Hei! Dette er noe jeg har tenkt på i det siste, som jeg vil få ut og skrevet ned. Som dere sikkert har fått med dere så flytter jeg til Oslo om 8 dager. Noe jeg over lengre tid har villet og planlagt, det går mer og mer opp for meg at jeg skal flytte til en ny by - ikke så veldig ukjent for min del. Men jeg skal flytte fra huset, plassen og familien som jeg har bodd med i 20 år. Jeg har veldig blanda følelser, selvom jeg skal flytte med verdens beste menneske så er det fremdeles nytt, spennende, skummelt men også trist. Jeg har ingen tvil om at det kommer til og gå fint og bli veldig bra. Men jeg kan ha netter hvor jeg ligger å tenker på hvordan ting skal gå, være langt borte fra mamma og venninene mine i Stavanger. Jeg har grått, og jeg kommer til å gråte - ikke bare nødvendigvis fordi jeg er lei meg men også fordi det er uvandt. Siste året mitt i Stavanger har ikke vært bra, jeg har ikke hatt noen andre ønsker enn å komme meg bort å starte på nytt - det er sikkert mye jeg også kunne gjort annerledes for å gjerne hatt det bedre. Men sånn har der blitt og nå skal jeg begynne på nytt, fullføre hva jeg avslutta for litt mindre enn et år siden og ha litt mer troa på meg selv. Jeg har lært mer fra jeg var 18 til jeg ble 20 enn jeg har lært hele livet. Ting som er viktig, folk du skal ta vare på og folk du ikke skal ta vare på. Gi litt mer faen, vær litt mer spontan og bare gjør det. Men takk for meg Stavanger, noe har du hvertfall lært meg og det er at alle mennesker ikke bringer frem det beste i deg, eller vil det beste for deg.

🖤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Ups, jeg er dårlig på dette as. Men er mye som skjer nå, så har ikke tenkt så mye på bloggen. Jeg flytter til Oslo om 8 dager, å har masse å fikse før det - så det har blitt litt mer prioritert. Jeg jobber også, så har gått en del tid til det pluss venner og familie. I påsken var jeg på fjellet i noen dager med familien, ellers jobbet jeg. Det var dødsfint vær og bare hygg. Planene mine idag etter jobb er ikke stort, men få unna litt pakking. Skal bli bedre på denne bloggfronten fremover.

Klemz😛

Likes

Comments

Hei fine! Litt dårlig og oppdatere her.. Men idag er jeg 20!! Endelig🙏🏽 Jeg skal først ut og spise med mormor og tanten min om en time og kose oss. Senere har jeg ikke store planer, får se hva dagen bringer! Nå skal jeg bare hoppe i dusjen å få fikse meg, før jeg drar ut. Vi snakkes💛

Bildene over er fra 18-års dagen min, som jeg feiret med Synne - som og blir 20 idag!!

Likes

Comments

Hei! Idag har jeg hatt fri fra jobb, og har stort sett bare slappet av i hele dag. Men jeg tenkte å slenge med noe fra feeden min på vsco, syntes sånn er så gøy å se på andre blogger!

følg meg for updates hver dag www.vsco.co/emilietorkelsen

Likes

Comments

Hei! Sist gang jeg skrev blogg var jeg sikkert 13 år, på den tiden alle venninnene mine hadde en på blogg.no haha. Men ja, jeg lagde i hovedsak denne bloggen som en liten hobby. Skrive litt om ting og tanker, vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge men dette er hvertfall en start! Jeg kan jo si litt om meg selv. Jeg er snart 20 år(på mandag woho!!) og bosatt i Stavanger fortiden, men flytter til Oslo om akkuratt 23 dager! Jeg jobber i et parfymeri på fulltid og gjør egentlig ikke så mye mer spennende enn det. Om det er noe noen lurer på så kan dere jo bare legge igjen en kommentar hehe:) Ellers så har jeg ikke så mye mer og si. Ha en fin kveld!

Likes

Comments