God ettermiddag!

Det var utrolig koselig å våkne opp til snø utenfor vinduet i dag. Det blir så lyst og fint i leiligheten når det er snø ute. Landskapet blir så fint og frisk vinterluft er noe av det beste jeg vet. Det er også herlig å bruke store varme gensere, sitte under ett pledd og drikke te mens snøen faller ned ute. Hadde det ikke vært for at man må skrape is av bilen om morningen og trafikkaoset som oppstår hver gang det kommer en større mengde snø..

Anyways, nå har endelig laget meg en blogg igjen. Blogget aktivt for flere år siden da jeg gikk på ungdomsskolen og litt av vgs, men etter det har jeg opprettet noen blogger som aldri har blitt noe av. Håper jeg kan være flink til å bruke denne bloggen, da jeg savner å skrive å få lettet på tankene mine.

I dag går hele dagen til eksamensøvning. Jeg skal ha 5 timers matteeksamen i 1T på mandag. Jeg føler jeg kan godt temaene i boka, men eksamensoppgavene er allid mye vanskligere enn oppgavene som er i matteboka. Krysser fingrene for at jeg kan klare å få en femmer på eksamen. Må helst ha seks på alle eksamnene mine for å komme inn på studiet jeg ønsker, men det er mye lettere sagt enn gjort!

  • Life
  • 13 Lesere

Likes

Comments