Everyday life

Hipp hurraaa, og gratulerer så mye med dagen alle sammen! Håper dere storkoste dere i går, til tross for dårlig vær flere steder i landet. Her var det overskyet og småkaldt, men heldigvis slapp vi unna det verste regnskuret. Ellers var dagen helt topp! For min del startet det hele med en tidlig champagnefrokost, før det bar videre til byen for å se på barnetog og russetog. Ord kan ikke beskrive min kjærlighet for 17. mai - alt er bare så fint og flott; mennesker i flotte antrekk, god mat & drikke, og ikke minst den fine stemningen! Nei, dere... Jeg gleder meg allerede til neste år!


Ellers har de siste ukene gått i ett. De sier tiden flyr, men hjelpes... Jeg har uansett hatt det veldig fint, både på jobb og på mine fridager. Har forsøkt å utnytte fridagene mine mest mulig, spesielt de dagene det har vært fint vær. Føler at jeg har klart det ganske greit, da jeg har fått gjort litt av hvert. Jeg har i tillegg tatt en god del bilder, men med telefonen vel og merke. Dessverre har jeg ikke kjøpt et nytt objektiv til kameraet siden det forrige gikk i stykker... Glemmer det som regel, nå som jeg har blitt vant til å la kameraet ligge. Men, her er i hvert fall et liiite bildedryss fra nylige opplevelser.

- Flotte Drammen by -

- Medlemsaften hos Home & Cottage (kunne ikke unngå det.. hehe.. sushi 💛) -

- På besøk hos min kjære Pernille i Lillestrøm -

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty & wellness, New in

Forrige uke kom jeg over denne fine, lille sminkemappen fra Mulberry. Jeg har sett etter en mindre en som ikke tar så stor plass, og som jeg fint kan ha i håndvesken. Sminkemappen hvor jeg oppbevarer hverdagssminken min er noe større, og kan til tider være slitsom å ha med seg. Spesielt hvis jeg bare skal en liten tur ut, eller være noen timer på jobb. Heldigvis kom jeg over denne, og fra jeg kjøpte den til nå har jeg hatt den med meg hver eneste dag! Superpraktisk og ikke minst ser den veldig flott ut.

- ny favoritt -

Likes

Comments

Everyday life

Åh, for en nydelig tid på året dette er. Endelig føler jeg at julestemningen jeg har lengtet så etter kommer snikende, til tross for mangel på snø her på Østlandet. Det hjalp i alle fall med et meget hyggelig julebord i går kveld! Så trivelig at alle var samlet igjen, og med god mat & drikke. Det utgjorde en fantastisk stemning, og jeg koste meg så mye


verdens aller beste Emma

to av de fineste jeg kjenner

♥ ♥ ♥

- cheers -

Takk for en fortreffelig kveld, jenter! Jeg hadde det helt topp ♥

Likes

Comments

Everyday life, Travels

Dag tre i Danmark, og den nest siste. Det ble litt spekulasjoner om hvor(dan) vi skulle tilbringe den siste hele dagen her, og selv ønsket jeg meg en tur inn til København. Det ble dessverre ikke slik, men istedenfor dro vi inn til Køge igjen. I dag hadde de satt opp diverse boder på torget med salg av blant annet blomster, frukt- og grønnsaker, og klær. På grunn av ustabilt vær ble vi ikke gående så lenge, men jeg rakk likevel å knipse litt bilder.

Likes

Comments

Everyday life, Travels

​Hei alle flotte! For to dager siden ankom vi Danmark, og på disse to dagene har vi allerede fått gjort og sett en hel del. I dag har vi tilbragt nesten hele dagen i Køge; en utrolig skjønn by. Det ser ut til at de har bevart flere av de eldre bygningene her, og det synes jeg er så fint! Det var virkelig hyggelig å gå rundt der i dag, omringet av trivelige dansker, delikate kaféer, og fine klesbutikker, og spesielt i strålende sol.

Likes

Comments