Så idag var jag på Ikea igen med min syster denna gång. Vi hade en väldigt mysig dag och kom hem runt sju på kvällen. Igår så köpte jag en "möbel" om man nu kan säga så sen köpte jag lite tillbehör och även inredning. Idag så köpte jag lite grejer jag glömde köpa idag och lite fint jag hittade. Det kommer förmodligen komma en haul på allt imorgon och även bilder på hur det ser ut i mitt rum haha<33

Likes

Comments

Idag har jag varit på Ikea med en vän. Jag kommer inom kort tid visa vad jag köpte, men imorgon planerar jag på att åka till Ikea igen men med min syster denna gång. Jag hade inte riktigt planer på vad jag skulle köpa men kom hem med riktigt bra fynd haha... Jag har även insett att jag behöver fler grejer och kommer därför åka dit imorgon. Som sagt kommer det en "haul" senare på vad köpte;)

Likes

Comments

Hejsan! Jag tänkte starta en blogg om lite blandade grejer<3 Så jag hoppas att ni uppskattar den för jag kommer försöka att göra den intressant. Följ gärna och så kommer det uppdatering snart. OBS. Jag är ny på detta kan knappt hur det fungerar och brukar inte läsa bloggar:)

Likes

Comments