Hej! Idag fyller min storebror 19 år, så igår firade vi honom. Igår när jag kom hem vid 15:30 tiden så började vi fixa hemma med maten osv, maten blev lite kvällsmat-aktigt det blev smörgåsar med pålägg. Efterrätten blev rulltårta med äppelmos fyllning och toppad med grädde och blåbär. När klockan började närma sig 18:30 så började vi duka upp, sen började gästerna komma och då började vi att äta och prata, sen öppna min storebror presenterna. Efter presenterna börja vi fika och fortsätta att prata vidare, sen började gästerna åka hem så vid 21:30 tiden åka den sista gästen hem.

Nu ska jag åka från Borås, när jag kommer hem ska jag på ett möte. Sedan efter det ska jag hem och äta och plugga, sen ska jag gå och lägga mig tror jag.

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Emil och jag har tänkt att börja blogga. I min blogg kommer ni få läsa om min vardag, mm. Snabb info om mig. Är 16 år, har börjat i gymnasium i Borås och jag läser textil och design. Jag bor utanför Skövde men jag tillbringar mina dagar i Borås och Skövde.

Lite snabbt det jag har gjort idag och ikväll. Idag gick jag upp 5:30 för att jag skulle ta en buss som gick 6:26 till resecentrum och därifrån tog jag ett tåg till Borås, på tåget pluggade jag och drack kaffe. När jag kom till skolan hade jag 2 lektioner, som var matte och naturkunskap. Efter skolan åkte jag hem till Skövde och tog en buss från Skövde till farmor, där jag väntade på min pappa så att jag kom hem. När jag kom hem så lagade jag och min familj tacos. Efter det åkte jag till min kompis och vi chillade bara

Hoppas ni kommer att fortsätta att läsa min blogg och att ni kommer tycka om den. Syns snart igen!!

Likes

Comments