Då jag har varit i det gula varuhuset I skogen så får mina sötisar påskvila över helgen//Pöss

Likes

Comments

Ultrasmash ak Uttis är fröken "diva" ända ut i hovarna. Hon undviker allt som har med regn, rusk, lera och snö!!! Men när solen och värmen kommer så strålar hon både i ridningen och i hagen. Allroundhäst i grunden och görs sig bra ifrån sig både i ridhuset å skog.


Likes

Comments

I kväll var det Frida som höll i eventet och banhoppning stod på schemat. Så passade på att rida Wester, en ny stjärna i stallet. Det gick bra på eventen och Wester hoppade med god marginal över hinderna. Tanken med dagens event var med fokus på ridvägarna och samarbete med hästen. Bild på dagens bana :)

Likes

Comments

Mouserabbit ak Musse är en glad pensionär som lever gott på Hästön. Då han lider av kronisk bronkit så passar ön honom perfekt där han gå på lösdrift. Musse är världens snällaste både i hantering och i ridningen men med tanke på hans sjukdom så blir det endast promenadridning då och då. 

Likes

Comments

I kväll så hade Tove jätte mysig uteritt med klubben. Vi började vid FG champ och red sedan mot VD sjön där vi tog ett par popcornskutt över VD banan. Vidare ner mot VD byn där vi hade en lite puas och sedan via SGB mor ML där vi avlsutade dagens event. Gunnar skötte sig kanon bra och var med på noterna när jag bad honom om halvhalt, volter, sidoförflyttning m.m. Tack tjejer för trevligt event.


Likes

Comments

Rosemaster ak Master är ponny med räven bakom örat. Genomsnäll på alla sätt men när chansen finns så blir det gärna ett å annat popcornskutt. Trevlig i ridning med stora luftiga steg i dressyren,

Likes

Comments

....Denna blogg handlar om Emily Fastnest och hennes hästar i Jorvik....
....Följ deras vardag​....

Under uppbyggnad.

Likes

Comments