View tracker

Idag var jag iväg o hämtade min telefon som varit på lagning, nu är den hel o fin igen! ☺ har grejat med den till o från sedan jag kom hem från jobbet men insåg nyss att alla mina kontakter försvunnit.. trodde dom låg på simkortet då dom följde med tillbaks till min iphone som jag haft under tiden men icke! Så vänner skicka gärna era nummer 😊


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej vänner! Jag har inte hunnit sitta med telefonen alls idag då vi inte haft något raster, kort om folk igen. Alexandra blev hemringd från dagis och Pontus har vabbat sedan i måndags..

Slänger in ett snabb inlägg, tycker att ni ska klicka er in på länken HÄR och göra ett julkort. Genom att göra detta julkort, skickar 7-eleven 10kr direkt till FRIENDS. Det kostar ingenting och tar knappt en minut att göra, en väldigt god gärning!

Likes

Comments

View tracker

Jag anmälde mig för ett tag sedan till en workshop som Petra på @tappakilon och Linda på @LMEvents håller i här i Göteborg på Scandic rubinen nu den 10 december och jag är en av de som fått äran att gå dit o träffa andra härliga bloggare. Det kommer vara riktigt kunniga bloggare på plats såsom @pasmallan och @enklaknep för att dela med sig hur man kan utveckla sin blogg eller andra social medier.

Temat för dagen är #tillsammanasblirvistarkare och det tycker jag vi alla borde köra mer på. Jag har t ex lånat inspiration på det här inlägget ifrån duktig @tessochlex , hon skriver så bra och är en super go tjej som jag träffat ett par gånger även privat. Vi måste hjälpa varandra!

Likes

Comments

Hej! Idag är det tisdag och dag två på veckan som startade uselt som jag skrev igår..

Man får sig verkligen en tankeställare om vad som är viktigt i livet och hur kort livet kan vara. Jag är så glad över min familj! Jag älskar er över allt annat i hela världen ❤️

Nu till något helt annat! Fick nyss ett väldigt trevligt sms, min telefon har kommit tillbaka från reparation så det blir nog en tur till allum direkt efter jobbet 😃 Ha en bra dag och ta hand om varandra där ute!

Likes

Comments

Efter denna dag behövdes ett glas rött! Jag dricker sällan alkohol på vardagar men idag kändes det okej att göra ett undantag..

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder, det är en väldigt tung måndag och start på veckan. En kollega fick i torsdag en kraftig hjärtinfarkt och i lördags avled han.

Vi fick beskedet imorse 😢 Den här kollegan har vi träffat nästan varje dag, vi haft våra duster men han har även varit den som alltid hjälpt oss i butiken när det varit mycket! Jag tänker på hans stackars barn som fått säga farväl till sin pappa som bara blev 43 år gammal..

Likes

Comments

Det är andra advent idag och jag har fortfarande inte fått fram och ordning på våran adventsljusstake.. Jag skulle vilja ha en ny, en sån fyrkantig i svart metall 😍 Tror netto ska ha en, måste dit o kika.

Det är ju väldigt populärt med adventskalendrar till våra små och jag hittade en för oss vuxna, haha!

Hoppas ni haft en bra helg, nu är det läggdags mini och sedan får vi se vad vi hittar på med resten av kvällen 😊

Likes

Comments

God morgon.. Har ni sovit gott? jag har sovit sådär, Leon vaknade 04.45 första gången så jag la mig i hans säng i hopp om att han skulle somna om, icke. Vi skulle gå ner trodde jag men han ville lägga sig i våran säng, somnade om till 05.25.. 😴

Det behövs många koppar kaffe för att rädda denna morgonen, dessutom har jag lite huvudvärk från rödvinet igår, att man kan få huvudvärk av två glas vin 😬

Idag blir det fullt ställ, vi ska handla grejer till bakning, Johan ska hämta Alissa, svärmor kommer hit, vi ska baka och ikväll ska jag på 60 års fest (det är två som fyller 30.) Om jag har huvudvärk idag, kan ni tänka er hur jag kommer må imorgon 😩

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej du underbara fredag! Hur mår ni? Jag mår bara bra, riktigt glad över att det är fredag idag! det är Alissa helg också, hon kommer dock först imorgon då hon skulle på bio med ett par tjejkompisar. Vi ska ha familjemys under morgondagen med pepparkaks & lussekattsbak ❤️

Ha en fantastisk fredag!

Likes

Comments