Det er så utrolig mye søtt til baby at jeg dør litt, har fått skikkelig dilla på bom bom luer og søte sneakers, det er jo et uendelig valg i dem også. Kommer til å ende opp med en lue samling innen lille gutt kommer, heldigvis får jeg vinterbarn så vi får jo testa ut noen av dem. Merker tiden står litt stille når man holder i tingene hans og han enda ikke er her, men nå er det bare 3 mnd igjen før han kommer! Så håper på at den siste tiden går fort nå, begynner å gå litt lei av magen haha.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har seriøst gått rundt å cravet kanelsnurrer hele uken! Det må være favoritt baksten min og jeg syntes det passer ekstra godt på høsten! Så idag tok jeg meg endelig tiden til å lage kanelsnurrer, prøvde ut en ny oppskrift denne gangen. Disse kanelsnurrene er bare himmelske! De beste jeg har smakt hitils! Oppskriften er hentet fra Ida Gran. Kan anbefalles på det sterkeste og er oppskriften jeg kommer til å bruke fremover. Saftige, gode, med mye smak. Start med å lage kanelfyll og kremostglasuren da dette skal på avkjøling. Det beste med disse er at de smelter inn i hverandre i forma, slik at sidene blir ekstra myke! Mhhh!

Kanelfyll.

Tilsett alle ingrediensene i en kjele og smelt sammen. Sett kanelfyllet til avkjøling.

Kremostglasur

Tilsett alle ingrediensene i en bolle og bruk en elektrisk visp til du får en myk krem.

Bolledeig

I en kjøkkenmaskinbolle har du mel, sukker, gjær, salt og kardemomme.

Pisk sammen melk og egg og varm opp til litt under lunkent, ca. 30 grader. Hell melk/eggblandingen sammen med de tørre ingrediensene og elt med eltekrok i 10 minutter på lav hastighet til deigen slipper bollen. Eller elt for hånd i ca 10 minutter.

Når det har gått 10 minutter så tilsetter du romtemperert smør i terninger. Når du har tilsatt alt så skal deigen elte i 15 minutter.. De siste 5 minuttene satt jeg hastigheten litt opp til hastighet 4 (medium) Smør en bolle med litt olje og ha deigen i. Dekk med plastfolie og la heve til dobbel størrelse.

Tar ca. 1-1,5 time. Sett bollen gjerne et lunt sted, la deignen heve til dobbel størrelse.

Smør kanelfyllet utover og rull deigen sammen til en stor pølse og kutt i 9-12 emner. Plasser snurrene i en form som er ca. 30 x 20 cm
Dekk med et hånkle eller plastfoile og la bollene få heve i 45-60 minutter.

Pensle med egg og stek på 180 grader i ca. 13-15 minutter. Når bollene er avkjølte så kan du smøre et godt lag med kremostglasur over bollene.

Likes

Comments

Gud får sikkel i munnen bare av å poste dette innlegget. Syntes det er så gøy med donuts med ulike smaker og sparkels, de er jo nesten for fine til å spises!

Likes

Comments

Har aldri vært spesielt glad i fargen rosa, rosa var liksom bare en farge før, og det var rosa. I det siste har jeg blitt veldig glad i skitten rosa, den duse skin rosa fargen. Syntes det passer bra til nesten alt og myker opp det ellers stramme som jeg pleier å gå i. Elsker også roségull detaljer i smykker og annet accessories, i just want all of it.

Likes

Comments

Emmaljunga nxt90 2018.
Åhh! Elsker denne vogna, er så fornøyd med at vi gikk for denne! Syntes både vognen er superfin og super praktisk, Emmaljunga er kjent for gode vogner og topp kvalitet noe som gjorde valget enda enklere! Kvalitet og sikkerhet er nr 1 når det gjelder barnevogn, med denne vognen for man både det + så mye mer!

Bag til Emmaljunga NXT90 og NXT60. Bagen er en stilig, koselig og romslig med myk madrass, foret bagtrekk og foret kalesje med håndtak i White Leatherette. Bagen klikkes enkelt av og på understellet når du trenger å bære barnet ditt eller legge vognen sammen. Bagen kan brukes fra barnet er nyfødt opp til ca 6 måneders alder.

Nytt for 2018 årsmodell
- Glidelås i kalesjen der du kan feste NXT Myggnett/UV-beskyttelse
- Ventilasjon i kalesjen
- Avtakbar foring
- Dekk med glidelås, gjør det enkelt å åpne
- Forbedret utløsermekanisme (passer også lange negler)


- Madrass
- Fôret kalesje med glidelås i der du kan feste NXT Myggnett/UV-beskyttelse (ikke inkludert)
- Avtakbar, fôret trekk på bagen
- Dekk med glidelås,
- Bærehåndtak i kalesjen
- Fra fødsel til 6 måneder

Mål og vekt av bag:
- Vekt 4,1 kg
- Innermål 76x34x18 cmSikkerhet og miljø
Testet og godkjent i henhold til EN1888: 2012 og EN1466: 2014.

Emmaljunga NXT90 er en fleksibel og stabil sportsvogn som du kan bruke fra barnet er ca 6 måneder og opp til 15 kg. NXT90 har store svingbare hjul foran. Det gir en barnevogn som fungerer like bra i byen som på grusveier og i snø. Emmaljunga NXT90 kombinerer stilig design med kvalitet og komfort. Hvis du ønsker å bruke din NXT90 fra barnet er nyfødt, må du kjøpe NXT90 Bag. Bagen brukes når barnet er 0-6 måneder.

