Header

Ååååh I'm sorry, har verkligen inte kommit tillbaka i huvudet. Är rätt tom och har inte så mycket motivation till något.

Jag var hos läkaren i tisdags och blev sjukskriven resten av veckan samt att jag har nu börjat med fluoxetin igen vilket är antidepp tabletter som jag tog runt 2014 senast. Vet inte om dom kommer hjälpa och jag kände inte riktigt att läkaren förstod mig. Får ta upp det på återbesöket nästa vecka. Har haft biverkningar sen jag började ta dom igen och jag hatar det.

Sover fortfarande på soffan och det gör att min sömn blir sämst och min rygg är sämst. Allting känns sämst just nu.
Meningslöst och sämst. Kan va en bieffekt på tabletterna att jag känner såhär. Det är tydligen vanligt med utmattning, illamående, sömnlöshet, yrsel, ångest, rastlöshet och massa annat. Självklart ska jag ha hur mycket som helst.
Har sån ångest över att komma tillbaka till jobbet på söndag. Är rädd att bryta ihop igen eller inte klara av det både psykiskt och fysiskt. Stå upp på samma ställe i 8-9 timmar utan nästan någon mänsklig kontakt. Vi får se hur det går, kan inte sitta och oroa mig redan nu, kommer bli galen. En dag i taget.

Jag äter men det känns som min kropp inte tar upp näringen så känner mig helt lealös om ni förstår hur jag menar. Har städat lägenheten lite och ska snart fortsätta. Vi har beställt ny madrass till sängen, jag har lagt ut vår matgrupp till försäljning, har slängt vissa kläder och inredning. Jag håller på att försöka starta om på nytt, bort med gamla minnen och in med nya.
Ni som inte vet vad jag snackar om här så är det okej, bara nicka och le. Det blir bättre, jag måste ge det tid.
Vad säger man, tiden läker alla sår?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hola peeps, det är dags att försöka ta sig tillbaka.
Jag ska till läkaren imorgon och prata med någon om sjukskrivning eller ja, intyg, då jag behöver en paus och fokusera på mig själv, detta går nämligen bara neråt nu. KBT är nånting jag är intresserad att testa också men vi får se vad dom säger imorgon!
Är så nervös att dom inte kommer tycka att jag "mår tillräckligt dåligt" men att jag sitter och bryter ihop så ofta som jag gör nu är inte normalt, jag har varit på bottnen förut och jag vill verkligen inte tillbaka. Det är dags att göra något och nu har jag tagit första steget och sagt att jag behöver hjälp.

Och när det kommer till vad som jag fick reda på förra veckan, vissa av er vet redan vad jag pratar om, så känns det bättre. Vad jag har bestämt mig för får alla acceptera och leva med även fast det kanske inte är det bästa.

Ikväll var vi på Ringstorps pizzeria och käkade, jag vet att vi käkar alldeles för mycket hämtmat nu men båda har varit helt borta från verkligheten och inte haft orken eller viljan att laga mat. Dock är det skärpning och dags att bli vuxen. Det ska bli en del förändringar här hemma och det kommer bli bra, just nu är det lite rocky men det gäller att ta sig fram. A'ight?

Likes

Comments

Sorry, jag har inte varit på det rätta stället i huvudet den senaste veckan och jag måste ringa en läkare imorgon.
Blir så förvirrad av alla val bara. Det är väldigt mycket som snurrar i huvudet och jag vet inte riktigt hur min framtid ser ut men det får tiden avgöra.
Lite därför jag inte har gjort några inlägg för det skulle vara för mycket hat och sorg.

Men idag har jag varit på babyshower för finaste cass, i helgen var jag hos vänner i Halmstad för lite uppmuntran.
Det är väldigt svårt att hålla uppe energin på en bra nivå men det blir bättre sen.
Nu kan det bara gå uppåt hoppas jag. Peppar, peppar på det.
Kommer nog ett ordentligt inlägg imorgon igen så tar vi det därifrån.

Likes

Comments

Pga komplikationer i mitt privatliv kan det hända att min uppdatering och sinnesnärvaro under mina inlägg kommer vara ännu sämre nu än vad det redan har varit. Hoppas alla förstår och är tålmodiga tills jag kommer tillbaka starkare. Det kommer bara lite sådär ett tag men om ni visste vad som hänt skulle ni verkligen förstå.
Kan hända att jag berättar om det framöver men just nu måste jag jobba på att inte bryta ihop totalt.
Om någon har ett extra rum att hyra ut ett tag så skulle det vara guld värt.

Likes

Comments

Detta kan ha med att göra med att jag nog är i en fas där jag håller på att förändras. Ni vet att man är aldrig samma person som man var dagen innan. Man är i en ständig förändring och när vi väl flytta in hit ville jag att allt skulle vara väldigt rått, betong och industri. Nu är jag mer.. jag vet inte. Men jag hatar typ allt.

Jag vill byta ut vår soffa då den är så jäkla jobbig. Den är inte skön och kuddarna halkar ner hela fucking tiden, matgruppen vill jag också byta ut. Vill ha mer vitt och beige så ett vitt matbord, ljusare soffa, byta ut stolarna till bordet på balkongen. Vill ha mer detaljer här hemma. Just nu är det möbel på möbel och ganska opersonligt. Ska kolla runt lite efter inspo och det kommer nog inte hända på ett tag att vi ändrar om men jag får skaffa mig en idé tills det händer. Kan ni också ha såna perioder då allt ser så fel ut och nu skäms jag lite hur det ser ut. Har tappat tanken helt om hur jag vill ha det och köper typ aldrig inredning.

