Idag blir jag 24 och imorgon ska det firas med massa människor vilket ska bli jätteroligt. Först lite hemma party med gänget sen drar hela gänget på en utekväll och röjer loss hela natten. Ja fick faktiskt massa grattis hälsningar på jobbet och lite kramar. Kramar är alltid trevligt när man fyller år. Det här när man fyller år är lite jobbigt då man så otroligt van att farmor ringer en tidigt på morgonen och sjunger " jag må hon leva". Nu är det slut på det och har varit det i 5 år eftersom hon hann ringa en sista gång innan hon gick bort.

Men annars så har veckan varit helt perfekt, jag har jobbat och stått i som vanligt helt enkelt och på tal om inget så har ju vädret varit så otroligt fint i några dagar vi kan bortse snön som va men sen efter det så var det ju bara fantastiskt. Bara hålla tummarna att det håller i sig med detta fina vår väder som har varit i veckan så att vi äntligen kan få en riktig ordentlig vår så vi någon gång kan få lite sommar också. Får väl se om man tar lite semester i sommar också men lite lär man ju ta så man inte jobbar ihjäl sig.  På tal om något annat så har ju man inte haft så otroligt rena kläder och skor när man har varit ute med barnen på gården då hela gården är typ en stor lerpöl eller vad man ska kalla det, men barnen tycket det har varit roligt och leka ute iallafall och det är ju bra. Glada barn betyder glada fröknar och bra dagar, men lera är ju inte så kul egentligen man skulle behövt små grisar på gården som rulla runt i leran men det gjorde barnen så bra så grisar behövdes inte. Det var inte röda eller blå kläder utan det var liksom bruna kläder, men man får ju räkna med sånt när inte gården är i sina bästa dagar direkt. Barnen är ju överlyckliga att gungorna äntligen har fått kommit ner så dem får gunga lite och vi fröknar får lite armmuskler och träningsvärk, då man ska i och ur med barnen och sen putta på fart. Ja rena gympasset helt enkelt. 

Man ska ju också se framemot en ny hel jobbvecka men först så tar vi en helg som verkligen behövs så man får vila upp sig till en ny vecka.


Puss och kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En bra vecka slut och våren närmar sig med babysteg äntligen. Man har ju verkligen väntat efter den här våren och snart inväntar man bara sommaren den kommer väl komma med stormsteg. Det är ju så otroligt skönt och slippa pälsa på sig massa kläder, samt när det gäller jobbet så man slipper svettas innan man kommer ut när man ska pälsa på alla barnen dessa fleece kläder och alla dessa mössor,vantar,skor och overaller.

Det närmar ju sig även dagen då jag blir 24, men åldern är ju bara en siffra så man ska ju inte klaga. Ni vet ju att man brukar få frågan hur det känns och bli ett år äldre, asså man känner ju inte direkt på sig att man blir äldre eller jo kanske lite grann. Jag kommer ju knappt upp från golvet när jag jobbar då man mest sitter på golvet och leker med barnen. Det är ju lite sjukt jag blir 24 inte 94 men kroppen är som 94. Jag får skylla på min leder helt enkelt när dem inte funkar som dem ska ibland.

Helgen har ju varit helt lugn har inte gjort så otroligt mycket vilket är så skönt. Jag köpte faktiskt tre par skor vilket behövdes, väldigt sköna skor.

Jobbveckan var också väldigt bra, jag var ledig en dag den här veckan det var faktiskt välbehövligt. Då jag var ledig fick jag äran att ha en liten nattkompis måndag till tisdag, min lilla ögonsten Nellie fick sova hos mig så hennes mamma och pappa fick sova ut lite. Det gick faktiskt bättre än förväntat att ha Nellie över natten. Så lite fler gånger ska hon allt få sova hos mig så hennes föräldrar får roa sig själva någon gång.

Nu bara ladda för en ny jobbvecka och en ny helg, får väl se vad både veckan och den helgen erbjuder. Jag vet ju faktiskt redan vad nästa helg kommer erbjuda men vi behöver inte säga allting på en gång, då blir det inge kul.

Ja och jag var ju bara tvungen och köpa den här minion glassen allt för att smaka. Den smakade otroligt mycket banan och inte så mycket vanilj. Men den gick i, alla glass går ju nästan föresten ner.
Fixat även en fin liten fotoram, väldigt nöjd med den.

