Header

​Hey Loves. 

Det er nogle uger siden, at jeg begyndte at gå med tankerne om at starte en kanal på youtube. Jeg prøver at få det op at stå, og ordner hen ad vejen de små detaljer. 

Ville det være interessant for jer at følge med på youtube også - og ikke kun bloggen?

Skriv meget gerne nede i kommentaren om i ville se med - og hvad i kunne tænke jer at mine videoer skulle omhandle?

Massere af god karma og summervibes fra mig. 

Lots of Love, Emilie.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey Loves.

Idag har jeg været et smut forbi Magasin's bolig afdeling sammen med min søde veninde Freya. Magasin udbyder følgende mærker sammen med en masse andre.

Holmegaard, Kongelig hofleverandør since 1825

Rosendahl Copenhagen

Royal Copenhagen, Kongelig hofleverandør since 1775

Pillevuyt France, fremstilling af porcelæn since 1818

De ovenstående mærker, eller brands om man vil - var dem jeg kunne se havde udgivet deres årskollektion for 2017.Personligt er jeg super glad for Royal Copenhagen og Rosendahl, og specielt Rosendahl's (Grand Cru kværne) Som er de her super lækre og tidsløse krydderikværne, i kan se nedenunder.Direkte link til Grand Cru kværne: http://royaldesign.dk/viewitem.aspx?ID=85382&gclid=CjwKEAjw9_jJBRCXycSarr3csWcSJABthk07f0RdCQ9CHh4yTHEQ4Qip_ajERUXBdTcAcSq94t_zQBoCbvPw_wcB

Til sidst vil jeg oploade et billede af det udvalg af kollektioner jeg fandt interessant i Magasin. Hvis du selv vil tjekke dem ud, kan du besøge Magasin og snuppe et med på vejen.

Tak fordi at du læste med.

Lots of love, Emilie.

Likes

Comments

Shoppetur i IKEA 

* BILLEDER I DETTE INDLÆG ER TAGET FRA IKEA GOOGLE-SØGNING *

Hey Loves.

Idag har jeg været en tur i IKEA sammen med en god ven, der hjalp mig med at slæbe - hehe. Jeg skulle umiddelbart kun have nogle vandglas og nogle dåser til krydderier. Det blev til en del mere, bl.a 2 karafler, dessert glas og nogle glas af café lignende facon, samt en serveringsskål.

Jeg har derfor købt 10 stk. IVRIG glas 45 cl til 12,- kr, som er glasset du ser ovenover.

Direkte link her:

Jeg fik købt 2 stk. VARDAGEN karafler på 1.0 L, til 25,- kr. som er billede du ser nedenunder.

Direkte link her:

Udover det jeg har vist ovenover, har jeg købt følgende:

Krydderidåser på 15 cl, 4 stk. til 29,- kr. Direkte link her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20152870/

Serveringsskål på 28 cm, 1 stk. til 19,- kr. Direkte link her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20132453/?query=trygg+skål

Dessert glas på 18 cl, 6 stk. til 22,- kr. Direkte link her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10278356/

Café glas på 35 cl, 1 stk. til 4,- kr. Direkte link her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10270478/

Jeg håber at dette var inspirerende for jer, og at i kunne bruge det til noget. Kommenter meget gerne nedenunder!

Lots of Love, Emilie.

Likes

Comments

Se vores valg af service ..

Hey Loves.

Min kæreste og jeg skal flytte her d. 01/07-17, så vi har været på stor shopping i denne måned og ledt med lys og lygte efter alt der hedder service, møbler, køkkenredskaber- og maskiner - min pung gør ondt kan jeg love dig for!

Men, i dette indlæg skal det simpelthen bare handle om det service vi er blevet enige om at skulle tage med os i den nye lejlighed. Jeg lover, at der nok skal komme indlæg om vores valg af møbler og et indlæg om den nye lejlgihed.

I sidder måske selv derude, og har en kæreste eller en roomie, og ved LIGE hvad jeg mener når jeg fortæller, at det ikke har været en dans på roser at blive enige om hverken det ene eller det andet. Jeg tror måske bare, at jeg har måtte indse at min søde kæreste, faktisk også har noget at skulle have sagt.

Vi har på ingen måde samme smag i hverken farve eller materialer af noget som helst, det er så frygteligt haha. Men vi blev da enige, og det endte med Lyngby stellet i clear white. Det er et tidsløst og klassisk design, og jeg er sikre på at vi bliver super glade for det.

Hvis i ikke kender stellet, er der 4 forskellige slags styles, om man så må sige. Der er følgende:

Den store tallerken, middagstallerknen som er 27 cm.

Den lille tallerken, frokost tallerknen som er 20 cm.

Den store dybe tallerken, som er tilegnet aftensmåltid som suppe. Den er 23 cm.

Den lille dybe tallerken, som er tilegnet morgenmåltid som yoghurt mm. Den er 21 cm.

Vi har valgt alle styles'ene i clear white, og valgte det netop pga de mange muligheder med dette stel. Jeg blev helt forelsket i, at der var 2 forskellige slags dybe tallerkener, og udover det en lille skål - så man kan bruge den rigtige tallerken til det enkelte måltid. Det lyder måske fjollet, men ja..

