Hej igen! Fredagen börjar gå mot sitt slut, veckan har varit fylld med glädje och tårar, prinsen ska besiktas redan nästa vecka, vilket betyder att jag bara kommer att ha kvar mina prinsessor, familjen som vill ha honom är super trevlig och jag tror verkligen att han kommer att få det jättebra i deras ägo, så vi håller alla tummar och tår för att han går igenom.

Jag åkte på träning i onsdags med Polly vilket gick super .
Idag tränade jag dressyr på Polly, det var väldigt intressant, hon gjorde som hon skulle, men hon är något oliksidig, vilket gör att vi får träna mer med formen. Vi behöver träna mer på den förvända galoppen, och vi ska träna mer på lugnet i henne så att hon inte taktar så mycket. Men jag tror att det hela kommer att bli mycket bättre och att vi kommer att behöva damma av dressyrsadeln inför tävlingar i framtiden. Kanske till och med förbereda för ärevarv.
Jag har även tränat mer på galoppen med lilla Ellie, snart sitter den i vänster varv.

Nästa vecka händer det något nytt och är en start på något annat.

Bild på Polly.

Likes

Comments

Min fina Ellie och jag har på börjat inridningen. Vi har kommit en bit men det är mer än en bra bit kvar. Idag tog jag in henne och borstade lite, det tog ett tag att få henne någorlunda ren men av erfarenhet av lätt nersmutsad ponny, kommer det förmodligen inte ens ta en timme innan hon är nerskitad igen.
Vad jag menar med att ha kommit en bit med inridningen är:
•Det går typ att styra (om hon har fokus på rätt sak)
•Det går att trava henne (men hon kan ha fryst fast i marken)
•Det går att göra halt (om hon inte ser att utgången står på glänt)
•Galoppen sitter snart i vänster varv (om hon inte kastar av mig, då kommer vi förmodligen att få börja om med den ifrån början)
Jag tycker att vi kör SM redan nästa vecka.
Man kan säga att vi har en bit kvar, men det här är bara början.

Likes

Comments

Som ni kanske redan vet heter jag Emily. Jag är 13 år och har för tillfället tre hästar, Lindåsens Castles Dirty Dancer "DD", Electric Girl "Ellie" och Pol's Jewel "Polly". På min blogg kommer du som följare få läsa om mitt liv i stallet med mina tre favoriter. Jag tävlar hoppning och har som största mål med Polly att bli en av de 8 ekipage som rider om prins Karl Philip priset inne i Globen år 2019. Mitt mål med Ellie är att tävla ung ponny SM samma år. Och med min framtida storhäst ska jag kämpa med att gå med i landslaget. Jag siktar mot stjärnorna, men lyckas jag inte, är inget slit i onödan, allt jag gör är för att jag älskar min hobby och du kan älska den med mig, så följ nu med mig på detta äventyr.

Likes

Comments