Veckan lider mot sitt slut. I onsdags var jag till läkaren för att gå igenom en kropps undersökning vad som kan vara för fel på hela mig så att säga. Eftersom jag har problem med både leder, mage och huvudvärk så passade det perfekt med ett läkarbesök. Läkar besöket varade i en timme och vi pratade om allt och ingenting. Läkarbesöket slutade med 5 rör blod och en remiss till en psykolog. Så nu väntar jag bara på brevet till psykologen så man kan få gå och prata ur sig lite gran om allt och ingenting plus svar på blodproverna för att se om det är något fel på kroppen totalt.

Jag hoppas verkligen att psykolog besöket ska få en på bättre fötter igen så att man får må bättre. Bara vänta och se när man väl börjat om det verkligen är så bra som dem säger att prata med någon helt annan än sin familj och sina vänner. Läkaren tyckte verkligen jag skulle prata om mitt förflutna med en utbildad person,man ska ju lyssna på sina läkare.

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Veckan är slut och helgen gick fort. Veckan började med jobb och avslutades helt fantastiskt. I fredags blev det att umgås med fantastiskt vackra människor med lite vuxendricka och utgång så man fick dansa av sig lite, blev som en liten afterwork. Lördagen bestod av att bara chilla och sova massor var ju liksom helt slut. Idag bestod dagen av fiske, jag fiskade inte utan tog hand om Nellie som fick vara med och fiska för första gången. Gick bra och ha med henne, hon blev lite utråkad att bara sitta så hon blev lite arg men annars så gick det bra. Så nu laddar jag om för en ny vecka med jobb, ledighet och läkarbesök.

Åh jag har ju beställt tågbiljetter till Skåne nu också, längtar verkligen jättemycket till att få åka dit. Ska bli så kul att få spendera en helg i Skåne med mina fina.

Visst har det varit fantastiskt väder några dagar den här veckan bara hoppas det blir fint väder till den nya veckan som kommer. Man längtar bara mer och mer till den riktiga sommaren än så länge är det bara vår, sommaren har ju inte riktigt börjat än.

Puss och kram

Likes

Comments

Helgen har varit fantastiskt med fint väder och umgåtts med bra människor. Det är ju sällan man gör saker på helgerna men nu oftast så hittar jag alltid på något på helgen mer än vad jag brukade göra. Jobbade två dagar denna vecka hela onsdagen och eftermiddags jobb på torsdagen. Måndag, tisdag och fredag var jag ledig var väldigt skönt men imorgon är det en ny vecka och då blir det full jobbvecka så blir som en kompromiss för jag varit ledig tre dagar för min del ändå. Vilket fantastiskt väder det har varit igår och idag faktiskt trots ingen sol idag så har det varit varmt, igår var det ju sol och varmt så det börjar gå åt rätt håll. Bara hoppas det håller i sig. Å det är ju inte så långt kvar tills jag ska till läkaren samt inte långt kvar jag ska dra mitt strå till Skåne över en helg. Skönt och få komma bort lite faktiskt, kan ju behövas ibland.

Jag vet inte det kanske är lite töntigt att en 24 åring ser på barnprogram men den här veckan så har jag sett på Dinosaurietåget när jag ätit frukost, lite gulligt program faktiskt om dinosaurier. Väldigt lärande program för barn och mig såklart, man lär sig helt enkelt om dinosaurier. Ja men jag ska vara ärlig jag älskar verkligen att se på barnprogram spelar ingen roll hur gammal jag än är jag kommer alltid tycka om att se på barnprogram.

Likes

Comments

För ett år sen skulle jag inte kunna lägga ut sånna här hel kropps bilder, jag var så obekväm med mig själv tyckte inte alls om min kropp. Men nu börjar jag smälta allt som har med min kropp att göra och att alla människor ser olika ut och man ska vara nöjd med den kropp man har. Vem du än är och hur du en ser ut så duger du precis som du är.

Men jag bara jag har precis blivit bekväm med mig själv och hur jag ser ut. För jag vet precis att jag duger precis som jag är. Att just jag har varit obekväm med hur jag sett ut eller ser ut har bara med mig själv att göra och ingen annan, man får vara obekväm med sig själv det är ingen som dömer dig bara för att du är det. Oavsett hur mycket en människa säger till dig att du duger som du är och du nickar och säger ja så bakom stängda dörrar så ligger man gråtandes i foster ställning och bara hatar sin kropp. Att hata sin kropp på alla möjliga sätt så finns det fortfarande ingen person som kan få en och känna sig bättre.

