Söndag igen.Det blev en full jobbvecka även denna gång. Imorgon är det jobb igen men då blir det att bara jobba fyra dagar sen långhelg väl behövligt med långhelg tycker jag. Även det kan behövas ibland.

Helgen har varit sjuktbra, igår var det tjejdag i Västerås med Ida,Jessica och Hanna som slutade med bio på kvällen filmen vi såg var såklart Fifty Shades Darker. Den var skitbra, bättre än första må jag säga. Helt fantastiskt dag och kväll var det, verkligen en välbehövlig dag var det. Den behövdes verkligen för oss alla fyra.
Ja sen avslutade jag kvällen med härligt gäng efter jag kom hem från Västerås, det var också bra och härligt. Köpte ju faktiskt en bok också helt otroligt jag köper böcker det händer inte så ofta. Men med tanke på att jag har Fifty Shades triologin så måste jag ju även ha Grey också.


Så veckan kan ju inte blivit bättre med massa jobb och bio liksom, får väl se vad nästa helg bjuder på.

Puss och kram

Likes

Comments

Är ju sällan man lägger upp bilder på sig själv här, men det är inte så konstigt när man inte ser så bra ut på bilder. Men nu så får det väl bli två bilder iallafall.

Ja hade en full jobbvecka och det lär väl säkert bli en till full jobbvecka vilket kommer bli bra. Ska väl också försöka ringa läkaren i veckan och få tid där och se vad som är fel på lilla magen. Den här månaden har jag också verkligen bestämt mig att skriva in mig på körskolan så man får ann och fixa det där körkortet någon gång. Jag behöver ju verkligen det där körkortet så jag kan söka det jobb jag vill ha i framtiden. Men jag har ju inte haft orken att fixa in mig på körskolan då allt annat har kommit iväg och man har inte mått så bra för att orka med något annat. Men nu så kanske jag orkar fixa det där körkortet nu när allting har fallit på plats igen.
Jag har äntligen kunnat släppa det förflutna och kunna gå mot det nya och bara leva livet med mig själv. Att bara gå och tänka på vad som hänt i det förflutna är bara tragiskt men nu så äntligen har jag släppt det och det är så otroligt skönt. Äntligen mår jag bra igen och jag struntar fullständigt i det jag hade. För jag har det så mycket bättre nu än då.
Jag ser framemot ljusare tider i mitt liv. Det är bara och blicka framåt och fortsätta livet som om man alltid levt så innan det dåliga.

Ja har haft en lugn helg också vilket har varit väldigt skönt, igår var familjen iväg till Västerås och sen hälsade vi på hos farbror och faster i Skultuna självklart fick jag träffa min kära lilla Tyzon som jag spenderade halva sommaren med.

Puss och kram

Likes

Comments

Ny månad och nya möjligheter. Helgen som var spenderades men underbara människor i min närhet helt fantastisk helg var det.

Ja och jobbet fortsätter som vanligt, trötta jobb veckor har det varit men man har överlevt det är ju huvudsaken.

Mat bilden jag har lagt upp är bevis på hur mycket jag klarar av att äta nu för tiden. Tillbaka till ruta ett igen, har varit fri från illamående när jag äter i kanske en eller två veckor men pang så har det kommit tillbaka. Vet inte riktigt vad det beror på men jag antar jag fått tillbaka min mat ångest som jag hade när jag bodde i Leksand då jag fick ångest så fort jag åt någonting. Att få den ångesten är inge roligt, man mår så otroligt dåligt av att äta för man är så otroligt rädd för att bli tjock. Men när illamåendet och ångesten är samtidigt så mår man ännu värre då är det som man knappt vill äta någonting alls men man måste ju äta faktiskt. Jag är ju en sån person som knappt vill äta frukost då jag inte är en frukost människa. Jag kan tilloch med gå utan både frukost,lunch och middag en hel dag det ända jag fått i mig då är kaffe och inget mer än så. Jag avskyr att det ska vara så här, så jag måste ta tag i det och ringa läkare och se vad som kan vara problemet med det. Så när jag jobbar så tvingar jag i mig själv mat, man måste ju äta annars äter ju kanske inte barnen och det är ju inge bra.
Ja jag hoppas jag får ordning på det här så småningom om.

