En toppen helg är över, fredagen bestod av Magnus Uggla på torp. Helt fantastiskt var det, en upplevelse man kommer leva länge på kanondag kan man säga. Fick umgås med fantastiska människor den kvällen, först blev det lite dricka hemma och sen iväg på restaurang och äta gott och dricka gott sen for vi vidare till torp på Magnus Uggla. Man måste ju se sin idol live som man hade när man var lite och äntligen fick man göra det. Jag tror jag var som ett litet barn på julafton, sjukt kul var det. Mer sånt ska det bli framöver hoppas jag om inget annat kommer emellan. Ja sen lördagen var bara en chill dag och kvälls mys med systerdotter och hon fick även sova kvar här hos mig så hennes mamma och pappa fick lite ensamtid under natten. Idag söndag var vi till by och kollade på traktorrace vilket jag faktiskt tycker är roligt och se på, en kul upplevelse där också egentligen. Fast är nog större upplevelse för barn som älskar traktorer eller liknande.

Nu bara tagga in för en ny veckas jobb och åter igen på fin väder, fast lite regn och åska skadar inte heller för det kan behövas lite faktiskt. Får väl se vad veckan kommer att bestå av, en bra vecka hoppas jag på iallafall.

Jag vet att detta hör inte hit men jag tänker säga det ändå, i veckan så "pantade" jag in min förlovningsring och det var väldigt jobbigt men välbehövligt så man blev av med den. Jag tänker så här varför ha kvar den när den aldrig kommer användas igen och det gör ju även ont om jag ser den varje dag. Så bättre det gör ont att lämna bort den än att det gör ont att se den hela tiden. Men nu är det faktiskt bättre när jag inte har den kvar, jag kan inte mer än att säga att det är det bästa jag gjort hittills och gjort av mig med en ring.

Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tillbaka till samma ruta. Jag vet inte vad problemet sitter direkt, men matångesten kommer tillbaka med jämna mellanrum.

Jag vet att jag för något år sen skrev om min matångest jag hade. Ibland dyker den upp bara sådär.

I två dagar nu har jag inte ätit någon middag/kvällsmat eftersom jag får ångest så fort jag äter något. Men jag äter lunch på jobbet som allting vore som vanligt och jag äter frukost. Men sen dyker den där matångesten upp efter jag tryck i mig den där frukosten och den där lunchen. Varför vet jag inte riktigt, jag kan liksom sitta och trycka i mig godis eller något snacks också och även där kommer den där ångesten.

Varför är det sådär?? När man knappt vet själv varför hur ska då andra veta det egentligen.

Så fort jag äter något så tänker jag, nu kommer jag bli tjock. Men vad gör det egentligen man är ju fin som man är och jag vet själv om att jag är inte tjock men ändå tänker man så.

Jag hatar ju mig själv för att jag inte äter och sen hatar jag mig själv för att jag äter. Man måste ju äta,men jag kan faktiskt inte hjälpa att jag känner den där ångesten efter varje tugga man tar.

Jag verkligen hatar den känslan!

Puss och kram

Likes

Comments

Det är sjukt vad saker och ting går fort nu för tiden. Veckan går alltid så otroligt långsamt och helgerna flyger alltid förbi, jag antar det för man kanske alltid hittar på något eller iallafall jag. Även denna helg hittade jag på något roligt, jag körde två dagars igen med fantastiska människor. Det blev att åka till Kingen på fredagen och dansa lite med några vänner, sen lördagen var det hemma fest. Åh ja herregud varje helg består alltid av något form av party eller liknande. Men jag älskar verkligen folket jag får umgås med på helgerna, bättre kan jag inte få det. Ja ni kanske kommer tycka att det ända jag gör på helgerna är och dricker och sen ligger jag hela söndagen för jag mår dåligt men tro mig, jag är ute på helgerna och har kul med vänner för att få annat och tänka på. Är jag hemma och gör ingenting då sitter jag där alldeles sorgen och ingenting duger liksom. För några år sen var jag inte värsta partyprinsessan då var jag den som satt hemma i soffan och gjorde ingenting men saker ändrar ju på sig som sagt. Haha nästan så man kan säga att jag tar igen dem där två vita åren jag hade. Ja jag lovar jag klarade mig faktiskt så länge från alkohol, jag var på fester och allt och lite till och kunde hålla mig från alkoholen. Det är inte så svårt faktiskt,medan de andra drack sig fulla på alkohol så drack jag mig full på Coca-Cola och fanta liksom ja ni vet liksom sockerkick är bättre än bakfylla.
Men dagens läge så dricker jag inte den där Coca-colan och fantan utan de blandas oftast ut med det lite starkare. Tokiga jag som är ute varje helg nu för tiden känns det som, jag minns faktiskt inte när jag hade en vit helg senast kanske typ sådär en månad sen eller nåt. Nej men man måste roa sig på något vis dem helger man kan liksom. Jag bryr mig inte vad folk tycker och tänker när man säger att man ska ut och dricka med kompisar och så vidare, dem får gärna ha sina åsikter men det kan dem hålla för sig själva tycker jag.

