Så blev det den tid på måneden, altså Goodiebox tid ;-) Altså jeg må ærlig indrømme det er en af de bedste bokse der har været i lang tid, dog ikke ligeså god som de aller første bokse for et år siden. Men nu er Goodiebox ved at oppe sig igen, så selvfølgelig fortsætter jeg med mit medlemsskab, da det er en lækker forkælelse man får hver måned til 170 kr.

Denne måneds boks:

DIODERMA, Sensibio H2O Solution Miceallaiere: Michellar water er en let, hurtig og skånsom måde at fjerne makeup og snavs fra huden. Den er drøj i brug, utrolig skånsom og effektiv, og så har den en perfekt størrelse til rejser, festival osv.

L´ORÉAL, Pure Clay Glow Maske: L´Oréals nye ansigtsmasker er baseret på tre slags ler, som sammen renser huden i dybden og skånsomt fjerner snavs og urenheder. Denne "Glow Mask" er desuden tilsat kul, som er kendt for sine magnetiske rensende egenskaber og den karakteristiske sorte farve.

MODELCO, Blush Cheek Powder: En solkysset hud med en frisk peach-farve på kinderne er det look, vi alle drømmer om, om sommeren. Du kan påføre blushen med den nye kabuki-børste.

BELLÁPIERRE, Mini Kabuki Brush: Kabuki-børsten er makeuppenslernes svar på en schweitzerkniven, altså du kan bruge den til stort set alt. Den er både god til løs pudder, fast pudder, bronzer og selvfølgelig blush.

GIRLZ ONLY, Dry Shampoo, Dawn ´til Dusk: Denne Dry shampoo er den perfekte budgetfund, som sikrer dig friskhed, volumen og en duft, som kom du lige fra frisøren.

RSFU, Intim Easy Shave Gel: Denne shaver del har en skånsom formel med allergifri parfume egner sig både til ben, og den følsomme hud under armene og i bikinilinjen, der ofte kan blive irriteret ved barbering.

xoxo, Emily

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

I dag kunne jeg se resultater på min krop, hvilket jeg virkelig elsker. Resultater gør bare træningen sjovere og bedre. Når man kan se resultater på ens krop, giver bare sådan en motivation til at blive bedre hver dag, det er i hvert fald sådan jeg har det. Mine abs/mavemuskler er begyndt at vise sig. Abs er faktisk lavet i køkkenet, altså det du spiser. I må sige til hvis jeg skal lave et indlæg om "hvad jeg spiser på en dag" det kunne faktisk være sjovt at lave.

Jeg har faktisk aldrig haft abs som sådan, kun meget lidt. Min fedt procent har altid ligget meget højt, og man skal ned omkring 16 procent fedt, før mavemusklerne begynder at vise sig, eller bare se markeret ud.


// Today I could finally see some results on my body. Results just make your workout funnier and better and I really love to see transformation on my body. My abs are finally coming through, and actually abs are made in the kitchen so I wonder if I should make a "what I eat in a day" post? I really think that could be interesting.

I never really had abs before, just a little because my body fat has been really high. So I can't wait to my abs are showing more! The body fat has to be about 16 procent ish before you actually can see the abs.

xoxo Emily

Likes

Comments