Men nu när allting börjar falla på plats jag är bekväm med mig själv så mår jag bättre än någonsin. Jag har inte gjort något speciellt med min kropp för att bli bekväm, jag har bara vant mig vid att det är så här jag ser ut och kommer alltid se ut så här. Ja sen också så har jag ju gått ner antal i vikt så det är bara ett plus i kanten att jag blivit bekväm med mig själv. Men att jag gått ner i vikt har ingenting med träning eller annan kost att göra, jag lämnade sambo livet till singel livet och gick ner mina sambokilon och blev helt nöjd med mig själv.

Alla är vi olika och olika är bra!

Början på denna vecka så tittade jag på en hel säsong på en serie med tretton avsnitt självklart var jag ledig från jobbet annars hade det ju aldrig hänt. Men den här serien " tretton själ varför" en helt fantastiskt serie att se trots handling, det var verkligen en känslosam serie och handlade mycket om mobbning,våldtäkt,droger och misshandel. Livet är inte lätt i High School, så mina vänner och läsare har ni inte sett den så gör det jag rekommenderar den verkligen. Jag själv trodde jag inte skulle klara av att se den då jag själv varit utsatt för både det ena och det andra men jag klarade av det. Jag grät bara tjugo minuter efter sista avsnittet slutat men det tog verkligen på mina krafter och jag mindes tillbaka på det jag själv varit med om i livet. Så nu inväntar jag bara andra säsongen av denna serie har ju hört att det kommer en till säsong. Jag tänker inte gå in så mycket mer på den här serien utan ni få se den själva helt enkelt.


Puss och kram

Likes

Comments

Helgen är över och det har varit en ganska proppad helg med saker att göra. Men vi börjar väl med fredag tycker jag, då jobbade jag på som vanligt. Snacka om värmande sol i fredags så klädvalet var ju enkelt shorts och linne blev det så lite färg fick man nu på kroppen då man var ute hela dagen med barnen så det var bara att lapa sol helt enkelt och mer under sommaren då det blir värmande sol ska man lapa mer sol så man får ännu mera färg. Ja sen igår så blev det roadtrip till Rättvik på vårmarknad, jag hittade inget i min smak men det var bara härligt och gå runt och se på grejerna som fanns där vilket är massor och det mesta av samma saker men olika försäljare. Ja sen idag så handlade jag en lila resväska och en golvfläkt, golvfläkten kan jag lova är välbehövlig här då det brukar bli bastu då solen brukar ligga på från morgon till kväll typ. Annars så har jag bara tvättat och tvättat lite till och andra smågrejer som behövdes göras här hemma.
På tal om klädval så har jag ingen speciell smak eller mode hur saker och ting ska passa ihop med varandra speciellt inte om man bara ska jobba. Men när jag ska på lite mer festligheter eller liknande då tycker jag att det ska kunna passa någorlunda med varandra, jag tänker så här man kan nu inte komma med grön tröja och ett par rosa byxor med lila klackskor på en fin fest. Ja ni förstår vad jag menar hoppas jag. Jag har ändå aldrig varit den där tjejen som följer modet utan jag har alltid gått min egna väg med min egna stil, man ska vara sig själv och inte den någon annan vill att du ska vara.

Har man inte mycket och göra vissa dagar så kan man virka en ring,ett armband och en fotlänk som jag gjorde idag. Väldigt kreativt tycker jag och inte så svårt heller om man kan sitt jobb och vet hur man gör.
Ja sen har halva dan gått åt att både sticka och virka lite allmänt bara sådär får väl se vad resultatet blir när det är färdigt om jag ens lyckas göra något av det jag har börjat med så att säga.

Hittade även en gammal bild på mig själv(sista bilden ovan) sen 2013 som jag tog efter ett svenska prov när jag bodde i Umeå, jag själv tycker bilden är väldigt fin hur jag fick till den så fin vet jag knappt själv. Måste nog vara att jag använde ett filter.Men att se så fräsch ut efter ett prov är inte alltid man gör, man brukar ju faktiskt vara ganska sliten efter prov men tydligen inte jämt men man kanske ändras. För jag vet när man hade prov när man gick i grundskolan och gymnasiet så var man alltid helt slut efteråt. Ja men det var ju då när man gick i skolan ofräsch efter varje prov man hade. Nu känner man sig ofräsch efter varje jobbdag.

Puss och kram

Likes

Comments

Snart första veckan i maj avklarad. Idag blev jag ledig då jag skulle till tandläkaren på eftermiddagen, nu bara vänta två år till nästa tandläkarbesök. Jag har tydligen väldigt fina tänder, om tjugodagar ska jag till doktorn och få någon dom om mina leder samt min huvudvärk som brukar dyka upp ganska ofta. Säger bara äntligen har jag vågat ta tag i det efter alla dessa år,bara dem kan hitta felet så blir jag nöjd.
Vi har ju haft det väldigt varmt i veckan vilket har varit superskönt och imorgon ska det ju bli verkligen jättevarmt,sen till helgen och nästa vecka ska det bli lite svalare men det hinner väl ändras.

