Länge sen sist,typiskt. Och så är vi ju inne i oktober ja man hinner inte med helt enkelt.

Men mycket har ändå hänt sen jag skrev sist.

Det gör ont och skriva men det var den bästa lösningen på problemet. Trots det gör så ont i hjärtat så har man oftast inge val för att det ska blir bra.

I helgen så flyttade jag till min lägenhet så nu fortsätter jag mitt liv ensam.Trots det är ledsamt och gör ont så var det den ända bästa lösningen på hela problemet. Vi gjorde ett gemensamt beslut och skildes som vänner vilket jag är otroligt glad över.
De åren vi fick tillsammans är jag så glad över att jag fick med just han. Tro det eller ej men trots alla dessa tjafs och diskussioner så är jag glad över att fått ha dig i mitt liv.
Men livet är inte som i en saga man kan inte alltid leva lyckliga i alla sina dagar. Vi hade våra upp och ner gångar men ändå klarade av att leva med varandra, men ibland tar det bara slut vilket det nu gjorde.
Huvudsaken man inte skiljs åt som ovänner så är allting bara bra.
Nätterna och kvällarna är nog värst hittills, man kommer hem från jobbet och ingen extra person finns där för att prata. Nätterna är jobbig när man ligger ensam i sängen och ingen kommer och lägger sig bredvid och andas i örat när man sover. Men dem säger ju det, man vänjer sig och det går över. Det får ta sin tid helt enkelt.
Man får ju hitta saker att göra för att det inte ska bli jobbigt och dystert.

Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mycket har hunnit hända sen jag skrev sist.
Var ska jag börja.

Den 21 september blev jag moster till lilla Nellie och idag är hon en vecka, så otroligt söt liten bebis. Jag har gosat och gosat dem här dagarna som har gått på den här veckan. Veckan är inte slut än, min syster och hennes kille kommer snart sluta öppna dörren för mig, för dem tycker jag kommer och hälsar på hela tiden. Men som sagt har man inga egna får man gosa med andras. Tror nog det är dax att börja producera egna bebisar. Danmark nästa.


Ja sen har jag varit på kryssning också det var trevligt, inte så mycket att skriva om kryssningen mer än att det var bra och trevligt.

Ja jag har jobbat och stått i nu hela september inte en dag ledig mitt i veckan, ledigt får jag på helgen. Skönt och jobbat in sina pengar från juli månad.

Ha det bra!

Likes

Comments

Jag tänker på mitt inlägg jag skrev här i veckan, om att jag inte vill komma hem. Ja det är faktiskt sant, ibland känns det bara som att jag inte har något att komma hem till. Det är väldigt tråkigt att det ska kännas så och jag blir väldigt ledsen av att det.

Varför det känns så är för att det är som vi helt och hållet tappat kärleken mellan oss som att vi glider mer och mer ifrån varandra. Det är jobbigt när det är så för mig. Jag vet ju inte om det bara känns så för mig eller om det känns så för honom också.
Jag hoppas verkligen en dag att det kommer kännas som vanligt mellan oss som att det vore början av en kärlekshistoria. Man börjar om på nytt så att säga. För just nu känns det som kärleken är slut mellan oss.
Jag saknar dem speciella stunderna och närheten vi hade så mycket av, dem är helt plötsligt borta. Jag vet att kärleken i ett förhållande kan gå upp och ner ibland men just nu känns det bara som den går neråt.
Jag försöker göra allt för att den ska byggas upp igen, men det känns som jag gör det helt själv och att det är helt omöjligt.

Jag älskar honom väldigt mycket trots allt som hänt mellan oss tidigare. Men en kärlek rostar aldrig som man brukar säga. Man ska kämpa för kärleken trots det är en svår en. Personer i hans närhet kanske inte är så förtjusta i mig och personer i min närhet kanske inte är så förtjusta i honom. Men det är inte ni som ska leva med mig eller honom, utan vi ska leva med varandra.

Om man älskar någon så otroligt mycket är det alltid svårt att släppa taget.

