Vardag

Hej på er! Det var ett tag sen jag skrev här sist, men anledningen till det är att jag haft Hanna på besök sen i onsdags och jag har inte direkt känt för att sitta framför datorn. Vi har haft det supermysig iallafall och hängt i Landskrona och Malmö, myst en massa och bara varit. Välbehövligt med sällskap och hon har även lugnat min skolstress och fått mig att inse att jag har god marginal för att göra klart allt jag måste. Idag åkte hon tyvärr hem, men istället kom Amanda hit. Det är verkligen detta jag älskar mest med att bo själv och dessutom i en relativt stor tvåa, ens vänner kommer och byter av varann hela tiden och det är alltid någon här. Jag skojade precis med Amanda att hon borde börja betala hyra då hon bor här precis lika mycket som mig haha, men det är mysigt. Vi har suttit med vår uppsats i tre timmar, bakat kladdkaka och strax ska vi sova och ladda upp inför måndagen! Hoppas ni haft en bra helg, puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vardag

... och så var helgen slut och jag är tillbaka i Skåne igen! Jag har verkligen haft en superbra helg och fått träffa alla jag velat träffa, dessutom haft extra mycket tid med mamma och pojkvännen. Älskar att åka hem i flera dagar och inte bara över en kort helg, det skapar mindre stress hos mig och jag hinner verkligen med allt jag vill göra. I söndags stötte jag dock på lite hinder då vädret passade på att leverera snö på förmiddagen och jag har sommardäck på bilen, mina vinterdäck är hemma i Landskrona. Detta resulterade i att jag fick stanna i Göteborg en natt till då jag verkligen inte kunde köra medan det snöade, så jag fick åka idag istället när det var plusgrader och lite säkrare för mig att köra. Dock i betydligt lägre hastighet och mycket längre avstånd från bilarna framför - men allt gick bra och imorgon ska jag äntligen byta däck så jag slipper stöta på detta problem igen, haha! Något tråkigt måste ju hända under en fantastisk vecka, visst? Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen, har ett möte kl 8 och sedan skola, puss på er.

Från i lördags med min pingla <3

Likes

Comments

Hudvård, Smink

Fyllde på med mina favoriter i hudvårdsväg inne på mammas salong idag! En rengöring, ansiktsvatten och saltdeo från Maria Åkerberg. Dessa har fungerat jättebra för mig och jag har använt produkterna i över ett år nu tillsammans med en ansiktskräm från samma märke. Grymma produkter!

Likes

Comments

Vardag

I onsdags åkte jag hem till älskade Göteborg för att koppla bort allt gällande skolan och jobbet och istället byta ut det mot fikor med bästisarna, mys med pojkvännen och kvällar hos mamma. Igår mötte jag upp Rut i stan för att gå i lite affärer och snacka av oss en hel del, när vi var klara mötte jag istället upp Hanna för att åka och äta mat och även där ta igen en del snack. Kvällen avslutades hemma hos min kusin med långa djupa samtal om allt mellan himmel och jord innan jag åkte hem till pojkvännen. Igår fick jag även reda på att jag tentat av termin 2 och sista kursen avslutades med ett VG, vilken känsla. Nu är det bara uppsatsen kvar sen är jag redo för ett nytt skolår.

Nu har jag precis gjort mig i ordning för att möta upp Hanna, vi ska iväg och handla en snabbis innan jag åker hem till mamma på middag. Jag vet inte vad mer som kommer hända idag, men jag lär ju inte sitta hemma iallafall med tanke på att det ändå är fredag.. Nu ska jag ta på mig skorna och gå ner till bilen, puss!

Likes

Comments