hej jag fyller 21 i december.

jag har inte många vänner som jag umgås med. Är oftast för mig själv vilket får mig att känna så oerhört ensam ibland. Och när jag börjar tänka på negativa tankar försöker jag direkt att tänka positivt som att man ska vara tacksam åt allt. Det finns dom som inte har någonting alls.

ibland ser jag inte meningen att leva i det här samhället allt känns så stressigt man måste utbilda sig för att få status och finna en flickvän och gifta sig  och få  barn.

när jag gick i skolan fick jag inga bra betyg jag var knappt där jag skämdes för mycket över min kläd stil jag hade väldigt få klädesplagg. Det var på grund av att jag var social barn. Foster föräldrarna snålade med allt. Jag fick inte ens ha någon sport aktivitet.

men jag försöker glömma det som har hänt och leva i nuet se fram emot dagen.  På min fritid jag är ledig från jobbet försöker jag plugga matematik för mig är det super svårt känner mig misslyckad med allt som kommer till plugg.


Likes

Comments

Jag är ingen människa hatare som man kan tro från mitt senaste inlägg. Jag vill jobba med människor. Just nu jobbar jag på industrin och det är ju lite tråkigt. Mitt mål är att bli psykolog men det är inte helt säkert man ändrar ju sig jätte fort när man tittar i Högskola katalogen. Men jag tror jag passar som socialsektrerare eller psykolog jag har ju bott i fosterfamilj sen jag var sex år. Och bott i nio olika familjehem och under hela skoltiden har jag blivit mobbad grovt mobbad. Flera gånger  funderade jag  på att gå till andarnas värld.

men jag är glad att jag inte gjorde det. Och jag är väldigt intresserad av hur människan fungerar

Likes

Comments

jorden är underbar nu hör vi bara på media klimat hotet och terrorism.

vi bara förstör världen och djuren. Människan är väldigt självisk egoistisk det är hemskt. Flera djur har blivit utrotnings hotade exempelvis är noshörningar det finns bara tre styckna kvar i världen. Visst är det inte det hemskaste som hänt i jorden men jag får mer samvete för djuren en människor.om jag var en grym forskare skulle jag har gjort ett dödligt virus som dödar människor utan att dom plågas.jag skulle gjort världen en super stor tjänst eller snarare räddat jorden för att inte bli varmare.

Likes

Comments

jag och min syster tjatade jämt att vi ville till Mamma. Pappa orkade inte han varnade oss för att han kommer vara tvungen att ge vårdnaden till Mamma och att vi inte kommer kunna komma tillbaks. Men vi trodde gräset var grönare på andra sidan vi trivdes ju inte. Så till slut körde Pappa oss från Skåne till Göteborg under hela resan var han ledsen. Jag satt i framsätet och kunde se att han fick tårar emellanåt . Vilket gjorde även mig ledsen men jag ville inte bo hos pappa även om var snäll mot oss. Även ifall han tog med oss på fiske. Vi fick ingen frihet i huset det var att bara städa hela dagarna. Jag är fortfarande arg att han inte försvarade oss. När vi kom fram tog Mamma emot oss och mormor, morfar

Likes

Comments

Mina föräldrar fick mig tidigt  båda var unga unga min mamma var 19 år och min pappa var några år äldre.

dom skiljde sig väldigt  tidigt nästan direkt när jag och min lilla syster var nyfödda.  VI bodde  hoss pappa tills jag blev sex år. När pappa hittade en ny kvinna kändes det lite som hennes mål var att vi skulle ut ur huset och ja hon lyckades.  Jag och lila syster fick inte vara barn då. en gång tog jag hem en kompis och direkt när  jag klev in i dörren fick jag städa hänga upp lakan. Kompisen tittade på mig och jag såg att han  ville hem. Sysslorna tog aldrig slut.

Efter den dagen tog jag aldrig hem kompisar. Men det var inte det största problemet. Det största var att jag  alltid var hungrig mat fick jag men inte tillräckligt. Och jag var väldigt small. Pappa var väldigt snäll men hans sambo var inte lika underbar hon använde aldrig våld eller något sånt men betedde sig bara väldigt dumt mot oss hon kunde väll låta oss vara barn och leka istället för vara hennes två slavar.

Jag fick alltid lite mat i tallriken och jag skämdes så mycket för att ta mer så jag började stjäla mat istället och godis och det var då pappas sambo blev  galen på mig hon ignorerade mig flera veckor innan det gick över. Skol systern såg att jag hade  gått ner några kilo i vikt. Och kontaktade  pappa och sambon men ingeting förändrades.


Likes

Comments