Inte nog med det så kliar det sååå mycket i mig. Jag vet inte om det är en inre panik efter förändring eller att jag är rastlös. Men jag är så obekväm just nu. Känner mig äcklig, varm, irriterad och så full men tom inom mig på samma gång, hahahaaaaaa vad händer??!

Likes

Comments

Hola peeps, fint väder vi har va?
Det ööööser ner utanför men det är rätt mysigt ändå. Sitter och kollar halv 8 hos mig med pojkvännen med mitt nya favorittäcke, jag tjatar om det här jävla täcket hela tiden känns det som haha.

Jag kollar ju runt lite efter psykologer i Helsingborg men allt jag hittar är antingen privatkliniker som tar 1400 PER GÅNG eller står det ingenting alls. Jag pratade lite med mamma som sa att jag kunde ringa till Capio men när jag ringde till dom va det lika konstigt som att gå in på deras hemsida.
Dom sa det vanliga i automatik om det är livshotande så ring 112 och "får inglish press serå", det roligaste med hela samtalet. Sen kom massa alternativ om man ska till olika avdelningar så ska man trycka på 1-7 och jag hörde ingenting om mitt alternativ så jag klickade att jag ville höra det igen och då började tanten med den dåliga engelskan och dom olika alternativen och nej jag hade inte missat något så jag väntade kvar för at bli kopplad till en telefonist som det brukar vara.. NEJ DÅ BÖRJAR SKITEN OM EN GÅNG TILL.
Där gav jag upp och nu har allt stängt men imorgon får jag ringa till stället jag gick till i Ängelholm och se om dom vet något liknande i Helsingborg.

Om någon av er har något tips till mig så hör gärna av er!

Likes

Comments

Jag skulle egentligen skriva ett irriterande inlägg om att O´learys som inte kan ha fungerande hjärnceller och göra saker rätt. Vi beställde därifrån ikväll och eftersom L inte äter kalla såser så bad han om att ta bort den ena såsen och bara ha kvar den andra. Ja då får han en burgare med bröd, kött och bbq sås?
Sen var ju köttet jättetorrt men det är en annan grej. Ska aldrig beställa därifrån igen.
Men jag orkar fan inte. Har inte energi att bli sur eller arg, lämnar det bakom oss så blir det skitbra.

Ligger fortfarande i soffan med det stora täcket och kollar på tv och försöker slappna av och känner mer och mer hur ögonen blir tyngre så får vila snart medan L sitter och spelar.
Stack hem från jobbet inatt då mitt psyke inte var som det skulle/ska, försökte ringa vårdcentralen idag men det verkar vara sommaruppehåll timmarna jag är vaken och dom har bara kuratorer så ska kolla runt imorgon istället efter en klinik eller en bra psykolog i sig bara här i Helsingborg.

Eftersom min energi bara försvann nu, haha, så ska jag ta och vila lite. Sorry för jag är så tråkig nu men man får ju anpassa sig efter kroppen. Jag kommer snart tillbaka!

Glöm inte att lägga till mig på snapchat, där är jag nog lite roligare - @emiliesbeauty

Likes

Comments

Detta är något som har blivit mer och mer genom åren och nu verkar det bara vara en stor "trend" att skaffa barn och starta blogg om det. Det är verkligen jättefint att folk blir föräldrar, men att det har blivit så jäkla mycket TONÅRINGAR??
Det är efter det där jävla teen mom som ganska många verkar intala sig själva att om dom blir gravida så unga så blir dom kända och får vara med på tv. Jag så satans trött på att folk daddar med barn som om det vore leksaker. Det är så sjukt mycket ansvar och vissa är verkligen inte redo för det.

Om du inte kan försörja ditt barn, hur fan hade ni tänkt, leva på soc? Pappan sliter ihjäl sig?
Newsflash - företag anställer inte gravida pga dom ändå blir mammalediga sen så det blir att ni lever på socialen och bidrag iaf. Vad jag själv har fått höra i måååånga fall.
Det är så jäkla oansvarigt även fast folk tycker att dom är sååå redo, har kläder och nödvändiga saker och bla bla bla, "vi är inga barn" JO DET FUCKING ÄR NI!
Bara för du är myndig eller strax under så har du INGEN FUCKING ANING vad du håller på med. Jag är snart 22 och jag är fortfarande helt jävla lost. Andra bryr sig och lägger sig i pga det är någon annans liv ni har att göra med?
Man ifrågasätter för man är orolig att detta barnet kommer påverkas av ert beslut att skaffa barn när vissa inte ens har fått mens eller gått ut skolan. Det behövs bara hjärnceller och sunt förnuft för att fatta detta.

Förlåt men blir så provocerad när jag ser så många med fortfarande babyansikten säger att dom ska bli föräldrar. Skaffa lite pubishår innan ni förlöser en annan människa för fan.

Likes

Comments

Hola peeps, medan jag sitter på jobbet och väntar på resten av passet ska komma så kan jag uppdatera lite. Har inte gjort ett piss idag och jag har tappat motivationen att faktiskt göra något.
Allt verkar så stilla och jag är så trött på situationer som ger människor som inte ens försöker, jag har pratat om detta 1000 gånger innan. Försöker att skapa sig ett namn, har fått det gratis via familj eller vänner, har ingen riktig talang eller engagemang. Varför ska företag och större personer se folk som får allt gratis och ge ännu mer medan andra som jobbar hela tiden skjuts åt sidan?
Vissa bara upptäcks från ingenstans för dom antingen ser bra ut eller är redan rika från början. När dom får frågan vad dom gjorde så får man svar att det bara hände, där skiljer man dom olika typerna åt. Dom som kämpar och dom som bara får.
Aja, jag måste börja jobba nu så skriver jag mer imorgon.

Likes

Comments