Hei fine! Sorry (igjen) for dårlig blogging, men forrige innlegg forklarer det meste. Men!! jeg våknet opp til snø i Oslo på tirsdag og jeg er såå happy for det <3 Elsker snø, blir kjempeglad av det. Har eksamen nå på tirsdag og jeg øver en del men nå skal jeg bruke de neste dagene + helgen på å lese masse! Håper dere har hatt en fin uke så langt, og får en fin uke videre. Masse kjærlighet <3

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Rævva med blogging i det siste, iknow. Har rett og slett ikke hatt motivasjon, været har vært dritt og eksamen er om under 2 uker. Jeg gruer meg skikkelig, og jeg er så sliten. Tror egentlig ikke folk skjønner at jeg kan være sliten av og ikke gjøre stort sett noe annet enn skole 2 ganger i uka. Men man blir faktisk psykisk sliten av å håpe på og få en jobb men bare aldri får en.

Det har gått et halvt år siden jeg flytta til Oslo, og jeg har ikke jobba en eneste dag. Nå tenker dere sikkert hvordan har jeg råd til husleie, mat og generelt alt. Jeg gidder ikke snakke så altfor mye om det men jeg får jo stipend/lån i mnd for de fagene jeg tar opp på Sonans + jeg har en super familie som alltid stiller opp. Men nok om det. Det er slitsom, det er jævlig slitsomt og ikke få til det du har lyst til. 

Jeg har hatt jobb siden jeg var 13 år og er vandt til å jobbe, ha en plass og slite meg ut på. Nå har jeg ikke hatt det siden slutten April og det er dritkjipt. Mange av dere skulle sikkert ønske dere ikke hadde jobb og kunne slappe av like mye som meg, men tro meg det vil dere ikke. Det er så kjedelig, og så lite motiverende til andre ting som feks trening, sunt kosthold og skole. Jeg skal ikke gi opp da, for å gi opp er det værste jeg vet. Men det ordner seg til slutt, det gjør det alltid. Nesten. 

God helg og god natt ❤️

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg har vært veldig dårlig på bloggfronten den siste tiden men jeg har en unnskyldning hehe. Jeg har hatt mye og tenke på, og på toppen av alt klarte jeg å skade meg på lørdag. Det høres sikkert litt morsomt ut men det var ikke så veldig morsomt (for meg hvertfall). Jeg og kjæresten min skulle hjem fra byen lørdagskveld, men skulle innom toalettet for å gå på do på Østbanehallen. Jeg hadde jo selvfølgelig drukket alkohol og klarer og falle bakover fra øverst i rulletrappene. Jeg vet ikke hvordan det skjedde men jeg rulla en del ganger baklengs mens rulletrappene fortsetter og rulle oppover, og da slo meg veldig kraftig i rygg, nakke, hode og armer/ben. Jeg fikk god hjelp av noen vektere og natteravner, å bestemte meg for at jeg skulle hjem og legge meg. Istedenfor hoppa jeg av bussen på Storgata og dro på legevakten, vi var på legevakten i typ 6-7 timer og det var ikke noe gøy. Tok masse røngten og blodprøver og hele pakka. Men med tidenes!! flaks, hadde jeg ingen brudd eller indre blødninger! Kom hel utav alt, med kun en del sår på ryggen, en kul i hodet og en liten hjernerystelse. ELLERS har jeg det fint nå, enda litt vondt i nakken og ryggen men har fått smertestillende av legen så jeg klarer meg fint!


Over til noe annet, jeg fikk en jakke i posten idag og elsker den, dere har garantert en slik jakke fra før eller sett den en plass! Men slenger med noen bilder av den <3 Håper alle fikk en fin mandag og en litt bedre helg enn meg, og har en fin uke videre!

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei dere! Nå er det en liten stund siden. Siden sist har jeg ikke gjort så veldig masse utenom en tur til Danmark, skole og vært med venninner og kjæresten min. Været ute er skikkelig surt og kaldt for tiden, typ 3-4 grader og regn. Jeg skulle egentlig vært på skolen idag, men klarte og forsove meg til matten å Sosiologi læreren er syk så der fikk vi fri. Det er snart eksamen i Sosiologi og jeg merker at jeg må begynne og lese mer enn hva jeg gjør. Vi blogges mer senere eller imorgen.


♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hallo! Jeg har ikke gjort spesielt mye idag, så tenkte jeg kunne slenge med noen fine bilder fra hvor sykt fine farger det er ute fortiden, og et fra igår ❤️ Ha en fin kveld

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei dere ♡ nå er det tirsdag og en ny uke. Jeg sitter på skolen akkuratt nå og har matte. Jeg forstår det helt greit, geogebra er faktisk noe jeg fikk bedre til en jeg trodde! Har matte til 11:10 så har jeg 3 timer fri før jeg har Sosiologi fra 14:10 til 16:30. Så jeg skal på trening i mellom timene. I går var jeg hos Maria med noen gode venninner og spiste pizza og bare snakka om alt og ingenting, veldig koselig! Men nå til overskriften, uken som gikk!

Ukens nedtur
At det begynner og bli kaldt ute, huden min blir tørr og sykt sensitiv! Jeg elsker høsten men vinter kommer om ikke lenge, det gruer jeg meg litt til kjenner jeg.

