View tracker

En helt ny vecka har börjat och månadens dagar börjar minska. Förra veckan var tuff att jobba då man verkligen jobbade första gången på det nya året en hel vecka och jag lovar det kändes. Man var helt slut sen på helgen. Jag somnade liksom före klockan tio på lördags kvällen vilket var otroligt skönt men helt värt det men dock vaknade jag tidigt på söndagen men det gjorde inte så otroligt mycket att jag gjorde det.

Även denna vecka blir det mycket jobb var av tre stängnings dagar vilket kan vara lite jobbigt men man måste ju jobba och då bryr man sig inte så mycket om vilka tider man går. Men det är lite mysigt ibland och ha stängningsdagar då kan man mysa med det sista barnet eller bara busa vilket är jättekul.

Det är ändå en ganska bra start på det nya året med mycket jobbtillfällen och trevlig personal det är ju alltid bäst med jobben då personalen är trevliga annars är det ju inte kul att jobba.

Jag hoppas på ett bra jobb år i år så den inte blir lika jobbig som förra året, men då hade jag ju lite ner och uppgångar som jag vet inte vad. Men nu börjar det ändå gå åt ett bra håll och jag hoppas det verkligen håller i sig det här hållet så man slipper det jobbiga i livet. Jag tror på att detta år kommer bli ett bra år för mig själv men man ska inte säga för mycket så att säga allting kan ju vända.

Jag hoppas jag slipper det värsta i livet man kan ha det är kärleksproblem det vill jag inte gå igenom igen visst det började nästan så med året lite kärleksproblem men det löste sig lika fort för jag valde rätt väg så att säga. Jag hoppas verkligen jag kan fortsätta ta den rätta vägen så jag får det jag vill ha i slut ändan. Vad är det då jag vill ha, ja det är en bra fråga till mig själv jag vet inte riktigt men det kommer väl så småningom så att säga. Sen får det ju faktiskt ta sin tid med allt här i livet man lär stå på sina egna ben innan man kan välja något annat i livet. Allting kan ju hända så det är bara att hålla i hatten.

Puss och kram.

Likes

Comments

Ja andra veckan på det nya året. Har jobbat och stått i förra veckan i fyra dagar sen blev det lång helg.
Gjorde inte så mycket i helgen mer än att gå ut med en älskad vän på fredagen och sen på lördagen var jag på 9 års kalas och sen på kvällen så spelade jag monopol med syrran,Rickard, Hanna, Robin, Arvid och bebisarna. Eller ja bebisarna låg mest och sov och vi andra spelade. Sen på söndagen så spelade vi monopol igen och sen for vi iväg och grillade lite korv för första gången på detta år. Det var jättemysigt och grilla i vintermörkret med vännerna, det var lite kallt men vi värmde oss vid elden. Ja har i allafall varit en fartfylld helg,vilket är bra annars brukar man ju inte göra så mycket på en helg utan bara sitta hemma och göra ingenting.

Ja idag så har jag jobbat och jobb blir det resten av veckan också såklart, nu är det bara att köra med så mycket jobb som möjligt. Så man har lite råd och ta ledigt någon vecka sen i sommar, får allt hoppas på en bättre sommar i år än förra året. Ja det är bara Januari men det kommer väl gå fort sen är det sommar.

Åh just ja har ju börjat sett på en ny serie, en norsk serie SKAM otroligt bra serie. Jag hade först inte tänkt titta på den serien men jag började se den under jul ledigheten jag såg två säsonger under en dag vilket blev några timmar så att säga. Började se den runt klockan elva på förmiddagen och slutade se den runt klockan tio-elva på kvällen, som ni ser jag kan inte sluta titta när jag väl ha börjat. Och igår såg jag tredje säsongen hela kvällen blev också där några timmar från klockan sex på kvällen fram till klockan elva. Är det bra så kan man ju inte bara sluta titta det går ju liksom inte. Ja så nu ser man framemot säsong fyra som kommer någon gång under våren tror jag.

Puss och kram

Likes

Comments

Årets första inlägg då,hej och välkommen 2017. 2016 lägger jag bakom mig som en klackspark, då det hände både det ena och det andra det året så att säga.
Hoppas på ett bättre 2017 eller jag känner på mig att 2017 kommer bli ett bra år för mig.

