View tracker

Varit fullt upp i helgen. I fredags gick jag och mina tjejkompisar ut och sörjde att en av oss lämnar oss om en vecka för att åka till Gotland och plugga. Det kommer kännas så sjukt konstigt att inte bara kunna åka förbi och hänga där. Varit som ett andra hem...
Lördagen jobbade jag ett 9-timmarspass och var väldigt tufft med lite för få timmars sömn men jag klarade det och hade tänkt åka hem och bara ta det lugnt men slutade med att jag gick till en hemmafest hos en kompis och sen vidare ut. Kom hem lite innan 4 så söndagen blev bara en mysdag i sängen. Men på kvällen tog jag mig ur sängen och fikade med en kompis som jag inte sett på länge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Älskar att gå till min frisör. Jag har gått till samma så länge jag kan minnas och trivs väldigt bra med henne. Prövade att gå till en annan förra gången och blev inte alls lika nöjd med resultatet.
Så mysigt att få en kopp kaffe och kaka medan man sitter och läser skvallertidningar. Och hur skönt är det inte när frisören tvättar håret på en?! Blir jag rik någon gång ska jag lätt ha någon som tvättar håret på mig varje gång.

Resultatet då? Jo alltid velat klippa axellångt men vågade inte den här gången, nästa kanske. Den här gången blev det bara klippa av det slitna och lägga i lite mörkare slingor till hösten nu.
Bild får komma ut efter jobbet! Men är väldigt nöjd!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fredag.
Denna vecka har gått så extremt segt trots att jag haft något att göra de flesta av dagarna och bara jobbat kvällspass. Kan vara det som varit problemet, att jag är så van att jobba 8-9 timmarspass.

Just nu är jag på väg till frisören. Det var verkligen dags att fräscha till håret efter sommaren. Dock har jag inte riktigt bestämt mig vad som ska hända med håret. Jag får bestämma när jag sitter där.
Efter det ska jag möta upp en kompis innan jag börjar jobba 16. När jag sen stängt på jobbet ska jag åka direkt till en kompis och sen ska vi gå ut och fira (sörja) att hon ska flytta till Gotland, för att plugga, om en vecka... Fast får bli en lite lugnare utgång då jag öppnar på jobbet imorgon.


Likes

Comments

Jag har verkligen förälskat mig i den här staden.
Den har allt och jag trivs så bra när jag varit här.
I somras var tredje gången jag var där. Denna gång var med Ida och resan blev bättre än jag förväntat mig. Hade det verkligen helt underbart.

Här har ni resan i bilder.

Likes

Comments

Trots att jag lovat mig själv att inte shoppa någonting förens jag får lön igen så blev det ändå ett par nya skor, från jobbet såklart, och ett par nya byxor.

Likes

Comments

Hann med ett kort träningspass innan Ida kom hit och vi fixade ihop en sallad till lunch som vi faktiskt åt utomhus. Idag var det lite varmare ute än det varit tidigare i veckan.

Hade tänkt åka upp och träna på gymmet i skolan men orkade inte ta mig iväg så gick bara ut och körde inlines. Det kan vara ett av de roligaste sätten att träna kondition på och det funkar helt okej för mitt knä.

Likes

Comments

Dessa kaffemuggar från Rörstrand, designade av Filippa K, är mina favoriter och de jag vill ha när jag flyttar hemifrån. Älskar designen och de är jätte sköna att dricka ur. Mamma har sånna muggar hemma och jag dricker alltid mitt kaffe ur dom.

Nu ska jag dricka upp min andra kopp kaffe och gå ut och träna lite.

Likes

Comments

Idag träffade jag äntligen min vän Linda efter inte ha setts på nästan hela sommaren. Vi har verkligen sprungit om varandra, när jag varit hemma och varit ledig har hon varit utomlands eller jobbat och tvärtom.
Men det var jätte roligt att hinna spendera lite tid med henne. Blev en tripp på stan och en fika på Joe and the juice.

Efter det gick jag till jobbet oh var faktiskt 30 min tidig så hann sätta mig och äta lite innan jag började jobba. Vilket var väldigt skönt dels för jag slapp stressa, brukar i vanliga fall komma väldigt precis till jobbet, och dels för jag inte hade någon rast idag så var skönt att hinna äta innan.

Likes

Comments

Igår vart en riktig mysdag. En lång sovmorgon, stor frukost och bara ligga i soffan och titta på OS och serier hela dagen. Jag hann även fixa min naglar.

Två veckor avklarade med massor med jobb och två veckor kvar, med lite mindre jobb som tur är.
Har bara kvällspass denna vecka plus helgen såklart men skönt att kunna sova på morgonen och ha tid att göra saker på dagarna.
Idag började jag morgonen med en god frukost och såklart kaffe.

Likes

Comments

Efter att slutat jobbet var min plan att åka hem, duscha och sen bara ligga i sängen hela kvällen.
Det blev inte riktigt som jag planerat.
Istället för att åka hem och sova tidigt så åkte jag hem, fixade mig och mötte upp tre tjejkompisar på Vau De Ville på ett glas vin. Därefter mötte vi upp några till och gick ut. Trots att jag var dödstrött blev det en rolig natt.

Likes

Comments