OBS: Lyngbyshop.dk har de her styles på tilbud lige nu, i alle de farver der bliver produceret hvor der henholdsvis bliver solgt pakker med 4 af hver style, til en bestemt pris - så det faktisk er en slags mængde rabat. TJEK DET UD!

Direkte link: https://www.lyngbyshop.dk/collections/lyngby-stellet


Udover stellet, købte vi også matchende krus som du ser ovenover. De hedder Mug og er på 32 cl - og på tilbud lige nu til 149,- både på Lyngby's hjemmeside og i deres butikker.

Direkte link til koppen: https://www.lyngbyshop.dk/collections/lyngby-stellet/products/copy-of-lyngby-termokrus-hvid-porcelaen-30-cl

Jeg håber i blev inspireret af dette indlæg, kommenter gerne nedenunder.


Lots of Love, Emilie.

Likes

Comments

TILBUD I IMERCO 

Hey Loves.

Imerco køre et SUPER tilbud på Raadvad silkebestik lige nu - til kun 699,95,-

Førprisen var altså hele 1799,95,- så man spare næsten 1100 kr på dette tilbud med alle 24 dele!

Jeg har selv været nede og snuppe 3 sæt, og jeg er simpelthen så glad for det. Skynd jer, og reserver et sæt i en af deres mange butikker - jeg ved, at der ikke er særlig mange tilbage.

Direkte link her: http://www.imerco.dk/borddaekning/bestik/bestiksaet/raadvad-mat-bestiksaet-24-dele?id=100338783

Lots of Love, Emilie

Likes

Comments

.. Opskrift på den lækreste lasagne 

Hey Loves.

Beklager at jeg har været så længe væk fra bloggen, jeg har nogle projekter jeg går og arbejder på, også skal vi faktisk flytte her d. 01/07-17.

Jeg lovede jer en opskrift på denne lasagne i mit forrige indlæg, so here it comes.

INGREDIENSER:

500g hakket oksekød

1 dåse hakkede tomater, evt. dolmio classico

1 stort grofthakket løg

1 grovrevet squash

1 peberfrugt, finthakket

3 revede gulerødder

2 stænger bladselleri, finthakket

2 dl. boullionvand, enten okse- eller grøntsags

1-2 fed hvidløg, finthakket

Salt, peber, paprika og basilikum efter behov.

2 tsk. soya

Lasagne plader

2 spsk. smør

2 spsk. hvedemel

3-4 dl. mælk

Mild ost, ca. 1 dl

FREMGANGSMÅDE:

LASAGNESAUCEN

Brun løgene og hvidløgene til de er klarer og gyldne. Herefter bruner du kødet - hælder tomaterne i, og nu resten af grønstagerne. Rør det godt rundt, så det er blandet også hælder du boullionvandet i, tilsætter de krydderier og krydderurter du finder nødvendigt. Nu hælder du soya'en i og propper låg på. Lad simre i mindst 3 timer for den ønskede smag.

OBS: Man kan sagtens lave den som en bolognese, uden at lade den simre. Jeg syntes bare det bedste resultat er efter mindst 3 timer, da grøntsagerne er gode møre og har givet smag til saucen.

MONAYSAUCE

Smelt smørret i en gryde, og tilsæt mel. Rør det til en slags melbolle, og tilsæt nu mælken lidt efter lidt - og lade det koge stille og roligt op, samtidig med at du rører rundt. Når det er blevet til en tyk masse, tilføjer man osten til massen og lader det smelte sammen. tilføj salt og peber efter behov.

OBS: Jeg får det bedste resultat ved, at add'e en smule soya i. Men det er meget individuelt.

SELVE LASAGNEN:

Smør et ovnfast fad og put skiftevis monaysauce, kødsovs og lasagne plader - indtil fadet er fyldt op. Bag i ovnen på 200 grader i ca. 25 min.

Velbekomme!

Jeg håber i får denne overlækre opskrift prøvet af derhjemme, og HVIS du gør - så kommenter gerne nedenunder hvordan det blev.


Lots of love, Emilie.

Likes

Comments

Hvad er velvære? 

Hey Loves.

Jeg tænkte at jeg ville dele lidt tanker med jer på bloggen idag. Jeg sidder lige nu og venter på at min kød sauce har simret færdig - den har simret siden kl 15, så jeg har været lidt fanget i mit køkken idag. Jeg besluttede mig nemlig for, at jeg idag ville forsøge mig med hjemmelavet lasagne.. Jeg tænker at der kommer en opskrift ud enten i aften, eller imorgen tidlig.

Jeg kan sige så meget at jeg ikke havde regnet med, at det ville tage så lang tid at lave. Men lækkert, det er det virkelig.

Jeg ville egentlig dele mine tanker om velvære med jer idag, da jeg jo stadig er en relativt ny blogger. I kender ikke helt mig endnu, eller ved hvad jeg står for og hvad kategorierne på bloggen dækker over. Så jeg tænker at det idag, skal handle om velvære.

