Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Makeup/Stylist

Hej!

Gjorde för ett par veckor sedan en GoT inspirerad sminkning. Blev inspired av Daenarys Targaryan och hennes draker till den looken! Ganska enkel look men ändå tidskrävande, just för hornens skull. Dem är skapade av bomullspads tillsammans med latex men var svårt att få till både form och färg. VIlle dock att hornen skulle se lite ''ruff'' ut för den lite mer medeltida känslan.


Likes

Comments

Lägger in lite fler bilder ifrån grupp projektet! Blev supercoola bilder och våra modeller var grymma.

Likes

Comments

Makeup/Stylist

Hej alla!

Gjorde en The Purge inspirerad sminkning på världens bästa modell igen. Blev inspirerad av Freak Bride från filmen!

Sminkningen skulle höra till vår vernissage som vi hade igår! var lyckat och sminkningen blev så bra på bild.Likes

Comments

Makeup/Stylist

Fick häromdagen sminka fina Nattis till ett spännande projekt som vi har i klassen som ni får se mer av nästa vecka! Det är iallafall en sminkning inspirerad lite av Hollywood/Glam men perfekt som en lite mörkare balsminkning! Matchade såklart med röda läppar och lockigt hår och tycker att resultatet blev jättefint!


The other day I got to do my friend Nattis makeup for a very exciting projekt that i'll tell you more about next week! The look is inspired from Hollywood/Glam but it's perfect for a darker, more intense prom makeup! I combined it together with red lips and big curls and I love the final look!


Likes

Comments

FX makeup

Igår tänkte jag att jag skulle vara lite kreativ och göra någon fx sminkning. Blev inspirerad av Bloody Face från American Horror Story: Asylum och gjorde min egna spin off på det.

Gillar slasher-såren i pannen för jag gillar den gula/orangea färgen runt om såren som ger den ''variga'' finishen. Har bara halv-bra iphone bilder, försökte ta lite mer detaljerade bilder men var svårt att få det att funka i kameran!

Ska som sagt försöööka att ta bättre bilder med kameran men min dator har så dåligt minne så det är svårt att lägga in bilder, men ska försöka lösa det.

😘

Yesterday I thought that I would try to be a bit creative and do a fx makeup. My inspiration for this look is from Bloody Face AHS: Asylum and I did my own spin off. 

I really like the slasher scars on my forehead because I like how the orange/Yellow colour makes that scars look infected. Sadly, I don't have better pictures than pictures from my iPhone, but I will try to fix that for future pictures! 

Likes

Comments

FX makeup

Hej!

Tänkte att jag skulle ett inlägg med lite oldies, alltså gamla Special Effects smink. Behöver få lite inspiration att komma igång igen och vad kan vara bättre än att kolla igenom gamla bilder?

Kommer att lägga ut på mycket skönhets makeuper snart just för att bal + student närmar sig! 💋

Tänk på att bilderna är över 1-2 år gamla så mycket förändras både teknik, färg och form-mässigt. Kommer också att försöka att ta bättre bilder för bättre bilder = roligare att läsa 😉Olycka/standard sår och skador

Här gjorde jag en ''basic'' sfx sminkning som kan vara vanligt att använda sig av på exemeplvis halloween då den är snabb men ändå tillräckligt ''läskig'' för halloween. Det består till mestadels av skuggor, men körde på lite vax för att få mer definition och realistic känsla.

AHS skelleton/Tattoo

Detta var nog ett av mina mest lästa inlägg när jag hade min gamla blogg. Gjorde hela armarna också och det var så ballt. Nu när jag tittar på den tycker jag absolut att det går att förändra och göra mycket bättre. Det var en twist/mix på Tate Langdon från American Horror Story och även hur man kan göra fake tatueringar! Det är så lätt och så snyggt om man är sugen på att tatuera sig men kanske vill se hur det ser ut innan. Du behöver bara penna + puder och viktigt att pudra över så att det ser ut som bläcket/färgen är under huden.

Lizard Skin

Detta var en väldigt spontan sminkning som jag gjorde när jag inte hade något att göra. Hittade även smält plast hemma och den använde jag som mall för ''ödle-huden''. Tyckte det blev rätt nice och jag gillar hur mönstret blev.

Ice Queen/Frozen

Detta var en sminkning som jag filmade förlängesen. Också en väldigt spontan sminkning som bara hände! Gjorde den ljusaste basen jag kunde göra, på med lite blå skuggning och sedan latex och sist men inte mist socker! Sockret gav den där lite frostigare känslan och gjorde hela sminkningen!

Raven/Mystique

Detta var en sminkning som jag gjorde till någon Sci-Fi mässa om jag minns rätt? Gjorde den ganska tidigt i ettan som en referens bild till just den mässan. Älskar detaljerna i ansiktet dock kan dem utvecklas mer, men tycker det verkligen ger den Mystique/X-men känslan.

Lång inlägg, men här är en liten throwback på några av mina ''favorit'' sminkningar som jag gjort!

Känner mig lite mer inspirerad så nu ska jag se vad jag kan hitta på 😘😍

Likes

Comments

Makeup/Stylist

Hej!

Har precis börjat med airbrush i skolan vilket är riktigt kul!

Airbrsuh är smink som du sprayar på, väldigt likt en spraytan och det ger en fin, flawless finish som håller hela dagen! Tycker det är riktigt intressant med airbrush då man kan göra en hel färdig makeup med den och det går en aning snabbare faktiskt.

Igår fick vi testa på bas,contour + highlight vilket var spännande. All färg/smink kommer i flytande former och hälls i den lilla koppen på airbrushen. Sen är det bara att spraya på så är det klart! Nattis fick agera modell och tycker att blev ett fint, naturligare resultat. Man slipper absolut den kakiga, torra känslan på huden utan den var glowy och fräsch!


Likes

Comments

FX makeup

Tänkte försöka mig på att skriva lite igen för skojskull. Hade varit kul att variera inläggen en aning för både smink och livsstil men får se hur det går med det!

Just nu är det inte långt alls kvar på gymnasiet så det är skönt att snart äntligen bli utbildad makeupartist! Känns superhärligt och studenten och balen är det ända som alla pratar om just nu.

Sålänge så får ni en gammal bild på mig, så ska jag försöka att uppdatera så mycket det går med lite nya roligare inlägg!Likes

Comments

Emily Anwell