Header

Nu har Glossybox startat sin Thowback sale! För 69:- får du en fylld Box med skönhetsprodukter! De säljer ut boxarna som blivit över från senaste året! Skynda fynda innan de tar slut! Man binder sig inte till någon prenumeration och Max tre boxar per person. De levereras i början på september. Beställer du mer än en Box så kommer du få olika sorters boxar! Klicka HÄR för att beställa!

*Villkor: Max 3 boxar per person | Köper du fler än 1 box kommer du få olika boxar | Du kan inte välja box | Boxarna kan ej segmenteras efter din skönhetsprofil eller boxar du tidigare emottagit | Separat beställning för varje box | Engångsbeställning utöver månadsprenumerationen | Kampanjen avser månadsboxar från perioden juni 2015 till juni 2016 | Gäller så långt lagret räcker |Boxarna skickas mellan den 5-9 september från vårt lager | Kampanjen gäller ej The Man Box |

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Rubriken säger allt! Nu har Elodie Details släppt sin höstkollektion och den innehåller så mycket fint! Här har ni lite inspiration på vad som kommit!

Likes

Comments

​Förra veckan kom ett stort paket med massa nytt ifrån ett samarbete med Cellbes. Alltid roligt att kunna förnya hemmet lite! Tänkte snabbt visa lite utav vad paketet innehöll. Kommer ta lite i taget då det var så mycket fint där i! Barnen var ju överlyckliga utav att få packa upp en massa ''paket''.

Jag rekommenderar er alla att ta en kik inne hos Cellbes för dom har fått in så mycket fint och prisvärt!

Just guldbesticken vi klickade hem har jag väldigt länge suktat efter! Dom är SÅ fina!


Likes

Comments

​Dagarna flyter på här hemma. Vi har det rätt så kämpigt med Angelos humör just nu. Vi kan inte göra någonting alls hela familjen utan får ständigt dela upp oss. Angelo är så otroligt gnällig med mig men så fort jag är ur bilden så blir han världens gladaste unge.. Just nu önskar jag bara att han blir lite större, åtminstone tills han kan prata och gå!

Erik börjar jobba igen nästa vecka, han kommer börja jobba halvtid fram tills Angelo skolas in på dagis. Vi hoppas han kan börja i September/Oktober. Jag själv har en hel del planer på vad jag vill göra. Är en del utbildningar jag vill gå för att såsmåningom kunna starta eget som länge varit min dröm! Vi får se om jag vågar chansa eller om jag fegar ur!

Min uppdatering här på bloggen går verkligen upp och ner.. Jag vill så gärna blogga men tiden räcker inte alltid till. På dagarna är det helt omöjligt för mig att sitta och skriva, och på kvällarna brukar jag oftast vara helt slut och väljer då att sitta framför en film på tv eller jobbar med lite annat som jag har på g.. Men när barnen förhoppningsvis börjat på dagis så ska jag verkligen skärpa mig och ta tag i detta!

Likes

Comments

I samarbete med Glossybox fick jag hem månadens Box! Är som vanligt väldigt nöjd med innehållet! Favoriten denna månaden är helt klart nagellacket som får naglarna att bli matta! Perfekt då alla nagellack jag har är blanka. Provade på en gång på ringfingret och det funkade jätte bra!

Ni som ej prenumererar på Glossybox redan rekommenderar jag verkligen till att prova! Just nu har dom ett sommarerbjudande där du får dina tre första Glossybox för endast 99:- dom tre första månaderna! Boxarna är fyllda med fem skötehets prylar varje månad och man blir alltid positivt överaskas! För att komma till erbjudandet så tryck HÄR!


Likes

Comments

Hittade till en för mig ny webbshop med en hel del fint. www.cellbes.se heter sidan. Fastnade själv för deras inredningsprodukter och klickade hem en hel del till vårt sovrum! Nu inväntar jag paketet som borde komma nu när som helst! Här nedan har ni en liten sneakpeak på vad jag klickade hem åt oss, mer bilder kommer att komma så fort jag fått hem allt!

Likes

Comments

Tänkte fortsätta skriva om och berätta för er ang händelsen när Angelos puls sjönk. Ni som ej läst det inlägget hittar det längre ner här på bloggen.

Ca 1-2 veckor efter händelsen så ringde Angelos ena läkare upp mig för att berätta om vad provsvaren visade. Angelo hade fått en väldigt kraftig allergisk reaktion ifrån ägg. Juste den morgonen den dagen han blev dålig så hade han ätit en stor portion äggröra, vilket aldrig hänt tidigare.. Så just därför misstänktes det direkt att det var just ägg han måste ha reagerat på. Angelo har i flera månaders tid haft små röda prickar på huvudet och i ansiktet. Utslag som flyttat på sig och ej verkade klia. Vi alla antog att det var någon form utav biverkning utav all cytostatika och att det skulle gå bort utav sig själv.

