Sitter nu på tåget Stockholm som borde åka när som helst. Passar på att äta ett mellanmål nu när jag sitter på tåget vilket består av en questbar och kokos vatten. Har inte smakar något av det tidigare och kan nu i efterhand säga att kokos vatten inte var något för mig.
När jag kommer hem ska jag vara med två favoriter.

Likes

Comments

Nu är det fredag igen, trotts att jag varit ledig hela veckan känns det fortfarande lite extra skönt med fredag och helg. Idag körde jag sista träningspasset för veckan vilket bestod av ben och rygg. Känns riktigt skönt att vila i 2 dagar då jag tränat 6 dagar i rad och är helt slut i kroppen. Men på måndag drar det igång igen så hoppas på att kroppen hinner återhämta sig för en ny hård vecka.

Likes

Comments

Körde ett riktigt bra pass idag. Började med intervaller i 30 minuter där jag sprang snabbt i en minut och gick i 2 minuter. Sen varvade jag ner med crosstrainer i 10 minuter och sist avslutade passet med lite mage. Körde enbart mage då jag ville låta både axlar och rygg vila.

Efter passet vart det kyckling och ratatouille​, tycker verkligen att det är jätte gott.

Likes

Comments

Hej alla! började dagen idag med att träna med Semra. Vid 8 var vi nere vid gymmet, kan tänk mig att många tycker att det är helt galet att man går upp tidigt under lov men har gjort det varje dag och har inget emot det då jag går och lägger mig tidigt istället. För att värma upp innan passet körde jag lite intervaller i 15 minuter och sen körde jag överkropp. Var ett jobbigt pass trotts att jag valde att ta det lite lugnare då jag redan har träningsvärk i både nedre och övre delen av ryggen. Men nu har jag även lyckats få träningsvärk i axlarna så är riktigt jobbigt när man ska bära något.

Efter gymmet mötte vi Razina och gick sen upp till mig. Har ätit jätte god lunch och lite annat. Spelade även monopol vilket var riktigt roligt, känner mig dock som ett litet barn eftersom att jag har Disney monopol.


Likes

Comments

View tracker

Har nästan haft som en liten träningsdag idag. Först körde jag ett rygg och mag pass som gick riktigt bra, eftersom att jag hade lite extra träningssug idag så gick jag även till gymmet en gång till för ett cardio pass. Körde intervaller i 30 minuter som var uppdelade i 5 minuters löpning och 1 minuters vila där jag gick, sen körde jag även crosstrainer i 20 minuter och efter det avslutade jag passet med foam roller och stretching.

Gjorde lite mer äppelchips idag som jag tänkte testa att ha i kvarg.

Likes

Comments

Detta är något som jag verkligen vill ha tyngdlyftarskor, det gör dig mycket stabilare och rörligare i dina lyft vilket jag verkligen behöver för att kunna komma längre ner. Självklart finns det olika varianter men jag har hört att dessa är väldigt bra och passar perfekt om man inte vill lägga allt för mycket pengar. Detta är definitivt något jag vill köpa och blir förmodligen mitt nästa köp.

Likes

Comments

Visst är det skönt med lov! Idag var jag med några tjejer och bakade semlor (dock höll jag mig från att fuska) vilket var riktigt mysigt. Efter det gick jag till gymmet och körde ett benpass vilket gick riktigt bra, känner redan nu att jag är öm i kroppen vilket känns riktigt bra.

Likes

Comments

Burberry jacka från Johnells

Träningskläder + shaker från XXL

Här har ni gårdagens inköp. Kan helt klart säga att jag är riktigt nöjd med allt men speciellt jackan. Så fort jag såg den hänga på galgen vart jag helt kär, tycker verkligen att den är så himla fin. Så efter lite övertygande gick mamma med på det och vart så glad att jag nästan studsade. 

Likes

Comments

Nu har det ekat här på bloggen i några dagar men har inte riktigt hunnit sätta mig ner och blogga. Igår var det ju alla hjärtans dag vilket jag spenderade med Razina. Först gick vi på bio självklart fifty shades of grey själv tyckte jag att den var helt okej men slutet var definitivt inte det bästa. Sen gick vi lite i affärer och när vi kom hem gjorde vi äppelcips och hade en film kväll (dock var jag lite tråkig och somnade). Nu har vi i alla fall börjat denna dag men en jätte god frukost.

Bilder på gårdagens inköp kommer upp under dagen.

Likes

Comments