​Gårdagen spenderades på bästa sätt - partaj med bästa tjejerna! Kvällen började hemma hos Elvira och sedan tog vi oss vidare till en båt där festen took place! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en otroligt jobbig dag i skolan, på många olika sätt... Innan jag cyklade från stallet tog jag en promenad för mig själv, behövde tänka massa. Har mått illa heeela dagen idag, riktigt jobbigt. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är.

Det är iallafall skönt att komma ut till stallet och koppla av lite. Yoyo vad glad idag så det smittade av sig lite. Hoppade lite med hackamore idag och det gick faktiskt jättebra så ska prova det på träningen imorgon, får se om jag överlever eller inte haha. Aja, nothing more to say. Hörs sen :)

Likes

Comments

Ingen motivation, ingen ork och ingen lust idag. Nu väntar en promenad med min bästavän Ullis❤️ vi behöver verkligen prata hon och jag.

Tur att jag har denna loppan

Likes

Comments

Vilodag idag för prinsessan! Nothing to say.

Ikväll väntar kalaaaas! Är riktigt kalassugen! Det är Elias vi ska fira ❤️

Påväg hem nu från jobbet, skönt att få lite pengar i plånkan!

Ullis och jag, glada att jobbet är slut för idag haha

Likes

Comments

Provade då att sätta fast snokremmen i bettet så det skulle få en micklemeffekt idag. När trycket avlastas från munnen till nosen blir hon stadigare och tar lättare stöd men samtidigt får jag mer i handen och behöver göra stora hjälper för att det ska hända något. Så vill jag inte ha det. Provade ta av snokremmen helt men då hade jag helt plötsligt ingenting alls i handen och hon var himla ostadig! Åh jag blir så trött!!!!!

Provade att ta något skutt idag också, hon suger tag mycket bättre i bettet när hon har snokremmen om nosen än när jag bara har bettet! Så just i hoppningen är kanske hackamore att föredra. Men samtidigt kan hon bli så himla het på det... Aja, värt att testa iallafall! Får bli på söndag! Ikväll väntar en äkta pluggkväll. Älskade matte❤️

Komplicerade, älskade häst

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

Började vid elva idag men var på skolan vid nio imorse för att plugga. Kalla mig flitig! Blev färdig med en samhällsinlämning så nu är den ur vägen, lovely!

Är hemma vid tre och då bär det av till stallet där uteritt och lite lätt hoppning står på schemat! Ska prova att dra snokremmen från ena bettringen till den andra, alltså över mulen! Det ska bli lite micklemeffekt där trycket inte bara ligger i munnen utan även på nosryggen. Spännande att se hur hon funkar på det! Utvärdering kommer såklart ikväll! Ikväll har jag inga planer alls. Vill bara plugga och få massa gjort. Tråkigt, men det ska göras ibland! Hörs sen!

Likes

Comments

Så jävla lycklig vädret gör mig! Slutade lite efter 10 idag och har legat fastklistrad i solstolen mellan elva och halv tre, sommarkänslor på det! Dock ser jag förjävlig ut haha, har bränt mig något fruktansvärt! Det är dock lätt hänt i denna starka vårsol när huden inte är van. Men riktiga sommarpoäng till denna dagen😃

Ingen takebacksummer heller, den är ju faktiskt här nu!

Likes

Comments

Mornin! Idag ska jag och pappa åka och shoppa lite efter skolan. Behöver ett par nya vårskor då jag just nu går runt i ett par bruna men egentligen vit converse, samt att jag har ett presentkort på Borgeby Kids and Friends som jag vill använda! Har funderat länge på att köpa en Odd Molly-kofta men har inte hittat någon färg jag gillar än. Annars får det väl bli något annat.

Egentligen tänkte jag att Yoyo skulle få vila idag men kom på att eftersom att jag jobbar på lördag kommer det in en ofrivillig vilodag där. Alltså blir det uteritt idag endast med fokus på att ha roligt. Nu när jag bestämt mig för att ge allt med Yoyo så krävs det en del planering för att allt ska fungera, annars blir det bara slappt. Så här ser veckan ut:

Torsdag: Lätt uteritt
Fredag: Uteritt samt hoppa lite stockar
Lördag: Vila
Söndag: Markarbeten i paddocken
Måndag: Uteritt samt hoppa lite stockar

Försöker ha mycket inslag av "hoppning" nu men inte några höjder så att det sliter liksom. Tror det är bra för Yoyo att väldigt ofta få ta lite skutt för att just bli säkrare på mig. Då kommer inte hoppträningen som en lika stor chock heller.

Likes

Comments

Kan inte sluta kolla på detta klippet. Spelas om och om igen på min telefon. Jag har aldrig lyckats få rysningar när någon sjungit innan men denna killen lyckades alltså. Helt grym är han.

Har aldrig innan tyckt att denna låt är nåt speciellt men jises vad bra den blir! Han som sjunger har även lyckats väcka min uppmärksamhet för texten. Riktigt bra text är det och känns som att den historia som berättas kan väldigt många relatera till idag...

Likes

Comments

Dags att börja om från början med Yoyo. Det är tilliten som ställer till det och därför behöver vi bygga upp nåt nytt känner jag. Tanken nu är att rida korta och roliga pass så hon får en positiv inställning till arbete. Jag ska endast rida henne i låg form och inte kräva något under en längre period. Oavsett omständigheter ska jag inte bli arg eller göra något som gör henne lite osäker, alltså utsätta henne för osäkra miljöer.

Just när det gäller hoppningen ska vi börja om och hoppa lågt och lätt. Mycket serier så hon sätter muskler samt blir säker på avstånden. Det är allt eller inget som gäller nu och det är dags att ta nya tag.


Likes

Comments