När läkeren ringde så berättade hon att proverna på Anfelo innehöll antikroppar mot ägg. Så han hade reagerat på ägg, men han hade fått en mycket stark och väldigt ovanlig reaktion. Både läkaren och Allergi specialisten som hon varit i kontakt med var lite osäkra på allt gällande hur de skulle agera i just Angelos fall nu.. I normala fall när man får en såpass allergisk reaktion så brukar den komma på en gång, Angelo blev inte dålig förens flera timmar efter att han intagit ägg.. Han har ju alltid ätit ägg tidigare, pannkakor var en favorit hos honom och det åts dagligen.. Nu i efterhand har vi förstått att det var äggen som orsakade de prickar han hade i ansiktet för nu nöt vi uteslutit ägg så har även utslagen försvunnit. Både vi och läkaren tror att det är en fråga om mängd, att få utslag är ju inget farlig så är det ''bara'' det kan han ju äta ägg, men vi vågar inte riskera något nu då han regerade så pass starkt utav äggen ändå.

Läkaren hade tipsammans med en allergispecialist diskuterat fram och tillbaka om hur de skulle göra med Angelo, i vissa fall skriver man ut en adrenalin penna men det är ett stort ansvar och ger mer stress än nytta, glömmer man pennan hemma så kommer man inte kunna slappna av. I vårt fall så hade ju Angelo reagerat så pass starkt så att ha en sån hemma var ändå på tal, men samtidigt så är det viktiga för oss egentligen bara att utesluta ägg. Får han mot förmodan i sig ägg har vi istället tabletter utskrivna som ska stoppa nässelutslaget. Skulle han ändå få utslag så har vi blivit beordrade att ringa 112 på en gång så att dom kommer och då finns adrenalin tillgängligt via dom.

Vi kommer att i höst bli kallade till allergimottagningen för att kunna utreda och ta special prover för att kunna se exakt vilket ämne i ägg han är allergiskt mot. Vi alla har ändå lite hopp om att det eventuellt bara är en biverkning utav all stark cytostatika och att det inte är en ''riktig'' allergi, är nog bara önsketänkande då han faktiskt reagerade väldigt kraftig... Vi har råkat ge Angelo pasta med ägg en gång helt omedvetet, så fort jag kom på det fick han sina tabletter, märkte dock att det kom lite prickar i ansiktet efter det så visst reagerar han på ägg.. Men det bli skönt att få veta exakt vad i ägg han reagerar på. Vi kommer även om vi vill sen under observation på allergimottagningen få prova att ge han ägg i mindre mängder och olika ''konsistenser'' för att på så sätt kunna se om det kanske är okej att börja igen i vissa former och mängder. 

Likes

Comments

För ungefär en månad sedan så hände något väldigt obehagligt. Erik skulle lämna Joline på dagis och hade Angelo med sig, dom var uppe och kikade lite på avdelningen där Angelo så småningom skulle börja. Erik upptäckte lite utslag runt Angelos nacke men tänkte inte så mycket på det. Angelo har under flera månaders tid alltid haft lite prickar på huvud och ansikte som flyttar på sig och kommer och går. Men både vi och läkarna trodde det var någon biverkning efter all cytostatika han hade kvar i kroppen.

När Erik lämnat dagis och satt sig i bilen märker han att utslagen har spridit sig och nu är hela absoluta och hela ryggen täckt utav massa nässelutslag. Röda och stora var dom! Angelo verkar även besvärad, trött och gnällig. Erik åker in till dagvården bara för att visa upp prickarna för läkaren. Vi ringer/Åker alltid in dit ifall något händer med Angelo oavsett vad, något vanligt för ett friskt barn kan innebära risker för Angelo. Angelo ramlade och slog i tänderna så det började blöda och pga det fick han gå på en antibiotika kur och massa extra kontroller hos specialist tandläkare. Ramlar man som frisk så behöver man ju inte alltid söka vård.

När Erik och Angelo kom fram så började Angelo bli trött, han somnade nästan i vagnen och det händer ALDRIG annars. Dom ville därför kontrollera Angelos puls och när dom gjorde det så såg dom att pulsen snabbt sjönk. Läkaren i rummet och Erik försökte prata och skaka i Angelo för att "väcka" honom men inget hjälpte. Här förberedde sig alla på att hugga Angelo med en Adrenalin spruta men precis när det skulle ske så började pulsen gå upp igen.

En liten stund senare så hände samma sak igen, pulsen sjönk snabbt och denna gången ville den inte vända upp. Erik tyckte att det var en väldigt traumatisk upplevelse och han trodde verkligen vi skulle mista Angelo. Det ropades, skakades men inget hjälpte. I detta läge var rummet fullt med personal och Erik kände av att läget blev allvarligt. Denna gången slutade det med att de fick hugga han med en Adrenalin spruta. Angelo skrek rakt ut och Erik har berättar att han aldrig hört någon skrika så som han gjorde när dom stack honom. Att bli stucken med just adrenalin gör tydligen väldigt ont så inte konstigt att han skrek så.

