Hallo! Jeg har ikke gjort spesielt mye idag, så tenkte jeg kunne slenge med noen fine bilder fra hvor sykt fine farger det er ute fortiden, og et fra igår ❤️ Ha en fin kveld

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere ♡ nå er det tirsdag og en ny uke. Jeg sitter på skolen akkuratt nå og har matte. Jeg forstår det helt greit, geogebra er faktisk noe jeg fikk bedre til en jeg trodde! Har matte til 11:10 så har jeg 3 timer fri før jeg har Sosiologi fra 14:10 til 16:30. Så jeg skal på trening i mellom timene. I går var jeg hos Maria med noen gode venninner og spiste pizza og bare snakka om alt og ingenting, veldig koselig! Men nå til overskriften, uken som gikk!

Ukens nedtur
At det begynner og bli kaldt ute, huden min blir tørr og sykt sensitiv! Jeg elsker høsten men vinter kommer om ikke lenge, det gruer jeg meg litt til kjenner jeg.

Ukens høydepunkt
Det må være at jeg føler jeg får til tingene på skolen, jeg har alltid vært ræævva i matte og går ikke på Sonans for å ta matteeksamen for 3 gang haha. Og så har jeg fått enda et jobbintervju, er ikke før neste mandag men jeg krysser fingrene!

Ukens tanke
Jeg tenker så mye på studier for tiden, hva jeg vil studere og evnt hvilken skole jeg vil studere på. Tenker på masse forskjellige studier og linjer, men kommer aldri til noe hvor jeg tenker ´´det har jeg skikkelig lyst til´´ liksom. Men det kommer nok!

Ukens irritasjon
Mennesker som skal ødelegge for andre. Say no more, det irriterer meg som faen.

Ukens cravings
Redbull, krise å crave en redbull men må ha det spesielt de dagene jeg går på skolen haha.

Ha en fin uke videre dere ♡


♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei alle fiine! Jeg er i litt bedre form, og forkjølelsen har nesten gitt seg. Jeg tenkte å begynne med ´úkens´´innlegg. Typ sånn ukens opptur, ukens nedtur osv, ja dere skjønner. Er det noe som er spennende og lese? Jeg syns hvertfall det er spennende og lese på andre blogger, og selv skrive et sånn innlegg er jo gøy <3 Resten av kvelden skal jeg slappe av, spise taco og gå en tur litt senere. Ha en fin kveld dere!


♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei dere! Herregud dagene, og ukene går så fort. Idag har jeg ikke gjort særlig mye, føler meg litt lat egentlig men sånn er det. Jeg er ikke i topp form heller egentlig, forkjøla og mensensmerter er ingen god kombo. Joachim dro nettopp på trening, og jeg vurderer egentlig det samme selvom jeg er sinnsykt støl fra i går og heller ikke i form. Nå skal jeg gjøre litt mer skolearbeid, som for tiden er veldig gøy siden Sosiologi er sykt mer interessant enn jeg hadde forventa.

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hei! Tenkte bare og komme med en liten anbefaling. Jeg har brukt Fugde sin lillashampoo nå i ca 2 uker og jeg eelsker den. Den gjør den nederste delen av håret mitt skikkelig kaldt og grått, akkuratt sånn jeg vil ha det! Legger ved noen bilder så dere kan få se.

Idag har jeg vært på skolen og trening, kom hjem for drøye 30 minutter siden. Nå skal vi bare slappe av og snart sove. Jeg har bare skole to ganger i uken, så nå er det heelg for min del! Bloggees


♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle kjøre på med en 10 ting du ikke visste om meg, siden jeg syntes det er gøy å lese på andre blogger hehe.

Jeg er veldig utadvent - jeg kan til tider være ganske sjenert, men når jeg først snakker med noen så er jeg sykt lett å bli kjent med!

Jeg har en skrekk for edderkopper - jeg er LIVREDD og da mener jeg livredd, for edderkopper. Jeg blir direkte kvalm og begynner og gråte når jeg ser en hjemme.

Jeg har 3 tattoveringer - 2 av dem betyr veldig mye for meg, så har jeg et hjerte bak øre som egentlig ikke har noe betydning. Eller, minne fra fyllatur i rhådås da:P Men jeg har mamma på håndleddet, der med pulsen noe som gjør at mamma alltid er med meg (cute). Så har jeg cést la vie på høyre armen. Har alltid elsket det quotet og det betyr masse for meg!


