Då har vi åkt, vi åkte vid 1 inatt och klockan är nu halv 8 och vi är i Danmark så vi inte ens nära halvvägs och jag är som vanligt jätte rastlös så jag skriver av mig här lite.
Har sovit ett tag och så men paniken som uppstår när man vet att det är TIMMAAAAR kvar!!!

Just nu lyssnar jag på musik, samtidigt jag skriver detta.
Vad gillar jag för musik? Jag lutar mer åt rapphållet och ÄLSKAR svensk rapp, engelsk rapp är inte min typ av låtar men det kan funka det med. Eller så lyssnar jag på bosnisk musik, annars topplistan haha.
Har valt ut några låtar jag ÄLSKAR och dom kommer på bilderna nu, byyyye!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heeeej!! Som ni kanske läste i rubriken är det massor stress med tanke på att vi åker inatt.
Jag har inte så mycket och stressa över men min mamma och syster är då väääääldigt stressade som har mer att fixa.
Just nu är vi påväg till morbrors grav och jag ska säga "hejdå" med tanke på att jag inte kommer dit på ungefär 3 veckor.
Så sorligt att han missar bröllopet och inte följer med ner men nu är det som det är.

Det är då jag, Miranda, Sofia, mamma och min stora syster som åker ner dit. Miranda är då min allra närmaste vän och Sofia en av irmas närmaste.
Mer har jag inte och skriva för jag har faktiskt inte gjort något speciellt idag.
PUSS

Likes

Comments

JAG ÄR TILLBAKAAAAA!!!! WIIIE
Med massa nytt och berätta, ett helt nytt liv i stort sett.
Jag har skaffat en pojkvän, inte skadat mig på en månad, inte gjort något dumt på ett tag och ÄR FÖR EN GÅNG SKULL STABIIIL!!!!
Jag kommer att komma tillbaka och börja blogga igen, MEN jag åker till Bosnien imorgon. Bilar ner vilket som tar 2 dagar ungefär, då kommer jag inte ha internet men om vi stannar på någon mack med internet så lovar jag att blogga så mycket som möjligt.


ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD OCH GLAD PÅ LIVET!!!!! Som jag har längtat till detta, bröllopet är om alltså nio dagaaar, HELT SJUKT.

Gör ett inlägg och skriver lite seriöst istället om nån timme, ville bara berätta att jag är tillbaka.

PUUUUSS

(Bilder under på mig & min kille)

Likes

Comments

Just nu är jag på sjukhuset och väntar på att få röntgas, väldigt trött på detta ställe!!!
Men vad ska man göra, nu är det som det är.
Vi får väl hoppas på det bästa.

Jag har ingen aning längre vad jag ska skriva om så om någon har något förslag på vad jag kan skriva och göra så min blogg blir lite mer intressant?
Smink? Videos? Kläder? Vad som helst!!

Likes

Comments

Det här med en bra dag? Det är inte ofta jag får ha en hel dag som är bra, igår mådde jag faktiskt bra men såklart som vanligt ska alltid någonting hända och pooff så låg jag i bilen påväg till akuten.
Allt hade varit bra och jag kände inget annorlunda i kroppen förens jag skulle lägga mig och sova, har sen tramadolen haft "småryckningar" då och då, men igår ökade ryckningarna minut efter minut.
Jag fick då en panik attack och bara skakade och skrek, som tur är så hade jag både min stora syster och min allra bästavän Miranda bredvid mig som försökte lugna mig, innerst inne blev jag lugn men jag kunde inte kontrollera min EGNA kropp???
Fått två anfall sen igår som har varit lika jobbiga men inte lika "stora" eller vad man ska säga.
Nu är allt lugnt och jag ska även idag åka till Ajsa, är väldigt trött men känner att jag vill komma bort en liten stund och så får jag ju träffa Mirnes också.

En liten förklaring om vad som hänt och hur jag mått.

