Resor

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

outfit

//Jacka - Elenamiro , Väska - Balenziaga, hat - någon butik, jeans - Denim&Supply//

Tjo bloggen, denna dagen i Rom var rå och kall nt som dem andra dagarna. Därför spenderade jag och min kära mamma all tid i butiker under tak i varmen. Köpte då även denna asballa hat som jag diggar sjukt mycket, denna vändbara jacka är också ny. Vill komma tillbaka till råa Sverige med ny inspo i garderoben då jag känt en grov idetorka på balla outfits. Jag vet nt vad de är men blir verkligen oinspirerad om min outfit nt är på top.

Kan göra en Rom haul och tips på ställen att se här om ni vill så kommentera

Puss på er

Likes

Comments

outfit

//Byxor - Zara, Tröja - RL, Skjorta - Zara, Väska - Balenziaga, Sneakers - Vans//

Likes

Comments

Resor

Nu är vi här!!! Det har ungefär gått 24h sedan vi landade här i Rom. Det är så sjukt härlig här, god mat, värmen, shopping och mycket annat. Under denna dag har vi hunnit med att kolla till Coliseum och flanera runt på gatorna och shoppa lite. Det är så fint här men otroligt mycket folk vilket jag tycker e lite jobbigt, skulle gissa på att de e väll många som har ledig just nu. Alla gator kryllar med selfie sticks i luften hahah.

Vi är här tills på tisdag förmiddag så är ledig två dagar mer än alla andra vilket är mycket uppskattat. Jag kommer spendera min tid sittandes i solen med en glass i handen och sola medans vännerna mina sitter i skolan. Men men vi hörs mer sen

Puss på er

Likes

Comments

Resor
Hej mina kära läsare! Tänkte göra en liten recap på min tid på landet.

Som jag har berättat förut är Wifiet här ute lite svajigt. Men så också har jag bara velat ta denna tid på landet med en bort koppling från telefonen och datorn och bara ta det lugnt och fokusera på annat, men nu är jag tillbaka!.

Här har ni lite bilder från mina dagar på landet

Jag var på landet från i fredags till igår på tisdagen. Det har varit riktigt mysigt men väldigt kallt. Dagarna har bestått av långa promenader ner till vattnet och en hel del bakande då vädret inte varit prima. Men vilket jag har faktiskt uppskattat då jag känner att jag kan slappna av med att jag spenderar mycket tid inne, brukar annars få lite smått ångest om det är sol ute och jag spenderar tiden inne istället.

Men iallafall nu är jag hemma och även imorgon då jag måste packa ihop mina grejer för att sedan dra vidare till Rom, är verkligen sjukt taggad då jag inte varit där förut så i med de kommer det en hel del inlägg.

Puss på er

Likes

Comments

Tycker verkligen hösten är så sjukt mysig. Mycket färg över allt och många stora koppar te.

Drar faktiskt nu under lovet först ner till landet och sedan avslutar jag med att åka till Rome med familjen. Är verkligen så sjukt taggad på lov då jag verkligen har jobbat gärnet för alla prov och inlämningar vi har haft.

Så i med detta kommer det en hel del inlägg, så "see u soon"

Puss

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma hos Johanna på en sjukt trevlig middag. Man gick i par och alla par hade olika tema, mitt tema var då Harry Potter tillsammans med Gustav. Jag hade då på mig en kavaj, kjol och passande till temat hittade jag en trolstav som var liedgit från harry potter, som köptes för fyra år sedan i London, vilket var mycket passande till kvällen. Under kvällen så var det massa tal och en hel del skratt, kvällen blev riktigt lyckad!

Nu ska jag kila mig ner och göra frukost

Puss på er

Likes

Comments

Ja, jag gjorde det. Jag gick tillbaka till mitt gamla korta hår. Må faktiskt säga att det var en av dem bättre besluten jag gjort på länga. Kände bara att mitt hår var "långt" och livlöst. Jag blev liksom oinspirerad att kolla på mig i spegeln då det kändes tråkigt.

Med detta måste jag bara tillägga att med denna klippning känner jag mig sjukt inspirerad så några inlägg är på ingång.

Det kändes verkligen helt enkelt svin bra att bara klippa av det igen.

Kommentera vad ni tycker!!

puss

Likes

Comments

Tjo bloggen, har fått lite kommentarer att jag ska vara lite mer personlig och berätta vad jag gör, så tänkte göra en snabb liten recap om förra helgen.

Helgen var extremt fylld med äventyr och skojiga händelser, intensiv minst sagt.

Efter skolans slut på fredagen drog jag hem för att både hämta ut en grej och göra mig iordning för middagen/förret hemma hos Fanny, vilket var så fint fixat. Det var rocktema på festen så jag hade på mig en svart glansig kol, hoodie, zara t-shirt som ni ser på bilden nedan, vilket jag bar med ett par old school vans. Efter detta runt halv 1 drog jag, Fanny, Ella hem till Marcus på efterkaka. Kvällen var mycket trevlig.

På lördagen dagen efter vaknade jag runt 11 tiden. Sedan spenderades jag dagen genom att plugga mig igenom en hel hög av grejer, mycket roligt. Runt 17 kom mina kusiner över och vi käkade en mysig familjemiddag innan jag drog vidare till Ella. Där vi va en stund innan vi drog hem till Fabian där resten av kvällen spenderandes.

Söndag morgon vaknade jag upp runt samma tid som gårdagen 11 och tog en lång promenad vid vattnet i solen, vilket verkligen gjorde susen. Resten av dagen pluggade jag klart det sista och förberedde mig för veckan, men även emellanåt blev det kaffepaus ute i solen.

Så detta var min föredetta helg, kommentera gärna vad ni tycker om att jag är mer personlig om vad jag gör och om jag ska fortsätta med det.

Puss på er

Likes

Comments