Innehåller affiliate-länkar

Födelsedagsångest, generell ångest, prestationsångest. Kalla det vad ni vill men jag är långt ifrån taggad.
Min födelsedag är nästa vecka och jag har sån ångest. Jag är rädd att bli bortglömd, inte ha en bra födelsedag och ha för höga förhoppningar. Egentligen vill jag bara hoppa över dagen överhuvudtaget och ignorera allting.
Kan va att jag alltid har sett födelsedagar som en big deal, mer än andra och när jag inte känner att jag blir prioriterad som jag prioriterar andra så blir allting fel. Vill alltid ge den perfekta och bästa presenten, perfekta dagen, skämma bort till tusen och det kanske är too much men ja, jag ser det som en riktig speciell dag.

Vi kan ju prata om vad jag önskar mig så blir det lite mer positivt?
Det är alltid kul att prata om sin "lilla" önskelista, haha. Jag fyller 24 och gör fortfarande önskelistor, kommer fan aldrig växa upp.


VR

Finns det något roligare spel? Och tänk så roliga videos jag kan göra med typ skräckspel osv?!
Ser fram emot när jag har detta här hemma och kan nörda sönder, speciellt nu när vädret börjat bli sämre. Finns så mycket coolt man kan göra som kolla runt på google maps och se allt möjligt, åka karuseller samt massa spel såklart!

Smink från
Caia Cosmetics

Jag har hört så bra om detta märke att jag bara måste testa produkterna. Tänkte göra en video med majoriteten av det som finns och betygsätta det och se om det är så bra som folk säger. Men vad jag har sett verkar det asbra, speciellt borstarna..

Produkter från Anastasia

Har blivit så besatt av detta märke på sista tiden och vill samla på mig en lite större samling och testa några av deras nyare produkter, deras skuggor är såååå bra och man kan göra så mycket. Vill verkligen bli mer modig och våga mig på dom där lite mer extra lookerna. Har varit så feg på sista tiden..

Nikita Dragun Wigs

Att färga håret till någon rolig färg har jag velat lääääänge. Jag hade lila toppar ett tag men det syntes knappt, nu är jag inne på rosa men är rädd att förstöra håret mer än vad jag redan gjort. Ätstörning och blekning är ju inte direkt hårets bästa vänner så jag försöker vara så snäll som jag bara kan så dessa två peruker skulle passa peeeeeerrrrrfekt. Älskar Nikita och dessa perukerna ska va riktigt bra och realistiska samt att man får massor av produkter som man behöver till!.

Morphe x Jaclyn Hill

Har verkligen fastnat för Morphe nu och har kollat på både paletten och borstarna hur länge som helst nu, bestämde mig för att köpa James Charles kollektion först och är helt kär så behöver dessa också!
Så drömmigt!!

Chanel Bronzer

Den här krämbronzern från Chanel har jag velat ha i huuuur många år som helst men är något som jag aldrig faktiskt köper. Vet inte varför för den är inte dyrare än något annat smink jag köper men jag kommer typ bara på det när jag fyller år eller när det är jul. Har inte riktigt något smink från ett "riktigt" fint märke. Allt jag använde är ju high end men detta är något annat, det är Chanel ffs.


.

En ordentlig klocka

En av bassakerna man ska ha hemma är ju en ordentlig klocka, det är ju liksom essential men jag har ingen sån klocka!
Jag har en som har slutat funka från typ Ur&Penn som är brun eller något och nej, den tar jag inte på mig. Jag vill ha en ordentlig vuxenklocka som passar till min underton.

Det är lite mer som inte är med på den här listan utan den jag har gjort på onskelista.nu haha. Den sidan har jag använt i flera år nu men ja, detta är basic ungefär det jag önskar mig men som jag troligen kommer få köpa åt mig själv eftersom jag är så jäkla dyr, haha, dock är det inte med en häst denna gången eller något objektiv för det är lite som att önska sig en enhörning, det kommer inte hända 😂
Börjar bli lite mer realistisk!

Gillar

Kommentarer

Jag har ju massor av bilder till inlägg som jag inte har gjort än. Så tänkte få upp en efter en nu!
Vi börjar med ett inlägg som egentligen skulle kommit upp i MARS, asså tänk er att jag inte haft energi för att göra ett vanligt inlägg. Så trött på depressionen nu, vill börja trotsa den lite, säga fuuuuck dig och göra mer av vad jag älskar. Bara göra det, intala mig själv att ha disciplin.

Jag köpte iallafall James Charles palett som han gjorde med Morphe!
Är helt kär i den även fast jag knappt använt den, har inte haft tillfälle att göra något crazy och nu när jag har fransar så blir det ännu svårare då jag tappar så otroligt många fransar på kort tid och kan inte sätta fransar för att färdigställa några looker. Ska göra om mina fransar imorgon, det har gått två veckor och jag har typ inga kvar.. Lite orolig om det kommer va fint på Summerburst men har också köpt en sovmask som ska skydda fransarna när jag sover och så får jag undvika ångan så mycket som möjligt på jobbet. Bara jobba så mycket som möjligt för att det ska hålla.

Skuggorna är sååå pigmenterade och riktigt jäkla bra om jag får säga så. Detta va första gången jag provade Morphe skuggor och jag är verkligen så imponerad. Det finns 39 stycken skuggor i paletten varav 7 stycken är i lite större pannor. Så ungefär 12-13 kronor för varje skugga, inte alls dåligt!
Använder dock de neutrala skuggorna nästan dagligen som neutrala looker, contour och highlight.

Morphe The James Charles Artistry Palette finns HÄR för 484kr.

Gillar

Kommentarer

Hur dåligt man än mår och behöver time off för att bygga upp sig själv så skulle jag säg att man mår ännu sämre när man sen ska få sin lön. Jag var hemma under hela Juli månad och jag ligger inne med grov ångest nu. Vet inte hur den här månaden kommer bli. Har Summerburst bestämt sen länge, alltså 4 dagar i Stockholm, Eves födelsedag i Göteborg, min födelsedag då jag vill göra något såklart, pappas födelsedag, vi kommer nog va i Stockholm några dagar där också då pappa fyller 50. Jag vet inte om jag kommer klara mig.. Kommer typ leva på klarna.
Jag är seriöst jätterädd att jag inte kommer ha råd och få hoppa över min egna födelsedag. Allt pga min sjukskrivning.
Så samtidigt som jag rekommenderar sjukskrivning för det är det allra bästa när ingenting är som det ska så skulle jag inte rekommendera det om du inte lever med någon som också har en inkomst. För det kommer göra allt värre.

Får börja få upp lite kläder på Tradera och sälja lite av mina grejer för det verkar ju aldrig hända. Få tillbaka mina sparpengar.
Varför ska pengar alltid va ett jääääkla problem??
Så trött på att det ska va som det är i samhället. Får börja jobba skiten ur mig, skita i hälsan och bara kötta, ta mina psykattacker på toan sen gå ut och bara köra. Spy lite och låtsas som ingenting för det är ju det som krävs idag tydligen.
Fuuuuuck detta, jag klarar mig, jag ska klara detta. Det kommer lösa sig och jag kommer ha skitkul!
Måste tänka positivt annars kan jag lika gärna hoppa över allting. Jag vill inte lida, jag kommer inte överleva utan faktiskt leva denna månaden. Pengar löser sig alltid, det måste det..

Gillar

Kommentarer