View tracker

Länge sen sist jag skrev. Men veckorna går även månaderna, man hinner liksom inte med. Jag har hunnit varit sjuk 2 gånger på 2 veckor, det är lite sjukt men det är ju en sån månad. Har även hunnit med tandläkaren då jag har infektion i tandköttet så nu har jag fått bakteriedödande gel och ha på där det är infekterat. Hoppas det hjälper eller ja det börjar hjälpa smärtan börjar försvinna och jag kan äta ordentligt äntligen.

Ja jag har även julpyntat det blir så fint och mysigt och man får träna in julkänslan dock är det svårt då snön försvann lika fort som den kom. Men fint blir det iallafall, jag älskar verkligen och julpynta det är så roligt tillsammans med lite julmusik.

Ja man hinner med massor även fast man jobbar och är sjuk.

I helgen så var vi på handbollsmatch och Nellie fick såklart följa med och titta för första gången, inte illa och bara 1,5 månad och får se på handbollsmatch. Och imorgon blir Nellie 2 månader stora tjejen börjar hon bli stor, står inte förrän hon kryper, går eller pratar. Färgade även håret idag, ser ut som att det är svart men är röd/lila.

Har även hunnit med att köpa två byråer och även skruvat ihop dem själv med lite hjälp. Jag behöver ingen karl, jag klarar mig ändå.


Ja och det är ju faktiskt snart bara en månad kvar tills julafton shit tiden går för fort. Måste börja köpa mer julklappar, brukar vid det här laget ha alla färdiga men nej inte i år tydligen. Man hinner inte med julshopping när man jobbar ändå men allt annat hinner man med.

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

November mina vänner och alla läsare. Snön har även fallit lite lätt, så mysigt med snö.

Det har hänt lite saker sen sist jag skrev ett inlägg, jobbade bara en dag förra veckan sen blev jag sjuk resten av veckan så blev hemma tills febern lade sig ordentligt. I lördags var jag på maskeradfest som slutade med blåmärken, typiskt mig. Annars hade jag en trevlig lördag med härliga människor, länge sen jag hade så kul kan jag säga.

Ja nu är en ny vecka, jobbar typ hela veckan utom idag då jag blev ledig. Fick ha lilla Felicia idag tills imorgon, trevligt hade vi. Myste bebisar, åt tacos och lilla F vann på Uno. Typiskt barn och alltid vinna förstår inte alls hur dem gör för att vinna.

Ja en helt ny månad och nya möjligheter får se vad som händer resten av månaden.

Jag får stå ut med mina upp och nedgångar och mina värkande leder som varje höst och vinter. Måste verkligen leta efter någon salva eller liknande och smörja lite leder. Men jag har lärt mig leva med det, så tillslut glömmer man bort att man har ont i lederna. För mig är det bra att jag glömmer bort det, då gör det ju inte lika ont.

Puss och kram

Likes

Comments

View tracker

Alltid lika roligt när man skriver ett inlägg början på månaden och sen ett slutet på månaden. Jaja det är bara att gilla läget liksom.

Oktober är snart över och det nalkas snart jul eller ja två månader kvar. Jag väntar spänt på att första snön ska falla,men det lär ju inte hända fören efter jul som vanligt. Men det är snart November iallafall och det är ju roligt eller vad man ska säga, det betyder att året snart är slut. Jag hoppas på ett bättre 2017 jämn fört med hur 2016 har varit i min psykiska värld. Det har varit både upp och ned gångar, och resultatet slutade i ensamhet med gemensamt beslut. Jag är hellre ensam än och leva ett liv i upp och ned gångar tillsammans med någon, till slut blir det bara jobbigt om det skulle fortsätta så. Så bättre att leva sina upp och ned gångar ensam.

Jag har iallafall jobbat dagar in och dagar ut, jobbet får en att tänka på annat än att sitta hemma och tjura över allt annat i livet. När jag inte jobbar så hittar jag på massa annat med syster och systerdotter, så att dagen går fortare.

