Heihei!

Føler du deg litt nedfor og trenger litt girl power? Jeg kommer til å legge ut linker til en del sanger som ofte får meg i bedre humør. Enjoy!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 49 Lesere

Likes

Comments

Personlig

Hei igjen, nå er det en liten stund siden sist.
Skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke sikker på hva jeg skal fortelle... Det gikk opp et lys for meg tidligere i dag, noe som har gjort kvelden min bedre. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Akkurat nå bryr jeg meg ikke om noe. Jeg overtenker ingen ting, jeg er ikke sur eller bitter, heller ikke trist. Jeg har vel egentlig bare gitt litt faen. Hvor lenge det forblir sånn vet jeg ikke, men for en gangs skyld er det godt å ikke bry seg så mye. Det er godt å slippe alt stresset og alle følelsene. Jeg er tom for tanker. Det har blitt en ro i meg.


Likes

Comments

I det siste har jeg begynt å stille meg selv dette spørsmålet veldig ofte.. Går jeg egentlig fremover eller har jeg begynt å gå tilbake til det som var? Når hverdagen din plutselig byr på uventet forandring er det kanskje ikke så lett å vite hvilken retning du skal bevege deg i. Jeg sluttet på kunstløp for snart ett år siden, men nå har jeg tenkt meg tilbake på isen. Jeg fortsetter med musikk på fritiden hvor jeg skriver egne sangtekster og utdyper følelsene mine via musikk. Dette gjorde jeg før og nå virker det som om jeg bare går tilbake. Spørsmålet er vel egentlig om jeg beveger meg fremover via de gamle rutinene, eller om jeg går tilbake for å dekke over og å glemme det som nylig har vært. For meg er dette vanskelig. Noen dager føler jeg at jeg går fremover, andre dager tilbake, men jeg føler også ofte at jeg bare står stille på samme sted. Det er vanskelig å forklare, men jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som kan føle dette.

Jeg føler at jeg har mistet meg selv, samtidig som mange andre. Jeg føler ikke lenger at jeg vet hvem jeg er og hva jeg gjør. Jeg ser ikke mening med det jeg gjør, for akkurat nå står tiden stille. Jeg kommer meg ingen vei, verken frem eller tilbake. Jeg er en ukjent for meg selv og jeg jobber stadig med å finne ut av hvem jeg egentlig er som person og hva som er mine mål videre. Jeg jobber hardt med meg selv både hjemme og rundt andre, men jeg ser kun en skygge av meg selv. Kort oppsummert..

  • 66 Lesere

Likes

Comments

Personlig

Når jeg lukker øynene mine ser jeg for meg at jeg ligger i en sjø. Vannet er kalt, det er dypt og jeg befinner meg mellom bunnen og overflaten. Øynene mine er lukket og luften i lungene mine minsker med tiden. Etter en stund merker jeg at jeg må ha mer luft. Jeg må komme meg opp til overflaten for å trekke pusten, men det er noe som holder meg igjen. Jeg prøver å svømme oppover, men tyngden som holder meg nede blir bare større og større med tiden som går. Det er tungt og vanskelig å svømme. Det er som om noe eller noen holder meg nede. Jeg kjenner angsten og redselen i kroppen, jeg må fortsette å svømme. Jeg må kjempe hardere for å komme meg løs. Etterhvert tenker jeg at det er enklere å gi etter. Det ville være enklere å slutte å svømme, men jeg vil ikke drukne. Jeg nekter å gi opp.

Jeg er ikke den eneste som har det som dette. Mange barn, ungdommer og voksene befinner seg i slike situasjoner. Problemet er at for mange blir det for vanskelig å komme seg løs. De velger å gi opp. De kommer seg aldri opp til overflaten og får fylt lungene med luft.

Til slutt åpner jeg øynene og sparker fra. Jeg bruker alle kreftene jeg har igjen på å komme meg løs, og jeg merker at jeg litt etter litt kommer nærmere overflaten. Det som holder meg igjen slipper sakte taket. Sjøen jeg ser for meg er av mine tårer og indre tristhet og depresjon. Det som holder meg igjen er tyngden jeg bærer med meg hver eneste dag. Da jeg valgte å åpne øynene så jeg overflaten, det fikk meg til å velge å fortsette å kjempe. Jeg vil ikke drukne i sorgen. Jeg vil heller prøve å fokusere på å komme meg fremover, komme meg til målet. Det er enda et lite stykke til overflaten for meg, men jeg vet at jeg vil komme meg dit i tide. Jeg velger å ikke gi opp.


Likes

Comments

Personlig

Hei igjen alle sammen!

