Fredag, det har varit en ganska impulsiv vecka eller vad man ska kalla det. Jobbat fyra dagar efter fyra dagars ledighet vilket väl kändes i veckan. Men nu så påsken är över och bara tagga till midsommar,julafton och nyår.
Jag kan säga att jag fattar inte hur jag har kunnat orka jobbat i veckan då jag verkligen har haft konstiga dygn. Jag har liksom lagt mig runt 00.30-01.30 och sen upp allt från 5.30-7.00 för att jobba det har liksom inte varit så många sovtimmar i veckan men men har man fastnat för en serie så kan man inte sluta titta. Men nu är det över kollade klart på den serien igår så nu lägger vi eventuellt sena nätter åt sidan och tar dem till helgerna istället.
Men sen har det inte varit serien som har hållit mig uppe utan jag har fått sms mitt i natten då man ska sova men då håller smsandet en uppe. Sms från folk som tar ens energi orkar inte med sånt. Låt mig bara vara om du nu har valt det själv.Sluta slösa på min energi slösa någon annans istället.

Får väl se vad helgen bjuder på lugn helg hoppas jag på iallafall och på sovmorgon. Sällan jag har sovmorgon på helgerna vaknar allt från 07.00-08.00 på helgerna för att man är så van och gå upp så tidigt i veckorna det är just det här året det har börjat med att gå upp så tidigt på helgerna. För ett år sen så vaknade jag alltid runt 11.00-13.00 på helgerna då sov jag verkligen ut men poff så kroppen kan ändra sig så snabbt. Men att vakna tidigt på helgerna är ju ändå samtidigt något positivt för då kan man ju göra saker man behöver göra så man slipper det sen. Men sovmorgon vill man ju alltid ha så att säga.

Måste nog säga något galet som har med jobbet att göra, jag tycker verkligen om att jobba med det jag gör. Jag blir som ett barn på nytt. Jag har liksom i veckan cyklat på barnens cyklar som dem har på dagis, så lite ont i rumpan har jag och träningsvärk i benen men det hör till när man ska bjuda på sig själv och leka med barnen. Sen blev jag ett litet barn idag hittade min första nyckelpiga och tänkte å äntligen vår sen såg jag en humla så vi närmar oss sommaren äntligen. Hoppas verkligen på en solig och varm sommar i år, förra var ju så kall.

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här boken fick jag av en fantastisk människa när jag fyllde 23 och ett år senare har jag läst ut den. En sjukt jobbig bok att läsa så otroligt sorgligt. Men jag har läst ut den det är huvudsaken. Sist jag läste ut en bok var när jag gick i skolan.

Varför det tagit så långt tid för mig att läsa boken är för att man kan inte läsa den i sträck det är omöjligt. Man blir så otroligt ledsen av att läsa boken den ger en verkligen rysningar i hela kroppen. Jag har haft tåren i halsgropen när jag läst den, det är verkligen en sorglig bok.

Men nu har jag äntligen läst en bok jag verkligen har velat läst sen den kom ut för första gången.

Jag är helt mållös över denna bok.

Att följa han tragiska resa till livets slut är verkligen ofattbart. Som sagt jag vet inte vad jag ska säga helt enkelt så det får bli som ett oskrivet kapitel ur en bok.

Jag kan bara tänka mig in i hans familj situation inte hans. Jag själv vet hur det känns att förlora någon nära med cancer och resan man tar sig igenom tillsammans med resten av anhöriga det är super jobbigt och förr eller senare vet man att sista andetaget är nära men när är en oskriven regel. Där av denna långa tid av att läsa klart boken.

Glad påsk och puss å kram.

Likes

Comments

Väldig tidig söndag, igår så rensade jag bort lite grejer var av bilden ovan ni ser ett års förbrukning av multivitamin dryck samt ett och ett halvt års förbrukning av snus. Dem förpackningarna samt doserna försvann i sopsorteringen,varför jag sparat dem vet jag inte riktigt det är ju sjukt att man ens sparar sånt eller hur. Måste varit någon mani jag haft och sparat det där under ett år men det är ju jag i ett nötskal helt enkelt. Det var en skön rensning iallafall så nu kan jag släppa det och sen sluta spara det där. Eftersom jag inte gått och lagt mig än så får jag säga att när jag väl har vaknat så ska jag väl vårstäda och tvätta fönster om jag ens kommer orka det vill säga.

Nu ska jag även gå lite djupt in i själen denna tidiga söndagsmorgon. Som ni ser så har jag den där lilla ringen kvar, fråga mig inte varför men den hänger på sängen så fint som prydnad. Jag ska vara ärlig och säga som det är, jag har faktiskt väldigt svårt och släppa den där ringen för den betyder väldigt mycket för mig och kommer faktiskt alltid att göra. Den visar verkligen kärleken jag hade och aldrig kommer kunna få exakt lika kärlek igen.

