Herregud. Sykt lenge siden jeg har skrevet noe her, men jeg fikk plutselig lyst til og bare skrive ned masse nå. Om alt egentlig, følelser og tanker rundt alt og ingenting. Sånn når du bare kommer på noe og tenker shit dette må jeg bare få skrevet ned. Jeg har det veldig bra for tiden, eller jeg liker og tro det. Men ja jeg har det bra, jeg er lykkeligere nå enn før, og jeg trives godt i Oslo. Jeg har venner som er helt prima og som jeg setter pris på. Men selvfølgelig, jeg savner Stavanger og vennene mine der. Og jeg trodde aldri skulle savne Stavanger, men jeg savner og ha mamma og mormor nært når jeg trenger det. Det er vanskelig og ikke kunne få en klem av mamma når ikke alt går som det skal, men en dag måtte jeg bli voksen og komme meg ut. Og herregud, de er en telefonsamtale borte. Det jeg egentlig vil med dette innlegget er bare og fortelle folk at jeg har det bra, og jeg trives like mye i Oslo som jeg trodde jeg kom til og gjøre. Og ja jeg skulle ønske jeg hadde alle rundt meg som før - bare opp en trapp eller en busstur borte, både familie og venninner. Det hadde vært helt fantastisk. Men sånn er ikke livet for noen, og det er normalt. Og det er greit, jeg gleder meg til fortsettelsen og resten av det Oslo har og by på.
God natt 💛

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Altsåå, været i Oslo nå dere!! Helt fantastisk. Jeg har vært nede i sentrum med Mathilde idag, først gikk vi bare litt rundt i Karl Johan før vi satt oss på Tjuvholmen og spiste å hadde det kjempekoselig. Etterpå satt vi oss bare ned i en park og nøt varmen, håper det holder seg sånn som dette lenge nå å kanskje helt frem til sommeren er over.

🖤

Likes

Comments

Heei alle fine! Nå er klokka alt for mye til at jeg skal sitte våken, menmen. Så siden jeg ikke er trøtt så kan jeg likeså greit bare slenge ut et lite bli kjent med meg innlegg!

1. Jeg er 20 år, kommer fra et lite sted 20 minutter utenfor Stavanger som heter Tananger.

2. Jeg har verdens beste venner :P<33

3. Jeg har 2 lillesøstre, som jeg savner såå mye hver dag:(

4. Jeg elsker og bruke penger, og bruker alt for mye på dritt. (veldig trist)

5. Jeg går på noen heftige piller for huden min, kviser og arr ect. Å det må sies at gjør syykt mye med følelsene og kroppen min.

6. Jeg er en veldig utadvent person, og eelsker å bli kjent med nye mennesker.

7. Jeg spilte håndball i nesten 16 år, men slutta pågrunn av skader. Kjipt:(

8. For tiden bor jeg helt alene i Oslo, men bestevennina mi flytter inn i slutten av Juni!!

9. Jeg er 1.58 og bruker 35 og 36 i sko, hehe

10. Jeg har ikke fått meg ny jobb (enda), og studerer heller ikke. Noen som vet om plasser jeg kan søke så si ifra
🤗


Jeg skal svare på spørsmålene jeg fikk i forrige innlegg, om ikke alt for lenge!! Sneiks

Likes

Comments

Hei snupper! Først må jeg bare beklage for elendig blogging, men jeg har glemt det litt bort og ligget i syk i tillegg (sjokk). Akkuratt nå våkna jeg fra en liten powernap hehe, og har sett dagens episode av pærra. Jeg må ta meg en tur i butikken, så må jeg få laget meg noe mat. Jeg spiser skikkelig lite når jeg er syk, men har nesten ikke matlyst heller noe som er dritkjipt. Jeg loover at jeg skal bli bedre på å blogge, og om det er noe dere lurer på så kan jeg feks svare på spørsmål i neste innlegg.

