Igår var jeg på shoot med Urbanwinner, som laver cykelhjelme. Jeg havde en fantastisk og sjov dag med teamet, og jeg glæder mig så meget til at se billederne, da det ikke er helt nemt at "sælge" en cykelhjelm på et billede, men jeg håber jeg klarede mig godt ;-) .. Jeg skal nok poste billederne, så snart jeg får dem. Hvor mange cykler egentlig med hjelm på? Hvis I mangler en god cykelhjelm, der selvfølgelig også er pæn og fed, så synes jeg bestemt at i skal tjekke Urbanwinner ud, I kan bare klikke her, så kommer i til siden.


// Yesterday I went to a photoshoot with Urbanwinner. Urbanwinner makes their own helmet. I had a fun and amazing day with the team, and I can't wait to see the pictures from the shoot. I promise then I have my fingers on the pictures I'll show you guys. If you need a helmet, please take a look at Urbanwinner's side out here. They are so nice.

xx, Emily


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Igår var jeg hos min dejlige negledame Jasmin AKA, Sassynails. Hun er så sød og fantastisk, lovede ikke at gå nude. Så det blev de har glimmer lilla negle. Glimmeret ses dog dårligt på dette billede. (skal nok snart tage et nyt)

Jeg er snart ved at komme på plads i min lejlighed, mangler dog bare mit spisebord og nogle hylder, og nogle få planter. (og billeder) Så skal jeg nok snart vise min lille 27 kvm lejlighed.


// Yesterday I went to get my nails done by the amazing Sassy Nails (She's the best!) I promised her that I don't picked the color nude, so I went for the purple with glitter.

xx, Emily

Likes

Comments

Igår holdte jeg middag for min familie angående min elev afslutning i Magasin, og ja ved godt det er en måned siden, jeg blev færdig, men havde først tid igår til at holde det. Jeg havde sådan en dejlig aften med familien, og selvfølgelig lækkert mad. Jeg havde denne skønne nederdel og top på fra Custommade.


// Last night I had dinner with my family to celebrate my two years as a trainee is over. It was such an amazing evening and great food. I had this outfit on from Custommade.

xx, Emily

Likes

Comments