Sportsdelen
Sportsdelen på Emmaljunga NXT90 er av ergonomisk modell som gir god støtte og avlaster kroppen til barnet. Sportsdelen er vendbar og har tre stillinger: sovende, hvilende og sittende. Takket være myk polstring er den koselig og romslig. Kalesjen har UPF50 +, ventilasjon og en forlenger for å gi ekstra solbeskyttelse. Bøylen kan åpnes til siden for å gjøre det lettere å sette inn og ta ut barnet. Sportsdelen klikkes enkelt av understellet når man skal legge sammen barnevognen. Sportsdelen kan brukes fra ca 6 måneders alder opp til ca 3 år.

Nytt i modellåret 2018:
- Spacer inkludert: utvider sittedelen, slik at barnet får mer plass til hodet
- Myggnett inkludert
- Håndtaket er 8 cm lengre
- Justerbar fjæring på bakhjulene
- Ventilasjonsåpninger på kalesjen

Spesifikasjon
- Vendbar
- Tre stillinger
- Ergonomisk
- Justerbar fotstøtte
- Utvidbar kalesje med UPF 50+
- Fra 6 måneder til 3 år

Dimensjoner og vekt på setet:
- Vekt 4,1 kg
- Lengde 91,5 cm, bredde 42 cm

Understell
Emmaljunga NXT90 med sportsdel i Leatherette White har et sort understell med store whitewall lufthjul. Forhjulene er svingbare men kan låses ved behov. Håndtaket er dekket med Black Dots Leatherette og justerbar både med teleskop og i kneledd. Varekurven er romslig og med refleks.

- Lufthjul
- Svingbare forhjul, kan låses
- Transportlås
- Aluminiumunderstell
- Justerbart håndtak
- Varekurv med refleks

Mål og vekt chassi:
- Vekt 9,7 kg med hjul
- Sammenslått med hjul 80x58,5x16 cm

Hva er inkludert?
Når du kjøper en Emmaljunga NXT90 inkluderer det understell med hjul og handlekurv, sportsdel og spacer.

Travel System
Til din Emmaljunga NXT90 finns adapter til flere forskjellige bilbarnestoler slik at du kan montere den på vognen.

Tilbehør
Matchende tilbehør: en praktisk stelleveske, fottrekk, parasoll, regntrekk og en spesielt tilpasset vognspose som også kan brukes som sportsvognsdyne. Hvis du ønsker å bruke din NXT90 fra barnet er nyfødt, må du kjøpe NXT90 Bag. Bagen brukes når barnet er 0-6 mnd

Sikkerhet og miljø
Emmaljunga NXT90 er testet og godkjent i henhold til EN1888: 2012 og EN1466: 2014

Likes

Comments

Hadde siste dagen på jobb idag før ferie, så nå har jeg ti dager med ferie! Både jeg og Mattias, i morgen skal vi hente vogn i Svergie og på onsdag reiser vi tilbake til svergie og blir der til lørdag. Så høstferien er nok over på et blunk :-(

Idag tok vi en liten kosedate i Drammen for å ferie ferien litt, en fin og god start. Bestillte 40 biter sushi og starbucks etterpå, magen min holder på å sprenges... Er så sykt mett! Men det var koselig uansett 🍁

Likes

Comments

Store tepper, strikket, duftlys, store gensere, strikka sokker, kaffe i store kopper, te, bøker, rolige sanger, sesongens mat, suppe, pai, gresskar, farger, høstklær, kosedager, dundyne, varme jakker, gode lukter, høst 🍁🍂

Likes

Comments

Har egentlig kommet ganske i mål med handling av baby utstyr er 22 + 2 idag. Det er så gøy og koselig å handle baby klær, så har jo ikke klart å dy meg. Regner med at vi kommer til å få mer fra familie/venner så nå har vi egentlig kjøpt litt for mye, hehe! Men det er så mye søtt i butikkene og man blir jo helt forelska i de søte klæra! Vi har kjøpt litt i forskjellige størelser, mest 50/56/60. Man vet jo aldri hvor stor eller liten babyen er når han kommer ut, har derfor kjøpt det meste i en størrelse for mye, men det er ikke store forskjellen på størrelsene.

Denne lista har jeg selv laget og dette er inget fasit svar på hva og hvor mye man trenger, tenker at det er veldig inviduelt. Har som sagt kjøpt litt ekstra av noe, men jeg tror vi skal klare oss veldig fint med denne lista. Mangler noen få ting som ull og fleeze dresser. Men tenker at det kan være noe man kan ønske seg til jul feks, syntes hjemmestrikket også har mye sjarm!

Likes

Comments

Har byttet fra blogg.no til nouw, dette er het nytt for meg så tar sikkert litt tid å sette seg inn i alt. Grunnen til at jeg bytta side er egentlig bare fordi jeg er en person som er avhengig av forandring, syntes det er gøy og teste ut nye ting i guess?
Liker foreløpig veldig godt hvor enkelt alt ting er, design er jo en helt annen verden her enn blogg.no hvor man må skrive html koder, en skrivefeil og hele bloggen er nede haha.

Skulle overføre de gamle innleggene til denne bloggen men forsto ikke helt ossen man gjorde det, så vi får se om jeg får det til etterhvert!

Likes

Comments