Jag saknar det verkligen oavsett hur det låg till, ja självklart för man sakna det man hade och inte tro man kommer kunna få exakt lika dant.

Men förr eller senare måste jag ju verkligen kunna släppa iväg den där ringen på något sätt oavsett hur ont det än kommer att göra.

Ja ibland kan man bara önska man kunde vrida tillbaka tiden till det man hade oavsett hur man än mådde.


Puss och kram

Likes

Comments

Måndag igen, fast den är snart slut. I helgen gjorde jag faktiskt inte så otroligt mycket mer än att tvätta och motionera. Min motion var att på lördagen gå till Grytnäs fram och tillbaka för att tända lite ljus hos min älskade vän som skulle fyllt 24 då, så jag tog med syster och systerdotter och gick dit i fina vårvärdet. Sen på söndagen fick jag motion igen då jag cyklade i vårvärdet till Ica och handlade, var faktiskt jätteskönt och cykla. På eftermiddagen tog jag, syster och systerdotter en promenad också. Ja det var nog den helgen det, fredag spenderades framför netflix samt lördagen och söndagen också såklart. På tal om netflix så ser jag på en spansk ungdomserie som heter Violetta, när jag väl börjat så kan jag inte sluta. Varför jag ser den vet jag inte riktigt men antar för att jag är intresserad av just språket. Jag älskar verkligen spanska och läste även spanska när jag gick i åttan och nian och första året på gymnasiet så är nog lite därför jag tittar på det. Sen kan det vara skönt och spendera kvällarna med lite film eller serier istället för programmen på tv som inte brukar vara så otroligt bra.

Just ja sen måste jag verkligen säga något helt otroligt, sommaren 2010 eller 2011 köpte jag ett par prickigashorts i stl 38 och kunde ändrat använda dom en hel sommar då jag köpt dem sen sommaren där efter kunde jag inte ha dem så dem har bara legat och skräpat i rummet i 5-6 år och i söndags provade jag dem shortsen och pang så fick jag på mig dem. Alltså sen jag slutade gymnasiet har jag haft stl 40 på byxor och nu kommer jag i stl 38 det är ju bara helt fantastiskt. Det har liksom tagit nästan 6 år att komma i 2 stl mindre än vad man hade. Ja jag har gått ner väldigt mycket i vikt sen jag gjorde slut med mitt ex. Jag hets åt väldigt mycket när jag var tillsammans med honom och gick upp väldans i vikt plus att när man har bott på internat och inte kanske haft världens bästa kost så då kan man även då gå upp i vikt. Men det är ju bara bra egentligen att man gått ner i vikt helt enkelt. Så nu måste jag börja köpa nya byxor eftersom de flesta byxor jag har är i stl 40 och dem är för stora.

Ny jobbvecka är det ju också med massa jobb som vanligt vilket är bra sen får man se vad helgen bjuder på. Hoppas också på fin väder i veckan men det kan man väl inte tro att det kommer bli.

Åh herregud det har ju även blivit April så nu så hoppas jag verkligen på vår för snart är det sommar. Ni ser man hinner ju inte ikapp månaderna i huvudet utan är en månad sen i huvudet än vad kalendern visar. Allting går för fort så att säga och det är väl både bra och dåligt eller?

Puss och kram

Likes

Comments

Ja ibland finns det även sömnlösa nätter så att säga. Det är verkligen de värsta jag vet när man inte kan sova och så ska man upp och jobba. Jag hoppas ändå på några eller någon timmes sömn,annars får jag dygna. Dygnar jag så kommer det bli väldigt jobbigt att jobba, liksom jag börjar jobba klockan 8.00 och ska jobba till 16.30 och jag sover inte än. Klockan är snart 2 på natten och jag kan verkligen inte sova hur trött jag än är och hur mycket jag försöker.
Försej har jag klarat en heldag i skolan med endast fyra timmars sömn så borde jag klara av jobbet med också fyra timmars sömn. Jag har ju klarat av jobbet med tre timmars sömn så det borde ju gå den här gången också om det skulle vara så. Jag får bara tänka på att det är fredag och man får sova ut imorgon.
Ja idag är min andra jobbdag den här veckan, måndag var jag ledig sen tisdag-onsdag var jag sjuk. Får bara hoppas jag orkar med dagen helt enkelt.
Anledning till sömnlösa natten är dessa ta kar som bara kan dyka upp sådär utan förvarning. Jag tänker mycket på det som varit istället för att tänka fram och just ska jag tänka på det när man ska sova vilket inte är så otroligt bra. Men ibland är det bara svårt att släppa taget om saker och ting. Åh ibland måste man få sakna det man hade oavsett om man mådde bra eller inte. Man får även gråta över spilld mjölk annars går det inte och fortsätta leva livet.

