Header
View tracker

Idag har jag gjort ett större "rivmärke" på ryggen genom att använda bara latex, skuggning och färg! 

För att få en mer realistisk känsla hade jag helst velat ta vax men det håller så dåligt men latex funkar minst lika bra. Perfekt att använda i ansiktet exempelvis då vax  oftast smälter och  förstörs.

Färgningen är simpel och består av lila, svart, röd + Fx blod. 
Tog sin tid men jag tycker att resultatet bli bättre än vad jag hade tänkt mig!

Likes

Comments

View tracker

Idag gjorde vi extreme fantasy sminkningar i skolan vilket innebar att man fick göra precis vad man ville men det skulle vara inspriterat av en disney/serie karaktär. Jag valde att göra en spin på Queen Of hearts! Jag ville att det skulle likna men ändå vara mordernare och lite annorlunda!

Tykcer verkligen inte att bilderna ger sminket någon rättvisa alls då allt var mycket mera extremt och vibrant i verkligheten.. Men hoppas att man får en liten idé om vad jag har gjort iallafall! 


Likes

Comments

View tracker

Jag tillsammans med flera andra från skolan, bland annat Nell har jobbat hela helgen på bokmässan! Tanken var att vi skulle sminka svenska tv kockar och det gjorde vi. Det var inte så stressigt eller hetsigt som vi trodde att det skulle vara utan det var väldigt lugnt men sånt kan va bra också!

Efter bokmässan var det bara att dra sig hemåt, tvätta och sprita penslarna till nästa dag och sen sova för att det gick åt så otroligt mycket energi, men det var kul att träffa alla kockarna, vi fick sminka bland annat Edward Blom och Leif Mannerström. #starstrucked hahaha😉

Likes

Comments

I skolan har vi börjat med entrepenörskap vilket betyder att vi ska få lärar oss starta och driva ett företag, så det ska bli huuuur kul som helst. Har kommit med världens bästa grupp och våran idé kommer förhoppningsvis att bli riktigt bra! Vi kommer att skapa produkten själv, vilket kommer bli otroligt kämpigt men vi kommer lösa det, de är de vi är bäst på hahah.

Kommer försöka skriva om hur vi driver det, hur det går, motgångar och så vidare! Så ni får vara med och följa processen för jag själv och de andra i min grupp har noll koll på hur vi ens ska börja, men det gäller att ha ett amazing team, med en amazing affärsidé, så är man halvägs iallafall!

Likes

Comments

Hej! Det här med att uppdatera ofta funkade väll..sådär? Jag har tagti mycker fina bilder och så till lite roliga inlägg men har verkligen inte haft tid att sätta mig och skriva bra och läsvärda inlägg, sorry!

Iallafall så vill jag ska jag ta tag i lite mer fx smink igen, även om jag sa att jag inte riktigt skulle göra det! Jag har haft lite ideer, och snart är det halloween och jag är ofcouuurse hur tagg som helst. Ska gå all out på halloween iår, verkligen överdriva hahah ;)


Likes

Comments

View tracker

Snabb styling på finaste Nina med fina skuggor runt ögonen, sen lite fräknar runt om i ansiktet och lite lätt bas.

Så gjorde Nattis gööör fina lockar och då blev allt komplett!

Likes

Comments

Vi har nu börjat med lite manikyr i skolan och det är nice! Alltid kul att få naglarna fixade och såklart att få lära sig hur man gör en riktig manikyr!

Sorry för jättedålig uppdatering, men har vart i England nu ett par dagar och det blev som det blev. Haha bra nystart..

Likes

Comments

Dom flesta vet ju att Sephora har öppnat i stan nu vilket är hur amazing som helst! Det var gööör fint där inne och hade alla märken som inte riktigt funnits i butik i stan innan! Det öppnade någon gång i juli om jag inte minns fel och jag är iallafall väldigt nöjd.

I skolan ska vi börja iallafall börja lite med naglar och det första vi börjar med är manikyr! Så det blir nog jättebra. Ska försöka ta lite bilder men kommer säkert glömma haha.

Likes

Comments

Dom flesta vet nog vad contouring är by now, och huuur många som helst använder den metoden för att framhäva och förminska ansiktsdrag! Jag själv älskar contouring och hur resultatet blir men det kan lätt kännas som mycket smink för vardagen och kan vara tidskrävande.

Nu har det kommit en ''ny'' trend som kallas för strobing vilket egentligen är en omvänd form av contour. Man använder istället bara highlighter för att lägga på de höga punkterna för att så sätt framhäva olika drag. Sminket ser också enligt mig sååå mycket fräschare och naturligare ut som att man har en naturlig och fin glans!

Jag själv tycker det kan kännas som mycket smink med contour och highlight, men för en kvällssminkning skulle jag lätt kört på contour! Men strobing ser väldigt lätt och naturligt ut på huden och är även väldigt fint i dagsljus, så det skulle jag lagt i en dags sminkning!


Likes

Comments

Hej igen! Nu byter jag tillbaka till Nouw igen för lite olika anledningar men det blir säkert bra! Jag kommer försöka uppdatera så ofta jag kan för vill bara lägga ut bra inlägg som är roliga att läsa.

Innan så skrev jag på emilyasfx.blogg.se men slutade uppdatera innan sommaren men som sagt ska försöka göra så bra som möjligt men vi får se vad som händer haha. Kommer nog uppdatera mer om makeup än fx imed att det är det jag ska satsa lite mer på iår!

En väldigt gammal bild från förra året.

Likes

Comments

Emily Anwell