Dom fick stanna kvar på avdelningen för observation hela dagen men sen på kvällen släpptes dom hem. Man tog lite olika blodprover för att försöka luska i varför detta hände. Hela händelsen var otroligt obehaglig och jag är så tacksam att Angelo och Erik var på rätt plats när det hände, för vem vet vad som annars kunnat hända.

Någon vecka senare fick jag ett samtal om vad blodproverna visat, kommer skriva mer om det i eftermiddag.


Bjuder på en bild från i våras 😍😍❤️

Likes

Comments

Nu ska jag verkligen försöka hålla igång med uppdateringar här. Har en hel del gällande Angelo att skriva om men vill också uppdatera er om våran vardag helt enkelt. Nu när Angelo mår bättre så kommer det inte skrivas lika mycket om sjukhus och hans sjukdom utan bloggen kommer bli en familjeblogg, självklart kommer jag uppdatera om allt gällande Angelo också! Jag hoppas ni ändå vill fortsätta läsa om våra dagar här!

Nu har en ny vecka börjat och vi har inte så mycket planer, på Onsdag åker vi ner till Kalmar för att besöka en fotostudio och ta kort på Angelo. Ska bli otroligt kul och jag håller alla mina Tummar att han är på gott humör!

Idag ska pappa Erik ta med barnen ner till stan för att träffa en vän som har barn i samma åldrar som Joline och Angelo. Ska bli skönt att få vara hemma en stund själv och bara vara!! Vardagen består tyvärr av extremt mycket stress hela tiden för oss och jag har tagit väldigt illa till mig utav allt så för mig är varje lugn stund värd guld.

Likes

Comments

Ni är många som undrat över hur Angelo mår idag så tänkte att jag uppdaterar er här! Bloggen har vilat ett tag eftersom jag själv inte mått så bra, varit rätt utmattad efter allt vi gått igenom och livet är fortfarande väldigt kämpigt för oss. Så har inte haft någon energi till så mycket annat.. Nu blickar vi dock framåt och förhoppningsvis börjar Angelo dagis under början på vintern. Jag ska återigen ut och jaga jobb så om någon utav et som läser bloggen har något tips får ni gärna kontakta mig<3

Tillbaka till Angelo! Angelo mår idag bra. Vi har varit hemma och sluppit bli inlagda nu under sommaren! Hans aptit kom tillbaka och vikten är äntligen normal igen. Läkarna ville ha upp honom över 10 kg minst. Idag väger han ca 11.5 kg så vi jublar allihopa! Uppföljningen med aptiten och vikten har alltså släppts nu vilket är en oerhör lättnad för oss! Angelos aptit går upp och ner vissa dagar äter han dåligt medan andra dagar slänger han i sig mat ifrån morgon till kväll!

Jag har inte riktig koll på hur ofta vi är inne och lämnar prover. I början var det flera gånger i veckan men det har sakta planats ut och nu tror jag det är 1 gång i månaden vi är och lämnar blodprover för att kontrollera värdena. Hans värden är nu stabila, inte riktigt som hos en frisk person men otroligt mycket bättre än vad det varit. Man räknar inte med att kroppen återhämtat sig förens efter 6 månader efter avslutad behandling. Angelo fick sin sista behandling i Maj så Oktober räknas han som färdigbehandlad mot sin leukemi!

Vi kämpar dock fortfarande med en hel del gällande Angelo. Han har hamnar efter en del utvecklingsmässigt, han har tex inte lärt sig att gå ännu vilket är en stor påfrestning för oss. Vagnen ratas helt och helst ska han krypa vart vi än är, får han ej krypa så är det enbart famnen som gäller..

Angelo påverkades även en hel del psykiskt vilket inte är konstigt.. Han har så många gånger blivit fasthållen utav minst 4 men upp mot 6 personer. Samtidigt som han varit nåldyna och bokstavligt talat blivit sönderstucken på alla ställen man ens kan bli stucken på... Innan hans port opererades in så lyckades ingen sätta fungerande infarter på honom och om man lyckades gick den sönder fort.. Så han var med om väldigt traumatiska hädelser där i början.. Det har gjort Angelo väldigt orolig, han vill vara väldigt nära oss hela tiden. Även hemma bär bara vi är hemma kan han bli rädd och otröstlig och ingenting man gör duger. Han får utbrott och bara gråter och skriker. Det är oerhört påfrestande för oss alla i familjen. Att dag in och dag ut höra gråt och skrik resulterar i en massa stress här hemma. Men vi försöker blicka framåt så gott det går! Vi får hjälp ifrån Barn och ungdomspsykiatrin och hoppas innerligt att vi kan komma framåt så småningom!

För övrigt så är han en ganska pigg och glad kille, väldigt busig och otroligt envis! Vi är så oerhört tacksams över att allt gått så bra för honom och nu hoppas vi att allt kommer fortsätta gå åt rätt håll!


Likes

Comments