Hej bloggen (:


jeg er tilbage nu igen. jeg har haft lidt travlt med skolen og min youtube kanel nu hvor vi er lide ved youtube kan jeg lide så godt komme med en hurtig forklar på hvad det er sker med den, Fordi at den er jo lide plus forsvundet !! men det er en lang for klarne på det som jeg ikke vil fortælde jer idag, men den er nu bar væk så derfor har jeg mere tid til bloggen så det er jo godt for jer som kunne følger mere på bloggen. Så nu vil jeg viser jer nogle billeder fra igår da jeg var ud og spiser samme med famile hvor vi var på dalle valle inde ved fisketorvet og imorgen vil det komme et sport indlægger så GLÆDER JER.


forsatte god dag. Emil sun

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

jakke: zara

tee: zara

busker en diy af gucci bukser (komme snart en diy på dem ind på min youtube kanel)

sko: vans costum

Likes

Comments

Hej alle samme. idag vil jeg skriv om et outfit. Danges tema er classic nu tænker i mmm hvad mener du med classic det som jeg mener er det her outfit kan man brug til fest, hverdag, osv..

t-shrit er fra Saint Laurent blood luster tee jeg tror man kan ikke finde den "ny" mere. hvis i vil have den så skal man måske prøv at melden sig ind i nogle facebook grupper hvor det sælger nå higt-end.

busker er fra ZARA

bælt er fra gucci

skoen er fra mærker MCQ/Alexander McQueen

INSTAGRAM: emil.sun

Likes

Comments

Hej! Mit nave er Emil sun, og jeg er 15 år gammle og går i 9 klasse i folkeskole i København.

Jeg er en dreng som gå meget op i mode, og det har jeg gjort i snart 2 år.Til min hverdag poste jeg billede op på min Instagram, men nu er jeg så begynder at "blog" ( hvorfor jeg skriv det med gåseøjne er at jeg er hele ny i det her verden), men har på blog vil du kun læse alt fra mode til mad. Hvorfor jeg skriv mad er fordi jeg er ret tit ud og siger, men det vil også kom nogle forskellige oufitt- pict både af dreng og piger. Det er det som jeg vil siger om på min blog.

V.h Emil sun

Insta: Emil.sun

mail: emilsun@ymailcom

Likes

Comments