Om ni, som mig, haft en dålig start på veckan kan ni få skratta åt vad jag lyckades med imorse.
Jag kan verkligen säga att jag nog är en av de klantigaste personerna i världen. Saker som detta händer mig rätt ofta tyvärr.

Jag kämpade mig verkligen upp imorse vid sjutiden för att åka till skolan trots att jag fortfarande är sjuk. D var så snäll som sa att jag kunde ta hans bil till skolan så jag kunde sova 30 min längre. Så jag gick till bilen som var parkerad lite längre bort och försökte peppa mig själv så jag skulle överleva 8 timmar i skolan med min förkylning.
Jag kommer fram till bilen, låser upp den och slänger in min ryggsäck. Tar fram skrapan, sätter i bilnyckeln och slår igen bildörren för att börja skrapa rutorna.
Precis efter jag slagit igen bildörren hör jag ett klick och ser den röda 'larmlampan' börja blinka. Jag prövar att öppna dörren och precis som jag trodde, den har låst sig. Jag står där i chock. Jag hade på nått sätt låst in bilnycklarna med min ryggsäck med plånbok och allt.
Står där och tänker 'det här händer bara mig' och 'vad gör jag nu'. Jag är för feg för att direkt ringa D då jag tror han ska bli arg. Så jag ringer mamma istället och berättar vad som precis hände. Hon skrattade och skrattade och skrattade. Medans jag ringer mamma fortsatte jag skrapa alla rutor för jag visste inte vad jag skulle göra, haha.
Tillslut la jag på och tog mod till mig att ringa D men såklart sov han djupt och svarade inte så det vara bara att gå hem igen och väcka honom.
Men feg som jag är sms jag på vägen vad som hänt, väcker honom och ber honom läsa medan jag sitter utanför dörren. Inne i rummet hör jag bara hur han suckar så jag går in och frågar vart extranyckeln finns. Men den fanns hos hans brorsa i Årsta så då gav jag upp på livet. Jag la mig i fosterställning på golvet med jacka och mössa på och skraparen fortfarande i högsta hugg.
Då skrattar bara D åt mig och säger "Man har i alla fall aldrig tråkigt när man är tillsammans med dig. Det händer alltid något när man är med dig."
Efter det tog jag av mig ytterkläderna och kröp ner i sängen för att glömma denna dåliga start på veckan.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen Eva Solo och dessa saker är det jag har tittat ut hittills som jag vill ha när jag köper en egen lägenhet och får inreda den precis som jag vill. Längtar verkligen tills dess. Inte för att jag kommer ha råd att köpa alla dessa saker direkt. Jag har därför tänkt att jag ska börja önska mig saker redan nu.

Likes

Comments

Jag har i helgen lagt upp och planerat hur jag ska lägga upp träningen de närmaste veckorna och bestämt mig för att köra fyra styrkepass och minst två konditionspass om inte mer.
Två av styrkepassen kommer vara mer inriktad på styrkelyft.

Måndag - styrkelyft + rygg
Tisdag - spinning
Onsdag - armar
Torsdag - styrkelyft + ben
Fredag - kondition + bål
Lördag - Vila/powerwalk
Söndag - ben

Förhoppningsvis är jag så frisk att jag klarar av att träna alla dessa pass. Annars får jag kanske göra om planeringen för nästa vecka.

Skulle det vara någon som skulle vilja ha hjälp att få träningsprogram för en liten peng är det bara att maila mig på emily@fridh.nu så hjälper jag er mer än gärna.

Likes

Comments

Skulle ha jobbat 11-17 idag men klarade bara att jobba till 13 på grund av att jag fick ordentlig feber.
Min förkylning vill inte ge sig så när jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen och där har jag legat fram tills middagen.
Nu har jag precis duschat och plockat fram saker till skolan imorgon. Håller tummarna att jag vaknar upp och är frisk. Jag är väldigt trött på att vara sjukhus och har verkligen inte tid med det när termin 3 börjar imorgon.

Likes

Comments

Efter jobbet hann jag bara hem och vända för att sen åka in till stan och möta upp en kompis för en födelsedagsmiddag. Dock fyllde hon år för några veckor sedan men hann inte fira henne så mycket.
När hon får bestämma blir det ofta sushi och det blev det även denna gång.
Jag var första gången på East. Väldigt fin restaurang och det jag åt var hur gott som helst.
Jag tog en lax med friterad vattenmelon. Ja ni läste rätt, friterad vattenmelon. Blev själv fundersam till det men det var väldigt väldigt gott.
Därefter fick jag agera taxi åt min kära kompis som är en av de roligaste och knäppaste personerna jag träffat. Det händer alltid något galet (på ett bra sätt) när vi är med varandra.

Likes

Comments

Första helgen på nya jobbet.
Kul med något nytt. Dock är det ganska likt mitt tidigare jobb. Jag var därför inte speciellt nervös då jag har jobbat inom sportbutiker innan. Det gäller bara att lära sig lite nytt sortiment och kassasystemet och det kommer med tiden.

Precis innan jag gick på lunch nu överraskade D och vår gemensamma kompis mig genom att dyka upp och säga hej. Fick även dessa 2 saker av D så jag skulle överleva dagen. Han vet vad jag gillar.

Likes

Comments

Efter skolan idag mötte jag upp en av mina kompisar och tog en fika och pratade om allt som hänt i våra liv senaste tiden.

Resten av min fredagskväll har varit väldigt lugn. Fxade ihop en sallad till mig själv till middag. Nu ska jag lägga mig i sängen, titta på serier och försöka sova tidigt.

Likes

Comments

Äntligen fredag, säger de flesta idag.
Äntligen är det snart helg och ledighet.
Men inte för mig då jag jobbar hela helgen.
Första helgen på nya jobbet också.
När man jobbar varannan helg känns det som att man bara har ordentlig helg 2 gånger i månaden istället för 4.
Därför känns det inte som en fredag utan som en vanlig dag. Det känns som att veckan bara fortsätter.
Det som jag gillar med mitt nya jobb är att jag jobbar lite bättre tider. 10-17 lördag och 11-17 söndag så det finns ändå lite tid under helgen att hinna göra saker.

Likes

Comments

Precis kommit hem från taco-kväll med två saknade vänner som jag inte sett på väldigt länge.
Alldeles för länge.
Så det blev väldigt mycket prat om vad som hänt senaste tiden men också många minnen.
Nu är jag helt slut. Märker att jag inte är helt frisk ännu när jag gör saker. Ska nu packa ihop lite saker och åka över till D för att möta honom efter jobbet och sova där.

Likes

Comments

Idag mådde jag inte bättre med förkylning så valde att stanna hemma, sova ut ordentligt och göra en jättegod frukost. Under frukosten satte jag på barnfilmen 'Upp' som jag faktiskt inte har sett och oj vad jag älskar den.
Så gillar ni söta och härliga barnfilmer så är den ett tips.

Likes

Comments