Puss och kram.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen ibland, det är bara så otroligt skönt att jobba och tänka på så mycket annat. Att jobba med dem där små 1-3 åringarna är verkligen underbart, man får massa pussar och kramar. Jag måste ju passa på att jobba med dem där små eller låna massa bebisar, för jag får/har ju faktiskt ingen egen. Dåligt med sånt här om ni förstår vad jag menar! Lånar man en bebis så måste man lämna tillbaka dem tyvärr, jag vill inte lämna tillbaka en bebis. Jag vill ha en här hemma hos mig att pussa, mysa och krama på, gå och leka med i lekparken och allt man kan göra med en sån där liten söt bebis. Får skaffa mig en bebis så jag inte behöver sitta barnvakt åt andra för att få lukta bebis.

Nej men för att bara skriva lite allmänt om allt och ingenting, så tycker jag det är otroligt skönt att komma hemifrån. Att jobba är susen och träffa någon kompis och prata med är otroligt underbart. För er kanske det verkar som jag inte trivs hemma så är det båda ja och nej, det beror helt på situation.
Förr skrev jag att det var både jobbigt att komma hem och att komma till jobbet. Nu älskar jag att komma till jobbet men inte att komma hem, hade man fått sova på jobbet så hade jag gjort det. Men sånt är livet, man kan ju inte alltid sova på jobbet.

Några eller någon av er som läser det här kommer tycka jag är en idiot som skriver sådär att jag inte vill komma hem. Men jag är bara ärlig och ni är bara avundsjuka för att jag är öppen med min ärlighet. Om ni tycker jag är ett stort problem för er eller är elak så är det inte mitt problem, det är erat problem att ni har fått mig i erat liv och det är erat val att umgås med mig eller inte. Det är ni som väljer vem ni ska ha i eran omkrets inte jag. Jag försöker bearbeta min elakhet men det är lättare sagt en gjort. Jag kan bara be om förlåtelse en gång inte flera.Puss och kram

Likes

Comments

Jaha ännu en jobb vecka har gått, tjoff säger det och veckan är över. Skönt med helg. Jobb veckan har faktiskt varit helt okej, många timmar blev det.

Jaha vad har hänt sen jag skrev sist då? Jo varit på dop och haft 25 års kalas. I lördags var vi på dop då Thilo döptes fint och trevligt var det, sen efter dopet på kvällen åkte vi till Stefans pappa och grilla lite. Ja vi hade Lovisa också till söndagen mysigt. Sen gick den helgen.

Ja och i tisdags hade vi kalas här hemma då Stefan och Emelie fyllde 25 så då hade vi besök av deras mamma och syskon, pappa och syskon, "bonusmamma", deras mormor och morfar. Ja det var väl de tror jag, ja Mattias och Thilo var ju här också såklart. Nu har dem 25 år kvar till 50 hej och hå!

Ja var väl inge mer med det.

Ja bilden har ju ingenting med inlägget att göra. Jag ville bara ha en bild.

Men kan väl säga så här att dem tre pälsdjuren på bilden är mina 3 ljuveler. Dem betyder väldigt mycket för mig. Dem är mina små bebisar.
Jag kan bli lite trött på att folk eller vissa personer tar så illa upp när man tar sina djur i första hand, alltså att man älskar sina djur mer än vad man älskar sin partner. Ja men det är väl en självklarhet om dem fanns där före din partner, då är det faktiskt så att man älskar sina djur mer än sin partner. Tro det eller ej men jag skulle rädda katterna först och sen mina föräldrar om det skulle brinna i lägenheten.

Likes

Comments

​Wow redan första september, månaderna och veckorna bara springer förbi. Men det kanske beror på för att jag alltid har haft fullt upp på helgerna känns det som jaja man måste väl göra något än att bara sitta hemma på rumpan och göra ingenting. Ja var väl egentligen inget av det här jag hade tänkt mig att skriva utan lite mer djupt som kanske tar lite på krafterna att skriva och kanske till och med läsa vad vet jag, det är ni som avgör det ni som läser om det tar på era krafter.