Ukens høydepunkt
Det må være at jeg føler jeg får til tingene på skolen, jeg har alltid vært ræævva i matte og går ikke på Sonans for å ta matteeksamen for 3 gang haha. Og så har jeg fått enda et jobbintervju, er ikke før neste mandag men jeg krysser fingrene!

Ukens tanke
Jeg tenker så mye på studier for tiden, hva jeg vil studere og evnt hvilken skole jeg vil studere på. Tenker på masse forskjellige studier og linjer, men kommer aldri til noe hvor jeg tenker ´´det har jeg skikkelig lyst til´´ liksom. Men det kommer nok!

Ukens irritasjon
Mennesker som skal ødelegge for andre. Say no more, det irriterer meg som faen.

Ukens cravings
Redbull, krise å crave en redbull men må ha det spesielt de dagene jeg går på skolen haha.

Ha en fin uke videre dere ♡


♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei alle fiine! Jeg er i litt bedre form, og forkjølelsen har nesten gitt seg. Jeg tenkte å begynne med ´úkens´´innlegg. Typ sånn ukens opptur, ukens nedtur osv, ja dere skjønner. Er det noe som er spennende og lese? Jeg syns hvertfall det er spennende og lese på andre blogger, og selv skrive et sånn innlegg er jo gøy <3 Resten av kvelden skal jeg slappe av, spise taco og gå en tur litt senere. Ha en fin kveld dere!


♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei dere! Herregud dagene, og ukene går så fort. Idag har jeg ikke gjort særlig mye, føler meg litt lat egentlig men sånn er det. Jeg er ikke i topp form heller egentlig, forkjøla og mensensmerter er ingen god kombo. Joachim dro nettopp på trening, og jeg vurderer egentlig det samme selvom jeg er sinnsykt støl fra i går og heller ikke i form. Nå skal jeg gjøre litt mer skolearbeid, som for tiden er veldig gøy siden Sosiologi er sykt mer interessant enn jeg hadde forventa.

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei! Tenkte bare og komme med en liten anbefaling. Jeg har brukt Fugde sin lillashampoo nå i ca 2 uker og jeg eelsker den. Den gjør den nederste delen av håret mitt skikkelig kaldt og grått, akkuratt sånn jeg vil ha det! Legger ved noen bilder så dere kan få se.

Idag har jeg vært på skolen og trening, kom hjem for drøye 30 minutter siden. Nå skal vi bare slappe av og snart sove. Jeg har bare skole to ganger i uken, så nå er det heelg for min del! Bloggees


♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle kjøre på med en 10 ting du ikke visste om meg, siden jeg syntes det er gøy å lese på andre blogger hehe.

Jeg er veldig utadvent - jeg kan til tider være ganske sjenert, men når jeg først snakker med noen så er jeg sykt lett å bli kjent med!

Jeg har en skrekk for edderkopper - jeg er LIVREDD og da mener jeg livredd, for edderkopper. Jeg blir direkte kvalm og begynner og gråte når jeg ser en hjemme.

Jeg har 3 tattoveringer - 2 av dem betyr veldig mye for meg, så har jeg et hjerte bak øre som egentlig ikke har noe betydning. Eller, minne fra fyllatur i rhådås da:P Men jeg har mamma på håndleddet, der med pulsen noe som gjør at mamma alltid er med meg (cute). Så har jeg cést la vie på høyre armen. Har alltid elsket det quotet og det betyr masse for meg!


Jeg er veldig spontan - jeg elsker å reise og gjøre ting som ikke er planlagt. Ikke at jeg har reist så mye eller har veldig råd til det akkuratt nå men det er noe jeg absolutt skal gjøre mer av.

Jeg HATER mørket - seriøst hater, hvertfall alene. Jeg har alltid vært redd for mørket og tror jeg foralltid kommer til og være det.

Har vurdert og begynne med Youtube - altså det har jeg tenkt på så lenge jeg kan huske, men jeg tørr ikke haha.

Har hatt 2 blogger - husker jeg blogga på blogg.no fra jeg var typ 11-12 år. På den ene bloggen min kommenterte VOE et av innleggene mine, husker jeg var såå stolt haha!

Er opprinnelig fra Stavanger - okei det visste nok de fleste men. Får ganske mange spørsmål om hvorfor jeg flytta fra Stavanger, og ikke bare flytta i egen leilighet i Stavanger og det er enkelt og svare på - jeg elsket Stavanger og skulle ønske jeg enda var like glad i byen min. Men masse skjedde, og mye forandra seg så følte meg ikke tilpass der lengre, kunne gjort alt for at hele familien min bosatte seg i Oslo as, da hadde jeg vært fornøyd!

Jeg er eldst i en flokk på 3 - jeg har 2 lillesøstre, ei på 10 og ei på 16. 4 jenter og en mann i familien. Syntes litt synd på deg pappa <3 spess når 3 stk hadde mensen på likt <3

Jeg har hatt søvnparalyse 2 ganger - det er noe av det ekleste jeg har opplevd, og håper jeg aldri opplever det igjen!!

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Instagram@emilietorkelsen