Mode&skönhet
Alltid en massa saker man vill ha och ha. Ge mig massa cash så jag kan stilla mitt begär!
 
 
 


 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Har kickat igång morgonen med att hjälpa Natta och Nicke att bära upp deras nya kontinentalsäng till deras nya lägenhet. Ett riktigt träningspass. När man hjälper dem och ser hur dem grejer vill man bara få sitt eget hus och kunna göra det samma. Att dagarna kan gå så sakta..
 
Nu ska jag laga matlådor, ta en långpromenad med vovven, vika tvätt och duscha innan det är dags för kvällsjobb för min del.
 
 
 
 

Likes

Comments

Inredning
får nog åka in till både ÖoB och Rusta och handla litegrann. fanns en hel del saker som föll mig i smaken här på nätet i alla fall, sen hur det ser ut i verkligheten vet man ju inte. och riktigt billiga saker var det också!
 
 
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
önskar jag kunde samla alla mina vänner så vi kunde ta en paus från verkligheten i en vecka och bara vara med varandra. bara komma ikapp med allt vi missat i varandras liv. bara dricka vin och umgås med varandra. hade jag vunnit på lotto hade jag flygit hit allihopa.
ibland behöver man mer än ett telefonsamtal. ibland behöver man bara få en kram. och ibland behöver man ge en kram eller två.
önskar jag kunde finnas där för er alla, att jag kunde dela på mig. 
 
vart ni än är, vad som än glädjer er eller bekymrar er, så vet ni att jag finns här. jag gör vad jag kan för att finnas vid er sida, oavsett tid på dygnet.
kärlek till er.
 
 

Likes

Comments

Inredning
så himla snyggt med new england stil. hittar en massa inspiration till huset. om man kunde kombinera det med lite shabby chic så det inte skär varandra skulle huset vara en dröm. 
gästhuset vill jag ha i havstema. snäckor, fina marinblåa färger, segelbåtar och livbojar. 
 
åh, vill bara få börja inreda nu och testa mig fram!
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
googlar heminredning och det finns så himla mycket fint som jag bara vill ha. blir en tripp till ullared när vi flyttat in. yeey.
bara väntar på att få nycklarna till huset. att veckorna kan gå så sakta. har redan börjat packa här hemma så det ser ut som ett bombnedslag med flyttkartonger i hela lägenheten. hatar att vänta, vill bara att saker ska hända på en gång!
 
händer inte så jättemycket i liv, bara jobbar en massa som vanligt, igår sökte jag jobb i stenungsund. diesel har blivit kastrerad, jag har haft mitt första fredagsmys med räkor, vart på liseberg och åkt helix och hjälpt natta att flytta. inte så mycket mer.
 
ikväll ska vi lyssna på jill johnson och avnjuta en tre rätters middag. blir nog gött. inte för att jag gillar hennes musik så jättemycket, men marcus är helt galen i henne så får väl offra mig när han ändå fyllt år!
 
 

Likes

Comments

Shopping
vi har blivit husägare och den första november flyttar vi in. jättemysigt hus med härlig utsikt och en stor tomt för våran vovve att springa på. inte mer än 10 minuter till stenugnsund och stora höga. ja, det känns fan underbart samtidigt som det känns overkligt.
 
jag inreder huset i huvudet varje dag och räknar ner. 56 dagar kvar. det är ju en evighet.
 
 

Likes

Comments