Vardagen i Göteborg
Ville bara snabbt skriva av mig innan jag går och lägger mig bredvid min sköna böna som redan snarkar.
 
Har suttit och tittat på trolljägarna och jag kan inte förstå hur patetiska människor kan vara. Sitta anonymt och kommentera taskiga och rent av äckliga saker till andra människor. Helt galet. Har också haft mina små troll som kommenterat och lagt sig i saker och försökt förstöra, och det är bara pinsamt.
Alla har rätt till sin åsikt, ja. Men man kanske ska tänka på hur man uttrycker sig eller åtminstone står för vad man gör. Det är fruktansvärt lätt att sitta bakom en datorskärm och trycka ner andra människor, men sen när man blir konfronterad så blir det en helt annan femma och man menar helt plötsligt inte det man skrivit. Eh? Ännu värre. Jag skäms. Usch för såna respektlösa människor.
 
Nej, stoppa nätmobbning och börja bete er gott folk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Skulle ta det lugnt idag, men det gick inte för sig. Redan på morgonen kände jag att jag var tvungen att göra något. Så, jag tog tag i min garderob som såg ut som... Ja, ni som känner mig vet precis hur det såg ut.
Nu är det ordning och reda och efter att ha gått igenom kläder jag inte använder så känns det bra. Nu finns det plats för nytt! ;)
 
Har en katt som har damp här hemma, helt gaaalen är hon. Biter i sladden till datorn, klättrar i gardinerna, biter i blommorna och anfaller Diesel. Stackars oss som får stå ut med hennes ryck. Hoppas hon blir vuxen snart...
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Finns inga lediga dagar i detta hushåll, det är full rulle från morgon till kväll. Nästan i alla fall. Speciellt när jag skjutit upp alla mina sysslor förra veckan då jag jobbade varje dag och inte orkade med annat.
 
Så mina vänner, idag har jag tvättat hela dagen, inne på fjärde maskinen, bytt sängkläder som blir håriga av vår kära diesel, dammtorkat, dammsugit upp ett helt duntäcke som diesel fällt, skurat bort diesels tassavtryck från golven, skrubbat varje vrå då diesel lerar ner våra vita väggar, skrubbat våra dörrar som diesel skrapar mot och som varit bruna istället för vita och tvättat spegeldörrarna i hallen som diesel smutsar ner. Insåg precis att mitt liv hade varit en smula lättare om jag inte haft en stor svart smutsig hund. Men äsch då, mamma envisas med vit inredning och vovve envisas med att smutsa ner sig. Bara att gilla läget och jobba hårt! :)
 
Nu har jag dessutom lagat mat i snart tre timmar. Why? Jo, för att min kära sambo vill ha husmanskost och det innebär älgkalopps och potatis. Tilläggas skall att köttet är stenhårt och långt ifrån färdigt och att jag håller på att svettas ihjäl.
Älskar lediga dagar!
 
Men imorgon tar jag timeout och skiter i huset för jag skall se skidorna! 
Puss och adjö

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Jag älskar, bara älskar, volvos reklam som rullar just nu. Helt underbar.
Och låten.
Amanda Bergman - Vintersaga
 
Ja, nu var det ett tag sen jag skrev igen. Dagarna går alldeles för fort för att jag ska hinna med. Det enda bra med det är väl att lönen snart anländer igen. Pengar är ju alltid uppskattat!
 
Jag har varit på arbetsintervju på STC som receptionist. Om jag får jobbet återstår att se. Hoppas på det bästa men går inte under om jag inte får det. Hade varit ett roligt och fartfyllt jobb som hade passat mig rätt bra!
Jag har jobbat extra på ett dagis här i närheten. Hur roligt som helst. Man har verkligen inte tråkigt nära barn. Dem är så härliga och fantasifulla. Där hoppas jag få jobba snart igen, få lite tempohöjning jämfört med mitt andra jobb.
 