Puss och kram

Likes

Comments

Veckan har varit väldigt lång men ändå så snabb och helgen snabbare än veckan som vanligt.
Jobbat massor som vanligt och taggar ännu en gång för en ny jobbvecka med en dag ledigt som kan behövas ibland. Fick även en snabb liten köldskada i ansiktet så då fick jag använda lite salva och nu så är det borta, tänk att man inte alltid behöver läkare för att saker och ting ska försvinna utan man måste prova själv först sen kan man ringa doktorn. Å nu ser jag framemot våren och hoppas på att det inte kommer någon mer snö. Det var ju så otroligt fint väder igår så man fick ju säg lite extra vår känslor då, bara hålla tummarna på att våren är på väg och snön försvinner och sen inte kommer tillbaka. För varje år så säger jag alltid att det inte ska vara snö den 24 mars då jag fyller år och även iår ska det vara så ingen snö. Ja det har ju inte alltid varit grönt på min födelsedag utan det har varit snö förut men eftersom det ska bli vår i mitten till slutet av mars så tycker jag verkligen det inte ska vara snö då. Men jag är ju lite speciell när det gäller sånt.

Jag har även rotat fram gamla barnleksaker från när jag och min syster var små och då hittade jag även våra första skor i storlek 18 i märket Kavat, riktiga modeskor. Dem lär väl lille Nellie få använda när det är dags för henne att krypa och promenera. Ja det var väldigt roligt och hitta sina gamla leksaker från när man var bebis dem blir väl använda av Nellie när hon är hos mig.

Ja och nu så ser vi framemot eurovision song contest och se var världen har för erbjudanden på för musik. Jag tyckte Sverige skickade en ganska bra låt ändå men dem fall inte mig i smaken, men den går ju och lyssna på. Förhoppningsvis går den lång i esc, vi får vänta och se när det är dags. Jag tyckte ju bäst om Jon Henrik Fjällgren och Anina dem var väldigt bra, men vet inte hur det skulle gå för dem i esc med tanke på att knappt någon svensk vet vad han jojkar.

Bara tagga för ny jobbvecka och se vad veckan erbjuder.

Puss och kram

Likes

Comments

Åter söndag och tredje månaden på året. Året började ju liksom nyss och boom så är det mars. Ja mars månad betyder födelsedag för min del, ja men det är ju några dagar kvar tills jag blir 24.
Ja jag hade iallafall en full jobbvecka vilket är skönt, men jag var så otroligt trött i fredags efter alla jobbdagar. Så det blev en ganska tidig kväll för mig i fredags vilket jag inte alls hade något emot. Varje helg brukar jag alltid stänga av både ljud och vibration på telefonen men det glömde jag göra i fredags och bara för det ringde telefonen mitt i natten, eftersom jag såg vem det var så var jag väldigt elak och inte svara. Man ringer ju faktiskt inte till någon mitt i natten.

Ja sen igår var jag på ett väldigt fint dop för lille William, jättetrevligt var det. Fick träffa många människor vilket är väldigt trevligt varje gång man träffar nya personer.
Ja hela veckan gick ju även åt att fundera över vad man skulle köpa för doppresent åt William men tillslut hittade jag ett väldigt fint halsband åt honom med en månadsten.

Nu laddar jag för en ny full jobbvecka och sen får man helt enkelt se vad nästa helg erbjuder för något roligt.

Puss och kram

Likes

Comments

Det har varit mycket sen jag skrev sist,därför dålig uppdatering. Jag har fått varit ledig två dagar från jobbet vilket har varit skönt. Först en fredag fick jag ledig då de flesta förskolorna var stängda då ordinarie personal skulle på utbildning sen en tisdag då jag hade problem med magen så då stannade jag hemma ifall det kunde varit magsjuka men det kunde jag utesluta. Var nog min IBS som spökade vilket är en jobbig känsla när den kommer igång.
Annars så har jag jobbat på som jag vet inte vad har varit väldigt trött efter dem jobbdagarna men det ska ju kännas att man jobbat så att säga.
Nu bara tagga för en ny jobbvecka fast det kommer nog kanske inte vara så många barn på dagis då dem flesta barnen är lediga för deras syskon eller föräldrar är lediga på grund av sportlov.