Jag vet att jag alltid eller oftast skriver om något som berör mig väldigt mycket, men min tanke med det hela är att jag tycker man ska vara utåt med det man känner och visa andra hur man kan hantera känslan att leva med det.

Mitt liv har inte alltid varit perfekt och det är det fortfarande inte, jag lever i en ständig kamp med en depression som går upp och ner och titt som tätt kommer den fram. Jag vill inte göra så mycket med min depression utan jag har lärt mig leva med den och kommer alltid få leva med den oavsett hur jag hanterar den. Jag har provat med professionell hjälp men för mig  hjälpte inte det. Men i alla fall så den här depressionen gör att jag känner mig väldigt mycket utanför i vissa sammanhang och det spelar ingen roll i vilken omkrets. Men min största rädsla av all denna utanförskap är att personer som ligger närmast mitt hjärta är den största boven av min depression och utanförskap. Visst jag vet folk pratar bakom ryggen på människor,men jag tänker alltid att dem/den närmast mitt hjärta pratar mest. Jag utesluter dock helt min mamma,pappa och syster i detta utanförskap för jag vet att dem flyger nog inte så lågt får jag ju iallafall hoppas. Men  jag är stark och jag ger aldrig upp! Jag vet själv när jag ska avsluta något som gör mig att jag mår dåligt. Jag kan ju säga så här också att alla fel jag gör kan bero på mitt liv och dess bakrund!


Puss och kram

Likes

Comments

I fredags spelade jag kubb med mina föräldrar och en gemensam vän. Trevligt var det, senare på fredag kvällen träffade vi massa annat folk.

I Lördags var jag på ett helt otroligt fint bröllop, svårt och beskriva med ord hur fantastiskt det var. Jag är helt mållös hur vacker och fantastiskt det var att gå på det där bröllopet. Det var liksom det tredje bröllopet det här året jag gick på. Inte varje bröllop man får åka karavan till en kyrka med bara amerikanare/raggarbilar och sen ändå ha en mini crusing genom Rättvik efter bröllopet. Ja det jag försöker säga är att hela bröllopet var i American Style/rockabilly Style. Ja listan är lång hur bröllopet var.

Men jag tycker faktiskt att alla tre bröllop jag gick på det här året vara underbara bröllop, alla vara lika fantastiska bröllop. Men jag tror nog det här sista bröllopet slår alla bröllop genom tiderna.

Ja nog om bröllop.

Igår så fick jag värsta smärtan i ryggen, det bara strålade i hela ryggen. Det började 7.30 på morgonen och gick över efter någon timme och var över under hela dagen fram till klockan var runt 18-19 då kom den tillbaka. Jag kunde inte ligga ner, gå, stå eller sitta, jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Så runt 20.30 tiden åker jag ner till akuten och ser om de kan lösa problemet, men nej det kan dem inte så det vara bara att åka hem efter en timme på akuten och läkaren var in till mig i 10 minuter.
Sjukvården i ett nötskal ibland!.

Bilderna ovan är från bröllopet.

Puss och kram

Likes

Comments

Länge sen igen. Kan säga att det har hänt mycket sen jag skrev sist.

Den 12 Augusti åkte jag och älskling till Skåne för att gå på bröllop den 13 då min kära vän Kristoffer gifte sig med sin Mattias. Så otroligt vackert bröllop och helt fantastiskt att få se två killar gifta sig. Det var även första gången jag var i Skåne helt underbart att vara där, fick ju även chansen att träffa underbara Mimmi och även fick vi även "bo" där hos henne med henne under helgen. Ja man kan säga att den helgen bestod av att åka bil i några timmar på fredagen, vila på lördagen och åka bil några timmar på söndagen. Vi var väldigt glada att vi inte hade regn när vi åkte hem på söndagen som vi hade när vi åkte till Skåne på fredagen. Ja det var den helgen.

