Hej allesammen.

I dag er jeg startet på Brønderslev gymnasium på STX og det har været en mega fed dag og jeg GLÆDER mig til at komme igang og gå der i tre år. Vi er den første årgang, der prøver den nye gymnasiereform, så det bliver utrolig spændende. Af hvad vi ved indtil videre, kommer vi til at have et grundforløb i de første tre måneder, hvor vi skal prøve alle fag og studieretninger og derefter skal vi så vælge, hvilken studieretning vi vil have og der bliver derefter lavet nye klasser - så man kommer til at gå med dem, som har samme studieretning, som en selv.

Så nu er det jo, som sagt, ved at være skoletid igen og alle er vidst ved at være startet på den uddannelse, som de nu skal starte på. Det betyder lektier, noter og ikke mindst afleveringer og hvad er bedre end at vide, at man har den rigtige beskyttelse til sine dokumenter og computer? Det vægter jeg ihvertfald højt, derfor elsker jeg denne computertaske, som er produceret i filt fra Sensit Appeal, hvor der er plads til en 13"/13,3" computer, den er både flot, transportabel og billig! - Og og og lige en ekstra bonus! Fra i dag d. 14. august til d. 20. august kører Andreas, som ejer og designer taskerne fra Sensit Appeal, 20% på alt fra hjemmesiden, grundet forlænget taxfree. Så jeg vil klart give de varmeste anbefalinger til et køb eller flere hos Sensit Appeal, til nogle utrolig lækre og billige tasker! - OBS. det er ikke kun computertaske der laves. Priser fra 125 kr. (-20%).

Så tjek linket nedenunder ud og se alle de lækre tasker Sensit Appeal tilbyder!

Sensit Appeal: https://www.facebook.com/SensitAppeal/

Knus E.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen.

Da bloggen er ny, og jeg ikke rigtig er kommet igang endnu, tænkte jeg, at jeg fra starten ville give jer muligheden for at lære mig lidt bedre at kende. Derfor har jeg samlet 10 facts, som forhåbentlig gør, at i lærer mig lidt bedre at kende.

1. Mit fulde navn er Emilie Sofie Larsen.

2. Jeg bor i Brønderslev sammen med min far, Mats, min mor, Anita og min lillesøster, Malou - som er 12 år yngre end mig.

3. Jeg er lige gået ud af 10. klasse, så nu starter jeg d. 14. august i 1.g på STX.

4. Jeg blev født med hjertefejlen, ventrikelseptumdefekt (VSD) - på et mere forståeligt sprog, hul i hjertet. Jeg blev opereret, da jeg var et halvt år gammel, så jeg har det dermed ikke længere, men et meget langt ar på maven medfølger selvfølgelig.

5. Jeg er meget lav, ved ikke helt præcis hvor lav, men omkring 155-160 cm.

6. Jeg er kvart pakistaner - tro det eller ej hahah, min farfar er fra Pakistan.

7. Nu vi snakker om min farfar kan vi jo lige så godt tage et punkt mere om ham. Jeg har aldrig mødt eller snakket med min farfar, jeg ved kun han er fra Pakistan og har et ret så sejt efternavn hahah - Gonzaléz.

8. Jeg synger utrolig meget og det har jeg altid gjort, både med bands osv., men også i kirken, hvor jeg er A-sanger - så dermed bliver der også skrevet nogle sange i ny og næ, så musik er min store passion og dermed min store drøm.

9. Jeg er voldsomt perfektionistisk - alt skal helst være perfekt, ned til den mindste detalje.

10. Jeg er SÅ ucharmerende når jeg spiser - mine kollegaer i Løkken og min familie og venner kan 100% nikke ja til dette punkt!

Det var de ti facts. Jeg håber i kunne lide dem og lærte mig bare lidt bedre at kende.

Knus E

Likes

Comments

Hej allesammen.

Du har klikket dig ind på min blog, og nu læser du mit allerførste indlæg. Det her med at starte en blog har været noget, der har ligget i mine overvejelser i et par år efterhånden, og jeg er nu kommet frem til den konklusion, at nu var det nu, nu skulle jeg have mig en blog. Så hej & velkommen.

I min hverdag går jeg i 10. klasse, i Brønderslev, ikke så langt fra Aalborg. I min fritid dyrker jeg min store passion, musik. Jeg elsker musik. Musik kan få dig i en helt anden verden og den hjælper altid på ens humør, synes jeg. Derudover laver jeg også mine egne tekster og optræder.

Som det ser ud lige nu, vil jeg mest bruge min blog, når jeg lige har noget på hjertet, som skrevet i min præsentation er følelser og psykologi nogle "fag" jeg elsker. Derudover vil der også indimellem blive delt noget såsom dagens outfit, make up, eller hvad det nu kunne være jeg kunne finde på. Min blog vil blive mit lille "frirum", derfor vil der være så mange forskellige indlæg. Nogle gange seriøse, nogle gange knap så seriøse.

Så ja, følg med og se hvordan det udvikler sig. Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvor den her 'bloggerverden' bærer mig hen af.


Knus E

Likes

Comments