JulekalendEre

Hii alle sammen! Det her bliver mit første indlæg på bloggen. I dag vil jeg snakke lidt om nogle af mine favorit julekalendere, fra kendte mærker, som i sikkert kender!

Jeg har længe kigget på forskellige julekalendere man kunne investere I her til jul, og jeg har fundet nogen mega fede, som jeg tror en del af jer vil elske!<3

Den første julekalender jeg vil snakke om er:

NYX WANDERLUST ADVENT CALENDAR

Den er sindsyg pæn! Inde i kalenderen får du enten en NYX liqued lipstick eller en NYX øjenskygge. Hvilket er super fedt. Det er nogen skønne farver der er med! Du kan finde kalenderen her, jeg er rimelig sikker på der også er hjemmesider inden for EU, der sælger den her kalender.

Den næste julekalender jeg vil snakke om er:

MINI MANI MONTH 2016 fra ciaté

Hvis du er vild med neglelak, så er den her kalender helt klart noget for dig! I den her kalender får du 22 mini Ciaté neglelakker, en stor neglelak, og en neglefil med glimmer!✨ Du kan finde julekalenderen her! Den ligger til 53,10 dollars lige nu 😊!

Den næste julekalender er Sephora's helt egen! Med deres egne produkter.

Du kan selvfølgelig købe den her julekalender i Sephora! Den ligger til 350kr, hvilket jeg synes er en helt fair pris, når man tænker på alle de her lækre produkter der er i! Når du køber kalenderen står alle de ting der i, på bagsiden af julekalenderen. Du kan tjekke den ud her!

Den næste julekalender er Benefits!

girl o'clock rock

Girl-o-clock rock set in a colourful and snowy winter scene. set includes: the POREfessional mini • they’re real! mascara mini • benetint mini • posietint mini • they’re real! remover mini • it’s potent! eye cream mini • lollibalm mini • hoola mini • dandelion mini • BADgal lash mini • high beam mini • lollitint mini

Den her julekalender er kun på 12 dage. Det vil sige du skal åbne den hver anden dag. På billedet her kan du se hvad den indeholder, SORRY for spoiler 💄 Det specielle ved den her julekalender er at den spiller en lille sang hver gang du åbner den!🎶 Så lad os håbe at man ikke bliver træ af den!😃 Du kan læse mere om den her. Den ligger til 34,50 pund. Jeg er rimelig sikker på den udkommer i Sephora.

Så er der selvfølgelig også The body shops julekalendre!

STANDARD, DELUXE og ULTIMATE

the-body-shop-pakkekalender

De har udgivet tre forskellige julekalendere, i tre forskellige prisklasser. Den grønne ligger til 600kr som er "STANDARD", Den røde ligger til 800kr som er "DELUXE", og til sidst men ikke mindst den lyserøde, som ligger til 1000kr, som er "ULTIMATE". Jeg havde den til 1000kr, sidste år. Den har nogle sindsyg lækre produkter i sig! og hvis du får en farve som du allerede har, som for eksempel en læbestift. Så kan du bytte den til en anden farve, efter julen. Selvfølgelig skal du ikke have åbnet den 😃! Man kunne ihvertfald gøre det sidste år. Du kan læse mere om den her.

JEG HÅBER I NØD OG LÆSE MED! og fik lidt inspiration, til hvilke julekalendere i kunne købe!💄 Jeg er rimelig sikker på du kan købe dem alle sammen inden for EU! 😊

Emilie✨Likes

Comments