Har inte uppdaterat på ett tag nu men tänkte börja göra det igen?? Hade helt glömt bort min blogg då jag varit så sjukt upptagen i skolan (känns som att varenda människa använder den ursäkten hahahh?).

Så vad tycks, ska jag börja blogga igen?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!:) Idag tänkte jag skriva lite om några populära byxor, freya pants<33

Har själv köpt dessa byxor för några dagar sedan i DM retros affär i Mall of Scandinavia. I affären fanns det bara två färger och det var Coffee och Purple rain, dock hade dom bara storlek L på Coffee (vilket är för stort för mig) så jag köpte Purple rain. Byxorna kostade 499kr vilket är liite dyrt för mig. Jag köpte byxorna i storlek XS vilket är för folk som är runt 160cm långa, men trots att jag är superkort (150cm hehe) så passade längden! Det är ett stort plus då jag har svårt att hitta byxor som sitter bra på längden. Byxorna är ganska pösiga, men på mig så är de nästan för pösiga så det var ett minus. Bältet hjälper mycket så att byxorna sitter bra runt midjan eftersom att jag är ganska liten så att det kan sitta tajt:)

Så totalt skulle jag ge byxorna 6.5/10 och byxorna hittar ni på dm retros hemsida om ni söker på "Freya pants"

Ha en fin dag<33 nästa inlägg kommer imorgon:)


JAG ÄGER INTE BILDERNA SÅ ALLA BILDER TILLHÖR DM RETRO

Likes

Comments

Är inte helt säker på vad jag vill att min blogg ska handla om än så jag tänkte bara skriva om min dag nu då jag inte har något annat att skriva om hahha:)

Eftersom att det är juli så har jag sommarlov och då har jag all frihet i världen (trodde jag), men så är det inte då vi skaffade en till hund för nån vecka sen. Hon är en 11 veckor gammal Amstaff som heter Leya, otroligt vacker hund med väldigt väldigt mycket energi:) Hon och vår andra hund som heter Ice (Han är en Chihuahua) har blivit väldigt bra vänner.
Det är jag som tränar och uppfostrar valpen tills min syster kommer hem från Turkiet om ca tre veckor och kan säga att jag känner mig som en mamma. Hon är väldigt duktig och har lärt sig att sitta, gå i koppel utan att dra och är nästan helt rumsren. Problemet är bara att hon är helt fast vid mig så kan inte lämna huset utan henne, så jag är hemma hela dagen.

För att komma till saken så har jag tagit hand om och myst med hunden, kollat på Netflix, lyssnat på poddar, kollat kläder på nätet och skapat en blogg. Så ja, min dag har inte varit så intressant?

Juste, dehär med vad min blogg ska handla om, skulle det vara kul om jag bloggade om mode och lite av mitt liv?

Bifogar bilder på mina hundar här under, hunden med grå och vit päls e Valpen Leya och den vita hunden är Ice:)

Likes

Comments

Heej o välkommen till min blogg haha, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i mitt första inlägg? Jag är iallafall 13år och bor utanför stockholm. Vet inte riktigt hur ofta jag kommer uppdatera här då jag säkert kommer glömma bort den här bloggen men vi får se:)Likes

Comments