Ja bra helg så att säga, nu bara tagga för en ny vecka och en ny helg. Får väl se hur mycket barn det blir i veckan eller om det kommer bara några återstår och ser helt enkelt. Det bästa jag ändå hoppas på är finvädret i veckan, regn fick vi tillräckligt idag så då behövs det inget mer faktiskt.

Åh sen kommer vi till det här med kläder, i veckan fick jag två paket med kläder och sen fick jag en kasse med kläder av en vän. Jag älskar ju och få paket man blir som ett barn på julafton varje gång fast man vet vad man beställt. Men ja det var bara massa kläder hit och dit, men mu har jag kläder att välja och vraka på,får väl se när det dyker upp nya paket med kläder. Får kanske hålla mig och inte göra det , men det är svårt när man hittar något snyggt då måste man ju nästan bara ha det och så kliar det i fingrarna och så beställer man skiten liksom. Men jag har ju problemet att jag har inget ställe och lägga eller hänga mina kläder i,så det är lite problem så nu ligger kläderna typ nästan lite över allt. Golvet är liksom den nya förvaringen, vill man ha något så får man rota i klädhögen på golvet. Typ så är det, måste faktiskt rensa bland mina kläder och ge till bättre behövande.


Jag kan säga att jag är något till en olycksfågel, här i veckan så slog jag i huvudet. På gården där barnen leker på förskolan har den en liten lekstuga och den har hårda tak som man slår i huvudet och jag var den som gjorde det konstigt nog. Men jag är ju lite klumpig av mig så det var bara en tidsfråga när det skulle hända, gör man inte det en så gör man det andra.Puss och kram

Likes

Comments

Ny vecka med nya möjligheter, jag jobbar och står i som vanligt. Ja sen har det hänt massor med saker på en vecka, det är sjukt vad man hinner med. Ja som sagt jag jobbade hela förra veckan och denna veckan och flera veckor framöver blir det massa jobb. Men helgen som va så blev det massor med skoj, blev tvådagars även denna helg som var. Asså det är sjukt att man orkar med tvådagars, inte konstigt man blir så sliten på söndagar och sen trött på måndagar när man ska jobba. Ja man får ju skylla sig själv efteråt när man ändå vill ha kul på helgerna. Ja det blev ju en torp sväng med fina människor i lördags, men det var spontant att vi åkte dit. Var liksom inte planerat att vi skulle dit, men kul hade vi och bandet Secret Service var där och spela dem var faktiskt bra. Men eftersom jag är ung så hade jag aldrig hört talas om dem, men huvudsaken dem var bra. Men med lite alkohol i kroppen så är faktiskt ganska mycket bra även om man aldrig hört talas om det.

Ja det har ju varit fantastiskt väder också trots lite regn men det behövs ju det också.

Några av bilderna har inte så mycket med helgen att göra. Men ungefär vad min vecka har bestått av, ja jag brukar kunna lyxa till med saker och ting med mina vänner.

Ni vet att dessa veckor jag kommer jobba är så otroligt långsamma eftersom vi inte har så otroligt många barn på dagis, många av dem har semester. Så en timme på jobbet känns som fyra timmar det är sjukt att tiden går långsamt när man har några barn och ju fler barn man har desto fortare går dagen och tiden. Men ja huvudsaken man har något barn ändå.

Ja ni får skratta till sista bilden, ni anar inte hur goda dem där smoothisarna är. Prova vet ja, nyttigt och bra. Ingen socker i liksom.

Nej men jag brukar aldrig shoppa kläder bara lite sådär spontan shopping kan hända ibland, men jag behövde faktiskt nya underkläder och då blev det också nya t-shirtar. Men det var ju förra veckan jag handlade det, idag blev det lite spontant beställning på kläder på internet . Hur mycket det kostar får bli en olöst gåta. Man får ju aldrig nog av kläder faktiskt trots att man har så mycket redan, men jag använder ju knappt dem jag har nu liksom. Men spontan shopping överlag är ju roligt faktiskt. Man får helt enkelt snart börja ta sig en rensning bland sina kläder och sen vart man gör av dem är nästa fråga sen. Får ge dem till bättre behövande kanske.

Puss och kram

Likes

Comments

Helgen var händelserik kan man gott och väl säga. I fredags blev det krogen med några vänner,med mycket dans och skoj. Sen på lördagen blev det kryssning med tre rätters middag och värsta frukosten å självklart champagne i hytten, det blev liten lyx kryssning. Hade självklart även super roligt på kryssningen. Jag tänker faktiskt inte skriva så jättemycket för det kommer massa bilder och en bild säger mer än tusen ord.

