Header

Imorse minns jag inte att klockan ringde - jag hade även stängt av den tydligen - och vaknade i ren panik halv nio och tog min tablett. Jag var supertrött och kom ur sängen först vid 11. Det är typ något nytt rekord, så sent var länge sedan jag gick upp... Jacob kom precis innan frukost (som var vid lunchtid), vi åt lite, jag fixa mig lite och sen åkte vi iväg med Stina då Jacob skulle köpa något till sin bil. Det hela slutade med att vi fikade lite och tog oss enda bort till Backaplan där jag köpte en till terapi-målarbok. Vårat lilla äventyr varande några timmar och det var precis det jag behövde nu för att få lite energi igen! 
 
Kom ganska nyss hem ifrån middag hos mormor, nu är det massa plugg som står på schemat. En stor inlämning ska vara klar den här veckan och ungefär 1/3 är gjord. Det känns inte jättestressigt, än. Men det är tråkigt att komma igång, starten liksom. Annars flyter det på ganska bra när man väl satt sig. 
 
P.s började precis klura lite på en rubrik "Spontan Onsdag" blev det som ni ser. Men var tvungen att tänka efter lite, för att efter att ha tänkt ordet "spontan" så många gånger lät det sååå fult och jättefel, var tvungen att googla upp det så det verkligen stämde med det jag tänkte, hehe, spontan... Någon mer som kan tycka vissa ord låter jätteknäppt efter att ha tänkt ellet sagt det för många gånger? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Imorse ringde klockan som vanligt kl.6, jag tog min tablett och somna snabbt om igen. Sen vaknade jag igen mellan 9 och halv 10, gick upp och åt en skål gröt till frukost. Dagen kommer bestå för det mesta av städning och pluggande. Det känns väldigt tråkigt, jag är inte alls sugen på det, men det behövs också göras. Det känns så skönt med lov, så jag faktiskt hinner plugga ikapp lite. Imorse när klockan ringde hann jag faktiskt tänka tanken att det var skolan jag skulle upp till men kom på snabbt därefter att det ska jag ju inte alls. 
 
I övrigt tog jag blodprov för några dagar sedan. Min kirurg Klas ringde i torsdags och berättade att medicinerna inte fungerat lika effektivt som man hoppats på. Min sänka ligger nu på 24 så jag är långt ifrån frisk från infektionen. På grund av detta är det mediciner tre gånger om dagen i minst tre månader framåt. Det känns faktiskt jävligt tungt att det inte hjälpt som man trott, jag blir så arg. Det ska aldrig få bli bra typ. 
 
Annars har jag börjat träna igen efter en två veckor lång förkyldning. Det är någon utav de värsta förkyldningarna jag varit med om på länge, den höll i sig kan man säga. Men nu när den är över är det dags att fokusera på rehaben igen och det känns jättehärligt! 
 

Likes

Comments

Hej! Jag känner mig inte riktigt som mig själv, det har varit såhär ett litet tag nu och det börjar göra mig lite tokig. Jag har så mycket jag behöver göra i skolan, jag vill helst ha det gjort innan operationen och detta gör mig så stressad att jag inte vet vilket ben jag ska stå på. 

Efter att ha haft krig mellan varje hjärncell förra veckan har jag nu fått nog. Igår satte jag upp en kort lista på vad jag måste ha gjort denna veckan. Jag tänker att jag måste minska kraven på mig själv och tänka att allt jag gör som är utöver listan är jätte bra! Jag skriver nämligen upp ALLT jag måste göra, och det är en hel del! Sedan blir jag stressad och kan inte koncentrera mig... Så nu minskar jag portionen och väljer ut vad jag ska fokusera på, jag kan inte göra allt på samma gång. 

Mitt i allt kaos var jag, Martina, Stina och Jacob på middag hemma hos pappa igår. Vi gjorde inte så mycket mer än att äta och vara uppe på Stinas rum och tittade igenom allt gammalt Barbie, jag/vi lekte med när vi var små. Jag rensade även ut mina favorit-saker och backade ner i en enskild låda jag tänkt spara till jag flyttar hemifrån och får egna barn. 

