Header
View tracker

Min värld

Här kommer det jag önskar mig i julklapp :

⭐️ En locktång
⭐️Therese Lindgrens bok "ibland mår jag inte så bra"
⭐️ En rund vas
⭐️ Presenkort på Sarah
⭐️ En snygg klocka
⭐️ Pengar

Vad önskar du dig i julklapp?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Träning/ Powerwalks

Efter en eftermiddag med migrän så tog jag med hunden och vi gick en skön långpromenad på 4 km, det var väldigt skönt även om det var kallt. Jag orkade inte gymmet idag pga jag blir så seg efter migränen och då är promenader perfekt! Man kommer ut och får frisk luft. Det är skönt att kommit igång och fått rutiner på träningen igen, det kan bara bli bättre nu 💪🏻

Likes

Comments

View tracker

Min värld, Mina diagnoser

Hej alla fina hjärtan ❤️

Hur mår ni denna dag? Jag mår inte så bra, kom just hem från jobbet och åkte hem tidigare för fick migränanfall och har precis tagit en tablett men ville slänga in ett inlägg eftersom jag kommer vila ett par timmar nu för att försöka få bort migränen.

Jag är tyvärr en av dom som lider av migrän och mina anfall är oftast ganska rejäla och intensiva så jag orkar inte jobba då. Jag känner mig både skakig, fryser och illamående förutom intensiv huvudvärk och kan inte titta uppåt för då känns det som huvudet ska sprängas 😢 Det är sjukt jobbigt att lida av migrän för man kan få ett anfall när som helst och då finns det inget annat på kartan att åka hem och lägga sig men jag brukar kriga in i det sista. Sista utvägen är att åka hem för jag vill ju göra ett bra jobb men måste man så måste man, jag försöker ju iallafall.

Nu känner jag att jag måste vila men vi hörs senare ❤️

Likes

Comments

Family First, Blogglistor,Utmaningar & Tävlingar

1. Vad ser han/hon på tv?
Polisserier

2. Mat han/hon avskyr?
Ärtsoppa

3. Ni tar ett glas ihop, hon dricker?
Vin

4. Vad kallar hon dig?
Älskling, gumman

5. Vad samlar hon på?
Ljus

6. Hon besöker mest?
Havet

7. Favorit frukost?
Kaffe & gröt

8. Hon skulle aldrig klä sig i?
Tight klänning

9. Favoritdjur?
Hund

10. Vad kunde hon göra en hel dag?
Vara ute i trädgården

Likes

Comments

Min värld

Nu är det dags för mig att säga godnatt, jobb och möte imorgon så behöver vara utvilad och pigg då 😊

Sov så gott så hörs vi imorgon 💗

Likes

Comments

Tankar, Känslor och funderingar

Jag börjar bli lite trött hur andra människor behandlar oss bloggare. Att folk tror och går runt och säger att de som är mammor och bloggar är dåliga föräldrar. Det är ju sjukt! För det finns något som heter tidsinställda inlägg och de betyder att man kan ställa in inlägg till dagen efter för att man ska kunna umgås med sina barn. Man kan även blogga när barnet sover och de gör inte en till en dålig mamma för det! Att säga att man är EM dålig mamma för att man bloggar är lite att gå över gränsen kan jag tycka. Alla jag känner som bloggar fast de är mamma gör ett superjobb med båda två sakerna och det är grymt! Så sprid inte ut massa skit som du inte vet något om innan du har all fakta på bordet! 😔Det kan både såra och göra människor förbannade och sprida falska rykten när det handlar om barn är inte okej för de kan sluta illa tyvärr 😔

En blogg har man som ett intresse, något man gillar och brinner för och många har bloggat i flera år innan de blir mammor, varför lägga ner något man trivs med bara för man får barn? Man kanske inte uppdaterar lika ofta men man skriver när man hinner och kan.

Jag kommer inte sluta blogga den dagen jag blir mamma men kanske inte uppdaterar så ofta och kommer ställa in mina inlägg mer eftersom jag vill umgås med mitt barn men kommer inte lägga ner det eftersom jag har drömmar och mål med min blogg ❤️ Hur tänker ni om bloggande mammor?

Likes

Comments

Veckans blogg

Dags att köra en ny omgång med veckans blogg. Nominera din favoritblogg så väljer jag ut de jag gillar bäst och sen får ni läsare rösta. 

Nominerar man sin egen blogg måste man nominera en till. 


Lycka till 💗

Likes

Comments

Family First

Hade så mysig eftermiddag hos min syster och hennes nya lägenhet var jättemysig och stor 😍 Blev massa tjejsnack och mys, jag har världens bästa syster ❤️

Likes

Comments

Min värld

Hej mina hjärtan ❤️
Nu är vi hemma efter en lång tågresa och Alice var lite rastlös så hon fick sitta i mitt knä och kolla ut sista tiden och då blev hon nöjd hund 😊 Hon raggar alltid nya kompisar på tåget för hon älskar alla människor, Alice är en väldigt social hund som är bekväm att resa med. Idag tyckte jag dock resan gick väldigt långsamt och var lite drygt emellanåt men nu slipper jag detta snart och ska bli så himla skönt att slippa dessa resor och distansen.

Nu är vi hemma i soffan och ska mysa en stund innan det blir en promenad till syrran och kolla in hennes nya lägenhet 😍

Vi hörs senare ❤️

Likes

Comments

Min värld

Nu har jag precis lämnat Malmö och Skåne för denna gången men haft en superfin helg med min kära pojkvän och fina vänner. Nästa gång jag åker till Malmö så blir jag sambo så nu blir det att kämpa in i det sista 💗

Likes

Comments

Instagram@marielinneaas