Godmorgon alla glada!

Sitter på jobbet, trots att jag är ledig... Fråga inte ens. Jag ska på hälsoundersökning, och självklart var jag sjuk när tiderna sattes upp så jag fick en av de sista tiderna. Jag trodde den började kl. 09.30 så jag gick upp i morse packade ihop alla väskor och begav mig mot jobbet. Bussen var såklart sen så jag skyndade mig genom hela lund för att komma i tid, tror du inte att jag har kollat fel på 1 timme när jag väl kommer fram? Typiskt mig... Jag ska alltså först vara på hälsoundersökning kl.10.30, men då har jag tid att blogga.

Lördagen spenderades i Danmark hos min fina kusin. Bara en heldag med mys, fika och massa prat.

Igår (söndag) var jag, mamma och Helena på Emporia för att få fötterna fixade. Något vi försöker göra en gång i månaden, både som mot och dotter mys men även för att det är så oerhört skönt och välbehövligt.

På kvällen var det julbord med mitt andra jobb, japp jag har två jobb. Jobbar ju främst på Euro Finans, men även på ett företag som heter Hypoteket/Fulltofta Slott. Det är en festsal som man kan hyra till olika evenemang. Under hela December har vi jobbat med julbord, så när det blev vår tur igår stod det verkligen INTE julmat på bordet. Istället stod det skaldjur på menyn, underbart. Julklappsleken som vi så länge hade sett framemot, blev inte av då tärningarna var glömda och tydligen kan man inte köpa tärningar på ICA. Lottning fick rädda kvällen. Då blev jobbfriden även räddad, alla fick två presenter och ingen stal något från någon. Toppen!

Fotade lite, fast såg i efterhand att bilderna kanske inte blev de bästa. Bättre det än inget!

//Emily

Den här bilden må vara helt suddig, men det är något som gör att jag tycker den är så oerhört vacker och speglar julen på ett bra sätt.

Likes

Comments

Bilden är tagen i somras av mig. Tyckte bloggen skulle börja med en bild av något som jag tycker väldigt mycket om, rosor.

Hej alla glada!

Idag är det inget mindre än fredag, är det bara jag som tycker att veckorna försvinner förbi? Det känns lite som att dagarna går ihop och innan man ser sig om så har veckan börjat om, helgen är slut och veckodagarna blir som en och samma dag.

Jag har en liten idé om hur jag vill ha en här bloggen. Det finns faktiskt en tanke bakom att jag startade den just idag. I normala fall skulle jag få idén om att skapa en blogg när jag sitter och tentaplugga och känner att jag vill göra allt annat än det jag egentligen ska, och då har jag verkligen inte tid eller energi till att börja på en blogg. Idag däremot gick jag på semester från mitt ena jobb, hade sista obligatoriska seminariet i skolan innan jul och känner att om jag någonsin ska ha tid och känna att jag kan starta en blogg så måste det vara nu. Samtidigt träffade jag en av mina bästa barndomskompisar idag och hon driver en blogg här och är så fantastiskt duktig på att fotografer och uppdatera den att jag blev helt inspirerad. Hon kommer säkert nämnas flera gånger på bloggen och garanterat också länkas, men mer om det längre fram.

Vad ska bloggen då handla om? Jag tänker mig att min vardag såklart ska spelgas, med det menar jag inte att ni dagligen ska få en bild på vilken paragraf som är aktuell i skolan eller vad jag gjorde på jobbet. Tanken var nog mer att jag skulle få berätta om vad jag vill med mitt liv, kanske få inspirera andra och få skriva det som ibland inte går att förklara på andra sätt. Det känns som det redan finns 1.000.000 bloggar om hur man ska träna, vad man ska äta och vad man ska ha på sig, därav känner jag att bloggen inte ska ha huvudfokus på träning, mode, eller mat. Den kommer att ta upp hur jag klarar av att ha 2 jobb, hur jag ställer mig till aktuella frågor i samhället, vad som är viktigt för mig och vad som jag kanske anser borde vara mindre viktigt för andra osv. Saker som jag helt enkelt vill förmälda vidare och som jag vill att andra ska ta del av.

Tänker mig att jag ska försöka lägga upp så mycket och så ofta jag kan. Inom en snar framtid tänker jag mig att det kommer upp första inlägget och vad det ska handla om det får ni hålla koll på.


//Emily


Likes

Comments