Som jag längtar redan till nästa månad då jag ska åka till Skåne till mina kära vänner. Så för första gången så skippar jag karnevalen i Avesta allt för att dra till Skåne. Karnevalen är inge viktig iallafall, Skåne är viktigare. Ni som inte förstår var karneval är så är det ett springlopp där både barn och vuxna springer olika kilometer runt kvarteret och jagar varandra som vilddjur. Sen är det lite karuseller samt olika marknadsstånd, på kvällarna och dagarna kan det finnas olika uppträdanden. Sen att ungdomarna får blåsa grönt och vinna olika priser inviduella eller i sin skolklass. Som sagt det är inte viktigt och se miffon jaga varandra i ett lopp. Förlåt för orden jag använder till mina vänner som tänkt springa men det ser lite kul ut ändå när dem springer där. Jag själv vet precis hur jobbigt det är att springa i loppet då jag gjorde det själv när jag gick 4-6:an kul var det då men inte längre.

Idag fyndade jag även en fin liten solhatt till min systerdotter, hon blev så söt så. Kan vara välbehövligt för henne om det ska fortsätta vara sånt här väder. Jag fyndade även ett skärp till mig det behövs då kläderna mina är lite stora för mig.

Imorgon blir det jobb igen och sen bara njuta av helgen, får se vad den bjuder på.

Ja nu känns det som man har sommaren planerad någorlunda ändå. Ska ju även på Magnus Uggla när han kommer hit till Avesta ska verkligen bli roligt och se honom för första gången. Lite planerad sommar sen får man ta den som det kommer, hur det blir med jobb vet jag inte riktigt men jag kommer väl jobba så mycket jag kan i sommar. Får väl se om man tar någon semester i sommar annars så ska jag jobba när jag får möjligheten.

I tisdags så var jag och Nellie i lekparken och gunga hon tyckte det var kul en liten stund men lite kinkig blev hon sen, hon börjar få två tänder till så snart har hon fyra.

Likes

Comments

Maj redan och solen har glassat på så idag blev det premiär med shorts och linne även lite solning i solen, så pyttelite färg har man fått. Så det ska bli spännande och se hur man kommer se ut i sommar när man får chansen att sola. Helgen har varit proppat med saker att göra, umgåtts med vänner och fyndat på Elgiganten och Norbergs marknaden. På marknaden hittade jag ett pussel, snickarbyxor till Nellie och två mobilskal till mobilen. På Elgiganten fyndade jag en iPad och en kaffebryggare väldigt nöjd blev jag. Det var lördagen, söndagen bestod av grillning med vänner och sen se en liten brasa. Blev även umgänge idag med vännerna så vi passade på att vara ute i värmen med promenad och sola. Så det ska bli spännande och se hur värmen kommer vara i veckan kommer väl vara shorts väder hela veckan bara för att man ska jobba. Men då blir det att vara ute mycket istället så man får ta vara på solen på något vis ändå. Helgen har varit bra så ser nu fram emot en bra vecka och månad.

Ja just ja har även terapi med mig själv genom att sticka, virka och pussla. Så otrolig skönt terapi man fokuserar på något annat än det man brukar.
Ni ser ju resultaten av alla tre på bilderna.Puss och kram

Likes

Comments

En helt ny vecka är kommen och den började med ledighet och kommer avslutas med jobb. Sen vad helgen bjuder på får man vänta och se, det är ju ändå månadens sista dag på söndag och om en vecka är det maj och ett steg ännu närmare sommaren. Ska bli spännande och se vad sommaren verkligen bjuder på, jag har iallafall två datum planerade i sommar och fler lär det ju säkert bli. Ja man kan inte annat än att verkligen längta till sommaren och värme om värmen ens kommer så att säga. Jag hoppas verkligen på ett riktigt bra badväder i sommar så jag får ta igen det från förra sommaren då jag inte badade alls. Sommaren som singeltjej ska väl allt gå utmärkt, den kommer väl ändå bli bättre än förra sommaren. Man ska aldrig backa tillbaka till det man hade för det blir verkligen inte bra så att säga. Jag har raderat det jag hade det var verkligen många bilder kan jag säga, men det blir ju så när man är lite extra kär men det man har avslutat ska avslutas på riktigt och då försvinner verkligen alla bilder. Både på Facebook, instagram och datorn har dem försvunnit i från. Får kanske kolla här bland mina inlägg också om det finns någon bild i så fall försvinner dem också om det nu går så att säga. Man vill ju liksom inte påminnas om det man hade för då går det inte att blicka framåt mot det bra.