Sen förra helgen så hade jag melodifestivalenmys med mina käraste flickor och sen på söndagen så badade jag med Felicia vilket var roligt.

Den här helgen gjorde jag inte så mycket, hade melodifestivalenmys med mig själv i lördags och idag blev det lite shopping av diverse saker. Även tvättade massor idag vilket bara är skönt när man får undan tvätt.
Tog även fram lite gamla grejer sen jag och min syster var liten. Dem kommer ju väl till användning i framtiden.

Puss och kram

Likes

Comments

Söndag igen.Det blev en full jobbvecka även denna gång. Imorgon är det jobb igen men då blir det att bara jobba fyra dagar sen långhelg väl behövligt med långhelg tycker jag. Även det kan behövas ibland.

Helgen har varit sjuktbra, igår var det tjejdag i Västerås med Ida,Jessica och Hanna som slutade med bio på kvällen filmen vi såg var såklart Fifty Shades Darker. Den var skitbra, bättre än första må jag säga. Helt fantastiskt dag och kväll var det, verkligen en välbehövlig dag var det. Den behövdes verkligen för oss alla fyra.
Ja sen avslutade jag kvällen med härligt gäng efter jag kom hem från Västerås, det var också bra och härligt. Köpte ju faktiskt en bok också helt otroligt jag köper böcker det händer inte så ofta. Men med tanke på att jag har Fifty Shades triologin så måste jag ju även ha Grey också.


Så veckan kan ju inte blivit bättre med massa jobb och bio liksom, får väl se vad nästa helg bjuder på.

Puss och kram

Likes

Comments

Är ju sällan man lägger upp bilder på sig själv här, men det är inte så konstigt när man inte ser så bra ut på bilder. Men nu så får det väl bli två bilder iallafall.

Ja hade en full jobbvecka och det lär väl säkert bli en till full jobbvecka vilket kommer bli bra. Ska väl också försöka ringa läkaren i veckan och få tid där och se vad som är fel på lilla magen. Den här månaden har jag också verkligen bestämt mig att skriva in mig på körskolan så man får ann och fixa det där körkortet någon gång. Jag behöver ju verkligen det där körkortet så jag kan söka det jobb jag vill ha i framtiden. Men jag har ju inte haft orken att fixa in mig på körskolan då allt annat har kommit iväg och man har inte mått så bra för att orka med något annat. Men nu så kanske jag orkar fixa det där körkortet nu när allting har fallit på plats igen.
Jag har äntligen kunnat släppa det förflutna och kunna gå mot det nya och bara leva livet med mig själv. Att bara gå och tänka på vad som hänt i det förflutna är bara tragiskt men nu så äntligen har jag släppt det och det är så otroligt skönt. Äntligen mår jag bra igen och jag struntar fullständigt i det jag hade. För jag har det så mycket bättre nu än då.
Jag ser framemot ljusare tider i mitt liv. Det är bara och blicka framåt och fortsätta livet som om man alltid levt så innan det dåliga.

Ja har haft en lugn helg också vilket har varit väldigt skönt, igår var familjen iväg till Västerås och sen hälsade vi på hos farbror och faster i Skultuna självklart fick jag träffa min kära lilla Tyzon som jag spenderade halva sommaren med.

Puss och kram

Likes

Comments

Ny månad och nya möjligheter. Helgen som var spenderades men underbara människor i min närhet helt fantastisk helg var det.

Ja och jobbet fortsätter som vanligt, trötta jobb veckor har det varit men man har överlevt det är ju huvudsaken.