Puss och kram

Likes

Comments

Haft en fantastiskt dag idag med mitt lilla hjärta! Hon får en verkligen att tänka på annat när allt bara känns Skit! Hjärtat och jag åkte tåg till Borlänge och spänderade hela dagen där. Vi hade så trevlig och roligt, vi åt på mc-donalds och fikade med Ida på Wanyes Coffee sen fick jag även träffa en kär vän från Leksand och krama om henne lite grann. Det var så otroligt trevligt! Nu är jag bara helt slut i kroppen av allt gående och bärande på tunga kassar med kläder. Det jag köpte är på bilderna ovan, hittade även fina strumpbyxor åt min systerdotter. Så jag hittade inte bara kläder åt mig själv, lilla hjärtat hittade även fina kläder till sig själv. Jag är så tacksam att jag får låna henne ibland av hennes mamma. Så skönt och göra annat en helg efter fem dagars slit och arbete. Så får man väl se vad nästa helg bjuder på efter fem dagars arbete. Men vi får njuta av den här helgen först, en dag kvar sen är det dags att jobba igen. Blir väl en intensiv jobbvecka precis som den här har varit.
Ja som sagt jag har iallafall haft en fantastisk dag med mitt lilla hjärta. Så otroligt glad och tacksam att hon och hennes mamma finns i mitt liv. Jag avslutar kvällen med fifty shades of grey och Skam bättre kväll får man söka efter.

Puss och kram

Likes

Comments

En helt ny vecka har börjat och månadens dagar börjar minska. Förra veckan var tuff att jobba då man verkligen jobbade första gången på det nya året en hel vecka och jag lovar det kändes. Man var helt slut sen på helgen. Jag somnade liksom före klockan tio på lördags kvällen vilket var otroligt skönt men helt värt det men dock vaknade jag tidigt på söndagen men det gjorde inte så otroligt mycket att jag gjorde det.

Även denna vecka blir det mycket jobb var av tre stängnings dagar vilket kan vara lite jobbigt men man måste ju jobba och då bryr man sig inte så mycket om vilka tider man går. Men det är lite mysigt ibland och ha stängningsdagar då kan man mysa med det sista barnet eller bara busa vilket är jättekul.

Det är ändå en ganska bra start på det nya året med mycket jobbtillfällen och trevlig personal det är ju alltid bäst med jobben då personalen är trevliga annars är det ju inte kul att jobba.

Jag hoppas på ett bra jobb år i år så den inte blir lika jobbig som förra året, men då hade jag ju lite ner och uppgångar som jag vet inte vad. Men nu börjar det ändå gå åt ett bra håll och jag hoppas det verkligen håller i sig det här hållet så man slipper det jobbiga i livet. Jag tror på att detta år kommer bli ett bra år för mig själv men man ska inte säga för mycket så att säga allting kan ju vända.

Jag hoppas jag slipper det värsta i livet man kan ha det är kärleksproblem det vill jag inte gå igenom igen visst det började nästan så med året lite kärleksproblem men det löste sig lika fort för jag valde rätt väg så att säga. Jag hoppas verkligen jag kan fortsätta ta den rätta vägen så jag får det jag vill ha i slut ändan. Vad är det då jag vill ha, ja det är en bra fråga till mig själv jag vet inte riktigt men det kommer väl så småningom så att säga. Sen får det ju faktiskt ta sin tid med allt här i livet man lär stå på sina egna ben innan man kan välja något annat i livet. Allting kan ju hända så det är bara att hålla i hatten.

Puss och kram.

