Everyday life

God ettermiddag! Håper at alle har hatt en trivelig helg med masse sol og fine opplevelser. Selv har jeg tatt det ganske så med ro denne helgen, med god vin og flott besøk. Resten av dagen tenker jeg å sette av til litt soling og bading, og muligens grilling senere i kveld. Det er så deilig med søndag, spesielt når det er så fint vær som det er nå!

​- beholder med tappekran fra Søstrene Grene -

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

- from snapchat -

Er det én app jeg benytter meg mye av, så er det Snapchat (noe jeg kanskje ikke er alene om?) Jeg synes det er ganske så morsomt å bruke appen, og mer gøy blir det jo når Snapchat tilbyr forskjellig typer filtre og effekter. Dessverre glemmer jeg som oftest å lagre bildene jeg sender, med mindre det er tatt med frontkameraet, om jeg kan si det slik.

Det er flere ganger jeg kommer over blogginnlegg som dette, og selv synes jeg det kan være artig å se hva andre tar bilder av. Derfor tenkte jeg at jeg kunne poste et lignende innlegg (med rent så få arkivbilder..), og håper at det faller i smak. Har du et lignende innlegg - sleng gjerne en link i kommentarfeltet! :-)

Likes

Comments

Everyday life, Travels

Dag tre i Danmark, og den nest siste. Det ble litt spekulasjoner om hvor(dan) vi skulle tilbringe den siste hele dagen her, og selv ønsket jeg meg en tur inn til København. Det ble dessverre ikke slik, men istedenfor dro vi inn til Køge igjen. I dag hadde de satt opp diverse boder på torget med salg av blant annet blomster, frukt- og grønnsaker, og klær. På grunn av ustabilt vær ble vi ikke gående så lenge, men jeg rakk likevel å knipse litt bilder.

Likes

Comments

Everyday life, Travels

​Hei alle flotte! For to dager siden ankom vi Danmark, og på disse to dagene har vi allerede fått gjort og sett en hel del. I dag har vi tilbragt nesten hele dagen i Køge; en utrolig skjønn by. Det ser ut til at de har bevart flere av de eldre bygningene her, og det synes jeg er så fint! Det var virkelig hyggelig å gå rundt der i dag, omringet av trivelige dansker, delikate kaféer, og fine klesbutikker, og spesielt i strålende sol.

Likes

Comments