God eftermiddag! just nu sitter jag på min balkong och dricker ice tea och fixa med mitt CV. Idag är min sista dag på mitt sommarlov, vilket känns lite sorgligt. Men det känns även lite skönt att återvända till skolan, jag har faktiskt alltid gillat att lära mig nya saker. Men jag gillar dock inte att göra läxor och ha prov.

Till något annat spännande så har jag och min mamma bokat en resa till New York på höstlovet vilket ska bli fantastiskt! vi åker den 28 Oktober och kommer hem den 4 November. Det ska bli s mysigt, ska nog börja skriva på en "inköpslista" till New York. Har alltid märkt att det hjälper mig mer när jag är ute och shoppar. För då gör jag två spalter, en som är "saker jag måste köpa" och "saker jag vill köpa" sedan så mixar jag och väljer blad de olika sakerna. Men nu med tanke på att jag ska till USA så måste jag skriva ner saker jag vill ha som man bara kan få tag på där.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​God morgon mina fina! vaknade alldeles för sent idag. Men det var så skönt att bara få sova ut de sista dagarna av sommarlovet. Mitt sommarlov tar slut nu på onsdag, när börjar/började ni skolan? Idag ska jag inte göra så mycket tror jag, har precis måla mina naglar och lite senare så ska jag och mamma åka till chilli. Vi ska köpa en drömfångare åt mig. För igår så var jag på inflyttnings fest hos min syster och hon hade en så himla fin drömfångare som jag ville ha. Så då tänkte jag att jag var tvungen att åka och köpa en egen. Likes

Comments

Hallå min vänner! Jag tänkte att ni ska få lära känna mig! Så här kommer min presentation.

Jag är en väldigt glad och kreativ person, jag har extremt svårt för att sitta still. Jag ÄLSKAR att göra saker, har aldrig varit ett fan av att sitta hem och ta de lugnt. Jag får väldigt ofta höra att jag kanske har kvar väldigt mycket av mitt "barna sinne" och det kanske många skulle ta som något negativt men inte jag. Jag gillar att tänka utanför lådan och vara mig själv. På min fritid så gillar jag att umgås med mina kompisar, skådespela, fotografera och hålla på med olika projekt. Jag älskar att resa och upptäcka olika ställe och kulturer för mig så är det ett sätt att ta reda på vem jag är. Eller snarare vem jag vill vara.

Likes

Comments