Personlig

Hei igjen!

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å skrive et blogginnlegg. Jeg har blogget mye før, men siden jeg har fulle programmer i hverdagen har jeg ikke hatt så mye tid til å få satt meg ned med dette. Jeg er nå tilbake med ny blogg og jeg gleder meg veldig til å dele ting med dere! Jeg må innrømme at etter jeg startet på videregående skole har mye forandret seg. Jeg får ofte inspirasjon til å skrive og jeg har funnet ut hva jeg ønsker å drive med.

Jeg ønsker å bli skuespiller. Jeg har alltid elsket å stå på scenen. Teater og musikk har virkelig vært en stor del av meg og jeg vet nå at dette er noe jeg vil gå videre inn på. Jeg vet at det er en lang og vanskelig vei å gå. Det er ikke den tryggeste veien å gå heller, men for meg er det verdt det. Hva om det faktisk går min vei da? Man vet aldri før man prøver. Jeg går på dramalinje med mange fantastiske folk som jeg har blitt glade i veldig fort. Vi jobber sammen og har det utrolig morsomt. Jeg må si det føles bra å bli sett for den jeg er.​Jeg har alltid vært den jenta som ikke sier så mye og som ikke viser seg fram. Hun som ikke blir sett og det er jeg lei av. Jeg bestemte meg for en stund siden for å snu litt på dette. Under avslutningen i 10. sto jeg på scenen foran rundt 400 folk og så frykten min inn i øynene. Jeg viste meg fra en side som veldig få hadde sett før. Jeg sang for dem. Det virker kanskje ikke så stort, men mange ble overrasket over det jeg gjorde. Ingen hadde sett meg så godt som den kvelden. Nå har jeg mye bedre selvtillit og styrke innvendig.

Nå er det min tur til å vise meg frem litt. Jeg skal passe på å holde bloggen oppdatert. Jeg kommer til å fortelle om meg selv, hva jeg gjør i hverdagen og dele mine tanker med dere. Jeg gleder meg veldig til å fortsette med dette og jeg er glad for at jeg fikk inspirasjon til å fortsette å skrive.

Vi snakkes.

Likes

Comments