FRAKKE // ZARA, TASKE // PROENZA SCHOULER, SKJORTE // MANGO, BUKSER //H&M, SKO // ZARA, ØRERINGE // JANE KØNIG

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

FRAKKE // ZARA, HALSTØRKLÆDE // LALA BERLIN, TASKE // BALENCIAGA CITY, TRØJE // AMERICAN VINTAGE, NEDERDEL // CECILIE COPENHAGEN, SKO // ISABEL MARANT, UR // MARC JACOBS, COVER // KENZO, ARMBÅND // JANE KONIG + ANNI LU, RINGE // JANE KONIG, ØREINRGE // JANE KONIG + ATELIER VALEUR

Likes

Comments

Her ses nogle øreringe, som jeg de sidste par dage, har fået lavet mig. Jeg er helt vild med dem, og jeg elsker, at jeg selv kan kombinere farver og mønstre, lige som jeg vil have det. Hvad synes i?

Likes

Comments

Jeg har en stor passion for bolig og interiør, hvilket har resulteret i, at jeg efterhånden har brugt mange timer i Kalejdoskops bolighus i Aalborg, som åbnede i septemper 2015. I bolighuset er der noget for enhver smag, men det jeg er faldet for, er det rustikke look med et gennemgående præg af nordiske elementer.

Her er nogle billeder, som jeg gennem tiden har taget derinde.

Likes

Comments

1 // HER, 2 // HER, 3 // HER, 4 // HER, 5 // HER, 6 // HER, 7 // HER, 8 // HER, 9 // HER, 10 // HER, 11 // HER

En ny trend i modeverden, som de fleste nok har bidt mærke i, er farven pink. Enten som et fuldt look, her eksempelvis med den lyserøde hoodie fra Saks Potts (matchende bukser fåes) eller enkelte statements, der giver outfittet et fedt touch. Det er ikke til at undgå, at støde ind på de lækre lyserøde og pinke items i de forskellige butikker og på nettet, og netop derfor har jeg samlet nogle af mine favoritter i en collage. Selv er jeg helt forelsket i undertøjet fra Love Stories, silketørklædet fra Lala Berlin og blusen fra Geztus. Faktisk har jeg fornyligt anskaffet mig den lyserøde taske fra Proenza Schouler (PS1 Tiny), som jeg helt sikkert vil tage meget mere i brug.

Likes

Comments

1 // HER, 2 // HER, 3// HER, 4 // HER, 5 // HER, 6 // HER, //7 HER, 8 // HER

Lige fortiden har jeg en stor kærlighed til en masse forskellige smykker, og her ses en række af mine favoritter. Selv har jeg lige anskaffet mig de små shell øreringe fra Jane König.


Likes

Comments