Likes

Comments

Ja andra veckan på det nya året. Har jobbat och stått i förra veckan i fyra dagar sen blev det lång helg.
Gjorde inte så mycket i helgen mer än att gå ut med en älskad vän på fredagen och sen på lördagen var jag på 9 års kalas och sen på kvällen så spelade jag monopol med syrran,Rickard, Hanna, Robin, Arvid och bebisarna. Eller ja bebisarna låg mest och sov och vi andra spelade. Sen på söndagen så spelade vi monopol igen och sen for vi iväg och grillade lite korv för första gången på detta år. Det var jättemysigt och grilla i vintermörkret med vännerna, det var lite kallt men vi värmde oss vid elden. Ja har i allafall varit en fartfylld helg,vilket är bra annars brukar man ju inte göra så mycket på en helg utan bara sitta hemma och göra ingenting.

Ja idag så har jag jobbat och jobb blir det resten av veckan också såklart, nu är det bara att köra med så mycket jobb som möjligt. Så man har lite råd och ta ledigt någon vecka sen i sommar, får allt hoppas på en bättre sommar i år än förra året. Ja det är bara Januari men det kommer väl gå fort sen är det sommar.

Åh just ja har ju börjat sett på en ny serie, en norsk serie SKAM otroligt bra serie. Jag hade först inte tänkt titta på den serien men jag började se den under jul ledigheten jag såg två säsonger under en dag vilket blev några timmar så att säga. Började se den runt klockan elva på förmiddagen och slutade se den runt klockan tio-elva på kvällen, som ni ser jag kan inte sluta titta när jag väl ha börjat. Och igår såg jag tredje säsongen hela kvällen blev också där några timmar från klockan sex på kvällen fram till klockan elva. Är det bra så kan man ju inte bara sluta titta det går ju liksom inte. Ja så nu ser man framemot säsong fyra som kommer någon gång under våren tror jag.

Puss och kram

Likes

Comments

Årets första inlägg då,hej och välkommen 2017. 2016 lägger jag bakom mig som en klackspark, då det hände både det ena och det andra det året så att säga.
Hoppas på ett bättre 2017 eller jag känner på mig att 2017 kommer bli ett bra år för mig.

Ja och imorgon börjar jag jobba igen efter ledigheten jag hade. Visst det var otroligt skönt och vara ledig men kan samtidig vara skönt och få jobba lite också så man har något att göra om dagarna.

Ja jag hade mig iallafall en härlig helg med god 3 rätters,bingolotto och lite skumpa för att fira in 2017 och ut med 2016. Trevligt sällskap hade jag också som tur var. Det blev en väldigt lång dag igår då man är vaken väldigt länge eller jag det är inget vanligt för mig jag brukar vara uppe länge när jag är ledig. Så nu ska jag försöka vända på dygnet så jag kan jobba ordentligt utan att behöva somna på jobbet.

Ja vi får helt enkelt se vad 2017 ger mig.

Puss och kram

Likes

Comments

Gott Nytt år på er alla! Årets näst sista dag och hela året har varit som en liten upplevelse i det goda och det onda. Så ser framemot 2017 och hoppas på att det blir till ett lite bättre år med massor av upplevelser.

Jag vet inte men årets höjdpunkt det här året var att få bli moster, gå på tre bröllop och ett dop. Jag har lite svårt att sammanfatta det här året men det mesta har jag ju faktiskt skrivit under året alla mina upp och ner gångar och även faktiskt bra dagar och veckor jag haft.

Ja vad ska jag mer säga, jag kommer iallafall börja det nya året med att jobba järnet av mig så det är en bra början på det nya året. Då jag har varit ledig sen den 22 december bara för att få ladda om mina krafter så jag orkar jobba nästa år så att säga. Jag hoppas på ett bra jobb år nästa år och inga konstigheter heter. Jag har iallafall bestämt mig att inte ta ledig så ofta som jag gjort i år utan att försöka jobba så mycket jag kan tills det säger stopp i sinnet och kraften. Får ta vara på ledigheten jag får på helgerna, jag erkänner ju ändå själv att jag tog ledigt väldigt mycket i år. Men till det finns ju en bakrund varför det blev så mycket ledigt. Allting har ju en bakrund i sig.