Hvad betyder velvære for mig?

Velvære for mig dækker over ens helbred, bevares - ikke på den fantatiske måde. at man føler sig godt tilpas i sin egen krop og sind. Ordet er jo egentlig også rimelig udskåret i pap - velvære - at være vel. Var det vrøvlet? Hm, måske - jeg syntes at det gav mening.

Det kunne være super sjovt og spændende at høre jeres mening om velvære. Kommentér det gerne nedenunder! tak fordi at du læste med. Vi ses snart igen.


Lots of love, Emilie.

Likes

Comments

Krydret kylling m. hjemmelavet humus og tzatziki samt grøntsager 

Hej Loves.

Idag havde jeg sådan lyst til en let sommer ret, med en masse krydderier og lækre kulinariske smage. Det resulterede derfor i, marineret kylling, hjemmelavet humus og tzatziki, friske grøntsager og noget lunt brød. Jeg syntes virkelig at det smagte godt - så jeg ville da lige dele opskriften med jer. Det er så nemt, sundt og bare mega lækkert!

Ingredienser du skal bruge:

humus:

1 dåse drænede kikærter, jaa - jeg hopper over hvor gærdet er lavest ..

1 spsk. græsk yoghurt

1 dl. olie, jeg bruger solsikkeolie

3 spsk. citronsaft

salt og peber efter eget behov

1 fed hvidløg - jeg kan bedst lide den mild i smagen

Tzatziki:

1 agurk

2 store spsk. græsk yoghurt

2 fed hvidløg

salt og peber efter eget behov

Evt. en smule citronsaft

Krydret kylling:

450 g. kyllingefilet - jeg køber den, uden lage.

Krydderier efter eget valg - jeg valgte at bruge hvidløgspulver, paprika, karry, seasoning og chiliflager.

Jeg vil lige pointere, at de dl og mål der er skrevet ovenover, er hvad jeg selv har brugt. Det er ikke nogle bestemt opskrift, da jeg næsten altid laver mine opskrifter på slump. Bevares, prøv dig frem, benyt den mængde du føler for, det er trods alt dig der skal spise det. I forhold til brød og grøntsager, har jeg valgt at lune noget ganske almindeligt pitabrød og bare de grøntsager jeg lige havde i køleskabet.

Tak fordi at du læste med, du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenunder.


Lots of love, Emilie.

Likes

Comments

Hvad mener jeg med det? Hvad betyder det?

Hej Loves.

Jeg har lavet en hovedkategori, som hedder '' skønhed i alle aspekter ''. Også er det, at mange har spurgt mig, hvad betyder det? Hvad indebære det? Jo, nu skal i høre. For mig var det vigtigt, at jeg kunne få lov til at skrive, ytre og fortælle jer om skønhed, i alle dets reneste former, om velvære og om kærlighed til sig selv. Derudover kan skønhed selvfølgelig også definere ens ydre, jeg syntes nu bare - og det holder jeg altså fast i - at skønhed, for mit vedkommende vel og mærke, drejer sig om og henvender sig til ens indre værdier og person.

Nu er der måske nogle der sidder og undre sig, '' Jamen hvis skønhed og velvære hænger sammen, hvorfor er det så to forskellige kategorier her på bloggen? '' - Det er det simpelthen fordi, at alting ikke skal besværliggøres eller pustes op til mere end hvad det er. Selvom tingene kan have symbolsk betydning og at man kan læse mellem linjerne, så er en spade sgu en spade. Skønhed er IKKE kun ens indre, og derfor har valgt at kunne henvende mig til begge ting. Altså både ens indre og ydre skønhed.

Jeg håber at det gav en smule mening for jer. I er som altid, velkomne til at smide en kommentar nedenunder.


Lots of love, Emilie.


Likes

Comments

10 facts om mig ..

Hej Loves.

Jeg tænkte at et indlæg der omhandler facts, er en god måde for jer at lære mig bedre at kende, så det er simpelthen det, der står på programmet idag.

10 FACTS OM MIG..

1) Jeg er født 18 nov. 2000, og er derved 16 år gammel.

2) Jeg er opvokset i Storkøbenhavn, i en mindre by der hedder Ballerup.

3) Jeg startede i 1.g på Næstved Gymnasium i sommer 2016, men droppede efterfølgende ud. ( Der kommer et indlæg om dette )

4) Jeg har gået på efterskole på Samsø, fra 8-9 klasse.

5) Jeg er enebarn, men har dog stedsøskende, som jeg elsker uendelig højt.

6) Jeg arbejder på nuværende tidspunkt, som salgs assistent i Creme Fraiche.

7) Jeg er en yderst følsom pige - selvom jeg ikke altid vil indrømme det.

8) Jeg elsker at rejse, og har besøgt mange lande udenfor Europa - men næsten ingen i Europa. Vildt underligt.

9) Jeg er i et forhold, og har været det i et års tid.

10) Min livret er wok, med massere af champignoner i. MUMS.


Det var dét, for denne omgang. 

Lots of love, Emilie. 

Likes

Comments