Vardagen i Göteborg
 
den här killen alltså. åh, mitt hjärta hoppar volter, får fjärilar i magen och världens fetaste leende på läpparna när jag tänker på honom.
om jag ska vara helt ärlig trodde jag aldrig att jag en dag skulle känna såhär för en annan människa. jag hade min kärlek och mitt liv i haparanda, trodde jag, men fan så jävla glad jag är över att jag flyttade och på ett bananskal träffade denna going. visst var jag lycklig förr, det kan jag inte förneka, men den här lyckan som HAN får mig att känna är liksom oslagbar. skulle inte byta honom mot någonting i världen.
 
är så sjukt lycklig över att få vara sambo med den finaste människan på denna jord. en människa som alltid är glad och det bara smittar av sig på mig. tänk, han är alltid glad! inte när jag väcker honom på natten då när jag kramar honom jättehårt, men annars. har så himla kul ihop med honom, bara en vanlig promenad genom kungälv kan bli veckans höjdpunkt. han har blivit min bästa vän och en människa som jag behöver min dos av varje dag. för annars saknar jag honom.
det bästa av allt? för varje dag som går känner jag att han älskar mig mer och mer, och jag bara smälter för han lite mer. om det ens är möjligt.
 
och hans familj och släkt som tagit emot mig med öppna armar. hade det inte varit för dom så hade jag haft en så sjukt hemlängtan vareviga dag. men det behöver jag inte ha, för jag känner mig som en i familjen och är alltid välkommen. underbara människor.
 
det trodde jag aldrig. men jag är förbannat lycklig, även om jag saknar mina fina vänner varenda dag.
 
nu ska jag städa lägenheten och laga god middag åt oss. för det förtjänar han! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Tjena folket! Tänkte slänga in en lite uppdatering om vad jag pysslar med så ni hänger med i svängarna.
 
I helgen var jag, Marcus och hans familj i Danmark. Sov på hotell och badade på The Reef. Det var kul, åkte rutschkana och dunkade in skallen i väggarna för att vi skulle hålla på och leka.. Och nacken fick sig också en rejäl smäll. Hahaha. Mörbultad gammal tant på badet. Blev lite alkohol också, både på båten, badhuset och sen till kvällen var jag och Marcus ut och checkade läget på stan. Tänkte dra ut på en nattklubb, men puben var fan så mycket roligare. 
Jättemysig resa och en hel del bortspelade pengar i spelmaskinerna. Jag vinner aaaaldrig. Men det gör mig ingenting, för otur i spel betyder ju tur i kärlek! ;-)
 
Annars har jag vart på Lotta på Liseberg med fina kollegor. Bakat mina första bullar, som faktiskt fick godkänt. Firat midsommar hos Robin med några goa människor. Åkt inlines. Promenerat uppe i Fontin. Haft besök av min fina familj. Det vill säga syster med barn, lillebror och fllickvän. Åh, älskar min familj. Det bästa man kan önska sig. Vi var ju självklart på Liseberg ;-) Och så har jag bara myst med min favoritkille.
 
Och denna veckan har jag bara jobbat, tränat och inte gjort så mycket mer. Idag blir det mest troligt utgång på Hatten med några från jobbet. Börjar dock 07 imorgon så får bli en luuuuuugn kväll. 
Nästa helg kommer bli awesome, för då är det Gyllene Tider på Ullevi!!! AAAH. Grymt.
 
Yes, väntar på en man som ska kolla på bilen. Hoppas han kommer snart så jag kan dra och gymmaaaaa. Segt att vänta på någon som skulle vara här mellan 9-10. 
PUSS OCH KRAM
 
 

Likes

Comments