och lite annat smått och gott.

Jag är en bokmal och älskar musik. Sjunger i kör och dansar Comercial Jazz på den fritid jag har över från skolan.

Men nog om mig 😉 Skriver mer senare.

//Emma

Likes

Comments