Header

Klicka här för att komma till min nya blogg :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här väskan köpte jag för ungefär en månad sedan i en affär på ett köpcenter i Charlottenberg för 599 kronor, tror jag :) Jag köpte den för att jag behövde en ny skolväska och min andra handväska var inte riktigt min stil så den var det inte så kul att använda.


Likes

Comments

Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och fixar blogginlägg inför veckan. Jag vill ju så klart uppdatera så mycket jag hinner men ibland hinner man ju inte så därför är det ju så bra att man kan fixa inlägg i förväg:)


Likes

Comments

Jag ska ta konfirmationen nästa år och först så tänkte jag att jag skulle ta den i Gunnarskogs kyrka (en kyrka som ligger två mil från Arvika) för jag bor i Gunnarskog varannan vecka och så ville jag det bara. Men sen så ändrade jag mig för att ifall jag skulle ta den där skulle jag bli helt ensam för att alla mina kompisar ska ta i Arvika. Så idag ringde mamma och anmälde mig och jag var rädd att det var försent eller att det inte fanns plats men det var tydligen inte försent och det fanns plats kvar så nu ska jag ta konfirmationen med mina kompisar :) 

Här kommer en bild som jag tog på sommarlovet. Saknar sommarlovet men någon gång måste man ju gå i skolan också :/

 

Likes

Comments

Så snart som jag har kommit på ett bra bloggnamn kommer jag byta blogg för man måste tydligen vara premium för att ändra på namnet. Varför jag inte vill ha det bloggnamnet som jag har nu är för att "Emilysliv" är ett så sjukt tråkigt namn. Då kanske du tänker, men varför tar du inte bara ditt namn? Jo, det är så här, mitt efternamn är väldigt annorlunda och det stavas lite svårt så då är det kanske någon som vill läsa bloggen men inte kan stava mitt efternamn . Men jag ska försöka att komma på något bra bloggnamn och ifall jag inte gör det får jag väll helt enkelt ta mitt namn. Men då vet ni det :)


Likes

Comments


Jag var i Charlottenberg för ett tag sedaan och då var jag bl.a inne på Dollarstore. Där hittade jag ett jätte gulligt stearin ljus som luktade jätte gott så jag var bara tvungen att köpa det. Priset var jätte bra för den kostade bara tjugo kronor. Här kommer ett bild på ljustet :)
Likes

Comments

Jag gillar att ha kalendrar att skriva t.ex vad jag har för läxor så därför skaffade jag en för åttan för någon vecka sedan. Framsidan kan man byta ut till flera olika "bilder" och det kan man också göra med baksidan. Just nu har jag flamingo framsidan för den tyckte jag var finast av de fyra olika "bilderna" som man kunde välja av. Iallafall, här är några bilder som jag tog på den:


Och så här ser den ut inuti..

Då vet ni vad jag har för kalender :) Jag köpte den på en bokaffär i Arvika som jag inte vet vad den heter. Den kostade iallafall 139 kronor :)

Likes

Comments

Ja, jag är tillbaka här på bloggen. :)

Som ni säkert har märkt har jag tagit bort alla inlägg förutom ett och andledningen varför jag har gjort det vill jag få en "ny start". Förr när jag bloggade skrev jag många inlägg där jag berättade vad jag ska typ göra "idag" eller vad jag har gjort idag och det ska jga sluta med för det vet jag att det inte är så kul att läsa. Och då kanske ni förstår att det kanske inte blir så många inlägg per dag när jag inte "kan" berätta vad jag ska göra eller har gjort. Men jag ska försöka att komma på bra och roliga inlägg istället för de "dagliga". Fast någon gång ibland kanske det smyger in något sådant inlägg men ingen dör väll av det, eller?

Tills imorgon har jag inte fixat något tidsinställt inlägg och jag har ju börjat skolan så det kommer antagligen inte upp något inlägg under dagen. Våran skola har alltid ett läger de två första dygnen i början av varje hösttermin och det hade vi denna vecka, onsdag - fredag. Imorgon har 8:orna och 9:orna på skolan friluftsdag så första vanliga skoldagen är på tisdag. Jag längtar INTE.

Och just det, hållde på att glömma att jag ska berätta att jag  försöka fixa en ny header för min är ju så sjukt tråkig just nu. Men hinner inte denna veckan så jag får se när den kommer upp här på bloggen :)


Bild från sommarlovet. Kan inte fatta att det är slut :(..men men.

Likes

Comments

1. Har du ett mellannamn?

Jag har två mellannamn, Märtha och Charlotta. Märtha från min farmors mamma och Charlotta från min morfars mamma.

2. Utövar du någon sport?

Nej det gör jag inte, men jag har spelat basket sedan trean men jag slutade för något år sedan.

3. Vad skulle du döpa ditt framtida barn till?

Märtha eller Sonja ifall det blev en flicka. Ifall det blev en pojke vet jag inte vad han skulle heta.

4. Vilken/vilka är din/dina favorit färgfärger?

Vit, ljus rosa och ljus blå.

5. Vilken är din favorithögtid?

Julen är nog min favorithögtid för då får man massa presenter och så får man träffa släkten. Jag älskar också halloween men Julen är nog lite bättre enligt mig:)

6. Vilken är din favorit parfym?

Victoria secrets vanilla lace. Den luktar såå gott!

7. Har du varit utomlands någon gång och vart isåfall?

Jag har varit i Norge jätte många gånger, i Danmark en gång och i Cypern en gång.

'

8. Kan du något annat språk än svenska?

Engelska och lite lite Spanska.

9. Vilken är din favorit film?

Jag har jätte många favorit filmer men en av dom är Mamma mia filmen.

10. Har du några syskon?

Ja, jag har en stora syster och en store bror.

11. Vilka är dina favorit bloggare?

Nellie Berntsson och Janni Deler.

12. Vilka är dina favorit youtubers?

Clara Henry, Keyyo, Linn Ahlborg och Bethany Mota.

13. Tycker du om skolan?

Gud nej, det enda som jag gillar med skolan är att man får träffa sina vänner..

14. Vilka är dina favorit serier?

Pretty Little Liars och Friends.


15. Vad har du för mobil?

En iphone 4.

16. Har du några katter?

Ja, jag har tre katter. Tussi som är 14 år, Lillen som är 2 år och Tussan som är 4 år. Tussi är mamma till Lillen och Tussan. :)

17. Hur lång är du?

Jag är ungefär 170 centimeter.
Likes

Comments