Just nu är jag så himla sugen på att shoppa massa nya kläder, skor och annat.
Här kommer lite bilder på några av sakerna jag tittat på.

Alla dessa kan ni hitta på Nelly

Jag är även väldigt sugen på att köpa dessa till våren.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mina favorit kaffemuggar kommer från Rörstrand och är designade av Filippa K.
Temuggarna kommer istället från Höganäs och jag köpte två stycken vita när jag var nere i Höganäs i somras.
Jag ska fortsätta köpa och önska mig dessa så jag har tills jag flyttar hemifrån. Jag vet att vill ha färgerna vitt och rött men är lite osäker om jag vill ha svart eller mörkblå eller båda också.


Likes

Comments

Måndag - benpass
Tisdag - spinning (pass)
Onsdag - styrkelyft 1 + rygg
Torsdag - tabata (pass)
Fredag - armpass
Lördag - ledig
Söndag - styrkelyft 2 + ben

Likes

Comments

Idag hade vi på morgonen en föreläsning om TENS som smärtlindring och på eftermiddagen fick vi även testa på de olika programmen man kan köra på.
Jag har själv kört en del TENS efter alla mina operationer på knät men inte riktigt känt att jag fått jättebra smärtlindring alltid. Men jag har ju denna vecka fått extremt ont i ryggen så testade faktiskt sista 40 minuterna av lektionen att köra ett program för ryggen. Oj vilken skillnad i smärta det blev. Jag hade mycket mindre smärta dels under men också precis efter.
Det tråkiga är just att den är kortvarig smärtlindringen.
Men jag har faktiskt en egen TENS-maskin hemma så ska testa att kära den på lin rygg under helgen och se om det ger något resultat.

Likes

Comments

Denna vecka har jag börjat termin 3 och därför en ny kurs som har tagit mycket tid. Jag har samtidigt varit sjuk halva veckan och vaknade i förrgår upp med väldigt väldigt ont i ryggen.

Det är därför det ska bli så skönt att det är fredag idag.
Dock är helgen fullsmockad med saker händer men bara roliga saker.

Likes

Comments

Om ni, som mig, haft en dålig start på veckan kan ni få skratta åt vad jag lyckades med imorse.
Jag kan verkligen säga att jag nog är en av de klantigaste personerna i världen. Saker som detta händer mig rätt ofta tyvärr.

Jag kämpade mig verkligen upp imorse vid sjutiden för att åka till skolan trots att jag fortfarande är sjuk. D var så snäll som sa att jag kunde ta hans bil till skolan så jag kunde sova 30 min längre. Så jag gick till bilen som var parkerad lite längre bort och försökte peppa mig själv så jag skulle överleva 8 timmar i skolan med min förkylning.
Jag kommer fram till bilen, låser upp den och slänger in min ryggsäck. Tar fram skrapan, sätter i bilnyckeln och slår igen bildörren för att börja skrapa rutorna.
Precis efter jag slagit igen bildörren hör jag ett klick och ser den röda 'larmlampan' börja blinka. Jag prövar att öppna dörren och precis som jag trodde, den har låst sig. Jag står där i chock. Jag hade på nått sätt låst in bilnycklarna med min ryggsäck med plånbok och allt.
Står där och tänker 'det här händer bara mig' och 'vad gör jag nu'. Jag är för feg för att direkt ringa D då jag tror han ska bli arg. Så jag ringer mamma istället och berättar vad som precis hände. Hon skrattade och skrattade och skrattade. Medans jag ringer mamma fortsatte jag skrapa alla rutor för jag visste inte vad jag skulle göra, haha.
Tillslut la jag på och tog mod till mig att ringa D men såklart sov han djupt och svarade inte så det vara bara att gå hem igen och väcka honom.
Men feg som jag är sms jag på vägen vad som hänt, väcker honom och ber honom läsa medan jag sitter utanför dörren. Inne i rummet hör jag bara hur han suckar så jag går in och frågar vart extranyckeln finns. Men den fanns hos hans brorsa i Årsta så då gav jag upp på livet. Jag la mig i fosterställning på golvet med jacka och mössa på och skraparen fortfarande i högsta hugg.
Då skrattar bara D åt mig och säger "Man har i alla fall aldrig tråkigt när man är tillsammans med dig. Det händer alltid något när man är med dig."
Efter det tog jag av mig ytterkläderna och kröp ner i sängen för att glömma denna dåliga start på veckan.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen Eva Solo och dessa saker är det jag har tittat ut hittills som jag vill ha när jag köper en egen lägenhet och får inreda den precis som jag vill. Längtar verkligen tills dess. Inte för att jag kommer ha råd att köpa alla dessa saker direkt. Jag har därför tänkt att jag ska börja önska mig saker redan nu.

Likes

Comments

Jag har i helgen lagt upp och planerat hur jag ska lägga upp träningen de närmaste veckorna och bestämt mig för att köra fyra styrkepass och minst två konditionspass om inte mer.
Två av styrkepassen kommer vara mer inriktad på styrkelyft.

Måndag - styrkelyft + rygg
Tisdag - spinning
Onsdag - armar
Torsdag - styrkelyft + ben
Fredag - kondition + bål
Lördag - Vila/powerwalk
Söndag - ben

Förhoppningsvis är jag så frisk att jag klarar av att träna alla dessa pass. Annars får jag kanske göra om planeringen för nästa vecka.

Skulle det vara någon som skulle vilja ha hjälp att få träningsprogram för en liten peng är det bara att maila mig på emily@fridh.nu så hjälper jag er mer än gärna.

Likes

Comments

Skulle ha jobbat 11-17 idag men klarade bara att jobba till 13 på grund av att jag fick ordentlig feber.
Min förkylning vill inte ge sig så när jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen och där har jag legat fram tills middagen.
Nu har jag precis duschat och plockat fram saker till skolan imorgon. Håller tummarna att jag vaknar upp och är frisk. Jag är väldigt trött på att vara sjukhus och har verkligen inte tid med det när termin 3 börjar imorgon.

Likes

Comments