Jeg er veldig spontan - jeg elsker å reise og gjøre ting som ikke er planlagt. Ikke at jeg har reist så mye eller har veldig råd til det akkuratt nå men det er noe jeg absolutt skal gjøre mer av.

Jeg HATER mørket - seriøst hater, hvertfall alene. Jeg har alltid vært redd for mørket og tror jeg foralltid kommer til og være det.

Har vurdert og begynne med Youtube - altså det har jeg tenkt på så lenge jeg kan huske, men jeg tørr ikke haha.

Har hatt 2 blogger - husker jeg blogga på blogg.no fra jeg var typ 11-12 år. På den ene bloggen min kommenterte VOE et av innleggene mine, husker jeg var såå stolt haha!

Er opprinnelig fra Stavanger - okei det visste nok de fleste men. Får ganske mange spørsmål om hvorfor jeg flytta fra Stavanger, og ikke bare flytta i egen leilighet i Stavanger og det er enkelt og svare på - jeg elsket Stavanger og skulle ønske jeg enda var like glad i byen min. Men masse skjedde, og mye forandra seg så følte meg ikke tilpass der lengre, kunne gjort alt for at hele familien min bosatte seg i Oslo as, da hadde jeg vært fornøyd!

Jeg er eldst i en flokk på 3 - jeg har 2 lillesøstre, ei på 10 og ei på 16. 4 jenter og en mann i familien. Syntes litt synd på deg pappa <3 spess når 3 stk hadde mensen på likt <3

Jeg har hatt søvnparalyse 2 ganger - det er noe av det ekleste jeg har opplevd, og håper jeg aldri opplever det igjen!!

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Hallo! Endelig helg og ikveld skal jeg bare slappe av med serie og pizza! Imorgen skal jeg i 50-års dag så det gleder jeg meg til! Har såå lite inspirasjon til bloggen for tiden, så hadde satt pris på om noen kunne kommet med inspirasjon eller tips til hva som er spennende for dere og lese! Dere må forresten se en dokumentarserie som heter The Confession Tapes på Netflix! Dødsspennende. Ha en fin kveld/helg babes <3

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

God kveld alle fine! Tenkte jeg bare kunne svare på spørsmålene jeg fikk nå, var ikke så altfor mange å de fleste omhandler Oslo haha.

Hvordan trives du i Oslo?
Jeg trives veldig bra i Oslo!

Har du noe form for fillers i leppene/ansiktet?
Ja, jeg har noe som heter Dermafill i leppene.

Beskriv deg selv med 2 ord
Hm, omsorgsfull og omtenksom kanskje.

Hvordan går det med deg å kjæresten?
Det går veldig fint, takk som spør!

Hva har du gjort med leppene dine?
Haha, jeg har tatt fillers:)

Trives du i Oslo?
Ja det gjør jeg!

Kunne du anbefalt det for noen som bor rundt Bergen området?
Absoluutt!!

Og hva gjør Oslo så spesielt for deg?
Åh jeg vet ikke egentlig, det er bare en så fin by. Fine mennesker og alltid noe å finne på. Føler meg veldig hjemme her.

Hvor lenge skal du bo i Oslo?
Det vet jeg ikke, men en veldig god stund til hvertfall!

Hva gjør deg lykkelig?
Åh det er så masse. Smilende mennesker, klemmer, familien min, vennene mine, kjæresten min og når jeg får til noe!


Det var spørsmålene, er det noe annet dere skulle lure på så bare spør så svarer jeg. Kan evnt ha ukens spørsmål! Cya

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Okei guys, nå har jeg endelig fått meg ny Mac så da blir det en smule lettere å blogge. Jeg tenkte siden jeg ikke har så mye blogginspirasjon at the moment så kan dere spørre meg om hva som helst, så kan jeg svare på spørsmålene enten imorgen eller torsdag! 

For tiden så går jeg på skole 2 dager i uken, trener og er med kjæresten min eller venner. Jeg tar opp Matte og Sosiologi på Sonans for dere som skulle lure på det! Matte er møkk kjedelig mens Sosiologi syns jeg faktisk er ganske spennende. Nå skal jeg få lest litt og muligens komme meg på trening, hehe. Bloggesss

♡ Emilie

Follow me on Instagram 

Likes

Comments

Instagram@emilietorkelsen