Smaarf! Hellu! Hur ofta är det som ni börjar dagen med en skräckfilm? Inte ofta som jag gör det iaf men det vart så idag. Jag tycker egentligen inte om att se på skräckfilmer. Men det vart att se på The Conjuring med pojkvännen och hans mamma ändå. 

Jag vet egentligen vad jag ska säga om filmen, den var väl bra men skum. Allt som jag sa åt dom att inte göra, det gjorde dom.. SÅKLART! och så ska det innehålla sånna saker som källare, speglar, garderober och.. dockor... Nu tycker inte jag om dockor längre och jag tänker inte sova med fötterna utanför täcket mer! uscha! :c Men egentligen så trodde jag att den skulle va läskigare, fast det var väl för att jag gömde mig bakom en kudde så fort det vart läskigt. Nej men det var en bra skräckfilm och den var obehaglig som en skräckfilm antagligen ska vara haha! Jag kan se på skräckfilmer med zombies och sånna konstiga (och fräniga) varelser men då det har med demoner och spöken och göra så är det bara uffa..

Aja jag rekommenderar att se den om man gillar skräckfilmer, dockor som vill döda dig, demoner, källare, speglar och sånt. c:

 

   

 

Likes

Comments

 

Det här är inget som är nytt. Att jag har hjärnspöken och tänker på allt för mycket, det har jag dagligen och har haft i flera år. Men det är lika jobbigt varje gång då det blir för mycket. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Jag blir ledsen, tappar orken, får panik och allt blir kaos i huvudet. Det här är något som jag har svårt att prata om.

Det är svårt att förklara och säkert svårt att förstå om man inte har det själv, det kan jag förstå.

Hur förklarar man "hjärnspöken"? Hjärnspöken är som röster/tankar som man får som "säger" saker till dig, som lurar dig eller rättare sagt din hjärna. Det är tankar om saker som kan hända och som du oftast är rädd för att ska hända. Du vet innerst inne att det inte är sant och att det inte kommer sluta så. Men så fort du har inbillat dig det så har din hjärna blivit lurad och du tvekar automatiskt, du blir rädd och tankarna blir fler och fler och det blir värre. Man vet inte vad man ska göra och man får panik.

Jag slåss med hjärnspöken varje dag och ibland blir det bara för mycket och det enda jag vill är att nån ska krama om mig och säga att "allt är bra" för det är det. Jag mår egentligen hur bra som helst! men hjärnspökena ljuger och skrämmer mig.

Det är bara rädsla. Rädslan för det värsta som kan hända mig.. Jag önskar att de kunde låta mig va nån gång. Utan dom så skulle jag bl.a inte ha så svårt med det sociala och jag skulle va tryggare osv. Hjärnspökena förstör för mig och jag klarar inte av allt som dom säger till mig. En tanke och man är som fast i ett superduperstarkt spindelnät och man trasslar bara in sig mer och mer, tillslut närmar sig spindeln och man får panik och allt blir kaos. Låt mig va!! Det är så jobbigt och jag vet inte hur jag ska bli av med dom! speciellt inte då jag har haft dom i minst 6år. Jag är så trött att behöva bråka med dom varje dag.. Jag orkar inte. Jag orkar inte vara rädd hela tiden. 

 

 

 

Likes

Comments

Hejsan vaknade med ett väldigt jobbigt humör idag. Känner mig sur, irriterad och ledsen mest hela tiden och oroar mig för saker. För att få andra tankar så sitter jag och ritar. Var på promenad förut och har varit iväg till Birsta en stund.
Får se vad jag gör sedan. Jag vill mest va ifred och låta andra va för det är bäst då jag är på sånt här humör. :/
Hörs något.

 

Likes

Comments

Onsdag och fortfarande lov! är trött redan för att jag vaknar så tidigt på mornarna. Dels för att det är ljust på rummet, det är för varmt med täcke och för kallt utan men också dels för att syrran knackar på dörren och man hör andra ljud och får ingen ro. Inte okej!! :c 

Idag så har jag pluggat lite och gjort klart en uppgift. Har även sett på film och ritat med syrran.

Jag funderar på att antingen spela Starcraft eller WoW hihi! eller om jag ska se på nån film, får se.

Medans jag funderar så får min kompis Musik roa mig, blubb blubb.. :3

Nu vill jag ju se Kill Bill haha! Skrattande

 

 

Likes

Comments

BLUBB! Jag tänkte lägga upp lite musik. Å nu blire blandat! men det är ju bra eftersom att man kan tycka om olika genrer på musik osv. Men jag tycker speciellt om rock, metal och dubstep och sån musik(väldigt varierat alltså) haha! Skrattande

Blandat som jag sa! wåååpwååp! x3

 

 

Likes

Comments

Blubb.. jag antar att ni får vänja er vid att jag bloggar i perioder. Ibland oftare och ibland mindre. Jag kan helt enkelt inte blogga varje dag.
Hur som helst så är det lov nu och jag sov hos pojkvännen från lördag till igår och vi har myst, spelat, varit knasig o skrattat mycket och gjort annat som vi brukar.
Nu är jag bara hemma och ser på film och tar det lugnt. :)

 

Likes

Comments

Jag fattar inte riktigt vad som har hänt med min mage. Jag har inte ätit så mycket idag, åt lite gröt till frukost, en halv sub till lunch och sen har jag inte ätit nån middag bara en pytteliten bit smörgåstårta och en choklad boll och sen var jag jätte mätt och jag var jätte hungrig innan. Nu sitter jag här och har bara druckit något glas cola och jag får ont i magen och känner mig jätte mätt. Det är så skumt! 

Ska ta och titta på nån film nu hade jag tänkt och sen sova. Ska till pojkvännen imorn och sova där, ska bli mysigt som vanligt c:

Byebye Skrattande 

 

 

 

 

(bild från google)

 

Likes

Comments

Hejsan kompisar! Man kan verkligen säga att jag har fått dagens motion iaf! Dagen börjar med att gå ca en halv km med en brant backe mot bussen som jag gör nästan varje dag. Sedan idag så har jag gått upp för en massa trappor, gått i djupsnö osv påväg upp till Norra berget. Jag räknade bara trappstegen den bit som jag gick och det var runt 210st och det var bara trappsteg, sen är det pinnar och trägångar osv men de räknade jag inte och jag gick inte enda längst upp.

Då jag gått upp för den biten så gick jag igenom skogen där det såklart var en massa snö så fick båda skorna fulla med snö! uppe på Norra berget så var jag o klassen på föreläsning om bl.a jordbruket förr och lite annat. Men nästan den enda gång jag tycker det är intressant är då dom pratar om dödsstraff och tron på skogsväsen, häxor, brunnsgubbar, djävulen osv. Det tycker jag är intressant, typiskt mig haha! Efter det så var det bara att gå ner igen till stan och på bussen till timrå, sen så var det bara branta vägen hem till pappa.

 

Å nu var det lov ja! och helg! men jag blir bara hemma idag, får se vad jag lär göra. Jag tänker INTE gå ut mer idag iaf! 

Ha det så bra! Skrattande 

 

Likes

Comments

Försöker dämpa allt det onda i halsen med att knarka halstabletter och lyssna på kartellen. Meoo..

 

Varsågod, Kartellen osv!

 

 

Likes

Comments