Mat bilden jag har lagt upp är bevis på hur mycket jag klarar av att äta nu för tiden. Tillbaka till ruta ett igen, har varit fri från illamående när jag äter i kanske en eller två veckor men pang så har det kommit tillbaka. Vet inte riktigt vad det beror på men jag antar jag fått tillbaka min mat ångest som jag hade när jag bodde i Leksand då jag fick ångest så fort jag åt någonting. Att få den ångesten är inge roligt, man mår så otroligt dåligt av att äta för man är så otroligt rädd för att bli tjock. Men när illamåendet och ångesten är samtidigt så mår man ännu värre då är det som man knappt vill äta någonting alls men man måste ju äta faktiskt. Jag är ju en sån person som knappt vill äta frukost då jag inte är en frukost människa. Jag kan tilloch med gå utan både frukost,lunch och middag en hel dag det ända jag fått i mig då är kaffe och inget mer än så. Jag avskyr att det ska vara så här, så jag måste ta tag i det och ringa läkare och se vad som kan vara problemet med det. Så när jag jobbar så tvingar jag i mig själv mat, man måste ju äta annars äter ju kanske inte barnen och det är ju inge bra.
Ja jag hoppas jag får ordning på det här så småningom om.

Puss och kram

Likes

Comments

Haft en fantastiskt dag idag med mitt lilla hjärta! Hon får en verkligen att tänka på annat när allt bara känns Skit! Hjärtat och jag åkte tåg till Borlänge och spänderade hela dagen där. Vi hade så trevlig och roligt, vi åt på mc-donalds och fikade med Ida på Wanyes Coffee sen fick jag även träffa en kär vän från Leksand och krama om henne lite grann. Det var så otroligt trevligt! Nu är jag bara helt slut i kroppen av allt gående och bärande på tunga kassar med kläder. Det jag köpte är på bilderna ovan, hittade även fina strumpbyxor åt min systerdotter. Så jag hittade inte bara kläder åt mig själv, lilla hjärtat hittade även fina kläder till sig själv. Jag är så tacksam att jag får låna henne ibland av hennes mamma. Så skönt och göra annat en helg efter fem dagars slit och arbete. Så får man väl se vad nästa helg bjuder på efter fem dagars arbete. Men vi får njuta av den här helgen först, en dag kvar sen är det dags att jobba igen. Blir väl en intensiv jobbvecka precis som den här har varit.
Ja som sagt jag har iallafall haft en fantastisk dag med mitt lilla hjärta. Så otroligt glad och tacksam att hon och hennes mamma finns i mitt liv. Jag avslutar kvällen med fifty shades of grey och Skam bättre kväll får man söka efter.

Puss och kram

Likes

Comments

En helt ny vecka har börjat och månadens dagar börjar minska. Förra veckan var tuff att jobba då man verkligen jobbade första gången på det nya året en hel vecka och jag lovar det kändes. Man var helt slut sen på helgen. Jag somnade liksom före klockan tio på lördags kvällen vilket var otroligt skönt men helt värt det men dock vaknade jag tidigt på söndagen men det gjorde inte så otroligt mycket att jag gjorde det.

Även denna vecka blir det mycket jobb var av tre stängnings dagar vilket kan vara lite jobbigt men man måste ju jobba och då bryr man sig inte så mycket om vilka tider man går. Men det är lite mysigt ibland och ha stängningsdagar då kan man mysa med det sista barnet eller bara busa vilket är jättekul.

Det är ändå en ganska bra start på det nya året med mycket jobbtillfällen och trevlig personal det är ju alltid bäst med jobben då personalen är trevliga annars är det ju inte kul att jobba.

Jag hoppas på ett bra jobb år i år så den inte blir lika jobbig som förra året, men då hade jag ju lite ner och uppgångar som jag vet inte vad. Men nu börjar det ändå gå åt ett bra håll och jag hoppas det verkligen håller i sig det här hållet så man slipper det jobbiga i livet. Jag tror på att detta år kommer bli ett bra år för mig själv men man ska inte säga för mycket så att säga allting kan ju vända.

Jag hoppas jag slipper det värsta i livet man kan ha det är kärleksproblem det vill jag inte gå igenom igen visst det började nästan så med året lite kärleksproblem men det löste sig lika fort för jag valde rätt väg så att säga. Jag hoppas verkligen jag kan fortsätta ta den rätta vägen så jag får det jag vill ha i slut ändan. Vad är det då jag vill ha, ja det är en bra fråga till mig själv jag vet inte riktigt men det kommer väl så småningom så att säga. Sen får det ju faktiskt ta sin tid med allt här i livet man lär stå på sina egna ben innan man kan välja något annat i livet. Allting kan ju hända så det är bara att hålla i hatten.

Puss och kram.

Likes

Comments