Nå er det lenge siden jeg har vært aktiv her og det beklager jeg for. Jeg har nylig vært med på en teateroppsetning av musikalen Grease og jeg har vært opptatt med skole og andre prosjekter. Nå som jeg kan si meg ferdig med teater utenfor skolen, er jeg usikker på hva jeg skal fylle fritiden min med. Jeg kommer til å melde meg på flere oppsetninger etterhvert, men nå trengs en liten pustepause. Ettersom jeg har vært hjemme en stund nå etter skolen har det gått opp for meg at jeg ikke har så mye å gjøre. Hva skal man finne på i hjemmet?

Her om dagen slo det meg. Jeg føler ikke at jeg vet hvem jeg er lenger, nå som jeg ikke har noe å finne på. Hvem er man egentlig? Er det rart å si at jeg vil "finne meg selv"? Jeg er veldig glad i å drive med musikk, dans og drama, men i det store og hele vet jeg faktisk ikke hvor jeg vil lande og hvordan fremtiden min vil se ut. Det er noe jeg skal innrømme at skremmer meg litt. Jeg er vant til å vite sånn ca hva jeg går til, men nå vet jeg ikke. Jeg har to år igjen på Videregående, men etter det vet jeg ikke. Jeg tror jeg vil gi litt slipp på det nå, og heller ta det litt etterhvert når den tid kommer. Nå vil jeg egentlig kun fokusere på å finne meg selv og som de sier "live in the moment".

Til neste gang
- Emilie <3

Likes

Comments

Personlig

Hei igjen.

I dag var min første skoledag etter ferien og jeg må si dagen ikke kunne blitt verre! Først og fremst sov jeg veldig lite i går natt. Jeg tror jeg må prøve å få døgnrytmen på plass igjen, men det er jeg vel ikke helt alene om.. Timene i dag var ikke så veldig spennende og det ble masse drama fra starten av dagen. Det var så mye som gikk i surr og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal tenke. Jeg orker ikke så mye drama og diskusjoner for dagen, så at dette skulle komme opp i dag var ikke så ålreit. Jeg ville bare få ting klart, men det ble bare verre. Jeg håper ikke denne hendelsen vil ødelegge for resten av skoleåret...


Vi snakkes!

Likes

Comments

Har du noen gang hatt lyst på noe, men du vet du ikke kan få det? Den følelsen som bygger seg opp på innsiden av deg og det hele føles ut som en tikkende bombe? Jeg kan åpent og ærlig si at det er en av de verste følelsene som finnes. Du må bare bite tennene sammen og glemme det. Et nei er et nei. Selv om du kanskje ikke får høre et fysisk nei så vet du selv at det ikke er bra for deg. Du blir kanskje litt deppa, men når alt kommer til alt så innser du at du egentlig ikke har brukt for det du en gang ville ha. Det tar bare litt tid. Jeg beklager om dette var uforståelig, men jeg måtte bare få delt tankene mine. Jeg avslutter her for idag.

Vi snakkes.

  • 121 Lesere

Likes

Comments

Innkjøp

Hei dere.

For noen dager siden kjøpte jeg meg to par sko. Jeg må si jeg er veldig fornøyd. Bestillingen kom etter to dager og skoene satt som et skudd! Ville bare dele dette kjøpet med dere og om dere ønsker å ta en titt selv ligger linkene for hvert par under bildene.

Vi snakkes.

Boots - Sofia khaki vinter
Du får kjøpt skoene HER

Støvletter - Julia svart 2016
Du får kjøpt skoene HER

Likes

Comments

Personlig

Heihei!

Denne helgen har jeg tilbrakt mye av dagene under tepper med pcen på fanget. Når jeg faktisk har litt tid til å slappe av setter jeg som oftest på en serie på Netflix eller Viaplay. Når det kommer til serier er jeg egentlig ganske så kresen. Om jeg har sett på en god serie finner jeg sjeldent en som er like bra. Jeg ser ofte serier på nytt og kunne trengt noen tips. Om dere har noen gode serier å anbefale setter jeg veldig stor pris på det. Det er også morsomt å få høre hvilke serier dere ser på om dagen. Nå ser jeg på How I met your mother og jeg må si jeg liker serien veldig godt. Den er morsom og underholdene.Vi snakkes.

Likes

Comments

Personlig

Heihei.

I dag fikk vi fri fra skolen for å samle inn penger til aksjonen "leger uten grenser". Jeg bestemte meg da for å betale fra egen lomme og tok heller dagen fri. Jeg fikk sove lenge og begynte dagen min med å lage amerikanske pannekaker. Som det står i tittelen så har jeg hatt en veldig avslappende dag hvor jeg egentlig ikke har gjort noen ting. Jeg holdt meg nesten bare hjemme og slappet av.


Jeg dro innom treninga tidligere i kveld og fikk tatt noen bilder. Jeg trente jo også, men treneren min kom ikke i dag. Vi trente veldig fritt og da tenkte jeg at jeg skulle bruke sjansen mens jeg hadde den. Under er noen av bildene som ble tatt. Jeg tok en del av bildene selv. Beklager at noen av bildene ble litt uklare.Vi snakkes.

Likes

Comments