Gud vad tjatig jag är och prata om det förflutna jag måste verkligen sluta, men ibland så poff så kommer det upp bara sådär. Men jag lovar er att det är bättre nu med det och nu kommer jag verkligen inte skriva om det förflutna utan det är helt borta så nu blickar jag framåt mot det bra så ska ni se att jag förr eller senare skriver om något gått i mina inlägg. Det vill säga om det bra som händer i veckorna antingen om jobb eller någon upplevelse man har varit med om eller något annat kul man kan göra i livet. Ni måste ju nästan tröttna på mig när jag bara skriver om det som varit istället för och skriva om det jag gjort. Men jag blandar ju allting i ett inlägg så det kan ju inte vara så tråkigt och läsa, jag inser nu när jag snart har skrivit klart det här inlägget om hur utråkade ni varit när ni läst det för det är verkligen ett tråkigt inlägg om jag håller med er. Men man kan inte alltid ha spännande inlägg ibland måste man ha tråkiga också för då kanske nästa inlägg är mer spännande att läsa. Jag har bara så svårt och veta vad jag verkligen ska skriva om eftersom allting handlar nästan om mina jobbveckor och dess helgerna efter fem dagars jobb. Ja ni får allt tåla det ni läser för förr eller senare kommer något bra att läsa men vad det vet jag inte än.

Men som sagt jag har raderat det förflutna och blickar framåt mot det bättre.


Puss och kram

Likes

Comments

Fredag, det har varit en ganska impulsiv vecka eller vad man ska kalla det. Jobbat fyra dagar efter fyra dagars ledighet vilket väl kändes i veckan. Men nu så påsken är över och bara tagga till midsommar,julafton och nyår.
Jag kan säga att jag fattar inte hur jag har kunnat orka jobbat i veckan då jag verkligen har haft konstiga dygn. Jag har liksom lagt mig runt 00.30-01.30 och sen upp allt från 5.30-7.00 för att jobba det har liksom inte varit så många sovtimmar i veckan men men har man fastnat för en serie så kan man inte sluta titta. Men nu är det över kollade klart på den serien igår så nu lägger vi eventuellt sena nätter åt sidan och tar dem till helgerna istället.
Men sen har det inte varit serien som har hållit mig uppe utan jag har fått sms mitt i natten då man ska sova men då håller smsandet en uppe. Sms från folk som tar ens energi orkar inte med sånt. Låt mig bara vara om du nu har valt det själv.Sluta slösa på min energi slösa någon annans istället.

Får väl se vad helgen bjuder på lugn helg hoppas jag på iallafall och på sovmorgon. Sällan jag har sovmorgon på helgerna vaknar allt från 07.00-08.00 på helgerna för att man är så van och gå upp så tidigt i veckorna det är just det här året det har börjat med att gå upp så tidigt på helgerna. För ett år sen så vaknade jag alltid runt 11.00-13.00 på helgerna då sov jag verkligen ut men poff så kroppen kan ändra sig så snabbt. Men att vakna tidigt på helgerna är ju ändå samtidigt något positivt för då kan man ju göra saker man behöver göra så man slipper det sen. Men sovmorgon vill man ju alltid ha så att säga.

Måste nog säga något galet som har med jobbet att göra, jag tycker verkligen om att jobba med det jag gör. Jag blir som ett barn på nytt. Jag har liksom i veckan cyklat på barnens cyklar som dem har på dagis, så lite ont i rumpan har jag och träningsvärk i benen men det hör till när man ska bjuda på sig själv och leka med barnen. Sen blev jag ett litet barn idag hittade min första nyckelpiga och tänkte å äntligen vår sen såg jag en humla så vi närmar oss sommaren äntligen. Hoppas verkligen på en solig och varm sommar i år, förra var ju så kall.

Puss och kram

Likes

Comments

Den här boken fick jag av en fantastisk människa när jag fyllde 23 och ett år senare har jag läst ut den. En sjukt jobbig bok att läsa så otroligt sorgligt. Men jag har läst ut den det är huvudsaken. Sist jag läste ut en bok var när jag gick i skolan.

Varför det tagit så långt tid för mig att läsa boken är för att man kan inte läsa den i sträck det är omöjligt. Man blir så otroligt ledsen av att läsa boken den ger en verkligen rysningar i hela kroppen. Jag har haft tåren i halsgropen när jag läst den, det är verkligen en sorglig bok.

Men nu har jag äntligen läst en bok jag verkligen har velat läst sen den kom ut för första gången.

Jag är helt mållös över denna bok.

Att följa han tragiska resa till livets slut är verkligen ofattbart. Som sagt jag vet inte vad jag ska säga helt enkelt så det får bli som ett oskrivet kapitel ur en bok.

Jag kan bara tänka mig in i hans familj situation inte hans. Jag själv vet hur det känns att förlora någon nära med cancer och resan man tar sig igenom tillsammans med resten av anhöriga det är super jobbigt och förr eller senare vet man att sista andetaget är nära men när är en oskriven regel. Där av denna långa tid av att läsa klart boken.

Glad påsk och puss å kram.

Likes

Comments