Ja och imorgon börjar jag jobba igen efter ledigheten jag hade. Visst det var otroligt skönt och vara ledig men kan samtidig vara skönt och få jobba lite också så man har något att göra om dagarna.

Ja jag hade mig iallafall en härlig helg med god 3 rätters,bingolotto och lite skumpa för att fira in 2017 och ut med 2016. Trevligt sällskap hade jag också som tur var. Det blev en väldigt lång dag igår då man är vaken väldigt länge eller jag det är inget vanligt för mig jag brukar vara uppe länge när jag är ledig. Så nu ska jag försöka vända på dygnet så jag kan jobba ordentligt utan att behöva somna på jobbet.

Ja vi får helt enkelt se vad 2017 ger mig.

Puss och kram

Likes

Comments

Gott Nytt år på er alla! Årets näst sista dag och hela året har varit som en liten upplevelse i det goda och det onda. Så ser framemot 2017 och hoppas på att det blir till ett lite bättre år med massor av upplevelser.

Jag vet inte men årets höjdpunkt det här året var att få bli moster, gå på tre bröllop och ett dop. Jag har lite svårt att sammanfatta det här året men det mesta har jag ju faktiskt skrivit under året alla mina upp och ner gångar och även faktiskt bra dagar och veckor jag haft.

Ja vad ska jag mer säga, jag kommer iallafall börja det nya året med att jobba järnet av mig så det är en bra början på det nya året. Då jag har varit ledig sen den 22 december bara för att få ladda om mina krafter så jag orkar jobba nästa år så att säga. Jag hoppas på ett bra jobb år nästa år och inga konstigheter heter. Jag har iallafall bestämt mig att inte ta ledig så ofta som jag gjort i år utan att försöka jobba så mycket jag kan tills det säger stopp i sinnet och kraften. Får ta vara på ledigheten jag får på helgerna, jag erkänner ju ändå själv att jag tog ledigt väldigt mycket i år. Men till det finns ju en bakrund varför det blev så mycket ledigt. Allting har ju en bakrund i sig.

Ja man kan ju alltid önska sig ett bra år sen får man se vad året bjuder på helt enkelt.
Ha ett bra slut på detta år så ses vi nästa år!

Puss och kram

Likes

Comments

En vecka kvar till julafton och jag har fortfarande inte handlat alla julklappar, hej och välkommen julstress. Ja det lider ju mot jul och som plåstret på såret så insjuknar jag i ögoninflammation. Alltså jag tror jag slagit rekord för mig själv med att vara sjuk. Jag brukar inte vara sjuk så här mycket på ett år. Tredje gången på mindre än en månad jag är sjuk, vara av två fall med feber och nu ögoninflammation. I vanliga fall händer det att jag är sjuk antingen en eller två gånger på ett är inte tre. Men man får ju räkna med det när man jobbar med barn att man blir sjuk. Men att ha ögoninflammation är nog värst tycker jag då det bara kliar och svider i ögonen och är alldeles geggiga när man vaknar. Jag säger så här man har egentligen inte råd att vara sjuk helatiden. Men får väl kolla upp om det går och ta någon vaccinationsspruta eller likande. Annars får jag helt enkelt börja äta mer vitaminer, vilket jag är jättedålig på att äta.

Men bortsett från allt det där så har jag jobbat massor i veckan och det har verkligen känns att man jobbat järnet de senaste tre veckorna. Kanske därför man också insjuknar i dessa förkylningar och allt som kommer till för att man sliter så värst. Men jobba måste man.
Ja sen har det ju kommit snö i veckan otroligt mycket snö så det har varit extra roligt och jobba då man kan leka i snön litegrann med barnen. Det är jag som lekt mest tror jag, älskar verkligen och leka i snön åka pulka och sånt. Längtar bara till min käraste systerdotter Nellie kommer i den åldern då vi kan leka i snön och åka pulka tillsammans. Vi börjar nästa år då hon är ett år då ska hon få åka pulka med moster.

