Header

Contains affiliate links

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her

Hey

Jeg er virkelig blevet glad for lange nederdele. De er super fede med en strik udover her til vinter eller med en t-shirt til sommer. Jeg skal i hvert fald have fingrene i et par stykker (-:

Jeg håber, at i alle sammen har haft en dejlig onsdag, nu er der kun to dage til fredag. jubiiii.

Knusss til vi ses igen

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så ​er det første post i 2018, det er lidt vildt at det er 2018, 2017 gik godt nok stærkt. 

Jeg håber at i alle sammen havde en helt fantastisk nytårsaften. Jeg havde i hvert fald en skøn aften, som blev tilbragt sammen med mine veninder, så det var TOTAL tøssehygge. Vi spillede en masse beerpong, snakkede om alt muligt og grinede så tårerne trillede. 

I går blev dagen tilbragt meget under dynen med chips og andet godt, mens jeg kiggede tilbage på mine billeder i 2017, hold da op jeg har oplevet meget. 

Hyg jer til vi ses igen (-:

Likes

Comments

Blå taske //Gul trøje // Sneakers// Pink bukser //Silke nattøj // Blomstret nederdel // Pink trøje // Hoodie // Gul jakke

Halløj

Jeg håber at i alle havde en helt fantastisk juleaften. Jeg havde i hvert fald en fantastisk aften med lækker mad, fine gaver og ikke mindst en helt masse familiehygge.

Nu går vi snart fra 2017 til 2018 og derfor har jeg har samlet nogle at mine sindsyge drømme køb i 2018. Nogle af tingene kommer helt sikkert med mig hjem og andre ting er mine, hvis jeg vinder i lotto, hahahhhaha. Jeg vandt faktisk 125 kr. i skrabbekalenderen, så det er næsten nok til at købe Balenciaga skoene eller den gule jakke (-:

Nogle gange skal man også bare gå all in og ikke tænke på prisen, men bare skrive det på ens ønskeseddel, selvom man godt ved at man aldrig får fingerne i det.

Nyd de fantastiske juledage.

Knus Emilie

Likes

Comments

FERIE FERIE FERIE!!

Så fik jeg endelig en meget tiltrængt juleferie. Jeg kan ikke beskrive, hvor dejligt det var bare at sove her til morgen. NÅÅÅH, dagen i går bestod i en hyggelig morgenmad i klassen også pakkeleg - hvor jeg selvfølgelig startede med 4 gaver og endte med 0 )-: Derefter sulle vi i kirke, hvor vi traditionen tro skulle synge de sædvanlige julesalmer. Derefter tog vi tilbage til skolen, hvor der var juleafslutning nede i vores hal. Det var meget hyggeligt og det var min sidste juleafslutning i folkeskolen, så jeg nød det også lidt ekstra.

Jeg håber også, at i får en helt fantastisk jul og nyder ferien ligeså meget som jeg gør.

Knusssss

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 10. her 11. her 12. her

Hey

Nu nærmer julen sig og lige om lidt er det juleaften, jubiiiiiiii. Derfor har jeg samlet mine juleønsker så i kan få lidt inspiration. Jeg syntes selv det er lidt svært at finde på ønsker, det er nok fordi jeg har for meget ahahha. Men jeg syntes, at jeg har fået samlet nogle fine ting.

Håber at I er kommet godt ind i december.

knuuuuus

Likes

Comments

Contains affiliate links

HEEEEY

Jeg har fundet nogle lækre farverige items, som virklig sætter gang i ens humør. De får især mine læber til at smile på sådan en grå torsdag. Håber også, at det lige topper jeres humør, med lidt pang farver.

knuus til vi ses igen

Likes

Comments

I kan finde skoene lige: her

Heeey

Jeg er lige kommet hjem fra København og de her skønne sko er kommet med mig hjem. Jeg spottet dem inde i Zara og tænkte bare at det skulle være mine. De er simpelthen så fine og meget anderledes.

Jeg har sagt til mig selv, at jeg skal have dem på mindst en gang i skole inden jul, så jeg må lige tage mod til mig og tage dem på.

I må have en fortsat fantastisk lørdag (-:

Knuuus til vi ses igen

Likes

Comments

Hey alle!!

I den her uge har jeg terminsprøver, super fedt (hahahaha). Vi var oppe i skriftligt dansk i går og i dag stod den på matematik.

Jeg syntes ikke at man skal køre de her terminsprøver fuldstændig op i det røde felt. Jeg tager det meget stille og roligt og, hvis jeg føler at jeg har gjort mit bedste er jeg også meget godt tilfreds. Så hvis man får en dårlig karakter, går livet heldigves videre. Det hele er jo også bare lidt en ”lille prøve” til den endelige prøve til sommer. Så hvis man bare tager det lidt som en oplevelse og gør det til noget hyggeligt, så bliver det også meget sjovere.

Det bedste er også at man kan tage noget lækkert mad med, så bliver det faktisk helt hyggeligt at lave problemregning.

Status på prøven i dag:

I dag stod som sagt på matematik. Vi havde 1 time til færdighedsprøve og 3 timer til problemregning. Færdighedsprøven gik fint og var faktisk ikke så slem. Problemregning var virkelig svær og det hele handlede om geometri – og jeg hader geometri, så det var bare super dejligt. Trods alt den geometri fik jeg svaret på alle spørgsmål og jeg er faktisk meget godt tilfreds med det jeg fik afleveret.

Jeg har det sådan, at jeg altid vil klare mig godt i matematik. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men måske er det bare fordi at jeg syntes at det er sjovt.

Et kæmpe plus i dag var at vi først skulle møde 9:45, så det var total luksus og gjorde bare lige dagen 10 gange bedre.

De næste par dage består af engelsk, dansk retskrivning og læsning og så selvfølgelig fransk på fredag, jubiii.

Håber at i alle har det godt (-:

knuuuus

Likes

Comments

Sko: here Cardigan: here Strømper: here Spænde: here Stribet bluse: here Top: here

Hei. Jeg elsker glimmer og det kan virkelig pifte en grå efterårsdag op. Jeg har samlet mine yndlings glimmer items, jeg elsker specielt Cardiganen fra Baum und pferdgarten. Den er så fin og man kan både bruge den som jakke, cardigan og som en skjorte. Jeg har den faktisk selv i min garderobe, og der bliver altid tilføjet et ekstra smil på læben når jeg tager den på.

Jeg håber at i alle har en mega fed lørdag.

Knus, til vi ses næste gang.


Likes

Comments

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here

Hey

Ovenover har jeg tilføjede nogle af mine favoritter fra Love Stories. De laver simpelthen sådan nogle fine ting. Jeg er helt vild med leopard bh'en og de grå joggingbukser, ser SÅ lækre ud.

Jeg håber at i alle har haft en god efterårsferie og at i er kommet godt i gang igen. Jeg syntes at det var lidt hårdt mandag morgen, men det er nu også meget dejligt at komme ind i en hverdag med faste rutiner.

Fortsæt god onsdag. Jubiiiiii, der kommer også Den store bagedyst i aften, glæder mig til at sidde med en kop the under et varmt tæppe og se det.

Knuuus

Likes

Comments