Nej nog om detta! Nu måste jag verkligen försöka sova så jag får några timmars sömn annars kommer jag bli galen.

Tänk positivt imorgon är det lördag och dagen har inte ens börjat.

Puss och kram

Likes

Comments

Idag blir jag 24 och imorgon ska det firas med massa människor vilket ska bli jätteroligt. Först lite hemma party med gänget sen drar hela gänget på en utekväll och röjer loss hela natten. Ja fick faktiskt massa grattis hälsningar på jobbet och lite kramar. Kramar är alltid trevligt när man fyller år. Det här när man fyller år är lite jobbigt då man så otroligt van att farmor ringer en tidigt på morgonen och sjunger " jag må hon leva". Nu är det slut på det och har varit det i 5 år eftersom hon hann ringa en sista gång innan hon gick bort.

Men annars så har veckan varit helt perfekt, jag har jobbat och stått i som vanligt helt enkelt och på tal om inget så har ju vädret varit så otroligt fint i några dagar vi kan bortse snön som va men sen efter det så var det ju bara fantastiskt. Bara hålla tummarna att det håller i sig med detta fina vår väder som har varit i veckan så att vi äntligen kan få en riktig ordentlig vår så vi någon gång kan få lite sommar också. Får väl se om man tar lite semester i sommar också men lite lär man ju ta så man inte jobbar ihjäl sig.  På tal om något annat så har ju man inte haft så otroligt rena kläder och skor när man har varit ute med barnen på gården då hela gården är typ en stor lerpöl eller vad man ska kalla det, men barnen tycket det har varit roligt och leka ute iallafall och det är ju bra. Glada barn betyder glada fröknar och bra dagar, men lera är ju inte så kul egentligen man skulle behövt små grisar på gården som rulla runt i leran men det gjorde barnen så bra så grisar behövdes inte. Det var inte röda eller blå kläder utan det var liksom bruna kläder, men man får ju räkna med sånt när inte gården är i sina bästa dagar direkt. Barnen är ju överlyckliga att gungorna äntligen har fått kommit ner så dem får gunga lite och vi fröknar får lite armmuskler och träningsvärk, då man ska i och ur med barnen och sen putta på fart. Ja rena gympasset helt enkelt. 

Man ska ju också se framemot en ny hel jobbvecka men först så tar vi en helg som verkligen behövs så man får vila upp sig till en ny vecka.


Puss och kram.

Likes

Comments

En bra vecka slut och våren närmar sig med babysteg äntligen. Man har ju verkligen väntat efter den här våren och snart inväntar man bara sommaren den kommer väl komma med stormsteg. Det är ju så otroligt skönt och slippa pälsa på sig massa kläder, samt när det gäller jobbet så man slipper svettas innan man kommer ut när man ska pälsa på alla barnen dessa fleece kläder och alla dessa mössor,vantar,skor och overaller.

Det närmar ju sig även dagen då jag blir 24, men åldern är ju bara en siffra så man ska ju inte klaga. Ni vet ju att man brukar få frågan hur det känns och bli ett år äldre, asså man känner ju inte direkt på sig att man blir äldre eller jo kanske lite grann. Jag kommer ju knappt upp från golvet när jag jobbar då man mest sitter på golvet och leker med barnen. Det är ju lite sjukt jag blir 24 inte 94 men kroppen är som 94. Jag får skylla på min leder helt enkelt när dem inte funkar som dem ska ibland.

Helgen har ju varit helt lugn har inte gjort så otroligt mycket vilket är så skönt. Jag köpte faktiskt tre par skor vilket behövdes, väldigt sköna skor.

Jobbveckan var också väldigt bra, jag var ledig en dag den här veckan det var faktiskt välbehövligt. Då jag var ledig fick jag äran att ha en liten nattkompis måndag till tisdag, min lilla ögonsten Nellie fick sova hos mig så hennes mamma och pappa fick sova ut lite. Det gick faktiskt bättre än förväntat att ha Nellie över natten. Så lite fler gånger ska hon allt få sova hos mig så hennes föräldrar får roa sig själva någon gång.

Nu bara ladda för en ny jobbvecka och en ny helg, får väl se vad både veckan och den helgen erbjuder. Jag vet ju faktiskt redan vad nästa helg kommer erbjuda men vi behöver inte säga allting på en gång, då blir det inge kul.

Ja och jag var ju bara tvungen och köpa den här minion glassen allt för att smaka. Den smakade otroligt mycket banan och inte så mycket vanilj. Men den gick i, alla glass går ju nästan föresten ner.
Fixat även en fin liten fotoram, väldigt nöjd med den.