Likes

Comments

Min semester är slut, på måndag börjar jag jobba igen och då kör vi jobb på schema fram till augusti. Bara köra in i kaklet liksom.

Ja vad har jag gjort under min semester då. Inget, bara tagit det lungt och inte gjort allt för mycket.

Förra helgen var en bra helg faktiskt, haha jag körde på två dagars drickandet vilket kändes. Man är ju inte arton längre, det slutade med ett rejält blåmärke på låret men så kan det bli när man badar i pool, men blåmärket blir bara bättre och bättre snart är den borta. Men det ska synas att man har kul. Jag har nästan haft regnbågens färger på mitt lår.

Ja denna veckan så var det full fart, fick ta hand om Felicia några dagar jätteroligt var det. Jag, Felicia och hennes mamma vi har spelat kubb typ hela veckan så nu har man lite ont i ryggen efter allt böjandes upp och ner. Sen gjorde jag en midsommartårta, hur god som helst kan jag säga. Har ju faktiskt ätit grillat också i veckan.


Ja man kan säga jag har haft fullrulle under min sista semestervecka, första veckan var inte så intensiv då tog jag det bara lugnt.

Haha vaddå tagit det lungt, ni ser ju jag har blåmärke, varit barnvakt, spelat kubb och allt där till. Inte alls lung semester.

Likes

Comments

Får bli ett inlägg till idag. Om exakt 99 dagar fyller Nellie ett år, oj vad tiden går fort tyckte hon nyss kom till världen. Men alla vi växer upp och ska bli gamla. Alltid spännande med ett års kalas jag längtar verkligen till den dagen det är dax att fira min lilla prinsessa. Att jag får vara hennes moster är helt underbart tänk vad mycket jag får lära henne, hon ska allt få lära sig teckenspråk vilket hon redan lär sig faktiskt. Aldrig för tidigt att lära sig teckenspråk, när hon blir tillräckligt stor och kunna utveckla sitt språk så ska hon och jag stå där och prata teckenspråk tillsammans. Hon kommer ju skryta sen på dagis och i skolan att hennes moster kan teckenspråk.
Nellie är också väldigt envis precis som jag, dem generna har hon inte ärvt av sina föräldrar. Att få följa hennes uppväxt ska bli så spännande vad hon blir för en flicka.


Puss och kram

Likes

Comments

Nya kläder,jag älskar verkligen och köpa nya kläder. Förut hatade jag det men nu just love it, orsaken till det är massor. Nej men allvarligt nu när man äntligen kan köpa kläder man kan känna sig bekväm i så ska man faktiskt passa på och köpa. Jag lovar jag hade aldrig köpt dem här kläderna för några år sen då jag verkligen inte var bekväm i min kropp men nu äntligen så känner jag mig bekväm i dem kläder jag köper plus att jag känner mig bekväm i min kropp. Ja jag vet det är ett väldigt tjatande om min kropp, men jag känner mig så otroligt stolt för den jag är idag och stolt över min kropp trots viktnedgången är ofrivillig men man ska inte klaga finns dem som har det värre faktiskt. Men hur man en ser ut ska man vara stolt för den man är, folk tycker om dig oavsett hur du ser ut glöm inte det. Ingen är perfekt man är bara sig själv.

Åh ja mina glasögon kom ju igår, visst är dem fina. Sjukt stolt även över mina glasögon bättre glasögon kunde jag inte fixa, nu ska man bara vänja sig att man kommer se ut så här varje dag morgon som kväll året om. Jag är ju inte van att ha glasögon 24/7 så lite ovant är det även människorna runt mig tycker det är ovanligt att se mig med glasögon men vi vänjer oss allihopa att se mig så här med glasögon.

Från det ena till det andra, men för någon vecka sen tog jag bort hans nummer. Fick äntligen tummen ur röven och tog bort det, varför ska jag ha hans nummer kvar när jag inte ens pratar eller vill se han. Då känns det bara onödigt och ha hans nummer kvar. Så nu är verkligen allting med han raderat,jag vet det låter hemskt men varför ska jag ha sånt som påminner mig om det jag hade kvar när det är något jag inte kan gå tillbaka till. Då är det lika bäst att radera det ur livet, det som får leva kvar är minnena och inge mer än så.


Puss och kram

Likes

Comments

Haft en bra vecka och en bra helg. Jobbade onsdag till fredag så det blev en kort jobbvecka men jag jobbade iallafall, så nu ser jag framemot två veckors semester innan jag börjar jobba igen efter midsommar och några veckor framöver på schema. Kommer bli långa dagar med jobb och intensiva veckor men det kommer kännas hur bra som helst och veta exakt när man kommer sluta och när man kommer börja.
Hoppas bara på bra jobbväder när jag väl ska börja jobba igen efter semestern men hoppas såklart på bra väder nu när jag kommer vara ledig också.