Ja veckorna går fort som vanligt lika månaderna med så att säga. Får se vad nästa månad visar, lär ju snart börja julhandla alla dessa julklappar. Jag har en färdig julklapp iallafall, så en är klar nu är det bara resten kvar. Det värsta med sånt är liksom vad man ska köpa till folket man ska ge julklappar till, alltid lika svårt tycker jag. Jag är ju inte heller så mycket för att julhandla, jag tycker det är lite tråkigt då man aldrig hittar något eller åtminstone hitta något som passar personen i smaken. Ja det är ju alltid tanken som räknas som man brukar säga, vill dem inte ha det dem får så får dem slänga skiten liksom. Men saker jag köper brukar alltid uppskattas så det är ju positivt ändå. Alltid lättast och köpa till små barn än vuxna så att säga. Barn blir ju glada om dem får en krona, ja jag får ju ändå köpa saker till ett barn.

Ta det lugnt på halloween!

Puss och kram

Likes

Comments

Länge sen sist,typiskt. Och så är vi ju inne i oktober ja man hinner inte med helt enkelt.

Men mycket har ändå hänt sen jag skrev sist.

Det gör ont och skriva men det var den bästa lösningen på problemet. Trots det gör så ont i hjärtat så har man oftast inge val för att det ska blir bra.

I helgen så flyttade jag till min lägenhet så nu fortsätter jag mitt liv ensam.Trots det är ledsamt och gör ont så var det den ända bästa lösningen på hela problemet. Vi gjorde ett gemensamt beslut och skildes som vänner vilket jag är otroligt glad över.
De åren vi fick tillsammans är jag så glad över att jag fick med just han. Tro det eller ej men trots alla dessa tjafs och diskussioner så är jag glad över att fått ha dig i mitt liv.
Men livet är inte som i en saga man kan inte alltid leva lyckliga i alla sina dagar. Vi hade våra upp och ner gångar men ändå klarade av att leva med varandra, men ibland tar det bara slut vilket det nu gjorde.
Huvudsaken man inte skiljs åt som ovänner så är allting bara bra.
Nätterna och kvällarna är nog värst hittills, man kommer hem från jobbet och ingen extra person finns där för att prata. Nätterna är jobbig när man ligger ensam i sängen och ingen kommer och lägger sig bredvid och andas i örat när man sover. Men dem säger ju det, man vänjer sig och det går över. Det får ta sin tid helt enkelt.
Man får ju hitta saker att göra för att det inte ska bli jobbigt och dystert.

Puss och kram

Likes

Comments

Mycket har hunnit hända sen jag skrev sist.
Var ska jag börja.

Den 21 september blev jag moster till lilla Nellie och idag är hon en vecka, så otroligt söt liten bebis. Jag har gosat och gosat dem här dagarna som har gått på den här veckan. Veckan är inte slut än, min syster och hennes kille kommer snart sluta öppna dörren för mig, för dem tycker jag kommer och hälsar på hela tiden. Men som sagt har man inga egna får man gosa med andras. Tror nog det är dax att börja producera egna bebisar. Danmark nästa.


Ja sen har jag varit på kryssning också det var trevligt, inte så mycket att skriva om kryssningen mer än att det var bra och trevligt.

Ja jag har jobbat och stått i nu hela september inte en dag ledig mitt i veckan, ledigt får jag på helgen. Skönt och jobbat in sina pengar från juli månad.

Ha det bra!

Likes

Comments

Jag tänker på mitt inlägg jag skrev här i veckan, om att jag inte vill komma hem. Ja det är faktiskt sant, ibland känns det bara som att jag inte har något att komma hem till. Det är väldigt tråkigt att det ska kännas så och jag blir väldigt ledsen av att det.

