Shopping
ny sommarklänning, älskar't! ?
 
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
vi letar ju efter hus och nu har vi hittat ett som passar vår prisklass, våra krav, läget och ja, allt. till och med en bastu finns! och en hundgård. det enda som egentligen saknas är en jacuzzi, men det får jag spara pengar till och fixa själv ;-)
nu är det bara hela processen kvar, visning, besiktningsman, hoppas på att priset inte drar iväg allt för mycket osv..så kanske vi får oss ett hus. :)
 
i'm in love
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
 
 
funderar så det knakar på vad jag ska göra av mitt liv. kollat igenom utbildningar av alla dess former, men jag kan verkligen inte förmå mig att komma fram till vad jag verkligen verkligen känner för att göra.
öppna eget, tjäna bra med pengar, jobba med människor... 
 
man blir bara galen av att inte veta vad man vill jobba med. men det kommer la med tiden.

Likes

Comments

Sport
jag och mitt flyt: skulle gjort naglar idag, men dom avbokade min tid då hon vabbade, så blir inga naglar. dessutom är jag förkyld. bra start på summerburst-veckan. 
 
var ute i lördags och hade jättekul, första gången på länge som jag hade en lagom fylla och faktiskt kunde sova i sängen när jag kom hem. i vanliga fall sover jag på golvet för att allt snurrar så fruktansvärt. hahah
 
ett brons till mitt älskade tre kronor. ? det är mer än godkänt. jäkligt bra jobbat med tanke på att dom var uträknade från början. en riktigt grym insats i detta vm.
synd bara att finnarna inte tog ryssland, för det var verkligen det enda laget jag inte ville skulle vinna. fyyyy.
 
? sweden ?
 

Likes

Comments

Sport
då var det dags för semifinal för tre kronor. nu ser vi till att köra över ryssland och ta vår plats i finalen! heja heja! 
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
 
göteborg har bjudit på underbart väder. så underbart så kläderna klibbar fast på kroppen och man rör sig i slowmotion, så underbart så man till och med hör sig själv klaga över att det är FÖR varmt.
härliga dagar vid havet, svettiga promenader, första doppet i havet (dock ofrivilligt då jag ramlade i en gång på grund av att diesel ramlade i, och andra gången på grund av att diesel tappade sin boll ner för klippan och jag skulle ta den), en massa nya fräknar och en solbränd hy. 
 
alla gillar dock inte värmen, och det är fullt förståerligt med tanke på den stora tjocka svarta pälsen.
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
ikväll är det kungälvscruising. är ledig kvällen så ska ta mig ut med diesel och spana in mer än 300 snygga raggarbilar. blir nog kul. hade tänkt åka med själv, men jobbar tidigt imorgon så får avstå det festandet.
 
 
kommande veckan är det fullrulle i både mitt huvud och i min kalender. jobbar varje dag, gellacknaglar ska göras på måndag och fransarna ska förlängas på torsdag. även banden till summerburst ska hinnas hämtas ut vid något tillfälle. väskan måste packas och alkohol måste inhandlas. och direkt efter jobbet på fredag så åker vi in till stan för två dagars dansande och hotellfrukost. kommer bli sjukt roligt, men känns lite motigt just nu när man inser vilken vecka man har framför sig. 
inte nog med allt det som ska göras, så har man ju faktiskt ett hem och en hund att ta hand om också.
 
puss och kram, emilia
-?-
 
 
 

Likes

Comments