Vardagen i Göteborg

Jag älskar dig, Marcus. Du får mig att orka mer än någon annan, du får mig att ta fram de bästa sidorna av mig själv. Kan ärligt säga att jag är en bättre människa än jag någonsin varit, allt tack vare dig.

Jag är så lycklig som träffat en kille som dig ?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Jag är sämst på att blogga, men vad gör det för finns ändå ingenting intressant att skriva juu!
Elleeeer?
 
Dagarna Tina var här var helt awesome. Vi drack vin och grillade på fredag, innan vi gick ut i Kungälv. På lördag var vi ut till havet och solade och chillade. Sen åkte vi till Robin för poolhäng, men regnet satte stopp för våra planer. Det verkligen hällde ner från himlen, har aldrig varit med om något liknande. Otroligt!! När regnet avtog blev det bad, lekar i poolen, pizzakäk och en massa kul snack och alkohol. Tog en taxi in till götet och fick oss en guidad tur på engelska på väg mot avenyn. Hahahah, bäst. 
Excet, helt gaaalen krog. Aldrig varit på något liknande, hittade verkligen ingenstans. Flera våningar och dörrar och olika dansgolv och barer till höger och vänster. Vi hängde på schlagerbaren och dansade hela natten lång. Skulle leta upp ett matställe och från ingenstans kommer Anton och hans vänner och helt plötsligt blir någon tagen av polisen, och så blir det såklart en massa irritation eftersom polisen var aslöjlig. Aja, vi drog och käkade och sen åkte vi hem!
 
Söndagen var tung, två dagars bakfylla och ändå drog vi till Liseberg och, drack lite och åkte karuseller. Jag vågade dock inte åka allt som Tina och Anton åkte, men tur jag hade sällskap av Tinas kusin med fru. En hel dag med mat och karuseller fick vi ihop.
På måndagen shoppade vi och jag hittade en hel del fina grejer. Härligt att slösa pengar på kläder, det är ju det bästa som finns! 
Och på tisdag åkte vi till vadholmen för en picknick i skärgården. Så himla mysigt.
 
Sen Tina åkte har jag i princip bara jobbat varje dag. Men har självklart hunnit med lite annat också. Våran nationaldag firade vi på fästningen. Riktigt kul med Markoolio som artist, han är ju grym på att bjuda på sig själv och showa till det! På kvällen grillade vi med Marcus familj. En kväll var vi och grillade hos Jim och Carola. Älskar att åka dit och umgås med dom, så härliga. Under helgen var jag och älskling inne i stan och shoppade lite, åt gott och bara gick omkring. Och nästa dag gjorde vi ett försök till att sola och bada med Alex och Carro men regnet kom rätt fort.
 
Min födelsedag spenderades först på jobbet, sen åkte jag och Marcus in till stan och promenerade, käkade på Hard Rock (i desserten kom det ballonger och ljus och lite finsång av personalen, bara för att mackan är så knäpp hahah), och sen baksmällan 3 på bio. Mitt sällskap såg dock bara halva filmen innan han somnade, haha så söt. 
 
Idag är jag ledig och regnet öser ner från en grå himmel, finns inte de minsta tecken på att regnet kommer avta ens de närmaste timmarna så jag ska ta och storstäda. Och slänga ihop en kladdkaka! Yeees.
 
Puss på er mina fina där hemma i happis, ni är bäst och jag saknar er jätteeeeeeemyyycket <3 Men en resa hem inom de närmaste månaderna lär nog bli av ;-)
 
 

Likes

Comments