Varför det känns så är för att det är som vi helt och hållet tappat kärleken mellan oss som att vi glider mer och mer ifrån varandra. Det är jobbigt när det är så för mig. Jag vet ju inte om det bara känns så för mig eller om det känns så för honom också.
Jag hoppas verkligen en dag att det kommer kännas som vanligt mellan oss som att det vore början av en kärlekshistoria. Man börjar om på nytt så att säga. För just nu känns det som kärleken är slut mellan oss.
Jag saknar dem speciella stunderna och närheten vi hade så mycket av, dem är helt plötsligt borta. Jag vet att kärleken i ett förhållande kan gå upp och ner ibland men just nu känns det bara som den går neråt.
Jag försöker göra allt för att den ska byggas upp igen, men det känns som jag gör det helt själv och att det är helt omöjligt.

Jag älskar honom väldigt mycket trots allt som hänt mellan oss tidigare. Men en kärlek rostar aldrig som man brukar säga. Man ska kämpa för kärleken trots det är en svår en. Personer i hans närhet kanske inte är så förtjusta i mig och personer i min närhet kanske inte är så förtjusta i honom. Men det är inte ni som ska leva med mig eller honom, utan vi ska leva med varandra.

Om man älskar någon så otroligt mycket är det alltid svårt att släppa taget.

Puss och kram.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen ibland, det är bara så otroligt skönt att jobba och tänka på så mycket annat. Att jobba med dem där små 1-3 åringarna är verkligen underbart, man får massa pussar och kramar. Jag måste ju passa på att jobba med dem där små eller låna massa bebisar, för jag får/har ju faktiskt ingen egen. Dåligt med sånt här om ni förstår vad jag menar! Lånar man en bebis så måste man lämna tillbaka dem tyvärr, jag vill inte lämna tillbaka en bebis. Jag vill ha en här hemma hos mig att pussa, mysa och krama på, gå och leka med i lekparken och allt man kan göra med en sån där liten söt bebis. Får skaffa mig en bebis så jag inte behöver sitta barnvakt åt andra för att få lukta bebis.

Nej men för att bara skriva lite allmänt om allt och ingenting, så tycker jag det är otroligt skönt att komma hemifrån. Att jobba är susen och träffa någon kompis och prata med är otroligt underbart. För er kanske det verkar som jag inte trivs hemma så är det båda ja och nej, det beror helt på situation.
Förr skrev jag att det var både jobbigt att komma hem och att komma till jobbet. Nu älskar jag att komma till jobbet men inte att komma hem, hade man fått sova på jobbet så hade jag gjort det. Men sånt är livet, man kan ju inte alltid sova på jobbet.

Några eller någon av er som läser det här kommer tycka jag är en idiot som skriver sådär att jag inte vill komma hem. Men jag är bara ärlig och ni är bara avundsjuka för att jag är öppen med min ärlighet. Om ni tycker jag är ett stort problem för er eller är elak så är det inte mitt problem, det är erat problem att ni har fått mig i erat liv och det är erat val att umgås med mig eller inte. Det är ni som väljer vem ni ska ha i eran omkrets inte jag. Jag försöker bearbeta min elakhet men det är lättare sagt en gjort. Jag kan bara be om förlåtelse en gång inte flera.Puss och kram

Likes

Comments

Jaha ännu en jobb vecka har gått, tjoff säger det och veckan är över. Skönt med helg. Jobb veckan har faktiskt varit helt okej, många timmar blev det.

Jaha vad har hänt sen jag skrev sist då? Jo varit på dop och haft 25 års kalas. I lördags var vi på dop då Thilo döptes fint och trevligt var det, sen efter dopet på kvällen åkte vi till Stefans pappa och grilla lite. Ja vi hade Lovisa också till söndagen mysigt. Sen gick den helgen.

Ja och i tisdags hade vi kalas här hemma då Stefan och Emelie fyllde 25 så då hade vi besök av deras mamma och syskon, pappa och syskon, "bonusmamma", deras mormor och morfar. Ja det var väl de tror jag, ja Mattias och Thilo var ju här också såklart. Nu har dem 25 år kvar till 50 hej och hå!

Ja var väl inge mer med det.

Ja bilden har ju ingenting med inlägget att göra. Jag ville bara ha en bild.