Likes

Comments

Igår som sagt var jag på det första DPT-mötet och det gick helt okej, från kvart över 2 till halv 4 håll det på.
Med det dåliga tålamodet jag har så blev jag ju väldigt snabbt trött under mötet men det lättade sig genom att vi fick en liten paus då jag gick ut och rökte.
Dom andra ungdomarna verkade jätte trevliga sen går det ju inte ut på att skaffa vänner men det är klart det inte hade fungerat om det var så att alla var jätte otrevliga istället.
Vad vi sa och gjorde har jag faktiskt ingen rätt att skriva ut, däremot kan jag berätta att vi fick beskriva lite saker utan att döma.
Nästa mötet är nästa onsdag.

Idag har jag haft ett möte med Caisa, min ungdomsbehandlare och det gick hur bra som helst faktiskt.
Nu sitter jag hemma hos mamma med Irma och väntar på att klockan ska bli 20:10 så ska vi ta bussen till Ajsa och träffa min SAAAAKNADE Mirnes som jag nu tjatat om ett bra tag efter att få träffa.

Hoppas ni alla har en bra dag!!
(Alla bilder är gamla)

Likes

Comments

Heeeej mina fina läsare!!
Jag har märkt att på sistone så tappar jag intresset VÄLDIGT snabbt för saker, det har blivit hur jobbigt som helst.
Jag har också märkt att det här med att vara med många människor kan ge mig panik väldigt snabbt då jag inte vet hur jag ska bete mig, det är klart jag kan vara med fler än en kompis men när det blir för många är jag där utan kontrollen.

Idag ska jag börja min DPT behandling då jag ska träffa en grupp med ungdomar som lider av problem som kan vara samma problem som jag har eller annat.
Jag är ingen som brukar vara nervös för saker så nervös är jag faktiskt inte alls, utan mer nyfiken på hur detta ska gå.
Jag kommer såklart göra att senare inlägg om hur det gick och vad jag tyckte, jag har dock ingen rätt att säga vilka som är med så det kommer inte komma ut genom mig!

Min finaste Miranda.

Likes

Comments

(Jag glömde att lägga ut bilder på det jag köpte haha men det kommer bilder nu)

Nu har jag varit på fresh food och ätit sallad med min kontaktperson som är Fia, så gott!!!!
Nu är jag och Fia hemma hos Irma och pratar om lite allt möjligt, om en stund så kommer mamma och hämtar mig och Irma så ska vi åkta till Ajsa som sagt, har inte så mycket mer att skriva om just nu så nu kommer bilderna på min nya highlighter!!! Favoriten

Bilden under salladen och Fia är bilder från igår!!

Likes

Comments

Ääääääntiligen!!!!!

Jag känner så mycket lycka fast jag har mina impulser och min självskada. Igår fick mig verkligen att se mer ljus än vanligt och det var så skönt och det gjorde mig så glad att se min egna mamma glad och ha kul. Det är en stor kamp att bli av med självmordstankar och jag tror ingen förstår hur mycket jag kämpat med dom och även om dom inte är borta så har dom minskat och det känns så skönt

Något annat jag vill berätta om är hur stort mitt land blivit för mig, det är klart ens eget land alltid varit stort men det har verkligen blivit så mycket i mina ögon, hur mycket landet gått igenom men än idag är ett land. Älskar!!!! Tycker alla borde kolla - https://www.youtube.com/watch?v=gzS1PsXW2xI

Igår hade mamma flera tjejkompisar här och det blev en slags tjejkväll, så kul var det!! Var även på marieberg igår och köpte en ny highlighter som jag blev heeelt förälskad i och verkligen rekomenderar till er som letar efter en ny highlighter. Köpte den faktiskt på HM bara för 150kr????? Hur billigt är det inte för en sån bra prudokt.

Ikväll ska vi till Ajsa (ovanligt haha) och spela kort då det kommer fler dit, alltid lika kul. Får som vanligt hoppas att Mirnes är där och är vaken. Bloggar mer om vad vi gör osv om jag har tid ikväll, vi brukar vara där till väldigt sent så då har man ingen ork och går in och lägger sig direkt istället.

HA EN BRA DAG OCH VA STOLTA FÖR VILKA NI ÄR.

Likes

Comments