Header

Contains affiliate links

HEEEEY

Jeg har fundet nogle lækre farverige items, som virklig sætter gang i ens humør. De får især mine læber til at smile på sådan en grå torsdag. Håber også, at det lige topper jeres humør, med lidt pang farver.

knuus til vi ses igen

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I kan finde skoene lige: her

Heeey

Jeg er lige kommet hjem fra København og de her skønne sko er kommet med mig hjem. Jeg spottet dem inde i Zara og tænkte bare at det skulle være mine. De er simpelthen så fine og meget anderledes.

Jeg har sagt til mig selv, at jeg skal have dem på mindst en gang i skole inden jul, så jeg må lige tage mod til mig og tage dem på.

I må have en fortsat fantastisk lørdag (-:

Knuuus til vi ses igen

Likes

Comments

Hey alle!!

I den her uge har jeg terminsprøver, super fedt (hahahaha). Vi var oppe i skriftligt dansk i går og i dag stod den på matematik.

Jeg syntes ikke at man skal køre de her terminsprøver fuldstændig op i det røde felt. Jeg tager det meget stille og roligt og, hvis jeg føler at jeg har gjort mit bedste er jeg også meget godt tilfreds. Så hvis man får en dårlig karakter, går livet heldigves videre. Det hele er jo også bare lidt en ”lille prøve” til den endelige prøve til sommer. Så hvis man bare tager det lidt som en oplevelse og gør det til noget hyggeligt, så bliver det også meget sjovere.

Det bedste er også at man kan tage noget lækkert mad med, så bliver det faktisk helt hyggeligt at lave problemregning.

Status på prøven i dag:

I dag stod som sagt på matematik. Vi havde 1 time til færdighedsprøve og 3 timer til problemregning. Færdighedsprøven gik fint og var faktisk ikke så slem. Problemregning var virkelig svær og det hele handlede om geometri – og jeg hader geometri, så det var bare super dejligt. Trods alt den geometri fik jeg svaret på alle spørgsmål og jeg er faktisk meget godt tilfreds med det jeg fik afleveret.

Jeg har det sådan, at jeg altid vil klare mig godt i matematik. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men måske er det bare fordi at jeg syntes at det er sjovt.

Et kæmpe plus i dag var at vi først skulle møde 9:45, så det var total luksus og gjorde bare lige dagen 10 gange bedre.

De næste par dage består af engelsk, dansk retskrivning og læsning og så selvfølgelig fransk på fredag, jubiii.

Håber at i alle har det godt (-:

knuuuus

Likes

Comments

Sko: here Cardigan: here Strømper: here Spænde: here Stribet bluse: here Top: here

Hei. Jeg elsker glimmer og det kan virkelig pifte en grå efterårsdag op. Jeg har samlet mine yndlings glimmer items, jeg elsker specielt Cardiganen fra Baum und pferdgarten. Den er så fin og man kan både bruge den som jakke, cardigan og som en skjorte. Jeg har den faktisk selv i min garderobe, og der bliver altid tilføjet et ekstra smil på læben når jeg tager den på.

Jeg håber at i alle har en mega fed lørdag.

Knus, til vi ses næste gang.


Likes

Comments

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here

Hey

Ovenover har jeg tilføjede nogle af mine favoritter fra Love Stories. De laver simpelthen sådan nogle fine ting. Jeg er helt vild med leopard bh'en og de grå joggingbukser, ser SÅ lækre ud.

Det her er en serie jeg kommer til at køre på min blog. Jeg kommer til at vælge et brand, hvor jeg så viser mine favoritter fra, det kan fx også være fra Zara eller Mango. Jeg håber at i ville kunne lide det (-:

Jeg håber at i alle har haft en god efterårsferie og at i er kommet godt i gang igen. Jeg syntes at det var lidt hårdt mandag morgen, men det er nu også meget dejligt at komme ind i en hverdag med faste rutiner.

Fortsæt god onsdag. Jubiiiiii, der kommer også Den store bagedyst i aften, glæder mig til at sidde med en kop the under et varmt tæppe og se det.

Knuuus

Likes

Comments

Du kan købe den lige her: Gul trøje

Hey

Forleden dag købte jeg denne skønne gule trøje. Jeg har aldrig eget en gul trøje, fordi farven ikke rigtig passer til mig da jeg er ret bleg (hahahah). Men nu har jeg altså købt en gul trøje og jeg ser faktisk overraskende godt ud i den. Jeg har altid elsket gul til mennesker med lidt mere farve fx damen på billedet hun ser mega godt.

En lækker gul badedragt har også altid været en drøm, så nu må vi se om jeg kommer til at gå total amok i gul. .

knuuuss

Likes

Comments

Contains affiliate links

En varm dejlig strik er for mig et totalt must, når vi nu går ind i de kolde måneder. Jeg har ovenover samlet nogle af mine favoritter. Der er lidt til en hver smag både nogle klassiske grå og nogle der siger lidt mere WOW.

Jeg håber at i kan lide det!

Ses

Likes

Comments

Hej!!

I tænker nok alle sammen hvem jeg er. Så nu vil jeg fortælle lidt om mig selv. Jeg er 15 år gammel og går i 9. klasse. Jeg er en glad og frisk pige, som elsker at have hænderene fyldt med shoppingposer (det sker hvis også lidt for tit) Jeg går til håndbold 4-5 gange om ugen og har faktisk gået til det så længe jeg husker. Jeg elsker at være kreativ, det er osgå derfor jeg har lavet den her blog. 

På bloggen vil i følge med i min hverdag, det nyste mode, lækkert mad, min tanker om alt mulig og selvfølgelig mine rejser (som der forhåbentlig kommer mange af) 

Jeg håber at i vil følge med. jeg glæder mig til at poste nogle lækre ting til jer. 

Knuuuus

Likes

Comments