efter att ha funderat ett tag bestämde jag mig för att gå en kurs för att lära mig intimvaxa (ja, även vaxa ben, bikinilinje och rygg och sånt :-) )

Jag har själv vaxat mig ett tag, och en anledning till attjag vill lära mig är att jag har insett dels att det inte finns så många här uppe, dels att de flesta inte tar emot män, transexuella och transvestiter. Detär något som saknas helt enkelt...

Än så länge känner jag mig inte full lärd, så nu och ett tag framåt erbjuder jag elevbehandlingar för 350:-/person för brasliansk vaxning. Om duvill ha mer vaxat så hör av dig så kommer vi överens om ett pris.

Vaxet jag använder är en honungsemulsion. Fördelen är att den behöver inte vara lika varm som s k "varmvax" och är mycket behagligare att bli vaxad med tycker jag (har blivit riktigt bränd en gång ochdet var inte skönt..).

Så här har jag fått lära mig att man ska göra:

Kvinnor:

Man börjar på låret... Då känner du hur det känns när vaxet läggs på och rycks. Honungsmuslsionen läggs på mothårs och rycks medhårs. Tvärtemot traditionellt vax. Har du lite längd på dina hårstrån, kan detta luggas! Sedan fortsätter man på venusberget och jobbar sig nedåt blygdläpparna.

Sist tar man mellangården och allt hår i och omkring analöppningen. Då får du (om du kan, annars ligger du på sidan) dra upp knänaoch krama om dem i en sk ”köttbulleposition”. Då kommer man åt på ett mycketbra sätt. Om du försöker raka dig på detta område, Är risken för skador storoch det är ganska omständigt att komma åt på ett bra sätt. Nu får du ett snyggt avslut och en helhet kring ditt underlivsområde!

Män:

Precis som på kvinnor börjar man att prova på låret, sedan börjar man på blygdbenet och tar allt hår ned till roten på penis och även detsom växer på själva penis. Du får hjälpa till genom att sträcka huden ochibland hålla penis åt sidan. Jag vaxar pungen och sist också mellangården och runt analöppningen.

På förekommen anledning... Glöm inte! För mig är det här absolut inget sexuellt. Jag är inte domina och jag går inte igång på att vaxa någon. (ungefär som att inte hårfrisörer är hårfetichister, eller fotvårdsspecialister är fotfetichister osv).

Så, välkommen att boka din tid - messa mig på Facebook (Eminent) så hör jag av mig så snart jag kan. Eftersom jag har ett dagstidsjobb är det kvällar och helger som gäller för det här.

Likes

Comments