Mobilbild, utsikten igår från Jacobs hus, vädret idag är mindre fint...

Likes

Comments

 
Haha, jag älskar Stinas pose på sista bilden! Bilder från igår, från en helt okej foto-omgång! Första gången jag tar bilder så här i snön! Denna lördagen går inte ut på så mycket, hade tänkt att plugga lite, sedan ska jag hoppa in i duschen och fixa mig så ska vi vidare på kalas hos mina Kusiner! 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Hur mår ni? Jag har äntligen fått ett fungerande schema från skolan! Så nu vet jag exakt vad och när jag ska göra mina uppgifter och när dem ska vara inlämnade, detta har resulterat att jag har haft ett riktigt bra "flow" när jag pluggar. Jag har fått mycket gjort och det känns verkligen bra, men med mer skola har det lagts mindre tid på bloggen, sorry... Ska styra upp det så båda funkar, flow i skolan, flow på bloggen, det kan la inte vara så svårt? Upp till bevis.
 
Dem har ju ändrat så bloggen ser lite annorlunda ut när man är inne på mobilen... Jag har försökt fixa designen där så bra jag kunnat men resultatet känns ingen vidare, själv hatar jag det även om det tar mindre data och man kommer högre upp på google ranking eller något liknande, men jag hoppas ni står ut!
Jag saknar dagar som dessa för mycket!

Likes

Comments

Nu är hela serien utläst. Det känns sorgligt, men ändå skönt att veta hur allt slutade. Slutet var helt underbart! Bättre än jag kunde föreställa mig! Har ni inte läst böckerna tipsar jag er verkligen att göra det!
Ni kommer inte ångra er! P.s böckerna är bättre än filmerna ;)
 

Likes

Comments

Hejsan! En liten jobbig sak med att bara vara hemma är att jag blandar ihop dagarna, jag är tvungen att dubbelkolla med mamma om det är tisdag eller onsdag för jag håller inte koll på det själv... Jag har en liten fundering och det är ifall jag ska ordna en liten frågestund, jag har aldrig haft det innan men jag tänkte att det kanske skulle vara roligt för både er och mig. Ni får jätte kommentera om ni tycker det låter som en bra eller dålig idé ; ) 
 
När det gäller ryggen har det tagit en otrolig vändning, jag har inte lika ont och jag kan göra så mycket mer själv. Det går inte riktigt att beskriva känslan att kunna borsta tänderna själv utan att få ont, det är en sådan sak man tar förgivet när man är frisk. Jag skulle vilja säga att nu är det "officiellt" jag kan ta mig i och ur sängen helt själv, jag hoppas bara jag inte får några extrema "dippar" så jag får sådär galet ont igen. 
En bild från härliga sommardagar, kommentera nu vad ni tycker om att ha en frågestund! 

Likes

Comments

Ikväll tänkte jag lyfta fram ett gammalt inlägg som jag skrev i början av Februari. Det handlar om hur man får bättre resultat i skolan. Låter det intressant? Klicka här!
 

Likes

Comments

Ikväll hände något väldigt konstigt... Jag somnade efter middagen (jag hade inte sovit på hela dagen), så närmade klockan sig nio och mamma kom och väckte mig för jag skulle ta mina mediciner, meeen Jag trodde det var morgon... Och gissa om jag blev irriterad när klockan bara var nio på kvällen?!  Antingen hade jag velat sova hela natten ut, eller vakna tidigare - jag hade ett inlägg jag ville skriva och publicera men det får komma upp imorgon helt enkelt! Nu ska jag försöka somna om, vilket jag inte hoppas blir för svårt trots att jag redan sovit, godnatt!!

Psst.. Idag gick jag och mamma över en kilometer!!

Likes

Comments