View tracker

Jag har gått och blivit med lägenhet!!!!!! I april flyttar jag in i en nybyggd liten tvåa i guldheden. Är så glad att jag tror jag spricker. Äntligen lite medvind. Kan knappt tro att det är sant. Längtar otroligt mycket till att få forma mitt eget hem, är så himla tacksam och taggad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu: mot jobbet och några timmars arbete med en kvartalsbudget som skall in imorgon

Likes

Comments

View tracker

Jag är nog dålig på att hantera kriser, när det drabbar närstående som familj eller vänner så rasar hela min värld och jag tappar all förmåga att agera som människa. Jag gör saker som jag vet att jag inte borde göra för att jag vill slippa känna. Som när jag haft en skit-dag och gråtit säkert 10 gånger men ändå väljer att dricka alkohol på det, trots att jag vet att det kommer att gå åt skogen. Och så slutar det med att jag står på gatan och gråter så mycket att jag inte kan andas och vägrar följa med min bästa vän som vill ta hem och trösta mig. Måste sluta jobba 12 timmar om dagen för att slippa se det som gör ont. Så jag skjuter undan folk när det blir jobbigt, vill inte involvera folk i mina eller mina närståendes kriser. När man alltid varit den som lagat andra, som lyssnat, klappat och kramat så är det svårt att inse att man är den som behöver lyssnas på. Livet krisar ibland, man måste bara försöka acceptera det och samtidigt fortsätta röra sig framåt. Det kommer bli lättare.

Likes

Comments

Igår återförenades jag med Josse. Hon flyttade till Oslo och efter någon månad så tappade vi varann. Nu har hon flyttat hem igen och jag kände att det var dags att hänga, så det gjorde vi igår. Sämre måndagar har man ju haft.

Likes

Comments

Aldrig någonsin vill jag behöva slåss om någons uppmärksamhet. Känna att det man gör inte är tillräckligt. Att den man är inte är tillräckligt.

Likes

Comments

Jag gjorde en väldigt fin sak tillsammans med en nära vän igår. Hon bestämde att vi skulle skriva en lista. Först en spalt med saker som man är stolt över eller som man har uppnått (eller iallafall kommit en bit på vägen med.) Sedan skulle man göra en till spalt med saker som man vill uppnå eller förbättra. Det fick vara allt från att le mot sig själv i spegeln på morgonen till att man skall ta sluta ta skit från folk. Det var så himla svårt att komma på saker man var stolt över med sig själv men himla lätt att bygga på listan med vad man vill förbättra. Varför är det så svårt att se positiva saker hos sig själv?

Såhär såg min iallafall ut:

Saker jag är stolt över/gjort bra:

Min jobbsituation

Tagit körkort

Blivit mer osjälvisk


Saker jag vill uppnå/förbättra:

Köpa lägenhet under nästa år

Inte lägga lika mycket tid på Facebook/instagram osv

Sluta ha komplex över saker jag inte kan påverka

Våga låta någon komma mig nära och inte skjuta bort den

Börja träna, iallafall en dag i veckan


Likes

Comments

Jag är en väldigt impulsiv människa. Får jag för mig att jag vill göra något så vill jag göra det nu, nu, nu, jag hatar när saker tar lång tid. När jag väljer att lägga ner min tid så gör jag det 100% helhjärtat. Inget daltande fram och tillbaka. Trivs jag med något eller någon så vill jag göra det eller vara med den personen så fort chansen finns. Det är bra att vara sån, för oftast händer mycket mer och bättre saker än vad man egentligen har planerat ska göra. Men också farligt, för upplever jag inte att det är besvarat så tröttnar jag snabbt och börjar med någonting nytt. Och det är så tråkigt att låta vad som skulle kunna bli bra saker bara rinna ut i sanden utan att egentligen ha tagit chansen och få veta

Likes

Comments