Header

Hei Beautys,

Undskyld at jeg ikke har lagt noget op i nogen dage nu, men jeg har ligget syg det meste af ugen.. øv:(( så derfor har der ikke rigtig været noget at skrive om..

Men jeg vil også sige farvel for en uges tid nu...
Jeg rejser på skiferie imorgen med efterskolen WUHUU!!🤘🏽 Det kan slet ikke beskrives hvor meget jeg glæder mig til at stå på snowboard igen, og nu er det også med efterskolen og alle de dejlige mennesker som går her + det er i Østrig, et nyt sted hvor jeg aldrig har været på skiferie før.. og vi skal bo på et helt hotel selv.. hvor sejt er det ikke lige? Ja det ved jeg snart ikke!! Glæder mig sygt meget!

Men fordi jeg skal det, så kommer jeg ikke til at ligge noget op, da vi skal være på hele tiden.. men når jeg kommer hjem, så lover jeg at skrive et opslag om turen.

I må have en fortsat god søndag!

Knuss ES💎

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heii Beautys,

Så i dag er det dagen hvor efterskolerne holder åbenhus, hvor der er mulighed for at komme forbi på en (eller flere) efterskole i løbet af den aften.. Hvis man nu ikke kunne nå det til efterskolernes dag.

Nå idag startede dagen bare som den plejer med den "normale" hverdag her på Vesterlund Efterskole, og til Obligatorisk gym. øvede vi videre på vores opvisning (UHHH BLIVER SÅ FEDT!). Nå men efter det spiste vi tidlig aftens mad og fik forskellige opgaver som vi skulle lave til åbenhus. Det startede her 18:00 hvor der allerede begyndte at komme folk forbi, og mit "job" her til aften var så at vise nogen af de her folk rundt. Det gjorde jeg så sammen med en af mine roomies, og det var rigtigt hyggeligt, personligt er jeg ikke så god til sådan noget med rundvise og sådan, men i dag synes jeg det var mega hyggeligt;))


Dagens outfit♡

COMME DES GARCONS - T-shirt. Pris 650kr. MbyM - Grå rullekrave. Pris omkring 200 kr. (mener jeg) PIESES - Sorte velour bukser. Pris 260 kr. Mine accesseries: Daniel Wellington ur - 1.195 kr. Jane kønig stjernetegns halskæde - 350 kr.

FORTSÆT MEGA GOD AFTEN!

KNUSS ES♡


Likes

Comments

Heii Beautys♡

Makeup er sådan et must for mig, så jeg har samlet 5 af de produkter jeg simpelt hen ikke kan leve uden (om jeg nææææsten bruger dagligt) og fortalt lidt om dem.


1. Det første er denne her concealer fra nilens jord, jeg synes den har en medium dækkeevne og så skalder den ikke af i løbet af dagen (hvilket et et stort must for mig, da det sker ved mange af mine andre concealers, pga jeg har så tør hud). Så hvis du har tør hud eller bare leder efter en god concealer for en god pris, så vil jeg helt klart anbefalde den her.

- Navn: Duo Concealer fra Nilens Jord. - Pris: 175 kr.

2. Det andet produkt er MAC cosmeticts select Sheer/Pressed powder, det er helt fantastisk pudder og den har en rigtig god dække evne. Den dækker også rødme i ansigtet, og så tætter den din foundation eller concealer rigtig flot. Den er også mega god til hvis du skal hurtigt ud af døren og du ikke kan nå at ligge foundation eller concealer, da den dækker godt.

- Navn: Select Sheer/Pressed fra MAC. - Pris: 225 kr.

3: Trejde produkt er denne her Highlight & Contour pro palette fra NYX. Det jeg elsker ved den her palette er at den indeholder forskellige contour farver som også kan bruges som pudder hvis farven passer til det + at den indeholder en mega flot highlighter.

Jeg bruger mest paletten til contour og så bruger jeg SELF. også highlighteren, og det her ligger rigtig flot på huden og de kan nemt tones ud, hvis man synes det er for pigmenteret når de lige er puttet på.

- Navn: HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALLETTE fra NYX. - Pris: 199 kr. Men den kan vidst fåes til 159 kr. nogle steder.

4. Fjerde produkt er nok mit andet YNGLINGS produkt. Mascara'en giver helt vildt lange, sorte vipper og holder en flot bue på vipperne HELE dagen. Selvom den er henne i den lidt dyre ende, så er den helt klart det hver!

Der er ikke så meget andet og sige om den her mascara end at den er helt fantastik og kan meget anbefales!

- Navn: THEY'RE REAL! MASCARA fra Benefit. - Pris: 210 kr.

5. Det sidste produkt et for det første mit YNGLINGS produkt over dem alle og mit helt klar MUST. Nemlig Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade, den bedste øjenbryns farve nogensinde. Hvis man ligesom mig har lyse/halve øjenbryn, så kan det her produkt helt klar anbefales. Det holder SYGT godt, og jeg kan have mit på i sådan 2 dage uden at man kan se at det ikke lige er taget på. Udover det ligger det super flot ved brynet og det 'smuldre' ikke af ligesom nogen andre brynprodukter jeg har prøvet.

- Navn: Dipbrow pomade fra Anastasia Beverly Hills. - Pris: 200 kr.

Det var 5 produkter jeg ikke kan leve uden og små anmeldelser af hver af dem. Jeg håber i har fået lidt inpiration til produkter i måske har overvejet at købe, men ikke har fået gjort, fordi de enten var for dyre eller at i ikke vidste hvor godt det var.

Fortsæt god aften!

Knuss ES♡

Likes

Comments

Hei,

Mit navn er Emilie Sofie Andersen, og jeg kommer fra Odense.

Jeg er en person som altid har gået rigtig meget op i Makeup og mode! Så mit mål med den her blog, vil jeg gerne fortælle om jer om min hverdag og så selvfølgelig også om makeup-, skønhed- og mode tips.

Jeg tænker, at nu her indtil sommerferien at jeg nok mest vil fortælle om min hverdag, da jeg går på efterskole (Vesterlund efterskole) og bruger rigtig meget af min tid med de mennesker her og gymnastikken. Men jeg gør alt for at det vil fungere


Jeg håber rigtig meget i vil læse med;))

Knuss ES♡

Likes

Comments