Har spenderat hela helgen genom att göra om i mitt rum. Igår sorterade jag igenom alla mina skräplådor och blev av med så mycket gammalt. Kändes fantastiskt. Bytte bokhylla med Filip gjorde jag också. Idag åkte jag och mamma runt och shoppade. Vi handlade som galningar, helt emot mina generella minimalisttankar. Alla förtjänar vi väl en cheat day? Jag byggde en fucking byrå också. Stolt som få.

Har samtidigt pluggat minimalt med svenska i helgen.

Tjiho

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Glömde nästan att göra detta idag.
Är deppig.
Känns som jag inte har kontroll.
Bara sitter och scrollar på min mobil i timmar.
Istället för att göra saker som jag faktiskt vill göra.

Likes

Comments

Idag skriver jag blogginlägg för att undvika plugg.

Filip fick sitt körkort idag. Vi åkte till burger king o köpte king fusion- bruger kings version till mcflurrys. Varför kan man alla snabbmatsnamn i McDonalds branding? Känns onaturligt att inte säga mcnuggets, liksom.

:-)

Likes

Comments

Glömde att skriva igår, ajaj. Men hade ändå inte riktigt bestämt mig för att skriva varje dag, så...?

Skolan började igen igår i alla fall. Känns som jag aldrig ens hade lov. Det är redan mycket plugg, men det är ändå bra att livet börjar på riktigt igen. Och att träffa mina fina hjärtebarn igen.

Hoppas att denna terminen inte blir the death of me.

Puss


Likes

Comments

Idag satte jag in min tandställning. Känns konstigt att idag skedde en förändring som kommer (kanske minimalt) prägla 2 år av mitt liv. Knas. Känns fysiskt konstigt också. Je n'aime pas.

Likes

Comments

Jag tittade inte på "end of the f**king world" igår. Dock tittade jag på alla 8 avsnitt idag, utan att lämna soffan. Det ger lite av en summering om hur oproduktiv idag har varit.

Köpte i alla fall ett par kostymbyxor. Är inte säker på att jag ska behålla dem.

Likes

Comments

Jag gick upp klockan åtta idag, en stor bedrift. Och efter det cyklade jag till gymmet, en kolossal bedrift. A small step for man, a giant leap for humanity. Sedan satte jag mig och pluggade om vinster i välfärden, tjohej.

Men efter jag hade lagat lunch med mamma (en fantastisk pastarätt ohyes), tappade jag momentum. Och nu när klockan är 16.57 och det redan är svart som natten ute, har jag redan gett upp dagen. Ska kanske spendera resten av timmarna på att kolla på "End of the f**king world", som jag hört ska vara bra??

Adjö

Likes

Comments

Idag har varit något av en familyfunday, med sushiätande och icamaxishoppande. Sedan tog jag en nap som gick överstyr. Låter som en galet lit dag i mina öron iaf!!!!!!!!

Aja, jag ska i alla fall se den nya star wars filmen ikväll, hoppas den är bra.

Likes

Comments

Idag kom farfar på besök. Ett kort uppehåll i hans liv på äldreboendet. Vet aldrig riktigt hur jag ska hantera att möta honom. Han är där, men ändå inte riktigt. Synd att vi alla kommer bli gamla. Undra vem som kommer torka min skit när jag är 83 och sedan vem som kommer torka deras.

Snart ska jag överge dessa livsviktiga livsfrågor för att träffa Anna-Moa. OM HON NÅGONSIN SVARAR!!!

TjoflöjtLikes

Comments

Jag+Hanna+våfflor=kärlek

Likes

Comments