Hej!

i går tills idag har vi varit i kolmilan och vaktat den i över 24 timmar. Det var väldigt roligt att sova där men det var kallt på morgonen. jag vaknade klockan 05.00. Jag skulle vakta milan från 07.00 till 08.00. Jag skulle väcka en annan i våran grupp. Jag klarade nästan inte att väcka han.

vi går en spökrunda klockan 00.00 till 01.00. När min grupp gick så gick vi fel en av spökena skulle skvätta lite vatten på oss. Men vi kom ovan ifrån. När en i våran grupp såg spöket så sa han det är en pojke där och spöket skrattade så vi fick inte något vatten på oss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

jag längtar så mycket tills imorgon,vi ska bygga kolmila äntligen.Vi ska vara i skogen hela dagen och ha med oss mat säck. På fredag ska jag och min kompis sova över jag ska vara hos han.Och jag längtar tills på måndag den 22/5 då ska vi sova över i kolmilan för att vakta den hela natten från måndag klockan 8 15 till tisdag. Mitt i natten så ska vi gå en spök runda i skogen.

på tisdag ska vi släcka milan och efter en veck ungefär så ska vi gå dit och hämta kolen som vi har gjort. min farfar kör dit veden till oss.

det går att köpa kol av skolan om ni vill så köp.

hejdå

Likes

Comments

​Hej

Igår så satte jag på min väckarklocka på 06:00 jag vaknade och slog till den en gång sen vaknade jag igen och slog till den. Jag somnade om och vaknade klockan 06:30 istället. När jag och min kompis kom hem så åt vi. Sen gick vi ut och körde lite fyrhjuling jag körde på två hjul efter det så gick vi och studsade studsmatta tills hans mamma kom och skulle hämta honom. Till middag blev det kycklingsallad som jag ska ha med mig i min matsäck imorgon när klass 4-6 ska åka till Oslo och titta på båtar.

Hejdå

Följ mig gärna på istagram

Instagram emilmattsson2005

Likes

Comments

Hej

När jag vaknade idag morrse så hade jag ont i halsen något fruktan svärt. Jag låg kvar i sängen i kanske 10minuter för att det gjorde så ont. Sen gick jag ner och åt. När jag åt fick jag något äckligt te med honung i av mamma. Hon sa att det skulle hjälpa. När jag hade ätit klart så gick jag och borstade tändern. Jag måste gå till bussen klockan 7. Men som vanligt så får jag springa ner.

Jag hann precis till bussen. Sen så satt jag på bussen i 45minuter. Inte roligt alls.

Likes

Comments

Blogg v.17 måndag

Tja bloggen

Helgen började bra med att jag åkte till min kompis Philip på fredag och sov över där. På kvällen spelade vi tv-spel och åt tacos med hans familj. I ❤️ 🌮Love it!!

På lördagen skulle hans småsyskon åka till Eventyrsfabrikken i Norge och vi följde med, efter några timmar där stannade vi på Nordby och köpte lite lördagsgodis.

Söndagen spenderades med att jobba hemma, jag fick hjälpa pappa att sladda jorden till den nya gräsmattan, sedan körde jag med välten bakom fyrhjulingen. Åt mamma hämtade jag planteringsjord som hon skulle plantera hallonbuskar i som hon fick när hon fyllde år.

Likes

Comments