Idag snöar det, efter att igår ha varit sex plusgrader och strålande sol. Ja, västkusten bjuder på oförutsägbart väder, minst sagt.
 
På fredag jobbar min älskade Natalie sin sista dag på Båtsman, kommer sakna henne på jobbet då det kommer bli en jäkla skillnad utan henne. Hon är våran allt i allo som alltid hjälper till och har koll på läget. Hon gör så mycket för Båtsman så ingen kommer någonsin kunna fylla hennes tomrum. En jäkla förlust. Tur att jag har kvar henne på utsidan, för hon är verkligen en stjärna utan dess like.
Och vad passar denna energiska kvinna bättre än ett jobb på akuten? Nu får hon ta hand om Marcus som kommer in med sina arbetsskador. Perfekt.
 
Och det bästa som händer just nu då? SKID-VM utan tvekan! Jag har suttit fastklistrad framför tvn i den mån det har gått, och annars har jag haft på mig headset och sneglat på svt-play på telefonen. Tur att man jobbar med människor som förstår att man inte kan missa ett viktigt lopp, annars hade det varit svårt eftersom jag har jobbat exakt alla dessa dagar som det varit skidor.
 
Nej, nu har jag sluddrat färdigt. Tack och hej!
 
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Då var det dags för en liten uppdatering igen. Denna gången har det hänt en hel del i mitt lilla liv som förändrat min syn på livet. Allt kan verkligen förändras på en liten sekund.
 
Då det är jobbrelaterat kan jag ju självfallet inte skriva ut det, men det jag kan säga är att vissa saker önskar man slippa uppleva. Men händer det ändå så sätts man på prov och man upptäcker vilken typ av person man är, och framför allt, man lär sig. Jag är stolt över hur jag hanterat detta, trots att jag vet att jag hade kunnat göra vissa saker annorlunda. Men som sagt, nästa gång har jag mer kött på benen och jag kommer göra det om möjligt bättre. Lätt att peka finger och säga hur man borde gjort, men i stundens hetta reagerar man lite annorlunda.
 
Mitt liv ser ändå rätt enformigt ut. Jag har mina rutiner. Och de dagar man jobbar hinner man inte med mycket annat. Däremot igår blev det en skogspromenad med mina älsklingar, och en liten promenad och fotosession med Natalie och Milo. Jättemysigt att gå runt fontin i det soliga fina vädret, och jag blev påmind om hur det är att gå ute med en valp. Alla kommenterar det på ett eller annat sätt, och en femton minuters promenad tar genast tre gånger längre.
 
Idag har jag även sökt in på YHIM så jag hoppas på det bästa. Nu är det dags att börja förbereda med allt det andra. Och fixa mig ett kvällsjobb så jag kan jobba också.
 
Idag är det superfint väder och jag är ledig, så jag ska ta mig en promenad med Diesel medan solen skiner. Skjuter upp allt inomhus-göra tills kvällen.
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Det känns riktigt overkligt att hela januari bara sprang ifrån mig och att vi redan är inne i februari.
Veckorna går utav bara farten och rutinerna är de samma. Jag städar, lagar mat, jobbar, umgås med vänner, myser med djuren och spenderar tid med Marcus.
 
Jag har rannsakat mig själv nu under några månader och bitarna börjar falla på plats, bitarna om vad jag vill bli när jag blir stor. Ska söka in till utbildningarna till hösten och hoppas på att jag får börja plugga. Känner att jag hoppat runt tillräckligt nu, vill ha stabilitet i mitt liv och ett fast jobb där jag faktiskt kan utvecklas och klättra uppåt. Har så mycket mer att ge än det jag får visa.
 
I lördags var vi på skogspromenad, och katten hängde med oss. Hon var så söt, varje gång hon inte såg oss så jamade hon och så fick jag vänta in henne innan vi fortsatte framåt. Hon följde med hela vägen och var lagom trött när vi kom hem igen.
 
 

Likes

Comments