Ja och igår då fick jag vara barnvakt åt Nellie några timmar då hennes mamma och pappa var på bio med några kompisar. Det var mysigt och roligt trots hon inte ville sova och var övertrött och var ledsen. Hon sov sammanlagt i tjugo minuter på kanske tre timmar och det varierade mellan ledsen och glad resten av dem tre timmarna. Men det är tur moster visste vad hon gjorde för att försöka få henne och inte vara ledsen. Gå fram och tillbaka i rummet eller stå vid tv:n då var hon lung några minuter iallafall. Plus att jag fick sitta och hoppa i sängen vilket var lite jobbigt men vad gör man inte för de små. Nellie tyckte det var lite roligt när det guppade i sängen. Man måste ju hitta alla lösningar som funkar.

Ja sen har jag ju bakat massor både saffransbullar och lussebullar, jag borde bli bagare egentligen eller lite allt i allo. Det är roligt när man lyckas med något man gör annars är det inte lika kul.

Ja och snart är det nytt år, jag hoppas jag skriver ett inlägg till innan det nya året. Kanske slutet på december för att sammanfatta det här året.

Puss och kram

Likes

Comments

December redan den har ju börjat för några dagar sen och det är två veckor kvar till julafton! Å herre jag har inte ens handlat klart mina julklappar så det kommer bli en sista minuten shopping.
Men det är lite svårt och veta vad man ska köpa till en tre månaders bebis.


Ja sen har jag ju jobbat massor så det bara skriker om öronen av ljud. Jag förstår mina vänner när dem säger " Jag förstår inte hur du kan jobba med barn". Nej inte jag heller man man vänjer sig precis som man vänjer sig att bli mamma och pappa med massa trotsiga barn. Jag lånar ju barnen under dagen så har inte ljudet hemma utan bara på jobbet.

Ja sen har livet bara flutit på, så får väl se vad som händer framöver och nästa år. Det är ju inte långt kvar till 2017.


Ja man hinner med mycket när man inte skriver så ofta här på bloggen.
Lite bilder kommer också.

Puss och kram

Likes

Comments

Länge sen sist jag skrev. Men veckorna går även månaderna, man hinner liksom inte med. Jag har hunnit varit sjuk 2 gånger på 2 veckor, det är lite sjukt men det är ju en sån månad. Har även hunnit med tandläkaren då jag har infektion i tandköttet så nu har jag fått bakteriedödande gel och ha på där det är infekterat. Hoppas det hjälper eller ja det börjar hjälpa smärtan börjar försvinna och jag kan äta ordentligt äntligen.

Ja jag har även julpyntat det blir så fint och mysigt och man får träna in julkänslan dock är det svårt då snön försvann lika fort som den kom. Men fint blir det iallafall, jag älskar verkligen och julpynta det är så roligt tillsammans med lite julmusik.

Ja man hinner med massor även fast man jobbar och är sjuk.

I helgen så var vi på handbollsmatch och Nellie fick såklart följa med och titta för första gången, inte illa och bara 1,5 månad och får se på handbollsmatch. Och imorgon blir Nellie 2 månader stora tjejen börjar hon bli stor, står inte förrän hon kryper, går eller pratar. Färgade även håret idag, ser ut som att det är svart men är röd/lila.

Har även hunnit med att köpa två byråer och även skruvat ihop dem själv med lite hjälp. Jag behöver ingen karl, jag klarar mig ändå.


Ja och det är ju faktiskt snart bara en månad kvar tills julafton shit tiden går för fort. Måste börja köpa mer julklappar, brukar vid det här laget ha alla färdiga men nej inte i år tydligen. Man hinner inte med julshopping när man jobbar ändå men allt annat hinner man med.

Puss och kram

Likes

Comments

November mina vänner och alla läsare. Snön har även fallit lite lätt, så mysigt med snö.

Det har hänt lite saker sen sist jag skrev ett inlägg, jobbade bara en dag förra veckan sen blev jag sjuk resten av veckan så blev hemma tills febern lade sig ordentligt. I lördags var jag på maskeradfest som slutade med blåmärken, typiskt mig. Annars hade jag en trevlig lördag med härliga människor, länge sen jag hade så kul kan jag säga.

Ja nu är en ny vecka, jobbar typ hela veckan utom idag då jag blev ledig. Fick ha lilla Felicia idag tills imorgon, trevligt hade vi. Myste bebisar, åt tacos och lilla F vann på Uno. Typiskt barn och alltid vinna förstår inte alls hur dem gör för att vinna.

