Personlig

Hei igjen alle sammen!

Nå er det lenge siden jeg har vært aktiv her og det beklager jeg for. Jeg har nylig vært med på en teateroppsetning av musikalen Grease og jeg har vært opptatt med skole og andre prosjekter. Nå som jeg kan si meg ferdig med teater utenfor skolen, er jeg usikker på hva jeg skal fylle fritiden min med. Jeg kommer til å melde meg på flere oppsetninger etterhvert, men nå trengs en liten pustepause. Ettersom jeg har vært hjemme en stund nå etter skolen har det gått opp for meg at jeg ikke har så mye å gjøre. Hva skal man finne på i hjemmet?

Her om dagen slo det meg. Jeg føler ikke at jeg vet hvem jeg er lenger, nå som jeg ikke har noe å finne på. Hvem er man egentlig? Er det rart å si at jeg vil "finne meg selv"? Jeg er veldig glad i å drive med musikk, dans og drama, men i det store og hele vet jeg faktisk ikke hvor jeg vil lande og hvordan fremtiden min vil se ut. Det er noe jeg skal innrømme at skremmer meg litt. Jeg er vant til å vite sånn ca hva jeg går til, men nå vet jeg ikke. Jeg har to år igjen på Videregående, men etter det vet jeg ikke. Jeg tror jeg vil gi litt slipp på det nå, og heller ta det litt etterhvert når den tid kommer. Nå vil jeg egentlig kun fokusere på å finne meg selv og som de sier "live in the moment".

Til neste gang
- Emilie <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Personlig

Hei igjen.

I dag var min første skoledag etter ferien og jeg må si dagen ikke kunne blitt verre! Først og fremst sov jeg veldig lite i går natt. Jeg tror jeg må prøve å få døgnrytmen på plass igjen, men det er jeg vel ikke helt alene om.. Timene i dag var ikke så veldig spennende og det ble masse drama fra starten av dagen. Det var så mye som gikk i surr og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal tenke. Jeg orker ikke så mye drama og diskusjoner for dagen, så at dette skulle komme opp i dag var ikke så ålreit. Jeg ville bare få ting klart, men det ble bare verre. Jeg håper ikke denne hendelsen vil ødelegge for resten av skoleåret...


Vi snakkes!

Likes

Comments

Har du noen gang hatt lyst på noe, men du vet du ikke kan få det? Den følelsen som bygger seg opp på innsiden av deg og det hele føles ut som en tikkende bombe? Jeg kan åpent og ærlig si at det er en av de verste følelsene som finnes. Du må bare bite tennene sammen og glemme det. Et nei er et nei. Selv om du kanskje ikke får høre et fysisk nei så vet du selv at det ikke er bra for deg. Du blir kanskje litt deppa, men når alt kommer til alt så innser du at du egentlig ikke har brukt for det du en gang ville ha. Det tar bare litt tid. Jeg beklager om dette var uforståelig, men jeg måtte bare få delt tankene mine. Jeg avslutter her for idag.

Vi snakkes.

  • 45 lesere

Likes

Comments

Innkjøp

Hei dere.

For noen dager siden kjøpte jeg meg to par sko. Jeg må si jeg er veldig fornøyd. Bestillingen kom etter to dager og skoene satt som et skudd! Ville bare dele dette kjøpet med dere og om dere ønsker å ta en titt selv ligger linkene for hvert par under bildene.

Vi snakkes.

Boots - Sofia khaki vinter
Du får kjøpt skoene HER

Støvletter - Julia svart 2016
Du får kjøpt skoene HER

Likes

Comments

Personlig

Heihei!

Denne helgen har jeg tilbrakt mye av dagene under tepper med pcen på fanget. Når jeg faktisk har litt tid til å slappe av setter jeg som oftest på en serie på Netflix eller Viaplay. Når det kommer til serier er jeg egentlig ganske så kresen. Om jeg har sett på en god serie finner jeg sjeldent en som er like bra. Jeg ser ofte serier på nytt og kunne trengt noen tips. Om dere har noen gode serier å anbefale setter jeg veldig stor pris på det. Det er også morsomt å få høre hvilke serier dere ser på om dagen. Nå ser jeg på How I met your mother og jeg må si jeg liker serien veldig godt. Den er morsom og underholdene.Vi snakkes.

Likes

Comments

Personlig

Heihei.

I dag fikk vi fri fra skolen for å samle inn penger til aksjonen "leger uten grenser". Jeg bestemte meg da for å betale fra egen lomme og tok heller dagen fri. Jeg fikk sove lenge og begynte dagen min med å lage amerikanske pannekaker. Som det står i tittelen så har jeg hatt en veldig avslappende dag hvor jeg egentlig ikke har gjort noen ting. Jeg holdt meg nesten bare hjemme og slappet av.


Jeg dro innom treninga tidligere i kveld og fikk tatt noen bilder. Jeg trente jo også, men treneren min kom ikke i dag. Vi trente veldig fritt og da tenkte jeg at jeg skulle bruke sjansen mens jeg hadde den. Under er noen av bildene som ble tatt. Jeg tok en del av bildene selv. Beklager at noen av bildene ble litt uklare.Vi snakkes.