Men kan väl säga så här att dem tre pälsdjuren på bilden är mina 3 ljuveler. Dem betyder väldigt mycket för mig. Dem är mina små bebisar.
Jag kan bli lite trött på att folk eller vissa personer tar så illa upp när man tar sina djur i första hand, alltså att man älskar sina djur mer än vad man älskar sin partner. Ja men det är väl en självklarhet om dem fanns där före din partner, då är det faktiskt så att man älskar sina djur mer än sin partner. Tro det eller ej men jag skulle rädda katterna först och sen mina föräldrar om det skulle brinna i lägenheten.

Likes

Comments

​Wow redan första september, månaderna och veckorna bara springer förbi. Men det kanske beror på för att jag alltid har haft fullt upp på helgerna känns det som jaja man måste väl göra något än att bara sitta hemma på rumpan och göra ingenting. Ja var väl egentligen inget av det här jag hade tänkt mig att skriva utan lite mer djupt som kanske tar lite på krafterna att skriva och kanske till och med läsa vad vet jag, det är ni som avgör det ni som läser om det tar på era krafter.

Jag vet att jag alltid eller oftast skriver om något som berör mig väldigt mycket, men min tanke med det hela är att jag tycker man ska vara utåt med det man känner och visa andra hur man kan hantera känslan att leva med det.

Mitt liv har inte alltid varit perfekt och det är det fortfarande inte, jag lever i en ständig kamp med en depression som går upp och ner och titt som tätt kommer den fram. Jag vill inte göra så mycket med min depression utan jag har lärt mig leva med den och kommer alltid få leva med den oavsett hur jag hanterar den. Jag har provat med professionell hjälp men för mig  hjälpte inte det. Men i alla fall så den här depressionen gör att jag känner mig väldigt mycket utanför i vissa sammanhang och det spelar ingen roll i vilken omkrets. Men min största rädsla av all denna utanförskap är att personer som ligger närmast mitt hjärta är den största boven av min depression och utanförskap. Visst jag vet folk pratar bakom ryggen på människor,men jag tänker alltid att dem/den närmast mitt hjärta pratar mest. Jag utesluter dock helt min mamma,pappa och syster i detta utanförskap för jag vet att dem flyger nog inte så lågt får jag ju iallafall hoppas. Men  jag är stark och jag ger aldrig upp! Jag vet själv när jag ska avsluta något som gör mig att jag mår dåligt. Jag kan ju säga så här också att alla fel jag gör kan bero på mitt liv och dess bakrund!


Puss och kram

Likes

Comments

I fredags spelade jag kubb med mina föräldrar och en gemensam vän. Trevligt var det, senare på fredag kvällen träffade vi massa annat folk.

I Lördags var jag på ett helt otroligt fint bröllop, svårt och beskriva med ord hur fantastiskt det var. Jag är helt mållös hur vacker och fantastiskt det var att gå på det där bröllopet. Det var liksom det tredje bröllopet det här året jag gick på. Inte varje bröllop man får åka karavan till en kyrka med bara amerikanare/raggarbilar och sen ändå ha en mini crusing genom Rättvik efter bröllopet. Ja det jag försöker säga är att hela bröllopet var i American Style/rockabilly Style. Ja listan är lång hur bröllopet var.

Men jag tycker faktiskt att alla tre bröllop jag gick på det här året vara underbara bröllop, alla vara lika fantastiska bröllop. Men jag tror nog det här sista bröllopet slår alla bröllop genom tiderna.

Ja nog om bröllop.

Igår så fick jag värsta smärtan i ryggen, det bara strålade i hela ryggen. Det började 7.30 på morgonen och gick över efter någon timme och var över under hela dagen fram till klockan var runt 18-19 då kom den tillbaka. Jag kunde inte ligga ner, gå, stå eller sitta, jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Så runt 20.30 tiden åker jag ner till akuten och ser om de kan lösa problemet, men nej det kan dem inte så det vara bara att åka hem efter en timme på akuten och läkaren var in till mig i 10 minuter.
Sjukvården i ett nötskal ibland!.

Bilderna ovan är från bröllopet.

Puss och kram

Likes

Comments