Ja en helt ny månad och nya möjligheter får se vad som händer resten av månaden.

Jag får stå ut med mina upp och nedgångar och mina värkande leder som varje höst och vinter. Måste verkligen leta efter någon salva eller liknande och smörja lite leder. Men jag har lärt mig leva med det, så tillslut glömmer man bort att man har ont i lederna. För mig är det bra att jag glömmer bort det, då gör det ju inte lika ont.

Puss och kram

Likes

Comments

Alltid lika roligt när man skriver ett inlägg början på månaden och sen ett slutet på månaden. Jaja det är bara att gilla läget liksom.

Oktober är snart över och det nalkas snart jul eller ja två månader kvar. Jag väntar spänt på att första snön ska falla,men det lär ju inte hända fören efter jul som vanligt. Men det är snart November iallafall och det är ju roligt eller vad man ska säga, det betyder att året snart är slut. Jag hoppas på ett bättre 2017 jämn fört med hur 2016 har varit i min psykiska värld. Det har varit både upp och ned gångar, och resultatet slutade i ensamhet med gemensamt beslut. Jag är hellre ensam än och leva ett liv i upp och ned gångar tillsammans med någon, till slut blir det bara jobbigt om det skulle fortsätta så. Så bättre att leva sina upp och ned gångar ensam.

Jag har iallafall jobbat dagar in och dagar ut, jobbet får en att tänka på annat än att sitta hemma och tjura över allt annat i livet. När jag inte jobbar så hittar jag på massa annat med syster och systerdotter, så att dagen går fortare.

Ja veckorna går fort som vanligt lika månaderna med så att säga. Får se vad nästa månad visar, lär ju snart börja julhandla alla dessa julklappar. Jag har en färdig julklapp iallafall, så en är klar nu är det bara resten kvar. Det värsta med sånt är liksom vad man ska köpa till folket man ska ge julklappar till, alltid lika svårt tycker jag. Jag är ju inte heller så mycket för att julhandla, jag tycker det är lite tråkigt då man aldrig hittar något eller åtminstone hitta något som passar personen i smaken. Ja det är ju alltid tanken som räknas som man brukar säga, vill dem inte ha det dem får så får dem slänga skiten liksom. Men saker jag köper brukar alltid uppskattas så det är ju positivt ändå. Alltid lättast och köpa till små barn än vuxna så att säga. Barn blir ju glada om dem får en krona, ja jag får ju ändå köpa saker till ett barn.

Ta det lugnt på halloween!

Puss och kram

Likes

Comments

Länge sen sist,typiskt. Och så är vi ju inne i oktober ja man hinner inte med helt enkelt.

Men mycket har ändå hänt sen jag skrev sist.

Det gör ont och skriva men det var den bästa lösningen på problemet. Trots det gör så ont i hjärtat så har man oftast inge val för att det ska blir bra.

I helgen så flyttade jag till min lägenhet så nu fortsätter jag mitt liv ensam.Trots det är ledsamt och gör ont så var det den ända bästa lösningen på hela problemet. Vi gjorde ett gemensamt beslut och skildes som vänner vilket jag är otroligt glad över.
De åren vi fick tillsammans är jag så glad över att jag fick med just han. Tro det eller ej men trots alla dessa tjafs och diskussioner så är jag glad över att fått ha dig i mitt liv.
Men livet är inte som i en saga man kan inte alltid leva lyckliga i alla sina dagar. Vi hade våra upp och ner gångar men ändå klarade av att leva med varandra, men ibland tar det bara slut vilket det nu gjorde.
Huvudsaken man inte skiljs åt som ovänner så är allting bara bra.
Nätterna och kvällarna är nog värst hittills, man kommer hem från jobbet och ingen extra person finns där för att prata. Nätterna är jobbig när man ligger ensam i sängen och ingen kommer och lägger sig bredvid och andas i örat när man sover. Men dem säger ju det, man vänjer sig och det går över. Det får ta sin tid helt enkelt.
Man får ju hitta saker att göra för att det inte ska bli jobbigt och dystert.

Puss och kram

Likes

Comments