Helgen var så klart bra, i lördags var vi till Västerås och shoppade lite. Så jag köpte ett par byxor som jag kan ha på jobbet tyvärr fanns inte dem i lila i min storlek så det fick bli rosa men det går väl lika bra eftersom det är slit och släng byxor. Sen köpte jag en grön/blå vattenkokare och lila verktygsätt och lila färg till bilen jag ska ha när jag väl har mitt körkort. Så nu ska jag verkligen skriva in mig på körskolan så jag får det där körkortet någon gång.
Idag var vi till Hedemora och kollade på folkrace, Nellie var med för första gången och hon tyckte det var jätteintressant att se dem där snabba bilarna. Såklart fick jag ju lite extra solbränna och det kommer väl bli mer bränna om solen kommer visa sig mer i sommar, jag har ju den där turen och inte bli röd utan jag blir brun på en gång. Jag har inte blivit röd sen jag gick i sjuan och såg ut som en kräfta efter alla sjuor hade haft en bad dag,jag kunde knappt cykla hem därifrån så röd var jag och sen kunde jag ju såklart sova på natten för det gjorde så ont. Det är illa men jag minns det så väl, det var så hemskt. Ja ni vet väl själva hur det känns närmande bränner sig totalt i solen en fin sommardag.

Ja å veckan som kommer så förhoppningsvis får jag mina glasögon och sen alla mina paket som jag har beställt. Jag måste nog snart gå i terapi för jag har nog lite av beroende och shoppa på nätet. Men jag får vänja av mig med det på något vis. Kommer väl annars hamna i lyxfällan haha. Nej så långt kommer det inte gå jag lovar.

Haha ja och Nellie fick ju prova min skjorta jag beställde från dressman i strl XL vilket är väldigt stort och blev ju ett tält för henne.

Puss och kram

Likes

Comments

Haft fantastiska lediga dagar, vilket jag spenderade i Skåne hos mina fina. Så nu åter till vardagen med jobb och ett besök hos psykologen. Får väl se hur mycket man kommer prata hos psykologen och vad vi kommer prata om. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag väl prata om mitt förhållande jag hade med mitt ex, kan ju behöva det med faktiskt. Man får faktiskt prata om sina ex med psykologer för att få må bättre. Det är nog några få människor som brukar få gå till kuratorer eller liknande när dem gjort slut med någon så nu gör jag det. Även fast det är ett tag sen vi gjorde slut, så kan det behövas nu och prata ut om det med någon helt annan än mina vänner. Jag kommer liksom inte bry mig om vad ni som läser detta kommer säga eller tycka att jag skriver här att jag kommer nog sitta och prata om mitt ex eftersom han tillhör det förflutna och man brukar ju sitta och prata om det förflutna med psykologer och så vidare. Man ska ju liksom prata om det man mått dåligt av eller mår dåligt av. Jag bryr mig faktiskt inte,mitt liv och jag pratar om det som känns bra och prata om för att jag ska må bättre.

Ja min helg i Skåne var helt fantastiskt och jag behövde det verkligen kan jag säga. Hade det så roligt, dansade på bordet och vann att få ta mat först bara för att jag är söt och liten. Ja fick ju även träffa både nytt och gammalt folk vilket alltid är lika trevligt.


Idag så spenderades dagen med att tvätta och umgås med min lilla prinsessa Nellie,var mysigt då vi inte setts på jättelänge känns det som eftersom jag varit i Skåne och sen jobbat massor. Ikväll var jag även till Säterdalen på bilutställning och kollade på djuren som finns där trevligt var det.

Folk man inte vill se ser man alltid på någonting, när jag såg den personen fick jag som en klump i halsen som att man bara ville gråta typ av frustration eller lite nästan som en irritation. Asså det blev lite av den här känsla jag mår dåligt vill här ifrån känslan, ja men ni vet vill man inte se en person så vill man ju verkligen inte se den så ni förstår väl känslan som kom till mig då. Men aja den gick över väldigt fort när jag såg personen lämna stället. Jag vet jag är korkad och dum i huvudet men det var så jag kände och kommer alltid att känna om jag ser personen fler gånger. Har man valt att aldrig mer se eller prata med varandra då vill man ju verkligen inte göra det heller, fast det kanske bara är jag. Men jag i ett nötskal men man lär sig leva med det.


Jag har verkligen gått all in med ny klädstil hur sjukt är inte det, jag är singel och kan ha på mig vad som helst och att jag känner mig mer bekväm i såna kläder nu för tiden än vad jag gjorde innan. Alla vi ändras när det sker något nytt i livet. Jag blev singel och ändrade stil helt.

Puss och kram

Likes

Comments