Puss och kram

Likes

Comments

Veckan har varit väldigt lång men ändå så snabb och helgen snabbare än veckan som vanligt.
Jobbat massor som vanligt och taggar ännu en gång för en ny jobbvecka med en dag ledigt som kan behövas ibland. Fick även en snabb liten köldskada i ansiktet så då fick jag använda lite salva och nu så är det borta, tänk att man inte alltid behöver läkare för att saker och ting ska försvinna utan man måste prova själv först sen kan man ringa doktorn. Å nu ser jag framemot våren och hoppas på att det inte kommer någon mer snö. Det var ju så otroligt fint väder igår så man fick ju säg lite extra vår känslor då, bara hålla tummarna på att våren är på väg och snön försvinner och sen inte kommer tillbaka. För varje år så säger jag alltid att det inte ska vara snö den 24 mars då jag fyller år och även iår ska det vara så ingen snö. Ja det har ju inte alltid varit grönt på min födelsedag utan det har varit snö förut men eftersom det ska bli vår i mitten till slutet av mars så tycker jag verkligen det inte ska vara snö då. Men jag är ju lite speciell när det gäller sånt.

Jag har även rotat fram gamla barnleksaker från när jag och min syster var små och då hittade jag även våra första skor i storlek 18 i märket Kavat, riktiga modeskor. Dem lär väl lille Nellie få använda när det är dags för henne att krypa och promenera. Ja det var väldigt roligt och hitta sina gamla leksaker från när man var bebis dem blir väl använda av Nellie när hon är hos mig.

Ja och nu så ser vi framemot eurovision song contest och se var världen har för erbjudanden på för musik. Jag tyckte Sverige skickade en ganska bra låt ändå men dem fall inte mig i smaken, men den går ju och lyssna på. Förhoppningsvis går den lång i esc, vi får vänta och se när det är dags. Jag tyckte ju bäst om Jon Henrik Fjällgren och Anina dem var väldigt bra, men vet inte hur det skulle gå för dem i esc med tanke på att knappt någon svensk vet vad han jojkar.

Bara tagga för ny jobbvecka och se vad veckan erbjuder.

Puss och kram

Likes

Comments

Åter söndag och tredje månaden på året. Året började ju liksom nyss och boom så är det mars. Ja mars månad betyder födelsedag för min del, ja men det är ju några dagar kvar tills jag blir 24.
Ja jag hade iallafall en full jobbvecka vilket är skönt, men jag var så otroligt trött i fredags efter alla jobbdagar. Så det blev en ganska tidig kväll för mig i fredags vilket jag inte alls hade något emot. Varje helg brukar jag alltid stänga av både ljud och vibration på telefonen men det glömde jag göra i fredags och bara för det ringde telefonen mitt i natten, eftersom jag såg vem det var så var jag väldigt elak och inte svara. Man ringer ju faktiskt inte till någon mitt i natten.

Ja sen igår var jag på ett väldigt fint dop för lille William, jättetrevligt var det. Fick träffa många människor vilket är väldigt trevligt varje gång man träffar nya personer.
Ja hela veckan gick ju även åt att fundera över vad man skulle köpa för doppresent åt William men tillslut hittade jag ett väldigt fint halsband åt honom med en månadsten.

Nu laddar jag för en ny full jobbvecka och sen får man helt enkelt se vad nästa helg erbjuder för något roligt.

Puss och kram

Likes

Comments

Det har varit mycket sen jag skrev sist,därför dålig uppdatering. Jag har fått varit ledig två dagar från jobbet vilket har varit skönt. Först en fredag fick jag ledig då de flesta förskolorna var stängda då ordinarie personal skulle på utbildning sen en tisdag då jag hade problem med magen så då stannade jag hemma ifall det kunde varit magsjuka men det kunde jag utesluta. Var nog min IBS som spökade vilket är en jobbig känsla när den kommer igång.
Annars så har jag jobbat på som jag vet inte vad har varit väldigt trött efter dem jobbdagarna men det ska ju kännas att man jobbat så att säga.
Nu bara tagga för en ny jobbvecka fast det kommer nog kanske inte vara så många barn på dagis då dem flesta barnen är lediga för deras syskon eller föräldrar är lediga på grund av sportlov.

Sen förra helgen så hade jag melodifestivalenmys med mina käraste flickor och sen på söndagen så badade jag med Felicia vilket var roligt.

Den här helgen gjorde jag inte så mycket, hade melodifestivalenmys med mig själv i lördags och idag blev det lite shopping av diverse saker. Även tvättade massor idag vilket bara är skönt när man får undan tvätt.
Tog även fram lite gamla grejer sen jag och min syster var liten. Dem kommer ju väl till användning i framtiden.

Puss och kram

Likes

Comments