Vardagen i Norge

Hur är det möjligt att jag träffat en så himla fin kille som Marcus? Otroligt. Han ställer upp för mig hela tiden, han får mig att känna mig viktig, omtyckt och fin. Han är underbar, min fina kille.
Tänk att han vill vara med mig. Åh.

Puss på dig hjärtat ?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardagen i Norge
Fyfan vilken mensvärk jag har. Daaaamn. Håller på att spy av smärta när det väl kniper tag. Hate it. 
Men nu var det inte för att beklaga mig över min mensvärk som jag skulle blogga, nej utan för att jag är lycklig! ;-)
 
Jag ska bli sambo. Adressändringen ligger i Kungälv och väntar på underskrift. Jag ska bli en go Göteborgare. Jag ska få bo med den finaste killen man kan tänka sig. Åh. Ungefär sex veckor kvar. Men redan om en vecka går första "flyttlasset" (dvs, första resväskan, hehe). Gud vad underbart!!!! <3
Puss på dig Marcus! ;*
 
Förra veckan jobbade jag 77 timmar. Den här veckan fortsätter jag i samma spår och jobbar ungefär 68 timmar, och har ändå lördagen HELT LEDIG. Mysigt! Skrapade ihop 237 timmar denna löneperiod, så bör ju få en rätt okej lön tycker man ju. Men det återstår helt enkelt att se.
 
Nu dags för lite matlagning i helvetesköket och sen iväg för jobb! Puss
 

Likes

Comments

Vardagen i Norge
Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut,
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring.
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut,
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.
Du säger att du minns och att det känns som igår,
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg.
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt.
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen.

Jag gav upp för länge sen.

Likes

Comments

Vardagen i Norge
Haft en underbar helg med lite mer nöje än vila. Såklart spenderades den med min favoritkille Marcus. Träffade hans familj och andra släktingar och riktigt fina och härliga människor var det. Dessutom var vi på kickboxningstävling och hade mello-kväll hos hans kusin med flickvän. Tiden går så fort när jag åker dit på mina två lediga dagar varannan vecka. Det suuuuger.
Men snart blir det ändring på det, bara sju veckor kvar! <3
 
Denna vecka är en helvetes-vecka. Jobbar 70h. 10 vakter på sju dagar säger väl rätt mycket om att mina veckor är för korta och dygnet inte räcker till? Men jag biter ihop, för snart är det över och känner jag mig själv rätt så kommer jag sakna dessa 15 timmars dagar rätt fort. Men, träningen sätts åt sidan då dygnet som sagt inte räcker till, vilket jag tycker är astråkigt. Vill verkligen hinna träna. Finns ingen skönare känsla, enda gången man känner att man faktiskt gjort något. Enda gången jag är nöjd med vad jag åstadkommit. Börjar hitta tillbaka till den där gamla goa träningsnarkomanen, trist bara att man måste jobba nu när man blivit äldre. Hade jag fått välja hade jag kört 2-3 pass om dagen och fått cash för det. Vilken dröm. 
Träning, nemas problemas (när dygnet räcker till alltså vilket tyvärr är väldigt sällan nu för tiden). Kosten däremot är något jag jämt kämpar med. Såna här dagar som idag till exempel hinner jag knappt äta. Och det funkar ju inte riktigt ifall jag vill bygga muskler och få igång min fettförbränning och så vidare. Har försökt med en massa metoder, ta med mig färdigkokta ägg till jobbet, turkisk yoghurt etc. för att snabbt och lätt kunna trycka i mig för att hålla blodsockret uppe. Dock hinner jag inte ens med det!! Dessutom är matlusten försvunnen. Försöker tvinga i mig, men det förstår ju vem som helst att det inte heller funkar.. Nej, det måste jag fixa! Blir säkert bättre när jag får bo med min snygging som äter bra och ofta! Läääängtar. Då kommer jag ha tid att träna en gång om dagen också! 
 
Nu dags för sömn, imorgon jobbar jag inte dubbelt så då hinner jag trääääna, wooooop! PUSSS
 

Likes

Comments

Vardagen i Norge
Vet ni en sak? Jag har kommit till en punkt här i min nya vardag då jag inte är nöjd. Jag jobbar, tränar, äter och sover. Inget mer, inget mindre. Ingenting dåligt egentligen, jag gillar ju det, men det är inte tillräckligt för mig just nu. Dessutom är det här livet i kollektiv ingenting att höja hatten för. Kommer jämt hem till ett äckligt stökigt kök efter att ha jobbat och tränat hela dagen och måste börja städa efter andra vuxna människor innan jag själv kan få mat i mig. Toaletterna på flygplatsen är fräschare än den jag tvingas använda i mitt eget hem. 
Nej, det är dags för mig att förflytta mig. Helst skulle jag vilja dela på mig i fyra delar. En del av mig till min fina syster och mina älsklingsungar som jag bara vill finnas till för varje dag, till mina vänner och min älskade familj uppe i norr så jag slipper känna denna äckliga hemska saknad varje dag, till Marcus som jag bara älskar att spendera tid med och sen en del som är ute och reser och flänger och bara ser hur stor vår värld egentligen är.
Är inne på min femte månad här i grannlandet och jag har träffat underbara människor som jag garanterat kommer ta mig tid till att träffa när vi skiljs åt. Har lärt mig otroligt mycket, inte bara av dessa underbara svenskar jag mött, utan även om jobbkulturen här och norges faschinerande och otroligt speciella språk. Humlesnurr.
Två månaders uppsägning på detta boende, så i maj drar jag vidare. Vart det bär av återstår helt enkelt att se. Har hela världen framför mig.
 
Jobbat från 07-22 idag. Det var inte alls farligt. Har dock ingen tidsuppfattning, för mitt huvud säger att det var igår jag jobbade 07-14 på hotellet trots att det också var idag. Förvirrad tjej hög på koffein. Ja, jag har druckit fem koppar kaffe idag. Jag som dricker en kopp i månaden. Sjuk energikick såhär på kvällskvisten. Hade inte mina fötter varit uppsvällda och ömma hade jag tagit mig en joggingtur i mörkret. Men istället tar jag och skriver mig ett nytt CV som innehåller allt det nya jag lärt mig här i Norge. Spännande.
 
Är ledig först nästa helg, så på fredag när jag slutar (klockan 22) bär det i vanlig ordning av till Göteborg för en myshelg med finaste. Och det kan jag med all rätt unna mig, för då har jag knåpat ihop 68 timmar på dessa sju raka arbetsdagar.
 
Avslutar med att säga att jag är fettimponerad av Asplöven som spöade Djurgården, utan att ha något att spela för. Det är grymt bra jobbat, och Allsvenskan även nästa år. Härligt!!
 
 
 

Likes

Comments