Hej allesammen.

Du har klikket dig ind på min blog, og nu læser du mit allerførste indlæg. Det her med at starte en blog har været noget, der har ligget i mine overvejelser i et par år efterhånden, og jeg er nu kommet frem til den konklusion, at nu var det nu, nu skulle jeg have mig en blog. Så hej & velkommen.

I min hverdag går jeg i 10. klasse, i Brønderslev, ikke så langt fra Aalborg. I min fritid dyrker jeg min store passion, musik. Jeg elsker musik. Musik kan få dig i en helt anden verden og den hjælper altid på ens humør, synes jeg. Derudover laver jeg også mine egne tekster og optræder.

Som det ser ud lige nu, vil jeg mest bruge min blog, når jeg lige har noget på hjertet, som skrevet i min præsentation er følelser og psykologi nogle "fag" jeg elsker. Derudover vil der også indimellem blive delt noget såsom dagens outfit, make up, eller hvad det nu kunne være jeg kunne finde på. Min blog vil blive mit lille "frirum", derfor vil der være så mange forskellige indlæg. Nogle gange seriøse, nogle gange knap så seriøse.

Så ja, følg med og se hvordan det udvikler sig. Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvor den her 'bloggerverden' bærer mig hen af.


Knus E

Likes

Comments