Allmänt

sitter här och dricker te och surfar lite, bara lite. Det är trist att det regnar ute typ hela tiden. Saknar snön. Någon mer som saknar snön?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

hej


Har lämna blogg.se idag och jag trivs inte så bra blogg.se. Vill testa något nytt så flyttade jag hit. Hoppas att jag trivas bra här. Vi får väl se.


Likes

Comments

Skönhet
 

1 ansiktspray 

 

2 bareskin

 

3 läppbalsam 

 

4 face sculptor 

 

5 ögonskuggor

 

 

Hämtade paketet på posten idag. Har beställt smink från nelly och jag är supernöjd. Jag blir sällan missnöjd efter jag har fått saker från nätet. 
 


Likes

Comments

Pictuers 2017 

 

God morgon 

 

Hur mår ni idag? Jag mår toppen som vanlig och snart ska jag dra till jobbet.  Jag har inte fått träningsvärk. Jag märker att jag har blivit mindre och mindre träningsvärk under de senaste veckorna. 

Likes

Comments

Pictuers 2017


 

 

Hej hej 

 

 

Hur har ni haft det under helgen? Jag har haft det rätt lugnt på landet. Jag har beställt lite smink  från nelly.com. det är längesen att beställa från nelly. Jag behöver köpa nya byxor. Älskar jeans och mjukis byxor. Ikväll ska jag  kolla på tattoo fixes på kanal 6. Älskar att kolla på ett tatuerig program. Ska jag beställa Jenas från junkyard eller h&m, vad tycker ni? 

Likes

Comments

Allmänt

 

 

Hej 

 

jag är på landet och tar det lugnt. Har åkt till en annan ön för att köpa lite godis och en redbull burk. Jag tror att jag är lite beroende av redbull.  


Likes

Comments