Livet som student&mamma

Vi börjar närma oss visning så här städas och skrubbas det för fullt. Ska bli skönt när hela husförsäljningen är över! Inte bara för att jag vill veta vad vi får för huset eftersom den här ovissheten är jobbig. Men även för att få det svart på vitt när vi ska flytta ut och för att få veta vilka våra nya grannar blir. Det är en skräckblandad förtjusning att sälja sitt hus.

Idag på förskolan nämnde Liams pedagog att hon är en hemnet-nörd och hade sett vårt hus ute och nu visste precis hur vi bor.

Imorgon är det dags för seminarium igen. Näst sista för den här läsperioden. På fredag kommer pappa. Han jobbar i "närheten" (i norrländska mått är 120km ingenting) och mellanlandar hos oss innan han åker till nästa jobb. Ska bli så kul och få visa pappa vad vi fått gjort både här i huset och på nya tomten. Och för att inte tala om glädjen Liam kommer känna när han får busa med moffa!

Blev en snabbkaffe hos Angelica och Milton idag för att samla energi. Det är bästa återhämtningen, att få träffa sina vänner om än för en snabb stund.

Vi har en hel del kvar att städa inför söndagens visning, men mycket är svårt att ta i förväg eftersom man har en kladdig unge hemma. Så det blir röj på lördag och söndagmorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Liam 1 år

Den här ungen är anledningen till allt jag gör och tar på mig, jag gör allt och lite till för att ge honom allt jag kan och lite mer därtill. Han ger mig så mycket energi och glädje och jag vill ingenting annat än att spendera min tid med honom, det är den tiden jag värdesätter mest. Jag har lärt mig att aldrig ta livet för givet och därför kommer jag alltid ge honom all min lediga tid. Behöver ingenting annat. ❤️

Likes

Comments

Livet som student&mamma

Idag var tanken att jag skulle unna mig egentid i form av lite gott framför ett avsnitt av någon rolig serie. Det blev inte så mycket med det än så länge, för efter att ha varit på jobbet och kommit hem till ett kaos så var det bara att ta tag i det kaoset. Marcus och Liam är och tittar på babblarna nu, Liam tycker säkert att det är superkul! Hade gärna varit med, men jag behöver verkligen sitta ner på röven och göra ingenting ibland också.

Hoppas ni alla har en trevlig påsk! Vårt påskfirande är ingenting att hurra över, vi städar och röjer, åt korvstroganoff på påskafton och jag har jobbat. Vi tar igen det påskfirandet nästa år!

Nu ska jag leta upp någon serie på Netflix.

Likes

Comments

Liam 1 år

Det är mycket som händer i utvecklingen i det här lilla livet. Han lär sig hela tiden nya saker, och han blir bara snabbare på att klättra, riva ner saker och att snappa upp vad vi gör. Han är en hjälpsam liten pojk som alltid ska vara med på vad man grejar med och varje gång vi går ut genom ytterdörren ska han till Diesels mat-tunna och kasta ut mat till honom.

Det senaste han börjat med är att klättra upp på matbordet för att sätta sig ner i sin matstol...

Varje dag får vi skratta åt den här busungen.

Likes

Comments

Liam 1 år

Vi önskar er alla en glad påsk med massa godsaker och mys med era nära!

Likes

Comments

Projekt Tallbacken, Tips

Det här med att städa inför en visning, hur mycket ska man egentligen städa? Ibland undrar jag om jag tagit det till en ny nivå då jag skrubbat väggar, rivit ner alla gardiner som ska ner och tvättas nu, torkat damm ÖVERALLT, skrubbat rent fläkten i köket. Känns mer som ett flyttstäd kanske.. Äsch då, det ska vara rent och fräscht så att husets nya ägare ser det vi ser i det här huset.

HÄR hittar ni vårt hus på hemnet, in och kika och tipsa era nära och kära som söker hus. Det är verkligen grymt läge, ni får grymma grannar (dvs oss) och huset är verkligen supercharmigt! Vi trivs så bra här så vi inte flyttar längre än 50m. ;)

Likes

Comments

Livet som student&mamma

Jag tänker inte ens be om ursäkt längre för att jag inte hunnit uppdatera bloggen, för det är så min verklighet ser ut.

Jag har hunnit med följande:
- Blåvitt-premiär med Marcus, sjukt jäkla grymt!!! Det var jag och över 30 000 pers till. Häftigt.
- Sexparty hos Natta, superroligt att träffa alla goa tjejer.
- Bänkad framför TVn varannan dag när Frölunda haft match.
- Mysiga lekträffar med bästa vännerna.
- Sena kvällar med bästa vännerna.
- Massa plugg, och godkänt tenta.
- Alldeles för många sjukdagar i familjen.
- Jobb, jobb, jobb.
- Haft mäklaren på besök och fått huset upplagt på hemnet
- Påbörjat storstäd inför visning.
- Skrivit meterlånga listor för att få koll på vad som ska göras och när.

Vad som väntar:
Nästa vecka har jag seminarium, dessutom ska inlämningen i HÖK på 5HP vara klar snart så jag siktar in mig på att vara klar till veckan så att jag i lugn och ro kan granska innan den ska lämnas in. Vi har visning på nästa söndag och jag jobbar hela denna påskhelgen.

Likes

Comments

Livet som student&mamma

Och så börjar sommaren närma sig på riktigt! April! Det är nu endast två månader kvar till husleverans (ja, jag vet att jag tjatar), jag och Marcus firar två år som förlovade samma dag som det är ett år sedan Liam döptes. <3 Inser när jag skriver detta att tiden har gått fort, för två år sedan när vi förlovade oss var jag gravid, och det känns inte som att det var så länge sedan. Men tydligen två år sedan... Så är det.

Jag har fullt upp i skolan den här månaden, för det närmar sig sluttampen av det första året på högskolan.

Glöm inte bort att det är okej att luras idag, men bara om saker som inte sårar den som blir lurad eller andra runt omkring. :-) Med sagt önskar jag er en trevlig första april med massor av skoj!

Likes

Comments

Projekt Tallbacken

Matsalsbordet och stolarna KOMMER att gå i detta stuk. Dock är jag inte riktigt pigg på tanken att lägga ner 30k på en matgrupp med sex sittplatser när jag egentligen vill ha åtta. Så vi får se vad vi beslutar oss för när den dagen är kommen. Men alltså, matgruppen är ju så fruktansvärt snygg så jag inte kan sluta titta på den. Galet snygg!

Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping

Det senaste inköpet till familjen var ingenting mindre än en fönstertvätt. Och efter att Marcus testade den fick den mer än godkänt! Det gick riktigt fort och smidigt och resultatet var riktigt bra. Tidigare körde vi ju på oldschool metoden, sprayflaska med en kökshandduk och en raka. Det blev inte alltid jättebra resultat eftersom det var svårt att få till fönstren utan ränder. Ni förstår nog vad jag menar.

Vi är i alla fall nöjda och tycker att det var väl investerade 500kr!

Finns att köpa här: Kärcher

Likes

Comments