Det finns många fantastiska klänningar där ute men jag har fastnat lite extra för dessa! Jag tror jag hittat min typ av klänning, en kombo av A line & mermaid 😍

Det ska bli så kul att åka till Ale och prata med tjejerna där om det finns möjlighet att sy ihop en egen klänning så det blir liknande min drömklänning. Yep, jag har en drömklänning men den kan jag ju inte visa er tyvärr.

Vi har bokat tid och åker dit den 26 augusti, alltså nästa helg. Jag och min fina Linn 😊 Det kommer nog bli mer än ett besök där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är inne på min andra vecka med att inte äta sötsaker och undvika mackor på vardagar nu. Jag märker ingen skillnad alls.. Känner fortfarande lika svullen som innan.

Tänkte därför testa ett nytt träningsprogram som pågår i 4 veckor, det tar bara 10 minuter att göra och det bästa av allt är att man kan göra det HEMMA! Jag lyckas inte ta mig iväg till gymmet så det här är perfekt för mig!

Likes

Comments

I söndags åkte jag & Leon på en tripp till stan och in på naturhistoriska muséet tillsammans med Alexandra med hennes kids. Jag har inte varit där på jag vet inte hur många år så det var kul att komma dit. Fascinerande hur dom lyckats så bra med alla djuren! Leon verkade gilla det han med, han sprang runt, pekade o sa hela tiden "wow, mamma titta wow!" ❤ Lätt värt de ynka 40 kronorna jag betalade i entrén. Dessutom fick man ett årskort så nu går vi in gratis!

Jag måste lära mig inställningarna på min kamera bättre, det blir alldeles för dåligt ljus och oskärpa i museum miljöer.

Likes

Comments

Idag hände det! Nu är det bestämt och bokat! Efter lite velande fram och tillbaka är nu kyrkan bokad för oss, mig och min Johan ❤ Vigseln blir klockan 16! 😍
Fick många tips från olika personer som föredrog den tiden och så blev det nu. Tack alla som hjälpte oss i vårat velande 😊

Vi har mycket att planera nu och är så taggad! Frågan hur löser man all planering? Jag är ju inte den bästa på det 😅

Likes

Comments

Jag har känt mig väldigt uppblåst och är inte alls nöjd med kroppsformen just nu. Det är inte konstigt med tanke på matintaget jag haft under semestern. Jag har INTE varit snäll mot min kropp så därför har jag börjat försöka undvika chips m.m under veckodagarna, försöker byta ut något mål under dagen till ett nyttigare & börjat ta små promenader på lunchen.

Idag blev det köpemat, blev en sväng in på pizzerian efter jobbet. Johan tog en pizza, Alissa en kebabtallrik o jag beställde en sallad, klapp på axeln 😊

Lyckades tillochmed ta mig ut på två promenader idag, en på jobbet och en hemma med Leon i sulkyn förut. Gött med några extra kilon att putta på upp för backarna 😅

Stannade till utanför kyrkan som vi ska gifta oss i ❤

Likes

Comments

Jag sitter varje dag och letar inspo till vårat bröllop och hittar massa fint, för mycket fint egentligen, man vill ju ha allt 😍

Det senaste jag hittat är ballongteman. Det verkar vara många som kör stora ballonger på sina bröllop och jag gillar det faktiskt. Vet inte om det blir aktuellt på vårat ännu dock, är lite kluven om det blir för mycket födelsedags/my sweet 16 känsla över det hela med ballongerna. Svårt för det är ju väldigt fint med ballonger 😊

Vad tycker ni?

Likes

Comments

God morgon! Fler än jag som är trött på det här gråa, tråkiga vädret? För en som mig, som är trött hela tiden så blir man inte piggare av att titta ut genom fönstret..

Det är iallafall torsdag idag, två arbetsdagar kvar innan det är helg och ledig tid med mina favoriter igen ❤

Ha en fin dag trots regn & rusk!

Jag vill gärna ha mer av den där varan 👆 Sol & glada smile 🤗

Likes

Comments

Åh, nu börjar det hända grejer! Imorse bokade jag nästan ett datum för bröllopet i kyrkan 😍 Hade det inte varit för att någon hos dom bokat prästen i en annan kyrka det datumet som dom hade missat så hade varit bokat o klart nu. Vi ska se vilket annat datum som funkar eller om vi bara ska ta en annan tid samma datum.

Ni som gift er, vilken tid borde man ha bröllopet? Vi tänkte oss först kl 14 men det gick inte så tider att välja mellan nu är 12 och 16 om vi ska behålla datumet. Svårt!

Idag fick jag även mejlat dom i Ale för ett brudklännings möte, kollar lediga tider osv 😍

Likes

Comments

Jag vet inte vad det är med mig de senaste veckorna, jag är svin trött heeeela tiden! Jag testade att dricka rosenrotsdroppar för drygt 2 månader sedan och när jag gjorde det kände jag mig piggare, somnade inte på soffan allams lika mycket och det kändes bra! Tyckte tyvärr att dropparna tog slut väldigt fort plus att de smakade pyton så jag testade att beställa andra tabletter som också ska vara bra mot trötthet, har ätit dessa i snart två veckor o jag känner mig nästan tröttare än innan.. Somnar på soffan varje kväll numera, redan vid 20, även sittandes 😐 Kanske ska återgå till rosenrot ändå 🤔

Idag är en sådan dag då jag bara vill hem till mina killar o mysa hela dagen ❤

Likes

Comments

God morgon världen!

Herregud vad trögt det var att gå upp imorse! Kan ju inte snooza för länge då Johan och Leon fortfarande är lediga men en snoozning på fem minuter blev det innan jag lyckades ta mig upp. Nu är jag här iallafall, eller har varit på jobbet sedan 06.20 om man ska vara exakt.

Sitter just nu och äter frukost. Har sedan förra veckan återgått till mina vardagsrutiner när det gäller frukost, havregryn, casein proteinpulver och banan. Känns skönt att börja så igen, det har blivit alldeles för mycket mackor under semestern.

Har ni börjat jobba än?

Likes

Comments