Jag har nu gått med nattlinne i 2 dagar, orkar inte ta på mig något annat. Ligger ändå och gör ingenting och eftersom jag förmodligen har smittat pojkvännen så fick han frukost på sängen imorse!
Det va länge sen vi hade smoothie och ägg till frukost, inte tillsammans men generellt, haha. Så det fixade jag som den flickvännen jag är, bäst..

Vi har fått i oss lite mat och nu ligger jag och kollar lite youtube, har missat så mycket!!
Jag kollar nästan bara på Supernatural nu så när jag går in på youtube så är det huuuur mycket som helst som jag inte sett än.
Jag håller själv på att finslipa en vlogg men den är rätt långtråkig så måste fixa till den innan den kommer upp. Ska nog ta och göra det nu så det blir av, usch, sån tidsoptimist. Hållit på att finslipa i 2 veckor, haha.

Likes

Comments

Åh vad jag älskar den här dagen, så många står upp för att vi alla är olika och bara för man har en kromosom mer betyder det inte att man inte klarar vissa saker som andra tror.
Ni kan inte ha missat tjejen som nu har ett eget designermärke, wow!

Dock är detta något vi måste tänka på oftare än just den här dagen då det är så många människor som får uppleva mobbning, diskriminering och andra saker som gör att man känner sig utanför, annorlunda eller sämre än alla andra.

Alla är olika och det är något som är GRYMT för hur tråkig hade inte världen varit om vi alla hade tyckt om samma saker, tävlade om samma saker och inte haft några åsikter. Det är pga vi är olika som världen tar sig framåt och utvecklas.

Mer kromosomer till folket!

Likes

Comments

Fy skäms på mig. Jag tog så dåligt med bra bilder förra veckan, jag hade fullt upp med att filma eller stressa. Men jag lyckades ta några som ni kan få se!

Jag tror anledningen till att jag knappt har tagit några bilder på mig själv är för jag kände mig så jäkla ful den här veckan och tills nu faktiskt.
Alla va så fina och när jag kollar på bilder nu så ser jag mosig ut i ansiktet, min smink ser cpkonstigt ut och jag är både blek och fläskig. Usch, det är jättehemskt att säga det där om mig själv men det är sjukt så dåligt jag mår när jag ser ut såhär. Det är undermedvetet som jag märkte i hissen idag. Skulle cykla och handla och när jag kollar i spegeln så åker min hand automatiskt upp och håller mig för ögonen, hahah, det va det sjukaste.
Nej, jag ska inte fortsätta tjata om mitt psyke. Sorry.

Likes

Comments

Den här gången kände jag för lite enklare klor men som ändå hade touch av något intressant. Det syns inte så bra på bilderna men det är en vit ombre med lite bling!
Gjorda av Carolina Mroz i Helsingborg, jätteduktig tjej.

Vad jag håller i handen är en liten del av framtiden på Make Up Store, ni kan nu, som ni säkert har sett, köpa med er parfymer hem och det här är, jag kommer inte ihåg vad det heter, men det är parfymflaskhållare, haha. Det är alltså något du kan välja till när du köper din parfym eller köpa separat och ha din parfymflaska i. Jag ÄLSKAR designen på dessa och det är en magnet som håller ihop locket och botten.
Visst är dom snygga!

Likes

Comments

Well hello my beautiful weirdos.

Ledsen för att ha varit borta så mycket men under veckan har allting varit utbildning, äta, plugga och sova. Inte så jätteroligt att läsa om och jag behövde koncentrera mig på att plugga och jag somnade så snabbt alla dagar.
Men för att berätta något roligt så tog jag fel tåg en gång till under veckan och åkte ännu längre än första gången, reagerade inte på stället jag hoppade av på sist utan åkte ännu längre fel innan jag fick hoppa av och åka tillbaka. Så typiskt mig!

Under veckan har jag dock vloggat så mycket som jag kunnat och jag ska jobba väldigt hårt för att komma ifatt med mina videos, ligger back som fan och har inte ens kommit in i februari, hah, sorry.

Nu vill jag göra en STOR shoutout till Frida Thell som jag fick bo hos nu under min utbildningsvecka, så tacksam och kände mig verkligen som hemma, ni måste verkligen kolla in henne!
Frida är en GRYM make up artist som specieliserar sig i bröllop och som jag rekommenderar er att kontakta henne om ni ska gifta er, ska ha en plåtning eller bara behöver en sminkning och en snygg frisyr till något event.
Några personer ni kanske känner till och som hon har sminkat tidigare är t.ex. Jill Johnsson, Mariette, Sarasongbird och Daniel H från youtube.
Ni hittar hennes sociala medieblänkar och sida här nedan.
Instagram: fabbythell
Hemsida: Fabbythell.se
Facebook: F.A.B by Thell

Likes

Comments

My god va lång den här dagen har varit!

Började 11 "imorse" och det va inte så stora problem med att hitta dit, jag hade fått en beskrivning av Frida, som jag bor hos, och jag fick bara fråga sådär 2-3 personer men när jag väl var där gick det hur bra som helst. Alla va jättetrevliga och våra lärare är jätteduktiga. Vi fick lära oss lite om sälj och om konceptet idag och sen kolla lite på där dom brukar ha visningar, kontoret och lite så.
Lunchen tog jag och två andra på Café gränden som ligger precis intill, god mat för ett bra pris!

På vägen hem va det en annan historia..
Jag skulle komma till tunnelbanan som jag gick förbi när jag skulle in till apoteket, gick runt en byggnad för att komma till samma plats igen och ser att T'et är precis bredvid apoteket om jag bara hade lyft huvudet.
Åkte till Östermalm för att handla på Sephora som jag också skulle runt en byggnad för att komma till, helt i onödan när jag bara kunde gått rakt fram.
Skulle till H&M och gick upp för en fet jävla gata som jag sen skulle ner från igen för min GPS hatar mig och uppdaterade sig inte så jag gick helt fel.
Jag har nog varit inne på 5-7 apoteker idag för att hitta min REN skincare ansiktstvätt och hittade den efter sådär 3 timmar.

Inte nog med att jag inte hittar uppe på "land" så tar jag fel tunnelbana så jag får åka fram och tillbaka för att komma till stället jag egentligen skulle till.
När jag ska försöka komma till tunnelbanan så kommer jag upp i Gallerian och jag passar på att leta etter Kicks som jag gick förbi precis bredvid rulltrappan jag kom upp ifrån. Alltså jag missar så mycket och ser inte ett skit verkar det som.

Nästan ALLT har gått fel sen jag slutade dagen på MUS vid halv 4, vad jag än har gjort så har det gått åt helvete!
Kommer inte ens ihåg allt för det har varit så bisarrt, en full gubbe satt med en tänd tändare en decimeter från min knä som ett exempel och det tog mig nästan 2 timmar att kunna komma hem.
Får hoppas att morgondagen går bättre.

Likes

Comments