Ja man kan ju alltid önska sig ett bra år sen får man se vad året bjuder på helt enkelt.
Ha ett bra slut på detta år så ses vi nästa år!

Puss och kram

Likes

Comments

En vecka kvar till julafton och jag har fortfarande inte handlat alla julklappar, hej och välkommen julstress. Ja det lider ju mot jul och som plåstret på såret så insjuknar jag i ögoninflammation. Alltså jag tror jag slagit rekord för mig själv med att vara sjuk. Jag brukar inte vara sjuk så här mycket på ett år. Tredje gången på mindre än en månad jag är sjuk, vara av två fall med feber och nu ögoninflammation. I vanliga fall händer det att jag är sjuk antingen en eller två gånger på ett är inte tre. Men man får ju räkna med det när man jobbar med barn att man blir sjuk. Men att ha ögoninflammation är nog värst tycker jag då det bara kliar och svider i ögonen och är alldeles geggiga när man vaknar. Jag säger så här man har egentligen inte råd att vara sjuk helatiden. Men får väl kolla upp om det går och ta någon vaccinationsspruta eller likande. Annars får jag helt enkelt börja äta mer vitaminer, vilket jag är jättedålig på att äta.

Men bortsett från allt det där så har jag jobbat massor i veckan och det har verkligen känns att man jobbat järnet de senaste tre veckorna. Kanske därför man också insjuknar i dessa förkylningar och allt som kommer till för att man sliter så värst. Men jobba måste man.
Ja sen har det ju kommit snö i veckan otroligt mycket snö så det har varit extra roligt och jobba då man kan leka i snön litegrann med barnen. Det är jag som lekt mest tror jag, älskar verkligen och leka i snön åka pulka och sånt. Längtar bara till min käraste systerdotter Nellie kommer i den åldern då vi kan leka i snön och åka pulka tillsammans. Vi börjar nästa år då hon är ett år då ska hon få åka pulka med moster.

Ja och igår då fick jag vara barnvakt åt Nellie några timmar då hennes mamma och pappa var på bio med några kompisar. Det var mysigt och roligt trots hon inte ville sova och var övertrött och var ledsen. Hon sov sammanlagt i tjugo minuter på kanske tre timmar och det varierade mellan ledsen och glad resten av dem tre timmarna. Men det är tur moster visste vad hon gjorde för att försöka få henne och inte vara ledsen. Gå fram och tillbaka i rummet eller stå vid tv:n då var hon lung några minuter iallafall. Plus att jag fick sitta och hoppa i sängen vilket var lite jobbigt men vad gör man inte för de små. Nellie tyckte det var lite roligt när det guppade i sängen. Man måste ju hitta alla lösningar som funkar.

Ja sen har jag ju bakat massor både saffransbullar och lussebullar, jag borde bli bagare egentligen eller lite allt i allo. Det är roligt när man lyckas med något man gör annars är det inte lika kul.

Ja och snart är det nytt år, jag hoppas jag skriver ett inlägg till innan det nya året. Kanske slutet på december för att sammanfatta det här året.

Puss och kram

Likes

Comments

December redan den har ju börjat för några dagar sen och det är två veckor kvar till julafton! Å herre jag har inte ens handlat klart mina julklappar så det kommer bli en sista minuten shopping.
Men det är lite svårt och veta vad man ska köpa till en tre månaders bebis.


Ja sen har jag ju jobbat massor så det bara skriker om öronen av ljud. Jag förstår mina vänner när dem säger " Jag förstår inte hur du kan jobba med barn". Nej inte jag heller man man vänjer sig precis som man vänjer sig att bli mamma och pappa med massa trotsiga barn. Jag lånar ju barnen under dagen så har inte ljudet hemma utan bara på jobbet.

Ja sen har livet bara flutit på, så får väl se vad som händer framöver och nästa år. Det är ju inte långt kvar till 2017.


Ja man hinner med mycket när man inte skriver så ofta här på bloggen.
Lite bilder kommer också.

Puss och kram

Likes

Comments