Shirt, Missguided // Trousers, Nelly // Shoes, Nike // Necklace, Glitter // Bag, Gucci

Igår holdte Magasin du Nord elevafslutning for os elever, hvilket var super hyggeligt. Vi startede kl. 9 om morgenen med morgenmad med vores skønne kollegaer og derefter reception hvor vi fik vores eksamensbeviser og taler. Der efter havde de en overraskelse til os, hvilket var vi skulle ud og sejle på en action-båd, altså en meget hurtig speedbåd. Puha, jeg er altså en kylling, det var liiiiiidt for hurtig til mig, haha! Derefter blev vi sejlet ud til et fort hvor vi blev delt op i to teams, og skulle kæmpe imod hinanden, ligesom på fangerne på fortet, det var super sjovt!

Senere på dagen omkring 18 tiden, skulle vi ind og spise på Bistro Central, det var super lækkert mad og masser af drinks! Alt i alt, super fantastisk dag!

xx, Emily

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

I søndags fik jeg lavet disse flotte negle af Jasmin, I kan se hendes arbejde her. De er dog lidt kortere end jeg plejer, men virkelig arbejds- og træningsvenlige! Også synes jeg bare farven er fantastisk. Jeg skal møde på arbejde om en time, så vil lige spise noget inden. God dag


// This sunday my nail lady created this, you can see her work here. She's amazing. My nails are shorter than usually but they are really work and training friendly. And the color is just.... FANTASTIC!

xx, Emily

Likes

Comments

Sorry for ingen liv her på bloggen, men jeg har virkelig været ramt af jet lag. Min krop kan åbenbart ikke tåle 9 timers forskel... Men i dag var første dag tilbage på job efter 3 ugers ferie. Det var hårdt.

Ovre i USA købte jeg blandt andet den nye Urban Decay palette HEAT, hvilket ses to af farverne på min øjenmakeup. Den er SÅ flot. Kan virkelig anbefale paletten, hvis du elsker varmetoner.


// Sorry for no life on my blog. I was really sick with jet lag. My body doesn't like nine hours differently. Today I went back at work for the first time after my vacay. It was hard!

In the States I bought this new Urban Decay palette HEAT. It's such a beautiful palette and on this look I used two of the colors. If you really love warm tones, go get it!

xx, Emily

Likes

Comments