Likes

Comments

5 ting å gjøre før man dør

Har du noen gang bestemt deg for at akkurat det vil du gjøre i fremtiden? Det er mange som ønsker å gjennomføre forskjellige ting før de dør, men ikke alle lever ut disse drømmene. Jeg har også mye jeg vil gjøre før jeg dør, derfor har jeg satt opp listen under.

1. Jeg vil dra på roadtrip gjennom Route 66 med en av mine beste venner i en gammel van.
2. Jeg vil dra til Den forbudte by i Kina.
3. Jeg vil hoppe i fallskjerm.
4. Jeg vil lære meg flytende gresk.
5. Jeg vil ha vært inne i en pyramide.


Hver uke skal jeg legge ut en liste med fem ting man kan gjøre før man dør. Kanskje dere får noe inspirasjon og finner noen nye mål dere kan sette på listene deres. Kom gjerne med forslag og legg gjerne til listene deres nede i kommentarfeltet. Jeg tror jeg kommer til å poste disse innleggene på onsdager, men det kommer litt ann på når jeg får tid også.

Vi snakkes.


Likes

Comments

Personlig


Nå har det vært noen lange uker og jeg må si jeg gleder meg til jul! Jeg har nå skole til 15.50 nesten hver dag, teater på tirsdager og kunstløp onsdag, torsdag og fredag. Jeg er sliten og begynner å merke det veldig godt på kroppen. Jeg har begynt å legge meg tidlig i helgene for å få i meg mer søvn.

Nå har vi begynt med tentamen i musikk, dans & drama også. Jeg synes det er kjempemorsomt å få jobbe i store grupper og sette sammen stykker på 5-10 minutter, men man må jo ikke se bort ifra at man fort støtter på utfordringer. Alle skal få sakt sin mening og alle vil ha med sine ideer i produktet. Jeg og de andre i gruppen min bestemte oss for å begynne helt på nytt igjen, selv om vi da nesten var helt ferdige. Trist, men sant. Vi har kommet opp med enda bedre ideer og vi skal jobbe mye med det i morgen.


Over til noe helt annet. Nå har jeg meldt meg på konkurranse i desember. Jeg gruer meg noe sykt! Jeg gleder meg jo også, men nå skal jeg endelig etter så lenge hive meg ut i det. Jeg har bestått de testene jeg trenger og har program og hele pakka. Det som skremmer meg mest er at jeg skal konkurrere mot en av vennene mine. Vi har trent sammen i snart to år, så det blir spennende. Om alt skulle gå galt og om jeg skulle havne nederst på lista så er ikke det så ille. Det viktigste for meg er at jeg er med på noe og koser meg ute på isen.

Jeg komme til å blogge mer senere, men det er ganske fullstappa uker nå.
Jeg tar en tur innom neste gang jeg får tid.

Vi snakkes.

Likes

Comments

Personlig

Hei igjen!

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å skrive et blogginnlegg. Jeg har blogget mye før, men siden jeg har fulle programmer i hverdagen har jeg ikke hatt så mye tid til å få satt meg ned med dette. Jeg er nå tilbake med ny blogg og jeg gleder meg veldig til å dele ting med dere! Jeg må innrømme at etter jeg startet på videregående skole har mye forandret seg. Jeg får ofte inspirasjon til å skrive og jeg har funnet ut hva jeg ønsker å drive med.

Jeg ønsker å bli skuespiller. Jeg har alltid elsket å stå på scenen. Teater og musikk har virkelig vært en stor del av meg og jeg vet nå at dette er noe jeg vil gå videre inn på. Jeg vet at det er en lang og vanskelig vei å gå. Det er ikke den tryggeste veien å gå heller, men for meg er det verdt det. Hva om det faktisk går min vei da? Man vet aldri før man prøver. Jeg går på dramalinje med mange fantastiske folk som jeg har blitt glade i veldig fort. Vi jobber sammen og har det utrolig morsomt. Jeg må si det føles bra å bli sett for den jeg er.​Jeg har alltid vært den jenta som ikke sier så mye og som ikke viser seg fram. Hun som ikke blir sett og det er jeg lei av. Jeg bestemte meg for en stund siden for å snu litt på dette. Under avslutningen i 10. sto jeg på scenen foran rundt 400 folk og så frykten min inn i øynene. Jeg viste meg fra en side som veldig få hadde sett før. Jeg sang for dem. Det virker kanskje ikke så stort, men mange ble overrasket over det jeg gjorde. Ingen hadde sett meg så godt som den kvelden. Nå har jeg mye bedre selvtillit og styrke innvendig.

Nå er det min tur til å vise meg frem litt. Jeg skal passe på å holde bloggen oppdatert. Jeg kommer til å fortelle om meg selv, hva jeg gjør i hverdagen og dele mine tanker med dere. Jeg gleder meg veldig til å fortsette med dette og jeg er glad for at jeg fikk inspirasjon til å fortsette å skrive.

Vi snakkes.

Likes

Comments