Følg meg på instagram og snap forresten! På insta heter jeg emilietorkelsen og snap heter jeg torkelsenemille 🖤 Klem

Likes

Comments

Hei! Nå er det min 3 natt i ny leilighet, og den er såå fin. Karoline reiste hjem idag og kommer tilbake om 2 uker. Jeg skal ta noen bilder imorgen av leiligheten når det er bedre lys, og lage et innlegg. Karoline flytter ikke inn for fullt før om litt under 2 mnd. Men hun kommer når hun ikke jobber. Det føles veldig bra å endelig være på plass, vi kjørte jo ned - noe som er en lang biltur. Men det var deilig og komme frem, jeg føler egentlig ikke at jeg bor her enda men det kommer nok etterhvert. Fortsatt litt uvandt haha.

såå fin himmel idag!!

Sov godt
🌝

Likes

Comments

Hei! Nå sitter jeg å ser på luksusfellen sverige og bare slapper av. Som overskriften sier, er huset mitt/rommet mitt kaos. Mamma og pappa skal få nytt kjøkken, så hele det gamle er rivet og alt av ting står i stua. Og alt av mine ting står i kjellerstua, så nå er det kaos for å si det mildt. Skal bli godt å bli ferdig med dette kjenner jeg. Klokka er litt mye nå men jeg har fri imorgen, men tar nok kvelden snart.

💛 Godnatt

Likes

Comments

Hei! Dette er noe jeg har tenkt på i det siste, som jeg vil få ut og skrevet ned. Som dere sikkert har fått med dere så flytter jeg til Oslo om 8 dager. Noe jeg over lengre tid har villet og planlagt, det går mer og mer opp for meg at jeg skal flytte til en ny by - ikke så veldig ukjent for min del. Men jeg skal flytte fra huset, plassen og familien som jeg har bodd med i 20 år. Jeg har veldig blanda følelser, selvom jeg skal flytte med verdens beste menneske så er det fremdeles nytt, spennende, skummelt men også trist. Jeg har ingen tvil om at det kommer til og gå fint og bli veldig bra. Men jeg kan ha netter hvor jeg ligger å tenker på hvordan ting skal gå, være langt borte fra mamma og venninene mine i Stavanger. Jeg har grått, og jeg kommer til å gråte - ikke bare nødvendigvis fordi jeg er lei meg men også fordi det er uvandt. Siste året mitt i Stavanger har ikke vært bra, jeg har ikke hatt noen andre ønsker enn å komme meg bort å starte på nytt - det er sikkert mye jeg også kunne gjort annerledes for å gjerne hatt det bedre. Men sånn har der blitt og nå skal jeg begynne på nytt, fullføre hva jeg avslutta for litt mindre enn et år siden og ha litt mer troa på meg selv. Jeg har lært mer fra jeg var 18 til jeg ble 20 enn jeg har lært hele livet. Ting som er viktig, folk du skal ta vare på og folk du ikke skal ta vare på. Gi litt mer faen, vær litt mer spontan og bare gjør det. Men takk for meg Stavanger, noe har du hvertfall lært meg og det er at alle mennesker ikke bringer frem det beste i deg, eller vil det beste for deg.

🖤

Likes

Comments

Ups, jeg er dårlig på dette as. Men er mye som skjer nå, så har ikke tenkt så mye på bloggen. Jeg flytter til Oslo om 8 dager, å har masse å fikse før det - så det har blitt litt mer prioritert. Jeg jobber også, så har gått en del tid til det pluss venner og familie. I påsken var jeg på fjellet i noen dager med familien, ellers jobbet jeg. Det var dødsfint vær og bare hygg. Planene mine idag etter jobb er ikke stort, men få unna litt pakking. Skal bli bedre på denne bloggfronten fremover.

Klemz😛

Likes

Comments

Hei fine! Litt dårlig og oppdatere her.. Men idag er jeg 20!! Endelig🙏🏽 Jeg skal først ut og spise med mormor og tanten min om en time og kose oss. Senere har jeg ikke store planer, får se hva dagen bringer! Nå skal jeg bare hoppe i dusjen å få fikse meg, før jeg drar ut. Vi snakkes💛

Bildene over er fra 18-års dagen min, som jeg feiret med Synne - som og blir 20 idag!!

Likes

Comments

Hei! Idag har jeg hatt fri fra jobb, og har stort sett bare slappet av i hele dag. Men jeg tenkte å slenge med noe fra feeden min på vsco, syntes sånn er så gøy å se på andre blogger!

følg meg for updates hver dag www.vsco.co/emilietorkelsen

Likes

Comments