Efter Leons lunchvila förut tog jag tempen och den visade 38,8. När jag skulle ta på blöjan började han skrika hysterisk och slutade inte förens jag tog upp honom, efter det satt han i soffan o skakade och började skrika igen hysteriskt, otröstlig bara sådär. Ringde 1177 som tyckte vi skulle åka till våran vårdcentral som hade drop-in tid till klockan 16.

Sagt och gjort, det visade sig att han har en virus infektion som satt sig på halsen. 😔 det behövdes som tur är ingen antibiotika, dock blir det ett par dagar hemma från förskolan kommande vecka. Det förklarar varför han matstrejat nästan allt ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon fina ni! Hur mår ni? Jag mår bra trots utekväll igår, jobbig natt med Leon som var skollhet och halsen som inte ger med sig. Lilla hjärtat har fortfarande feber och inatt måste han haft väldigt hög feber, det var nästan så man brände sig när han låg nära, stackarn 😔 efter lkte alvedon och smörgåsrån så är han npgot piggare. Det blir massa mys hemma idag, det är bara jag o Leon ❤ Johan ska vara iväg o greja på tomten hela dagen.

Vi åt en gemensam frukost i vardagsrummet idag, varma mini baguetter & kaffe, bra start!


Likes

Comments

Hallå vänner! Fredagen är här och även så är fortfande min onda hals, jag låter som en jävla kråka, haha! Hoppade faktiskt över gårdagen event på Scandic rutinen där Loppi höll till, väldigt synd då det var mycket bra & lärorika saker de gick igenom. Bland annat så var trygg Hansa på plats o berätta hur man ska göra när ett barn sätter i halsen, hade jag så gärna velat höra på. Hoppas på nästa gång istället. Behövde en dag hemma igår då jag ska ut på lite galej ikväll.

Nu till rubriken, idag kom samtalet ifrån dagis vid 13 tiden, de hade en febrig och ovanligt gnällig kille hos sig, snutten hade 38 grader och jag fick sätta mig i bilen o hämta hem honom. Nu sitter vi och myser i soffan, han äter en macka framför ipaden, det får man när man är sjuk!

Ikväll är Johan hemma med honom, mamman i huset ska ut på AW, vi ska äta på pinchos. Får se hur länge min röst håller.

Likes

Comments

Halloj! Hur mår ni? Jag mår bra förutom min hals, tappade nästa rösten när jag ringde kunder förut. Hoppas på bättringsvägen snabbt. Preppar i mig halstabletter och te med honung på kvällarna.

Ikväll vankas det event som jag skrev igår, ska bli super kul att få komma iväg på det igen. Kul när man kan gå ihop med två andra som man träffat honom tidigare event också 😊 Mer om det senare, nu måste jag ut o jobba igen, lunchen är över. Ha en fin dag!


Likes

Comments

Har tappat bloggen helt ett par dagar som ni märkt.. Ni som följer mig och kikar in här varje dag trots min usla uppdatering vet att jag kört en " diet" på 10 veckor. Dessa är nu över.

Jag tog efterbilder och besvikelsen är enorm 😔 Jag såg ingen större skillnad tyvärr, kändes som jag gjort tio veckor helt i onödan.. visst att mina jobb brallor sitter något lösare men jag hade velat SE skillnad, verkligen se skillnad! Jag ska försöka fortsätta träna och äta vettigt på vardagar men unna mig på helgerna. Vi kommer även att ha en äta utedag på fredagar. 

Förhoppningsvis har jag fått ut något av denna perioden, kanske renat kroppen på skit och fått lite mer muskler. Vem vet? Tanken är som sagt att fortsätta träna, inte lika hårt men ändå röra på dököttet 😊 så fort min förkylning, framförallt min onda hals ger med sig är det tillbaka till gymmet som gäller. 

Nu till något annat imorgon blir en rolig dag, det är torsdag, alltså ett steg närmre helgen och jag ska på ett event tillsammans med fina @susanas.se & @tessochlex på kvällen. Det var ett tag sedan mitt senaste event så det ska bli super kul 😃

Bjuder på några bilder från senaste eventet med JVMarketing. 

Likes

Comments

tjabba! Jag tog min vilodag igår, hade noll motivation till träning, dels för att det alltid är kaos på gymmet på måndagar och dels för att jag ville hinna vara hemma o mysa med Leon innan han ska sova, blir annars bara att man hinner säga hej typ o det ville jag inte igår.

Idag däremot kan jag träna direkt efter jobbet, så mycket bättre! Mindre folk och mer tid med Leon 😍

Vi är som vanligt en man kort på jobbet vilket gör att man inte hinner med det som ska göras på avdelningarna. Jag kände i början på förra veckan att " nu jäklar känns det okej på min klädavdelning" men så kom det två enorma pall med säsongsartiklar som står o stökar där inne igen! Man hinner knappt slutföra något innan det kommer massa nytt.. Lite lätt kaos när vi bara är 3 i butiken 😞 Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag, nu ska jag gå ut från min lunchrast o jobba de sista timmarna. Puss​alltså Samsung kameran 😍👍

Likes

Comments

idag vill jag tipsa om härliga @susanas som jag fått äran att träffa på ett event tidigare i år. Hon blev dessutom två barns mamma igår morse 😍 tycker ni ska kika in hos henne o lämna en grattis hälsning 😊 en super mysigt och inspirerande blogg enligt mig. 


Likes

Comments

Hallå världen! hur är det med er? här är läget fint, jag hade en väldigt ostabil mage i lördags o blev orolig att jag åkt på magsjuka då kollegan blev sjuk just på lördagen så jag banga utekvällen med Maria & co. Såg ut som att dom hade en toppen kväll ändå 😊

Idag är det måndag och inte vilken måndag som helst, utan det måndagen på sista veckan av vår "diet" , Halleluja! 👐 På söndag ska jag ta nya foton att jämföra med från dag 1. Hoppas på någon skillnad iallafall, tyvärr känner jag ingen skillnad men något har ju hänt då vågen visar minus och även så midjemåttet som jag mätte i mitten av denna period. Det är ju rumpa/lår jag vill ha mest resultat på får se vad bilderna visar 🙈


Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så skulle vi till Allum och fixa med mitt abonnemang hos 3, jag sa ju även att jag skulle göra något som jag aldrig trott skulle hända, men idag hände det!

Jag har blivit med ny telefon och inte vilken telefon som helst, utan en Samsung S7 edge! Jag har alltså lämnat Apple för android, helt galet! Hoppas jag gjort rätt val 🙈

Likes

Comments