Sen gick vi åter till en vecka med massa jobb och ännu mera jobb. Själv gick jag till och från jobbet hela veckan så det kändes när veckan tog slut att man var alldeles stel i kroppen.

Sen har vi ju helgen som varit så var jag på torp med Ida och såg på Brolle även mamma och pappa var med. Så otroligt kul och se Brolle sånt ös det var. Ja finns inte så mycket att skriva om den helgen.

Och nu har vi den här veckan som jag har jobbat, tog ledigt igår för att få sova ut vilket behövdes men inte hjälpte det var lika trött ändå på kvällen. Så dem här dagarna som har gått har jag inte sovit så bra men har ändå lyckats jobba. Så får väl hoppas på att man får sova bra inatt då så man pallar helgen med yttligare ett bröllop och gå på. Så får väl hoppas att det blir mitt tredje och sista bröllop det här året jag går på.

Puss och kram

Likes

Comments

Tänk att det kan bli så otroligt fel ibland utan att inte mena att man sårar någon, men istället sårar man bara sig själv.

Jag är inte perfekt och inte så otroligt smart heller. Jag är tydligen en elak person vilket jag har fått höra de närmaste 13 åren. Men ibland när det blir fel kan man faktiskt inte rå för att det blir fel. Jag gör fel hela tiden det är bara så. Det är ju aldrig till någon mening att såra någon när jag gör fel utan jag sårar mig själv! Alla dagar kan man inte göra rätt! Inte så konstigt att jag fått heta Emil och Bus Bus i 23 år, jag är en jobbig typ.

Ja men annars så har veckan varit bra, jobbat tre dagar av fem, rätt najs och komma tillbaka till jobbet samla lite pengar. Men nu istället så har jag åkt på värdens förkylning bara sådär plötsligt, aja ska märkas man kommer tillbaka till jobbet. Men det är så otroligt jobbigt med värk i hela skallen och bihålor och hals. Tur man kan teckenspråk om man skulle tappa rösten. Men det går ju att göra saker så länge man inte hamnar i feber, pappar peppar ingen feber vill jag ha heller det är så tråkigt och bara vara hemma när man är sjuk kan ju liksom inte gå någonstans.

Ja och ingen sommar har det varit direkt de senaste veckorna, men den dyker väl upp så småningom när skolorna börjar igen.


Puss och kram


Likes

Comments

Igår började jag jobba efter semestern vilket både var lite jobbigt men ändå roligt och komma tillbaka till jobbet. Haft en bra semester med mycket mys med lille Tyzon i några veckor vi hade det så bra tillsammans, han blev min lilla sommarflirt. Ja sommaren har ju varit som vanligt med sina otroliga väderändringar hela tiden, antingen sol eller regn men det är ju en typisk svensksommar. Men den där semestern jag hade var väl behövd då det kan vara lite kämpigt för mig att jobba ibland. Ja ni vet ena stunden är det roligt att jobba och i den andra stunden är det bara så otroligt jobbigt. Men det är ju typiskt mig att ha det jobbigt till och från livet är ju liksom inte helt perfekt, man har ju sina upp och ner gångar i livet. Men jag biter ju ihop det är ju huvudsaken. Får väl se helt enkelt hur mycket man får jobba i höst annars får man bara söka lite annat under tiden finns ju massor med jobb, men det ska ju också kännas rätt och något man kan trivas med och det är ju inte alltid lätt att hitta sådana jobb faktiskt. Isåfall måste man ju flytta på sig och det är inte alltid lätt att kunna flytta dit jobbet finns.


Idag blev det värsta åskovädret i några timmar och jag hade lite huvudvärk men nu äntligen har de släppt, det är ju så drygt och jobba med huvudvärk men man har ju inget val när det inte hjälper med huvudvärkstabletter eftersom huvudvärken går efter åskan. Men det är ju bara att försöka ignorera huvudvärken och bara jobba vilket är lite drygt men man får pinas.


Puss och kramLikes

Comments